Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunun menusu
Sabah10:00: 1dilim kizarms ekmk kk peynir domates salatalk cay
Ara 1 armut
Ogle14:00:5yk taze fasulye+2yk bulgur+1kase yogurt
Aksam191kase tarhana corbasi+salata
Su 2litre
Spor yok

Herkese merhaba arkadaşlar Adım Buse, 27 yaşındayım. 10 aylık evliyim. Evlendiğimde 59 kiloydum şuan 72 kiloyum malesef Boyum tam 1.60 Artık daha fazla kilo almak istemiyorum. Daha önce 13. takımda yarıştım ve hedefime ulaşıp 50 kiloyla mezun olmuştum. Yarışmada 9 kilo vermiştim fakat öncesi de vardı toplam 20 kg vermiştim. Bu 3 sene önceydi. Şuan hedefim 53 kilo olmak. AZİMLİYİM Bugün alışverişimi yaptım ve yarın diyete başlıyorum. Evdeyim çalışmıyorum. Buraya ayıracak vaktim bol. Beni aranıza kabul ederseniz çok memnun olurum

işte eski mezuniyetim

Gunun menusu
Ara 1 armut
Su 2litre
Spor yok
Afiyet olsun canım çok guzel
Hoşgeldin canım ben Hilal. Bir aydır burdayım 5 kilo verdim. 24 yaşındayım, evliyim, 3 yaşında bi oğlum var

Menum
Sabah 10:30
Bir buçuk dilim light kepek ekmeği
3 kaşık menemen
Yarım Salatalik
Yarım kk peynir
Öğle 15
Bir bardak meyve suyu
Akşam 19
Bir kase tavuk sote
Bi lokma kızarmış patates
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş

Merhaba canim bende Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum 2.5 aydr burdayim yaklasik 7kilo verdim sende verirsin tekrar bak bi kere basarmisin tekrar yaparsin
10 ayda almisin kiloyu o yuzden bence cabuk verirsin ve kasimda 53 olursun

Afiyet olsun canim sende git gide ogle yemeklerini aradan cikarcan herhalde cok az yiyosun bizim grupta biri vardi kimdi hatrlayamiyorum sabh aksam yerdi sende onun gibi olucan bu gidisile
Aksam yemeginde patates olmamis ama

Afiyet olsun canım çok guzel

Hoşgeldin canım ben Hilal. Bir aydır burdayım 5 kilo verdim. 24 yaşındayım, evliyim, 3 yaşında bi oğlum var

hoşbulduum memnun oldum Hilal tebrik ederim harika kilo vermişsin hem de çocuklu olmana rağmen başarıyorsun ben de düşünüyorum artık yavaştan çocuk

Merhaba canim bende Merve 28 yasindayim 4 yasinda bi oglum 2.5 aydr burdayim yaklasik 7kilo verdim sende verirsin tekrar bak bi kere basarmisin tekrar yaparsin
10 ayda almisin kiloyu o yuzden bence cabuk verirsin ve kasimda 53 olursun

Memnun oldum mervee benim de 2. adım merve :) Ay hepinizin çocuğu mu var maşallah darısı başıma
Seni de çok tebrik ederim. Ben de vermeliyim artık hiç memnun değilim bu halimden ömrümde görmediğim kilodayım

Hic uzulme tekrar alirsin tatlim
1.sayfadaki kurallari oku kabul edersen buyur katil aramiza

kuralları okudum kabul ediyorum

O zaman hosgeldin aramiza adaş bebis dusunuyosan kilonu verdikten sonra dusun canim cunku dogumdan sonra azcik kaliyo kilo

Canım hiç bişey yapamicaklar korkma dün tepemden jetler geçti kurşunlar sıyırdı
Rabbim akıl sağlığımızı vatanımız korusun komedi gibi bir gece diyesim geliyor ölülerimiz düğümluyor boğazımi diyemiyorum

Gunun menusu
Ara 1 armut
Su 2litre
Spor yok
Harikasın bebeğim menun güzel.

Hosgeldin Buse ben Elif 35 yaşındayım 3 ayı geçti 13 kilo verdim sende deneyimlisin yine yaparsın yeterki iste birde kurallarimizi oku lütfen ilk sayfada kabul edersen bizimle sin

bir lokma olduğu uçan gözüme batmadi ama yeme canım ya 1 lokma yesen nolur yemesen nolur dimi. Afiyet olsun.

Kızlar ben Dukancıyım. Daha önce de 8 kilo verdim dukanla ama evreleri tamamlamadım. Yarın da tekrar dukana başlıyorum. İlk 6 gün atak evresi yani hızlı kilo verme evresi. Bu hafta muhtemelen 2 kilodan fazla vericem. Daha önce de grupta yarıştım. Beni deneme süresi olmadan almak ister misiniz aranıza? Bu hafta çok kilo vericem çünkü. Tabiki karar sizin

Menüm
Sabah 6 zaten hiç yatmadik ortam bu haldeyken uyku girmedi gözümüze
3 kaşık yulaf ezmesi
2 ceviz 5 badem 1 kuru incir
Yarım bardak süt

Saat 13
1 ince dilim kaşarlı domatesli omlet
1 kk peynir

Saat 19
6 kaşık patlıcan oturtma
3 kaşık Meksika fasulyesi salatası
1 corba kasesi yogurt
1 dilim tam buğday.

Su 2.5 litre
Spor yok

O zaman hosgeldin aramiza adaş bebis dusunuyosan kilonu verdikten sonra dusun canim cunku dogumdan sonra azcik kaliyo kilo

biz birde çalışmalara başladık artık gecikmek istemediğimiz için. yandım ben o zaman zaten 100 kilo olmaktan korkuyorum hamile kaldığımda

Hosgeldin Buse ben Elif 35 yaşındayım 3 ayı geçti 13 kilo verdim sende deneyimlisin yine yaparsın yeterki iste birde kurallarimizi oku lütfen ilk sayfada kabul edersen bizimle sin

Çok teşekkürler memnun oldum Elif
Maşallah ne güzel kilo veriyorsunu hepiniz ben de aranızda azimle kilo vercem

kuralları okudum kabul ediyorum sizinleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…