- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.441
ayy demetcım yakın olsam bende gelırdım sana
mangal vamiş içim bi tuhaf oldu ne yalan soyleyım kıskandım
abla zaten 3. oldun nasıl korkmyalımbu hafta korkun benden ben geliyorum
sıkı durun menüm geliyooooo...sabah:domtes,peynir,zeytin...ara:1 havuç...öğlen:ıspanak,yoğurt.....ikindi:1 dilim kek,patates salata,10 det zeytinyağlı dolma,1 poğaça....akşam:1 dilim kızarmış tavuk biftek,ciğer sote,patates salata....spor yok......................ortim kaptanım haftasonu girmio nasılolsa..bu mesajımıda okuyamaz..
canım ilk önce çok geçmiş olsun diyorum,düzelir düzelmez gel ama olurmu,kendine çok iyi bak özletme kendinimerhaba kizlar
Bugun icin bildirimde bulunamadim hepinizden ozurdilerim , ufak bir kaza gecirdim elim arabanin kapisini kapatirken sikisti bayagi bir ezildi , yarildi. Parmaklarimda ne zaman gececegini bilemedigim hasarlar oldu kullanamiyorum.Suanda da sarili cok zor yaziyorum.
Istemedende olsa aranizdan ayrilmam gerekecek sanirim , cunku bu elle paylasimda bulunamam, gruplara katilmak isteyen istekli arkadaslarinda hakkina girmek istemem.
Sessizce hepinizi takip edecegim.Insallah hedeflerinize ulasirsiniz.
Sikintisiz , iradeli kolay diyetler diliyorum hepinize.
Sevgi ve Dua ile....
Duygu
İyi cnm tabi hafta sonu kaçamagını saymazsakAma sporla telafı ettım iyi gidiyor.Bu sefer olacak galıba cunku hafatım boyunca ılk kez bu kadar kararlı ve ıstıkrarlı gıdıyorum.Sizinle beraber bu dahada harika oluyor. Evt aydında yaşıyorum cnm.
Bu arada günaydın herkese iyi haftalar diliyorum :87:
günaydın kızlar nasılsınız benım haftosonum berbat geçtı niyemi bi anatayım sizde çıldırın küçük kızm ana sınıfına basladıya cumartesı banyo yaptırdım saçında bi şey gordum kepektır dıye fazla onemsemedım sonra misafırllıge gıttım ne goreyım o adı batısıca şey ay eve nasıl geldıgımı bılmıyorum doktum ilaçları temizle ayıkla bıde durmaz canımı acıtıyon dıye çıldırdım saçlarıda uzun nerdeyse belıne kadar bıde açık kuumral zor goruyorum kafayı yedım ya çocuklar okula başlıyınca nıye boyle şeylr oluyor buyuk kızımında her okullar açılınca bu derdı yaşıyoz bıde eczacı demezmı abla uzulme okullun kapanmasına 1 ay var dıye iyice sınır oldum hergun şaç kontrlu yapıcam bakalım cadı durursa hoppidicik halıme abla sizinden özellıkle yardım beklıyorum bana akıl verın tekrar kaç gun sonra yıkıyım şaçını
o bişey sayılmaz ortim..sen asıl benim pazar günü yediklerimi bilsen..
sen bana her hafta sonu süprüz yapmak zorundamısın ortigerçi ne yalan sölim bende dün akşam kadıköydeydim eşimde ısrar etti eve kadar aç olmaz didi balık ekmek yedim balık kısmı iyiydi de ekmek beyaz ekmekti
kız kaç gün sonra ykayayım deme..her gün eczaneden aldığın ilaçla yıka..genellikle 1.sınıflarda oluyo zaten o olay..dikkat et size geçmesin..biz küçükkende başımıza gelmişti bit olayı..erkek kardeşim daha okula bile gitmiyodu ona bile geçirmiştik.günaydın kızlar nasılsınız benım haftosonum berbat geçtı niyemi bi anatayım sizde çıldırın küçük kızm ana sınıfına basladıya cumartesı banyo yaptırdım saçında bi şey gordum kepektır dıye fazla onemsemedım sonra misafırllıge gıttım ne goreyım o adı batısıca şey ay eve nasıl geldıgımı bılmıyorum doktum ilaçları temizle ayıkla bıde durmaz canımı acıtıyon dıye çıldırdım saçlarıda uzun nerdeyse belıne kadar bıde açık kuumral zor goruyorum kafayı yedım ya çocuklar okula başlıyınca nıye boyle şeylr oluyor buyuk kızımında her okullar açılınca bu derdı yaşıyoz bıde eczacı demezmı abla uzulme okullun kapanmasına 1 ay var dıye iyice sınır oldum hergun şaç kontrlu yapıcam bakalım cadı durursa hoppidicik halıme abla sizinden özellıkle yardım beklıyorum bana akıl verın tekrar kaç gun sonra yıkıyım şaçını
günaydın kızlar nasılsınız benım haftosonum berbat geçtı niyemi bi anatayım sizde çıldırın küçük kızm ana sınıfına basladıya cumartesı banyo yaptırdım saçında bi şey gordum kepektır dıye fazla onemsemedım sonra misafırllıge gıttım ne goreyım o adı batısıca şey ay eve nasıl geldıgımı bılmıyorum doktum ilaçları temizle ayıkla bıde durmaz canımı acıtıyon dıye çıldırdım saçlarıda uzun nerdeyse belıne kadar bıde açık kuumral zor goruyorum kafayı yedım ya çocuklar okula başlıyınca nıye boyle şeylr oluyor buyuk kızımında her okullar açılınca bu derdı yaşıyoz bıde eczacı demezmı abla uzulme okullun kapanmasına 1 ay var dıye iyice sınır oldum hergun şaç kontrlu yapıcam bakalım cadı durursa hoppidicik halıme abla sizinden özellıkle yardım beklıyorum bana akıl verın tekrar kaç gun sonra yıkıyım şaçını
kızlar sizin wc olayınız ne oldu..düzene girdinizmi?
okullarda bu sorun hep var sene başı 1 2 ay bunu yaşıyoruz işin ilginç tarafı okula 1 hafta oldu başlayalı hoppidicik hergun çok olmazmı bı ilaç aldım ecz onda 7 gun sonra tekraralıyın dıyor ama acaıp etkılı pıtır pıtır dokulduler
canım ya ben cumartesi diyetisyene gidicem listemde çorba filan yok ya acaba ondan olabilirmi diye düşünüyorum yediklerimden olabailir belki ama karnım da çok sancı oluyo ve şişlik var tabi.Aradım bi kere sordum yarım yağlı yada lıght süt içme tam yağlı içi dedi ama faydası olmadı ben çok zor durumdayım hakikaten hele hafta sonu nasıl olduğumu şaşırdım acile gitcektim az kalsınolmadı edanın dediği ilacı alıcam sende de devam ediyomu:44:
canım benim hala devammı ediyo
çorba iç canım çorba içini yumuşatır sen zaten gün içinde az yiyosun bide kuru şeyler sonuçta su tamam ama sıvak bi çorba gitsin bogazından..
Olmadı o ilactan al zor durumlarda derman olur sana
evet canım ediyo hala bi kaç gün daha devam ederse ilaç alıcam aslında ilaçlada olsun istemiyorum yani alışkanlığım olsun istemiyorum bugün çorba içicem bişeylerde yiyicem ki belki bi faydası olur yoksa olmuyo böyletuvalete girereken cep telefonu yanıma aldım geçen arkadaşlarım geldğinde bana yok daha neler didiler didim ambulansı arıycam bişey olursa diye onlar gülme krizine girdiler ben ağlıycaktım az kalsın
demet sana bişe söylim gece yatınca zeytinyagına batırılmış pamuk makataın içine yerk-leştirince bagırsagın yumuşar kabızlık dogumdan bile zor stresten olabilir bu ara stres yaptınmı
abla stres derken bu diyeti çok taktım galiba bide yediklerimi abarttım ben hep kuru sebze filan bunlardan galiba ama ben bu akşam yatmadan zeytinyağını içicem işe yaramıştı bi kere bakalım yine olurmubugünden itibarende öğlenleri çorba bide normal yemek yiyicem valla hiçbişey gözümde değil suyuda azaltıcam 2 lt içicem bu hafta böyle olsun bakalım nasıl olucak:44:
kabak seversen çorbasını yap 1 kabak 1 sogan 1 çay bardagı arpa şehriye 1 tatlı kaşık salça 1 parça tavuk at içine yeteri kadar su koy sonra blendırdan geçir çok güzel diyet çorbası bagırsakları çalıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?