Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Malesef kotu bi gun gecirdik canim hepimiz sabahladik Allah tekrar yasatmasin
Menun gayet guzel sadece kasar yerine beyaz peynir kullanirsan daha guzel olcakms canim cunku kasar cok yagli
kız incecik ve küçücük tü :) dikkat ederim can can. Bu arada yeni resimden haberim yoktu gayet güzel vermissin kız. Bide doğum günüsun kutlu olsun

Kızlar bugün eşim geldi baya konuştuk. Şart koydum hepsini kabul ediyor. Birdaha yanlisim olursa boşa beni razıyım diyor. Bende sanırım yarın eve dönüyorum. Inş düzelir artık
Ay inşallah düzelir Hilal im Rabbim yüzünüze baksın evladınız hatrina hiç belli olmaz bakmışın bırakmış o illeti.

Hayirli olsun yeni yasin canim
Kızlar dün burası çok kötüydü
Tanklar mitingler. Allahım korudu çok şükür
hic biseye gucleri yetmez Allahin izniyle
afiyet olsun canim.sporun cok guzel
Kızlar yine 1. Olmuşuz hepinizi tebrik ederim Can'larım
tebrikler kizlar
Canım hiç bişey yapamicaklar korkma dün tepemden jetler geçti kurşunlar sıyırdı
aynen.silahlara ragmen inanc kaybetmemek lazim
hocgeldin canim.ben fatma.ben de evdeyim.ins bu kilolarimizdan kurtulucaz
meyve suyu hazirmiydi canim

Kızlar bugün eşim geldi baya konuştuk. Şart koydum hepsini kabul ediyor. Birdaha yanlisim olursa boşa beni razıyım diyor. Bende sanırım yarın eve dönüyorum. Inş düzelir artık
Canim hakkinizda hayirlisi olsun bir yuva kolay kurulmuyor bende hemen bosanilmasi taraftari degilim ama senin esinin ciddi problemleri vardi,ne sart kostun bilmiyorum ama tedavi olmasini isteseydin, yoksa soylemesi zor ama yine ayni seyleri yasarsiniz Allah korusun

kızlaaar beni arkadaş listenize ekleyin. albümüm var orda eskiden nasıl kilo verdiğimin fotoğraflarına bakabilirsiniz. ben bakıp motive oluyorum faydası oluyor bana
Aramiza hosgeldin canim ben zeynep 29 yasindayim araliktan beri burda kilo vermeye calisiyordum ve bu hafta mezun oldum ama 3-4 kilo daha vermeye devam edicem, bu arada 72 den 57 dustum.Sen daha oncede yarismissin zaten insallah kisa zamanda verirsin bu arada boyum 1.60.

yani düşün ben en son 72 kiloydum yarın tartılcam diyetten önce aç karna bir de üstüne 20 alsam 92 biterim ben merve

kızlar ben kaçtım yatmadan gelirim yine
Bir kere vermissin yine verirsin insallah canim.ayrica korkma 98 kiloyla doguma girdim.normal dogum yaptim.kiloyla tabiki zorlsniyorsan olmasa cok cok daha iyi ama olum dil

Sağol canım teşekkür ederim

Çocuğum için bu şansı vermem gerekiyor mervecim. Artık gene duzelmzse bende yoluma bakacağım

Yok canım bu son şansı. Oda farkında sanırım. Geldiğinde bide ağladı severek evlendik ama geldiğimiz duruma çok üzülüyorum
Canim sart koy ama hemen donme ki uygulasin.boyle hemen donme hatasini yaptim.ben.olmadi.tedaviye baslasin.bi sure sonra git.hemen gidince hic bir etki olmuyor malesef

Kizlar cok zor iki gece gecirdim.cocuk ve olaylar ust uste geldi.ishal ve hafif atesi vardi.dayim rehin alindi beylerbeyindeki daebeciler tarafindan.vefat eden tanidiklarim var.sabahladik vs.menumu hatirlamiyorum bile malesef.agirlikli olarak ekmek peynirdi menu.kafam allak bullakti.Rabbim bu ulkeyi bolmeye calisanlari engellesin.cok agirima gitti arkadaslar.dualarimiz devam etsin insallah.az once uyandim gec yatmistim.o yuzden kusuruma bakmayin.arada girip bildirim ve takip yapmaya calistim ama sonu gelemedi malesef.eve giren cikan misafirler vs.bugun sakinledik elhamdulillah.hepimize gecmis olsun

Cok gecmis olsun canim olenlerede Allahtan rahmet diliyorum Allah bidaha yasatmasin

Hoşgwldin canım ben elif.
36 yaşındayım. Daha 1 hafta oldu gruba katılalı. İnşallah buradı hepimize iyi gelir. Ben de zayıflayıp çıtır bir anne olmak istiyorum. Kızlarımla gezerken maşallah iki tane doğurmuş ama zayıf desinler istiyorum. İstediğim herşeyi almak istiyorum.

Hilalcim aile çabuk kurulmuyor. Bence de bir şans daha vermelisin. İnşallah bu sefer herşey çok güzel olur.

Yok canım bu son şansı. Oda farkında sanırım. Geldiğinde bide ağladı severek evlendik ama geldiğimiz duruma çok üzülüyorum

Canım evlenmeden önce varmıydı böğle bir şey acaba. Yer mi değiştirseniz ki. Aynı yerde oldukça o illeti bulduğu kişileti görecrk. Arkadaşlarının ısrarına maruz kalacsk. İnşallah bir daha hiç bulaşmaz bu işlere.

Canım çok gećmiş olsun.
Biz tv den izlerken kahrolduk bir de senin dayın rehin alınmıß. Rabbim kötülere fırsat vermesin.

Dünkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 haş yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek

Öğle 14.30
2 kırmızi biber
2 köfte
1 dilim ekmek
Salata

Ara 16.00
1 şeftali

Akşam 20.00
1 servis kaşığı taze fasulye

2 litre su
Dpor yapanadım. Túm gün ev temizledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…