- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.461
Canim biz oyle diyetler yapmiyoruz saglikli besleniyoruz sadeceKızlar ben Dukancıyım. Daha önce de 8 kilo verdim dukanla ama evreleri tamamlamadım. Yarın da tekrar dukana başlıyorum. İlk 6 gün atak evresi yani hızlı kilo verme evresi. Bu hafta muhtemelen 2 kilodan fazla vericem. Daha önce de grupta yarıştım. Beni deneme süresi olmadan almak ister misiniz aranıza? Bu hafta çok kilo vericem çünkü. Tabiki karar sizin
Ben dukan dan hoşlanmıyorum 2 yengem yaptı sağlıklari bozuldu üstünede verdiklerini Misliyle geri aldılar. Burda sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz dukan yada Karatay gibi listeye bağlı kalmıyoruz. Tabiki senin tercihi canım Allah kolaylik versin.Kızlar ben Dukancıyım. Daha önce de 8 kilo verdim dukanla ama evreleri tamamlamadım. Yarın da tekrar dukana başlıyorum. İlk 6 gün atak evresi yani hızlı kilo verme evresi. Bu hafta muhtemelen 2 kilodan fazla vericem. Daha önce de grupta yarıştım. Beni deneme süresi olmadan almak ister misiniz aranıza? Bu hafta çok kilo vericem çünkü. Tabiki karar sizin
Malesef kotu bi gun gecirdik canim hepimiz sabahladik Allah tekrar yasatmasinMenüm
Sabah 6 zaten hiç yatmadik ortam bu haldeyken uyku girmedi gözümüze
3 kaşık yulaf ezmesi
2 ceviz 5 badem 1 kuru incir
Yarım bardak süt
Saat 13
1 ince dilim kaşarlı domatesli omlet
1 kk peynir
Saat 19
6 kaşık patlıcan oturtma
3 kaşık Meksika fasulyesi salatası
1 corba kasesi yogurt
1 dilim tam buğday.
Su 2.5 litre
Spor yok
Canim biz oyle diyetler yapmiyoruz saglikli besleniyoruz sadece
Dukan sok diyet degil dimi eger oyleyse onlari yapmiyoruz bence sende yapma saglikli beslenerek kalici ve guzel kilo vermek varken ne gerek var bole diyetlere gerci yinede sen bilirsin
Deneme suresi her uyede uygulaniyor canim ama yinede kaptanimiza soralim @seydan94
Aa bide bebek calismalarina basladiysan dukan hic yapma derim tatlimbiz birde çalışmalara başladık artık gecikmek istemediğimiz için.yandım ben o zaman zaten 100 kilo olmaktan korkuyorum hamile kaldığımda
Çok teşekkürler memnun oldum Elif
Maşallah ne güzel kilo veriyorsunu hepiniz ben de aranızda azimle kilo vercem
kuralları okudum kabul ediyorum sizinleyim
Ben dukan dan hoşlanmıyorum 2 yengem yaptı sağlıklari bozuldu üstünede verdiklerini Misliyle geri aldılar. Burda sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz dukan yada Karatay gibi listeye bağlı kalmıyoruz. Tabiki senin tercihi canım Allah kolaylik versin.
Aa bide bebek calismalarina basladiysan dukan hic yapma derim tatlim
100 kilo olmazsin canim o kadarda korkutma gozunu ben 68le hamile kalmistim 85le doguma girmistim
1.65 boyumBoyun kaç mervecim senin? Benim 1.60
1.65 boyum
87 falan olursun ya 92 olmazsin korkmayani düşün ben en son 72 kiloydum yarın tartılcam diyetten önce aç karna bir de üstüne 20 alsam 92 biterim ben merve
kızlar ben kaçtım yatmadan gelirim yine
canım öğle yemeği alışkanlığım pek yok arada acikir gibi olursam hafif atistirmaya çalışıyorum. Mesela dün denizdeydim çok acıktım yedim. Duruma göre yani :)Afiyet olsun canim sende git gide ogle yemeklerini aradan cikarcan herhalde cok az yiyosun bizim grupta biri vardi kimdi hatrlayamiyorum sabh aksam yerdi sende onun gibi olucan bu gidisile
Aksam yemeginde patates olmamis ama
Sağol canım. Genelde evdeyken sürekli hareket halinde olmaya çalışıyorum. Onunda etkisi vardır.hoşbulduum memnun oldum Hilaltebrik ederim harika kilo vermişsin hem de çocuklu olmana rağmen başarıyorsun ben de düşünüyorum artık yavaştan çocuk
Memnun oldum mervee benim de 2. adım merve :) Ay hepinizin çocuğu mu var maşallah darısı başıma
Seni de çok tebrik ederim. Ben de vermeliyim artık hiç memnun değilim bu halimden ömrümde görmediğim kilodayım
kuralları okudum kabul ediyorum
Kız yemesem gözüme batıyor resmen yaaRabbim akıl sağlığımızı vatanımız korusun komedi gibi bir gece diyesim geliyor ölülerimiz düğümluyor boğazımi diyemiyorum
Harikasın bebeğim menun güzel.
Hosgeldin Buse ben Elif 35 yaşındayım 3 ayı geçti 13 kilo verdim sende deneyimlisin yine yaparsın yeterki iste birde kurallarimizi oku lütfen ilk sayfada kabul edersen bizimle sin
bir lokma olduğu uçan gözüme batmadi ama yeme canım ya 1 lokma yesen nolur yemesen nolur dimi. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım gayet iyiMenüm
Sabah 6 zaten hiç yatmadik ortam bu haldeyken uyku girmedi gözümüze
3 kaşık yulaf ezmesi
2 ceviz 5 badem 1 kuru incir
Yarım bardak süt
Saat 13
1 ince dilim kaşarlı domatesli omlet
1 kk peynir
Saat 19
6 kaşık patlıcan oturtma
3 kaşık Meksika fasulyesi salatası
1 corba kasesi yogurt
1 dilim tam buğday.
Su 2.5 litre
Spor yok
Görüşürüz canımyani düşün ben en son 72 kiloydum yarın tartılcam diyetten önce aç karna bir de üstüne 20 alsam 92 biterim ben merve
kızlar ben kaçtım yatmadan gelirim yine
87 falan olursun ya 92 olmazsin korkmatamam kac bakim görüşürüz
Sağol canım. Genelde evdeyken sürekli hareket halinde olmaya çalışıyorum. Onunda etkisi vardır.
Kızlar bugün eşim geldi baya konuştuk. Şart koydum hepsini kabul ediyor. Birdaha yanlisim olursa boşa beni razıyım diyor. Bende sanırım yarın eve dönüyorum. Inş düzelir artık
Yani pek sanmiyorum ama umarim duzelir sanada cok uzuluyorum canim benim ya kirilmanida istemem bu illet ole hemen kolay birakiliyoduda bu zamana kadar neden birakmams gelismelerden haberdar et kuzum bizideKızlar bugün eşim geldi baya konuştuk. Şart koydum hepsini kabul ediyor. Birdaha yanlisim olursa boşa beni razıyım diyor. Bende sanırım yarın eve dönüyorum. Inş düzelir artık
Ekledim ama goremedim nicun acabakızlaaar beni arkadaş listenize ekleyin. albümüm var orda eskiden nasıl kilo verdiğimin fotoğraflarına bakabilirsiniz. ben bakıp motive oluyorum faydası oluyor bana
aa neden acaba kontrol edeyim. seninkilere de bakayııım :))Ekledim ama goremedim nicun acaba
Benimde resimlerim var sende bana bakabilirisn
Sağol canım teşekkür ederimyaa 1.60 boya 87 Allah korusun ooovvv
ay ben de evdeyim ama hareketsizim oturuyorum kös kös şişiyorum artık dur demenin vakti o yüzden
hilal canım konuya vakıf değilim ama hakkında hayırlısı olsun mutluluğun daim olsun
Çocuğum için bu şansı vermem gerekiyor mervecim. Artık gene duzelmzse bende yoluma bakacağımYani pek sanmiyorum ama umarim duzelir sanada cok uzuluyorum canim benim ya kirilmanida istemem bu illet ole hemen kolay birakiliyoduda bu zamana kadar neden birakmams gelismelerden haberdar et kuzum bizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?