Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim biz oyle diyetler yapmiyoruz saglikli besleniyoruz sadece
Dukan sok diyet degil dimi eger oyleyse onlari yapmiyoruz bence sende yapma saglikli beslenerek kalici ve guzel kilo vermek varken ne gerek var bole diyetlere gerci yinede sen bilirsin
Deneme suresi her uyede uygulaniyor canim ama yinede kaptanimiza soralim @seydan94

Ben dukan dan hoşlanmıyorum 2 yengem yaptı sağlıklari bozuldu üstünede verdiklerini Misliyle geri aldılar. Burda sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz dukan yada Karatay gibi listeye bağlı kalmıyoruz. Tabiki senin tercihi canım Allah kolaylik versin.

Malesef kotu bi gun gecirdik canim hepimiz sabahladik Allah tekrar yasatmasin
Menun gayet guzel sadece kasar yerine beyaz peynir kullanirsan daha guzel olcakms canim cunku kasar cok yagli

Hayır şok diyet değil Karatay diyeti gibi bir doktorun diyeti bu da. Evreleri var ilk evre kilona göre günü belirleniyor testi var benim 6 gün çıktı. O yüzden 6 gün sıkı bir diyet sonrasında haftada 1-2 kilo

Tabiki de soralım kaptanımıza

Aa bide bebek calismalarina basladiysan dukan hic yapma derim tatlim
100 kilo olmazsin canim o kadarda korkutma gozunu ben 68le hamile kalmistim 85le doguma girmistim

Çok teşekkürler :) Ben başka türlü daha önce kilo veremedim. Dukanla verdim ya da şok diyetlerle :/ O yüzden ben yine dukan yapıcam. Daha önce yaptığımda sağlığım gayet iyiydi. Ben yürüyüş yapıcam bir de leslie ile

Afiyet olsun canim sende git gide ogle yemeklerini aradan cikarcan herhalde cok az yiyosun bizim grupta biri vardi kimdi hatrlayamiyorum sabh aksam yerdi sende onun gibi olucan bu gidisile
Aksam yemeginde patates olmamis ama
canım öğle yemeği alışkanlığım pek yok arada acikir gibi olursam hafif atistirmaya çalışıyorum. Mesela dün denizdeydim çok acıktım yedim. Duruma göre yani :)

Sağol canım. Genelde evdeyken sürekli hareket halinde olmaya çalışıyorum. Onunda etkisi vardır.
Kız yemesem gözüme batıyor resmen yaa
Afiyet olsun canım gayet iyi

Kızlar bugün eşim geldi baya konuştuk. Şart koydum hepsini kabul ediyor. Birdaha yanlisim olursa boşa beni razıyım diyor. Bende sanırım yarın eve dönüyorum. Inş düzelir artık

87 falan olursun ya 92 olmazsin korkma tamam kac bakim görüşürüz

yaa 1.60 boya 87 Allah korusun ooovvv

Sağol canım. Genelde evdeyken sürekli hareket halinde olmaya çalışıyorum. Onunda etkisi vardır.

ay ben de evdeyim ama hareketsizim oturuyorum kös kös şişiyorum artık dur demenin vakti o yüzden

Kızlar bugün eşim geldi baya konuştuk. Şart koydum hepsini kabul ediyor. Birdaha yanlisim olursa boşa beni razıyım diyor. Bende sanırım yarın eve dönüyorum. Inş düzelir artık

hilal canım konuya vakıf değilim ama hakkında hayırlısı olsun mutluluğun daim olsun

Yani pek sanmiyorum ama umarim duzelir sanada cok uzuluyorum canim benim ya kirilmanida istemem bu illet ole hemen kolay birakiliyoduda bu zamana kadar neden birakmams gelismelerden haberdar et kuzum bizide

kızlaaar beni arkadaş listenize ekleyin. albümüm var orda eskiden nasıl kilo verdiğimin fotoğraflarına bakabilirsiniz. ben bakıp motive oluyorum faydası oluyor bana
Ekledim ama goremedim nicun acaba
Benimde resimlerim var sende bana bakabilirisn

Sağol canım teşekkür ederim
Yani pek sanmiyorum ama umarim duzelir sanada cok uzuluyorum canim benim ya kirilmanida istemem bu illet ole hemen kolay birakiliyoduda bu zamana kadar neden birakmams gelismelerden haberdar et kuzum bizide
Çocuğum için bu şansı vermem gerekiyor mervecim. Artık gene duzelmzse bende yoluma bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…