Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoşbuldum fatmaa :) memnun oldum. inşşşş

hoşbulduuum :) memnun oldum zeynep. seni çok tebrik ederim. boyumuz aynı. harika bir başarı bu! ben de tekrar başarıcam azimliyim! bence de fazladan kilo ver cünkü ister istemez 2 si falan geri geliyo çabucacık. 2 ileri 2 geri dengelersin :)

Bir kere vermissin yine verirsin insallah canim.ayrica korkma 98 kiloyla doguma girdim.normal dogum yaptim.kiloyla tabiki zorlsniyorsan olmasa cok cok daha iyi ama olum dil

ölüm değil ama ölüm gibi bir şey bence bu. hiçbir şey alamıyorum. dışarda gezmek foto çekilmek istemiyorum. depresyona giricem bu kilolar yüzünden o yüzden kararlıyım bitti vercem bu kiloları!!!

Doğuma 98 kiloyla girdin peki hamile kalmadan önce kaç kiloydun canım?

Çok geçmiş olsun sana ve dayına. Ve şehitlerimiz için başı sağ olsun hepimizin. Gerçekten çok üzülüyorum Allahım bu günleri bir daha göstermesin

Canim ayarlarini bi kontrol et istersen girunmuyor cunku

Anlamıyorum pek ne yanlış bilmiyorum ama ben burdan foto eklemeye çalışayım beceremezsem :/

Sen de hoşgeldin o zaman :) Memnun oldum elif. İnşallah verirsin de isteklerine kavuşursun. Harika olur valla. Ben de istiyorum ben deeeeeeee :)) azimle kurtulcaz

Amin Canım Inş Öyle Olur
evet canım maalesef hazırdı. Burda kendim hazirlayamiyorum
çalıştığı için tedavi olmak istemiyor. Nasıl yapacak bilmiyorum
canım benim çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun. Hepimiz için çok zor bir geceydi
Günaydınlar.
Herkese geçmiß olsun. Ülke olarak zor günler geçirdik. Rabbim bir daha göstermesin. milletimize huzur içinde yaşamayı nasip etsin.
Amin canım ınş
canım bir buçuk ay süresi var. Tasinmayi kabul etti. Benimde aklımda o vardı onuda konuştum.
Afiyet olsun canım güzel menü

Cok gecmis olsun canim olenlerede Allahtan rahmet diliyorum Allah bidaha yasatmasin

Amin kizlar.yaklasik 25 kisilik bi grup rehin alindi.beylerbeyinde bi cafede cay icerken rehin aliniyorlar.kafin cocuk yasli umursamadan.gece 11den sabah 7ye kadar.Rabbim yasatmasin bir daha.basarisiz oldugunu gorunce birakiyorlar.10 kisilik silahli bir grupmus.vefat edenler de ahbabimizin kuzenler.Allah rahmet etsin hepsine
80 kiloyla hamile kaldim.ilk 6 ay sadece 2-3 kilo alfim.surekli bulanti kusma vs.sobra istahim bi acildi iki porsiyon durum yiyordum arka arkaya yani o derece.kansizlik varmis zaten.ilac kullanmak istemedim.bir de son iki hafta hurma yiyordum gunde yarim kilo nerdeyseayyy yazinca bile nasil yaaaaa:):)
kızlar tartıldım sabah aç karnına 70.8 kilo çıktım ve diyete başladım

bu arada kaptanımız kim kızlar???
Hadi bismillah.seydan canim kaptanimiz.bu hafta dugunu var canim.hayirli telaslari var bu aralar

Son düzenleme:

gerçekten anlatınca bile fenaaaa kesin ben de öyle olurummm.

Anladım kaptanımıza da hayırlı olsun

Iyi pazarlar güzeller

Allah bu günleri tekrar vatanımıza yaşatmasın inşallah

Yine birincilik gelmiş maşallah
Emek veren herkese kocamannnn tebrikler

CurukElma
Hilalcim inşallah herşey yoluna girer Tatlım Allah eşini islah etsin yuvanız bozulmasın

KumraL_KrakeR
Doğum günün kutlu olsun Mervecim
Bu sene en son kilolu olduğun doğum günü olsun inşallah

B burnfat55
Sizede geçmiş olsun fatmam başınız sağolsun

@seydan94
Şeyda geçmiş olsun Cnm inşallah düğüne kadar toparşanırsın

B buses
Hoşgeldin Cnm bende zühal bu takımın mezunlarındanım

Tatlım sen önceden mezun olduğun için yeni üye gibi işlem göreceksin
Yani deneme süresi mecburen oluyor, çünkü bu sadece bizim takımın değil yarışma kuralı

Inş ablacim çok sagol. Bu arada sen nasılsın :) gelmiyorsun fazla

hoşbulduuum :) benim için hiç sorun değil ne zaman uygunsa o zaman takıma girerim :)

memnun oldum zuhal seni de tebrik ederim mezun olmuşsun alma sen de benim gibi geri sakın

ana tedaviye karar vermeniz lazim.calismaya ara versin canim.olmazsa iki uc ay sonra Allah korusun ayni seyleri yasamayacaginin garantisi yok.benim eski es de zamaninda psikiyatriste gidip ilac tedavisi almis ciddi boyutta.onu ihmal etti epey sorunlat oldu.sonra baristik yapicam dedi.yapmadi cok zor oluyor diger turlu

cok guzel vermissin canim.masallah.yine vericeksin eminim.

teşekkürler :) evet inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…