- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.481
Sağol canım teşekkür ederim
Allah icini sogutsun tiksindirsin o pis seylerden insallah sende haklisin canim cocukta var ama birdaha olursa sans verme sakinSağol canım teşekkür ederim
Çocuğum için bu şansı vermem gerekiyor mervecim. Artık gene duzelmzse bende yoluma bakacağım
Hadi yaa fark ediliyomu sagol canimm ama ven goremdm hala yamervee seninkileri gördüm ben senin de benim albümümü görmen gerekbariz ortada fark tebriklerr
Yok canım bu son şansı. Oda farkında sanırım. Geldiğinde bide ağladıAllah icini sogutsun tiksindirsin o pis seylerden insallah sende haklisin canim cocukta var ama birdaha olursa sans verme sakin
Kiyamam yaa umarim eskisi gibi olursunuz yineYok canım bu son şansı. Oda farkında sanırım. Geldiğinde bide ağladıseverek evlendik ama geldiğimiz duruma çok üzülüyorum
Sağol canım ınş yaaKiyamam yaa umarim eskisi gibi olursunuz yine
Cok sevindim kizzz sagol canimKızlar ben yatıyorum. Hepinizi öpüyorum. Iyi geceler
KumraL_KrakeR mervecim resimlerde fark anlaşılıyor. Insan sürekli kendisini gördüğü için farkı anlamaz
Hadi yaa fark ediliyomu sagol canimm ama ven goremdm hala ya
kız incecik ve küçücük tü :) dikkat ederim can can. Bu arada yeni resimden haberim yoktu gayet güzel vermissin kız. Bide doğum günüsun kutlu olsunMalesef kotu bi gun gecirdik canim hepimiz sabahladik Allah tekrar yasatmasin
Menun gayet guzel sadece kasar yerine beyaz peynir kullanirsan daha guzel olcakms canim cunku kasar cok yagli
Ay inşallah düzelir Hilal im Rabbim yüzünüze baksın evladınız hatrina hiç belli olmaz bakmışın bırakmış o illeti.Kızlar bugün eşim geldi baya konuştuk. Şart koydum hepsini kabul ediyor. Birdaha yanlisim olursa boşa beni razıyım diyor. Bende sanırım yarın eve dönüyorum. Inş düzelir artık
Hayirli olsun yeni yasin canimDunku menumu yazayim hemen
Sabah 10:00 2yumurtadan omlet kk peynir cay
Ogle14:00 6 yk taze fasulye 2yk bulgur pilavi 2bardak ayran
Aksam yemedim dugune gttim yemege vaktim olmadi bu arada dun dogum gunumdu arkadaslarim dugunde bana supriz yapmislar pasta almislar 4catal pasta yedim
Su 2litre
Spor yok
hic biseye gucleri yetmez Allahin izniyleKızlar dün burası çok kötüydü
Tanklar mitingler. Allahım korudu çok şükür
afiyet olsun canim.sporun cok guzelDünkü menum
Sabah 11
Bir kaşık domates biber kızartması
Bir dilim light kepek ekmeği
Bi kk peynir
Bir fincan çay
Öğle 16
Bir salatalık
Akşam 19
Bir kase domates çorbası
Bir kase yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 2 saat yüzme 1.5 saat yürüyüş
Sabaha kadar uyaniktik bir pogaca bir bardak meyve suyu içtim
tebrikler kizlarKızlar yine 1. Olmuşuz hepinizi tebrik ederim Can'larım
aynen.silahlara ragmen inanc kaybetmemek lazimCanım hiç bişey yapamicaklar korkma dün tepemden jetler geçti kurşunlar sıyırdı
hocgeldin canim.ben fatma.ben de evdeyim.ins bu kilolarimizdan kurtulucazHerkese merhaba arkadaşlarAdım Buse, 27 yaşındayım. 10 aylık evliyim. Evlendiğimde 59 kiloydum şuan 72 kiloyum malesef Boyum tam 1.60 Artık daha fazla kilo almak istemiyorum. Daha önce 13. takımda yarıştım ve hedefime ulaşıp 50 kiloyla mezun olmuştum. Yarışmada 9 kilo vermiştim fakat öncesi de vardı toplam 20 kg vermiştim. Bu 3 sene önceydi. Şuan hedefim 53 kilo olmak. AZİMLİYİM Bugün alışverişimi yaptım ve yarın diyete başlıyorum. Evdeyim çalışmıyorum. Buraya ayıracak vaktim bol. Beni aranıza kabul ederseniz çok memnun olurum
meyve suyu hazirmiydi canimMenum
Sabah 10:30
Bir buçuk dilim light kepek ekmeği
3 kaşık menemen
Yarım Salatalik
Yarım kk peynir
Öğle 15
Bir bardak meyve suyu
Akşam 19
Bir kase tavuk sote
Bi lokma kızarmış patates
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş
Canim hakkinizda hayirlisi olsun bir yuva kolay kurulmuyor bende hemen bosanilmasi taraftari degilim ama senin esinin ciddi problemleri vardi,ne sart kostun bilmiyorum ama tedavi olmasini isteseydin, yoksa soylemesi zor ama yine ayni seyleri yasarsiniz Allah korusunKızlar bugün eşim geldi baya konuştuk. Şart koydum hepsini kabul ediyor. Birdaha yanlisim olursa boşa beni razıyım diyor. Bende sanırım yarın eve dönüyorum. Inş düzelir artık
Aramiza hosgeldin canim ben zeynep 29 yasindayim araliktan beri burda kilo vermeye calisiyordum ve bu hafta mezun oldum ama 3-4 kilo daha vermeye devam edicem, bu arada 72 den 57 dustum.Sen daha oncede yarismissin zaten insallah kisa zamanda verirsin bu arada boyum 1.60.kızlaaar beni arkadaş listenize ekleyin. albümüm var orda eskiden nasıl kilo verdiğimin fotoğraflarına bakabilirsiniz. ben bakıp motive oluyorum faydası oluyor bana
Bir kere vermissin yine verirsin insallah canim.ayrica korkma 98 kiloyla doguma girdim.normal dogum yaptim.kiloyla tabiki zorlsniyorsan olmasa cok cok daha iyi ama olum dilyani düşün ben en son 72 kiloydum yarın tartılcam diyetten önce aç karna bir de üstüne 20 alsam 92 biterim ben merve
kızlar ben kaçtım yatmadan gelirim yine
Kızlar bugün eşim geldi baya konuştuk. Şart koydum hepsini kabul ediyor. Birdaha yanlisim olursa boşa beni razıyım diyor. Bende sanırım yarın eve dönüyorum. Inş düzelir artık
Sağol canım teşekkür ederim
Çocuğum için bu şansı vermem gerekiyor mervecim. Artık gene duzelmzse bende yoluma bakacağım
Canim sart koy ama hemen donme ki uygulasin.boyle hemen donme hatasini yaptim.ben.olmadi.tedaviye baslasin.bi sure sonra git.hemen gidince hic bir etki olmuyor malesefYok canım bu son şansı. Oda farkında sanırım. Geldiğinde bide ağladıseverek evlendik ama geldiğimiz duruma çok üzülüyorum
Canim ayarlarini bi kontrol et istersen girunmuyor cunkugörünmesi gerek yaaa
evet BAriz belli maşallah
Cok gecmis olsun canim olenlerede Allahtan rahmet diliyorum Allah bidaha yasatmasinKizlar cok zor iki gece gecirdim.cocuk ve olaylar ust uste geldi.ishal ve hafif atesi vardi.dayim rehin alindi beylerbeyindeki daebeciler tarafindan.vefat eden tanidiklarim var.sabahladik vs.menumu hatirlamiyorum bile malesef.agirlikli olarak ekmek peynirdi menu.kafam allak bullakti.Rabbim bu ulkeyi bolmeye calisanlari engellesin.cok agirima gitti arkadaslar.dualarimiz devam etsin insallah.az once uyandim gec yatmistim.o yuzden kusuruma bakmayin.arada girip bildirim ve takip yapmaya calistim ama sonu gelemedi malesef.eve giren cikan misafirler vs.bugun sakinledik elhamdulillah.hepimize gecmis olsun
Herkese merhaba arkadaşlarAdım Buse, 27 yaşındayım. 10 aylık evliyim. Evlendiğimde 59 kiloydum şuan 72 kiloyum malesef Boyum tam 1.60 Artık daha fazla kilo almak istemiyorum. Daha önce 13. takımda yarıştım ve hedefime ulaşıp 50 kiloyla mezun olmuştum. Yarışmada 9 kilo vermiştim fakat öncesi de vardı toplam 20 kg vermiştim. Bu 3 sene önceydi. Şuan hedefim 53 kilo olmak. AZİMLİYİM Bugün alışverişimi yaptım ve yarın diyete başlıyorum. Evdeyim çalışmıyorum. Buraya ayıracak vaktim bol. Beni aranıza kabul ederseniz çok memnun olurum
Kızlar bugün eşim geldi baya konuştuk. Şart koydum hepsini kabul ediyor. Birdaha yanlisim olursa boşa beni razıyım diyor. Bende sanırım yarın eve dönüyorum. Inş düzelir artık
Yok canım bu son şansı. Oda farkında sanırım. Geldiğinde bide ağladıseverek evlendik ama geldiğimiz duruma çok üzülüyorum
Kizlar cok zor iki gece gecirdim.cocuk ve olaylar ust uste geldi.ishal ve hafif atesi vardi.dayim rehin alindi beylerbeyindeki daebeciler tarafindan.vefat eden tanidiklarim var.sabahladik vs.menumu hatirlamiyorum bile malesef.agirlikli olarak ekmek peynirdi menu.kafam allak bullakti.Rabbim bu ulkeyi bolmeye calisanlari engellesin.cok agirima gitti arkadaslar.dualarimiz devam etsin insallah.az once uyandim gec yatmistim.o yuzden kusuruma bakmayin.arada girip bildirim ve takip yapmaya calistim ama sonu gelemedi malesef.eve giren cikan misafirler vs.bugun sakinledik elhamdulillah.hepimize gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?