- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.441
Çok şükür atlattık canımCanım hiç bişey yapamicaklar korkma dün tepemden jetler geçti kurşunlar sıyırdı
Sagol canim benimDoğum günün kutlu olsun mervecim
Tesekkurler kaptanim ben kilomu revize etcktm unuttum dun solemeyi bidaki haftami yapalimKızlar yine 1. Olmuşuz hepinizi tebrik ederim Can'larım
Tesekkurler kaptanim ben kilomu revize etcktm unuttum dun solemeyi bidaki haftami yapalim
Yukselticem 65 yapcam cunku 72 oldugum halde cok iyisin bole kal diyen cok ben kilomu gostermiyorum 65 olsam daha iyi canimÖyle yaparız canım düşüreceksin dimi
buseb' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Ocak / 1,5
Şubat / 2
Mart / 3,2
Nisan / 1,6
2013 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,3 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (291. Etap) ( 58,3 )
Bitiş Kilosu (305. Etap) ( 50,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,3 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 14,24% )
Toplam Süre ( 15 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,95% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 553 )
Yorum : Sevgili buseb, 4 Ocak 2013 (291. Etap) ve 58,3 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 19 Nisan 2013 (305. Etap) tarihinde toplam 8,3 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 50 dir. Hedefini %100 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 13.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Afiyet olsun canım çok guzelGunun menusu
Sabah10:00: 1dilim kizarms ekmk kk peynir domates salatalk cay
Ara 1 armut
Ogle14:00:5yk taze fasulye+2yk bulgur+1kase yogurt
Aksam191kase tarhana corbasi+salata
Su 2litre
Spor yok
Hoşgeldin canım ben Hilal. Bir aydır burdayım 5 kilo verdim. 24 yaşındayım, evliyim, 3 yaşında bi oğlum varHerkese merhaba arkadaşlarAdım Buse, 27 yaşındayım. 10 aylık evliyim. Evlendiğimde 59 kiloydum şuan 72 kiloyum malesef Boyum tam 1.60 Artık daha fazla kilo almak istemiyorum. Daha önce 13. takımda yarıştım ve hedefime ulaşıp 50 kiloyla mezun olmuştum. Yarışmada 9 kilo vermiştim fakat öncesi de vardı toplam 20 kg vermiştim. Bu 3 sene önceydi. Şuan hedefim 53 kilo olmak. AZİMLİYİM Bugün alışverişimi yaptım ve yarın diyete başlıyorum. Evdeyim çalışmıyorum. Buraya ayıracak vaktim bol. Beni aranıza kabul ederseniz çok memnun olurum
Merhaba canim bende Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum 2.5 aydr burdayim yaklasik 7kilo verdim sende verirsin tekrar bak bi kere basarmisin tekrar yaparsinHerkese merhaba arkadaşlarAdım Buse, 27 yaşındayım. 10 aylık evliyim. Evlendiğimde 59 kiloydum şuan 72 kiloyum malesef Boyum tam 1.60 Artık daha fazla kilo almak istemiyorum. Daha önce 13. takımda yarıştım ve hedefime ulaşıp 50 kiloyla mezun olmuştum. Yarışmada 9 kilo vermiştim fakat öncesi de vardı toplam 20 kg vermiştim. Bu 3 sene önceydi. Şuan hedefim 53 kilo olmak. AZİMLİYİM Bugün alışverişimi yaptım ve yarın diyete başlıyorum. Evdeyim çalışmıyorum. Buraya ayıracak vaktim bol. Beni aranıza kabul ederseniz çok memnun olurum
Afiyet olsun canim sende git gide ogle yemeklerini aradan cikarcan herhalde cok az yiyosun bizim grupta biri vardi kimdi hatrlayamiyorum sabh aksam yerdi sende onun gibi olucan bu gidisileMenum
Sabah 10:30
Bir buçuk dilim light kepek ekmeği
3 kaşık menemen
Yarım Salatalik
Yarım kk peynir
Öğle 15
Bir bardak meyve suyu
Akşam 19
Bir kase tavuk sote
Bi lokma kızarmış patates
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Hic uzulme tekrar alirsin tatlimişte eski mezuniyetim
Afiyet olsun canım çok guzel
Hoşgeldin canım ben Hilal. Bir aydır burdayım 5 kilo verdim. 24 yaşındayım, evliyim, 3 yaşında bi oğlum var
Merhaba canim bende Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum 2.5 aydr burdayim yaklasik 7kilo verdim sende verirsin tekrar bak bi kere basarmisin tekrar yaparsin
10 ayda almisin kiloyu o yuzden bence cabuk verirsin ve kasimda 53 olursun
Hic uzulme tekrar alirsin tatlim
1.sayfadaki kurallari oku kabul edersen buyur katil aramiza
O zaman hosgeldin aramiza adaşhoşbulduum memnun oldum Hilaltebrik ederim harika kilo vermişsin hem de çocuklu olmana rağmen başarıyorsun ben de düşünüyorum artık yavaştan çocuk
Memnun oldum mervee benim de 2. adım merve :) Ay hepinizin çocuğu mu var maşallah darısı başıma
Seni de çok tebrik ederim. Ben de vermeliyim artık hiç memnun değilim bu halimden ömrümde görmediğim kilodayım
kuralları okudum kabul ediyorum
Rabbim akıl sağlığımızı vatanımız korusun komedi gibi bir gece diyesim geliyor ölülerimiz düğümluyor boğazımi diyemiyorumCanım hiç bişey yapamicaklar korkma dün tepemden jetler geçti kurşunlar sıyırdı
Harikasın bebeğim menun güzel.Gunun menusu
Sabah10:00: 1dilim kizarms ekmk kk peynir domates salatalk cay
Ara 1 armut
Ogle14:00:5yk taze fasulye+2yk bulgur+1kase yogurt
Aksam191kase tarhana corbasi+salata
Su 2litre
Spor yok
Hosgeldin Buse ben Elif 35 yaşındayım 3 ayı geçti 13 kilo verdim sende deneyimlisin yine yaparsın yeterki iste birde kurallarimizi oku lütfen ilk sayfada kabul edersen bizimle sinHerkese merhaba arkadaşlarAdım Buse, 27 yaşındayım. 10 aylık evliyim. Evlendiğimde 59 kiloydum şuan 72 kiloyum malesef Boyum tam 1.60 Artık daha fazla kilo almak istemiyorum. Daha önce 13. takımda yarıştım ve hedefime ulaşıp 50 kiloyla mezun olmuştum. Yarışmada 9 kilo vermiştim fakat öncesi de vardı toplam 20 kg vermiştim. Bu 3 sene önceydi. Şuan hedefim 53 kilo olmak. AZİMLİYİM Bugün alışverişimi yaptım ve yarın diyete başlıyorum. Evdeyim çalışmıyorum. Buraya ayıracak vaktim bol. Beni aranıza kabul ederseniz çok memnun olurum
bir lokma olduğu uçan gözüme batmadi ama yeme canım ya 1 lokma yesen nolur yemesen nolur dimi. Afiyet olsun.Menum
Sabah 10:30
Bir buçuk dilim light kepek ekmeği
3 kaşık menemen
Yarım Salatalik
Yarım kk peynir
Öğle 15
Bir bardak meyve suyu
Akşam 19
Bir kase tavuk sote
Bi lokma kızarmış patates
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş
O zaman hosgeldin aramiza adaşbebis dusunuyosan kilonu verdikten sonra dusun canim cunku dogumdan sonra azcik kaliyo kilo
Hosgeldin Buse ben Elif 35 yaşındayım 3 ayı geçti 13 kilo verdim sende deneyimlisin yine yaparsın yeterki iste birde kurallarimizi oku lütfen ilk sayfada kabul edersen bizimle sin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?