Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayy demetcım yakın olsam bende gelırdım sana
mangal vamiş içim bi tuhaf oldu ne yalan soyleyım kıskandım

canım mangal değil barbekü yaptık ama sen gel ben sana mangalda yaparım barbeküde
bu hafta korkun benden ben geliyorum
abla zaten 3. oldun nasıl korkmyalım

sen bana her hafta sonu süprüz yapmak zorundamısın ortigerçi ne yalan sölim bende dün akşam kadıköydeydim eşimde ısrar etti eve kadar aç olmaz didi balık ekmek yedim balık kısmı iyiydi de ekmek beyaz ekmekti
canım ilk önce çok geçmiş olsun diyorum,düzelir düzelmez gel ama olurmu,kendine çok iyi bak özletme kendini

sanada günaydın cnm

günaydın kızlar nasılsınız benım haftosonum berbat geçtı niyemi bi anatayım sizde çıldırın küçük kızm ana sınıfına basladıya cumartesı banyo yaptırdım saçında bi şey gordum kepektır dıye fazla onemsemedım sonra misafırllıge gıttım ne goreyım o adı batısıca şey ay eve nasıl geldıgımı bılmıyorum doktum ilaçları temizle ayıkla bıde durmaz canımı acıtıyon dıye çıldırdım saçlarıda uzun nerdeyse belıne kadar bıde açık kuumral zor goruyorum kafayı yedım ya çocuklar okula başlıyınca nıye boyle şeylr oluyor buyuk kızımında her okullar açılınca bu derdı yaşıyoz bıde eczacı demezmı abla uzulme okullun kapanmasına 1 ay var dıye iyice sınır oldum hergun şaç kontrlu yapıcam bakalım cadı durursa hoppidicik halıme abla sizinden özellıkle yardım beklıyorum bana akıl verın tekrar kaç gun sonra yıkıyım şaçını

:) ilkokul 1 de banada olmuştu sınıfta bir kızdan bütün sınıfa bulaşmıştı
hiç unutmam o ilaç kokusunu..
bi ilacı vardı şurup gibi annem başıma dökmüştü bekletip ince bi tarakla taramıştı saçımı :)))))
eczaneden ilacı alıp bi kaç sefer uygularsan temizlenir bence canım üzülme
ama şuan hala varmı bu durum

o bişey sayılmaz ortim..sen asıl benim pazar günü yediklerimi bilsen..süprüz süprüz süprüz aşkımmmm..

kız kaç gün sonra ykayayım deme..her gün eczaneden aldığın ilaçla yıka..genellikle 1.sınıflarda oluyo zaten o olay..dikkat et size geçmesin..biz küçükkende başımıza gelmişti bit olayı..erkek kardeşim daha okula bile gitmiyodu ona bile geçirmiştik.annem 3 çocuğu zor temizlemişti canım yaa...

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın vanım aynı şey benim kızların başına gelmişti benimkiler büyüktü eskiden kirada otururken ev sahibimin kızından bulaşmıştı zorla temizledim onlarada söyledim kırıldılar napim mecbur kaldım saçları hep açık gezerdi kız Allahtan ev yapıp taşındım

okullarda bu sorun hep var sene başı 1 2 ay bunu yaşıyoruz işin ilginç tarafı okula 1 hafta oldu başlayalı hoppidicik hergun çok olmazmı bı ilaç aldım ecz onda 7 gun sonra tekraralıyın dıyor ama acaıp etkılı pıtır pıtır dokulduler

kızlar sizin wc olayınız ne oldu..düzene girdinizmi?

canım ya ben cumartesi diyetisyene gidicem listemde çorba filan yok ya acaba ondan olabilirmi diye düşünüyorum yediklerimden olabailir belki ama karnım da çok sancı oluyo ve şişlik var tabi.Aradım bi kere sordum yarım yağlı yada lıght süt içme tam yağlı içi dedi ama faydası olmadı ben çok zor durumdayım hakikaten hele hafta sonu nasıl olduğumu şaşırdım acile gitcektim az kalsınolmadı edanın dediği ilacı alıcamsende de devam ediyomu:44:

canım ya o haşere temiz saçı bide kirli kanı sever diye duymuştum,yağlı saçtan uzak dururmuş ayy bende hiç olmadı ama ablamda olmuştu annem en son ağlaya ağlaya gaz sürmüştü ablamın başına oda canının acısından ağlamıştıbide yakalığına bi ilaç takardı annem ona gelmezmiş die.Ablamla yüzme kursuna başlamıştık biz o zamanlar ablamda hiç kalmamıştı meğer havuz suyunu ilaçladıkları klor die bi ilaçtan kaybolmuştu,ama eskisi gibi değil şimdi eczanelerde çok çeşitli ilaçlar var öğretmeninede söyle sınıfında genel bi kontrolle temizlik yapsın.

Canım benim hala devammı ediyo
çorba iç canım çorba içini yumuşatır sen zaten gün içinde az yiyosun bide kuru şeyler sonuçta su tamam ama sıvak bi çorba gitsin bogazından..
olmadı o ilactan al zor durumlarda derman olur sana

evet canım ediyo hala bi kaç gün daha devam ederse ilaç alıcam aslında ilaçlada olsun istemiyorum yani alışkanlığım olsun istemiyorum bugün çorba içicem bişeylerde yiyicem ki belki bi faydası olur yoksa olmuyo böyletuvalete girereken cep telefonu yanıma aldım geçen arkadaşlarım geldğinde bana yok daha neler didilerdidim ambulansı arıycam bişey olursa diye onlar gülme krizine girdiler ben ağlıycaktım az kalsın

kızlar bu ayın 23 ünde diyetiseyene başlayalı tam 1 ay oldu bu haftada biraz verirsem düz 77 olursam 3 1 ayda 3 kilo verdim demek oluyor.Yanlız şöyle bişey benimle birilikte başlayan arkadaşım 98 kiloydu cuma akşamı tartıda tam 90 geldi ve kıyafetiyle tok karnına benim biraz canım sıkıldı tabi çünkü o tam 1 ay olmadan 8 kilo verdi ve herşeyden yiyorum dedi benim gibi sebze filan haşlayıp yemedi hiç doktor ona 8 yemek kaşığı yemek verdi mesela yemek ayırmadan yedim dedi ama şimdi şöyle bi durum var o diyetisyene başladığında 104 tü ilk 15 günde 6 verdi sonra 8 kilo verdi ben şöyle düşünüyorum ikimizin yağ oranları çok farklı olduğu için olabilirmi yada benim regl sorunum beni yavaşlatabilirmi yada yediklerim beni aç tuttuğu için beyin olarak kilo vermem durmuş olabilirmi:26::26::26:

demet sana bişe söylim gece yatınca zeytinyagına batırılmış pamuk makataın içine yerk-leştirince bagırsagın yumuşar kabızlık dogumdan bile zor stresten olabilir bu ara stres yaptınmı

demet sana bişe söylim gece yatınca zeytinyagına batırılmış pamuk makataın içine yerk-leştirince bagırsagın yumuşar kabızlık dogumdan bile zor stresten olabilir bu ara stres yaptınmı

abla stres derken bu diyeti çok taktım galiba bide yediklerimi abarttım ben hep kuru sebze filan bunlardan galiba ama ben bu akşam yatmadan zeytinyağını içicem işe yaramıştı bi kere bakalım yine olurmubugünden itibarende öğlenleri çorba bide normal yemek yiyicem valla hiçbişey gözümde değil suyuda azaltıcam 2 lt içicem bu hafta böyle olsun bakalım nasıl olucak:44:

kabak seversen çorbasını yap 1 kabak 1 sogan 1 çay bardagı arpa şehriye 1 tatlı kaşık salça 1 parça tavuk at içine yeteri kadar su koy sonra blendırdan geçir çok güzel diyet çorbası bagırsakları çalıştırıyor

ayy abla yaparım valla akşam evde,eşimde yok bu hafta annem geliyo oda bi şeyler yapar artık belki iyi gelir ama bunu yapıcam akşam çok sağolsemizotundan da yedim iki gün üst üste ama banamısun demdi:26::26:

kızlar eve gittim imambayıldı yapmıştım dün ondan yedim birazda makarna ama çok az.

akşama çorba içeceğim sadece

şimdi yeşil çayımı yaptım içiyorum sizler napıyposunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…