- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.381
Yaaaa suan seni acayip kiskandiimmm harikasn yaaaBayram oncesi:58
Bugun:57.3
Fark:0.7
Yuzde:%1.20
Mesaj sayim:51
Kizlar galiba bu hafta mezun oluyorumama liste disi devam edicem,hem kilomu korumak icin hem de 53-54 e dusmek icin.
Onu birlkte hesaplcz canm gecenkinde ck kfam karsti wallaYuzdeyi hesapla mesaj sayini ekle kuzu
Afiyet olsun canımBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
Domates
Salatslık
1 dilim tb
Öģlen 13.00
1 kase bsmys
1 kadr yoğurt
Ara 16.00
1 kasr kiraz
Akşam 18.00
1 kade bamya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 29.30
Yarım pordiyon ksrpux
2.5 litre si
40 fk yürüyüş.
Kendi menü eleßtirimi kendim yspayım. Bu gün meyve biraz fazla oldu. Skşam ki karpuz olmsmalıydı.
dışarda olmasına rağmen çok iyi canımKizlar yogun bir gun ve menüm yine geç kaldı
Sabah 9
1 kaşık z.yağ
Ilık su
Saat 12
2 kaşık kadar domates soslu biber
Salatalik domates
5 zeytin
Yarım dilim tam bugday
Maydanoz
Saat 16
1 kase yoğurt
Saat 19:30
5 izgara kofte
1.5 bardak ayran
1 kaşık acı sos
Su 2 litre
Spor 1 saat orta tempo yuruyus
Bugün yemeği disarda yedik eltimler le doğum günü yemeğigelirken pasta mızı aldık yanında börek ve kurabiye yapmistim tabisi yemedim tadına bile bakmadım
geçmiş olsun kaptanimKızlar şu an inanılmaz kötü haberim var size düğünüme 1 hafta var ve ben hasta oldumbağdemciklerim fena
Çok gecmis olsun canımGunaydin canlar bu hafta sizi cok ihmal etmisim inanin cok yogundum ve hasta oldum iside biraktm cok berbat haldeyim gecmisi bile okuyamadm bildimimi yapayim
Gecen hafta:72.9
Bu hafta: 72.9
Sabitim malesef
Mesaj sayimda 20
Pazartesiden itibaren daha sık burda olcam
Ya ama hergun yemiyrm kiimenun Guzel canim. Tartidan önce yememek lazım neyseki sabitsin haftaya inşallah.
ahh kuzum ya nerden çıktı şimdi bu dr un verdiği ilaçları hemen başla geçer insallah hemen sen kötü geçiriyorsun bademcik rahatsızlığını
Geçmiş olsun canım ya soğuk su mu ıciyosunuz napıyosunuz herkes hasta nerdeyse.
ustad lara sormak lazım canım @mefkurem @seydan94 cvp versinler bence.
haftaya verirsin inşallah artı olmaktan iyidir.
canım ya çok az kaldı bravo sana kurufasulye sisiricek o bu derken 700 gram çok çok iyi Tebrikler. Bence de devam gitme bir yere.
dondurma ye ye kilo ver ne diyim o bünye bende de olaydı keşke Tebrikler can can.
vuuu Tebrikler Elif harika vermişsin.
Sagol canim cok sukur hepinizin sayesinde oldu yoksa okadar iradeli degilim:)Gozun aydin canim supersin ya bak hedefini 12den vurmana az kalms 300 gramida verdinmi olay tamamdir
Tebrikler canim cok guzel vermissin.Kilo bldrmi
Gcen cuma 77.8
Bu hfta 76.8
Fark 1 kg
Vay canina harikasin tatlim tebrikler:)Gelwlim kiloya
Geçen cumartesi : 87.6
Bu hafta : 86.0
Fark : 1.6 kg
Bir yere gitmeye niyetim yok tatlim:)menun Guzel canim. Tartidan önce yememek lazım neyseki sabitsin haftaya inşallah.
ahh kuzum ya nerden çıktı şimdi bu dr un verdiği ilaçları hemen başla geçer insallah hemen sen kötü geçiriyorsun bademcik rahatsızlığını
Geçmiş olsun canım ya soğuk su mu ıciyosunuz napıyosunuz herkes hasta nerdeyse.
ustad lara sormak lazım canım @mefkurem @seydan94 cvp versinler bence.
haftaya verirsin inşallah artı olmaktan iyidir.
canım ya çok az kaldı bravo sana kurufasulye sisiricek o bu derken 700 gram çok çok iyi Tebrikler. Bence de devam gitme bir yere.
dondurma ye ye kilo ver ne diyim o bünye bende de olaydı keşke Tebrikler can can.
vuuu Tebrikler Elif harika vermişsin.
Hasta olmana ragmen yinede vermissin canim tebrikler:)Geçen hafta 82.3
Bu hafta 82 fark 0.3
% 0.36
Mesaj +30
Canim ben tembellik yaptim uzun surede verdim eminim sen daha erken verirsin zaten cok guzel gidiyorsun:)Yaaaa suan seni acayip kiskandiimmm harikasn yaaasenin yerinde olmk isterdm
Masallah canim cok guzel vermissin.Geçen hafta 77.6
Bugün 76.2
Fark 1.4 kg (%1.80)
Mesaj 40+
Ah csnım benimkine hiç bir şey fayda etmiyor fena oluyorum
Bayram oncesi:58
Bugun:57.3
Fark:0.7
Yuzde:%1.20
Mesaj sayim:51
Kizlar galiba bu hafta mezun oluyorumama liste disi devam edicem,hem kilomu korumak icin hem de 53-54 e dusmek icin.
Kilo bldrmi
Gcen cuma 77.8
Bu hfta 76.8
Fark 1 kg
Gelwlim kiloya
Geçen cumartesi : 87.6
Bu hafta : 86.0
Fark : 1.6 kg
Geçen hafta 74.9
Bu hafta 74.5
Fark -400
Yüzde 0.54
Mesaj +60
Spor 3 saat
kizlar hepinizi tebrik ederim masallah...Geçen hafta 82.3
Bu hafta 82 fark 0.3
% 0.36
Mesaj +30
Insallah canm yaaa ama bn bazn bozuyorm kendmi tek skntm buCanim ben tembellik yaptim uzun surede verdim eminim sen daha erken verirsin zaten cok guzel gidiyorsun:)
Geçen hafta 77.6
Bugün 76.2
Fark 1.4 kg (%1.80)
Mesaj 40+
Masallah kizlar.aynen devamGecen hafta: 77.8
Bu hafta : 76.8
Fark : -1 kg (%1.28)
yok gitne zaten.bize de ornek oluyosun canim.Bir yere gitmeye niyetim yok tatlim:)
Kuru fasulye beni sisirmiyor canim abartmadigim surece.
Kendi basima cok guvenmiyorum zaten,azicik moralim bozulsa hemen yemeye yoneliyorum oyuzden bir sure daha buralardayim:)
istikrarla devam buyuk bir basari bence.Canim ben tembellik yaptim uzun surede verdim eminim sen daha erken verirsin zaten cok guzel gidiyorsun:)
masallahBayram öncesi i mi yazıcak tık ben unuttum
Bayram öncesi 75.2
Bu hafta 74.5
Fark -700
Yüzde 0.93
Mesaj +60
Spor 3 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?