- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.501
Hayirli olsun yeni yasin canim
hic biseye gucleri yetmez Allahin izniyle
afiyet olsun canim.sporun cok guzel
tebrikler kizlar
aynen.silahlara ragmen inanc kaybetmemek lazim
hocgeldin canim.ben fatma.ben de evdeyim.ins bu kilolarimizdan kurtulucaz
meyve suyu hazirmiydi canim
Aramiza hosgeldin canim ben zeynep 29 yasindayim araliktan beri burda kilo vermeye calisiyordum ve bu hafta mezun oldum ama 3-4 kilo daha vermeye devam edicem, bu arada 72 den 57 dustum.Sen daha oncede yarismissin zaten insallah kisa zamanda verirsin bu arada boyum 1.60.
Bir kere vermissin yine verirsin insallah canim.ayrica korkma 98 kiloyla doguma girdim.normal dogum yaptim.kiloyla tabiki zorlsniyorsan olmasa cok cok daha iyi ama olum dil
Kizlar cok zor iki gece gecirdim.cocuk ve olaylar ust uste geldi.ishal ve hafif atesi vardi.dayim rehin alindi beylerbeyindeki daebeciler tarafindan.vefat eden tanidiklarim var.sabahladik vs.menumu hatirlamiyorum bile malesef.agirlikli olarak ekmek peynirdi menu.kafam allak bullakti.Rabbim bu ulkeyi bolmeye calisanlari engellesin.cok agirima gitti arkadaslar.dualarimiz devam etsin insallah.az once uyandim gec yatmistim.o yuzden kusuruma bakmayin.arada girip bildirim ve takip yapmaya calistim ama sonu gelemedi malesef.eve giren cikan misafirler vs.bugun sakinledik elhamdulillah.hepimize gecmis olsun
Canim ayarlarini bi kontrol et istersen girunmuyor cunku
Hoşgwldin canım ben elif.
36 yaşındayım. Daha 1 hafta oldu gruba katılalı. İnşallah buradı hepimize iyi gelir. Ben de zayıflayıp çıtır bir anne olmak istiyorum. Kızlarımla gezerken maşallah iki tane doğurmuş ama zayıf desinler istiyorum. İstediğim herşeyi almak istiyorum.
Amin Canım Inş Öyle Olurkız incecik ve küçücük tü :) dikkat ederim can can. Bu arada yeni resimden haberim yoktu gayet güzel vermissin kız. Bide doğum günüsun kutlu olsun
Ay inşallah düzelir Hilal im Rabbim yüzünüze baksın evladınız hatrina hiç belli olmaz bakmışın bırakmış o illeti.
evet canım maalesef hazırdı. Burda kendim hazirlayamiyorumHayirli olsun yeni yasin canim
hic biseye gucleri yetmez Allahin izniyle
afiyet olsun canim.sporun cok guzel
tebrikler kizlar
aynen.silahlara ragmen inanc kaybetmemek lazim
hocgeldin canim.ben fatma.ben de evdeyim.ins bu kilolarimizdan kurtulucaz
meyve suyu hazirmiydi canim
Canim hakkinizda hayirlisi olsun bir yuva kolay kurulmuyor bende hemen bosanilmasi taraftari degilim ama senin esinin ciddi problemleri vardi,ne sart kostun bilmiyorum ama tedavi olmasini isteseydin, yoksa soylemesi zor ama yine ayni seyleri yasarsiniz Allah korusun
çalıştığı için tedavi olmak istemiyor. Nasıl yapacak bilmiyorumBir kere vermissin yine verirsin insallah canim.ayrica korkma 98 kiloyla doguma girdim.normal dogum yaptim.kiloyla tabiki zorlsniyorsan olmasa cok cok daha iyi ama olum dil
Canim sart koy ama hemen donme ki uygulasin.boyle hemen donme hatasini yaptim.ben.olmadi.tedaviye baslasin.bi sure sonra git.hemen gidince hic bir etki olmuyor malesef
canım benim çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun. Hepimiz için çok zor bir geceydiKizlar cok zor iki gece gecirdim.cocuk ve olaylar ust uste geldi.ishal ve hafif atesi vardi.dayim rehin alindi beylerbeyindeki daebeciler tarafindan.vefat eden tanidiklarim var.sabahladik vs.menumu hatirlamiyorum bile malesef.agirlikli olarak ekmek peynirdi menu.kafam allak bullakti.Rabbim bu ulkeyi bolmeye calisanlari engellesin.cok agirima gitti arkadaslar.dualarimiz devam etsin insallah.az once uyandim gec yatmistim.o yuzden kusuruma bakmayin.arada girip bildirim ve takip yapmaya calistim ama sonu gelemedi malesef.eve giren cikan misafirler vs.bugun sakinledik elhamdulillah.hepimize gecmis olsun
Amin canım ınşGünaydınlar.
Herkese geçmiß olsun. Ülke olarak zor günler geçirdik. Rabbim bir daha göstermesin. milletimize huzur içinde yaşamayı nasip etsin.
canım bir buçuk ay süresi var. Tasinmayi kabul etti. Benimde aklımda o vardı onuda konuştum.Hoşgwldin canım ben elif.
36 yaşındayım. Daha 1 hafta oldu gruba katılalı. İnşallah buradı hepimize iyi gelir. Ben de zayıflayıp çıtır bir anne olmak istiyorum. Kızlarımla gezerken maşallah iki tane doğurmuş ama zayıf desinler istiyorum. İstediğim herşeyi almak istiyorum.
Hilalcim aile çabuk kurulmuyor. Bence de bir şans daha vermelisin. İnşallah bu sefer herşey çok güzel olur.
Canım evlenmeden önce varmıydı böğle bir şey acaba. Yer mi değiştirseniz ki. Aynı yerde oldukça o illeti bulduğu kişileti görecrk. Arkadaşlarının ısrarına maruz kalacsk. İnşallah bir daha hiç bulaşmaz bu işlere.
Canım çok gećmiş olsun.
Biz tv den izlerken kahrolduk bir de senin dayın rehin alınmıß. Rabbim kötülere fırsat vermesin.
Afiyet olsun canım güzel menüDünkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk peynir
1 haş yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğle 14.30
2 kırmızi biber
2 köfte
1 dilim ekmek
Salata
Ara 16.00
1 şeftali
Akşam 20.00
1 servis kaşığı taze fasulye
2 litre su
Dpor yapanadım. Túm gün ev temizledim.
Görünmüyor canımarkadaşlarrr foto koydum benim evrimim görünüyor muuuu
Görünmüyor canım
Cok gecmis olsun canim olenlerede Allahtan rahmet diliyorum Allah bidaha yasatmasin
Amin kizlar.yaklasik 25 kisilik bi grup rehin alindi.beylerbeyinde bi cafede cay icerken rehin aliniyorlar.kafin cocuk yasli umursamadan.gece 11den sabah 7ye kadar.Rabbim yasatmasin bir daha.basarisiz oldugunu gorunce birakiyorlar.10 kisilik silahli bir grupmus.vefat edenler de ahbabimizin kuzenler.Allah rahmet etsin hepsineHoşgwldin canım ben elif.
Hilalcim aile çabuk kurulmuyor. Bence de bir şans daha vermelisin. İnşallah bu sefer herşey çok güzel olur.
Canım evlenmeden önce varmıydı böğle bir şey acaba. Yer mi değiştirseniz ki. Aynı yerde oldukça o illeti bulduğu kişileti görecrk. Arkadaşlarının ısrarına maruz kalacsk. İnşallah bir daha hiç bulaşmaz bu işlere.
Canım çok gećmiş olsun.
Biz tv den izlerken kahrolduk bir de senin dayın rehin alınmıß. Rabbim kötülere fırsat vermesin.
80 kiloyla hamile kaldim.ilk 6 ay sadece 2-3 kilo alfim.surekli bulanti kusma vs.sobra istahim bi acildi iki porsiyon durum yiyordum arka arkaya yani o derece.kansizlik varmis zaten.ilac kullanmak istemedim.bir de son iki hafta hurma yiyordum gunde yarim kilo nerdeysehoşbuldum fatmaa :) memnun oldum. inşşşş
hoşbulduuum :) memnun oldum zeynep. seni çok tebrik ederim. boyumuz aynı. harika bir başarı bu! ben de tekrar başarıcam azimliyim! bence de fazladan kilo ver cünkü ister istemez 2 si falan geri geliyo çabucacık. 2 ileri 2 geri dengelersin :)
ölüm değil ama ölüm gibi bir şey bence bu. hiçbir şey alamıyorum. dışarda gezmek foto çekilmek istemiyorum. depresyona giricem bu kilolar yüzündeno yüzden kararlıyım bitti vercem bu kiloları!!!
Doğuma 98 kiloyla girdin peki hamile kalmadan önce kaç kiloydun canım?
Çok geçmiş olsun sana ve dayına. Ve şehitlerimiz için başı sağ olsun hepimizin. Gerçekten çok üzülüyorum Allahım bu günleri bir daha göstermesin
Anlamıyorum pek ne yanlış bilmiyorum ama ben burdan foto eklemeye çalışayım beceremezsem :/
Sen de hoşgeldin o zaman :) Memnun oldum elif. İnşallah verirsin de isteklerine kavuşursun. Harika olur valla. Ben de istiyorum ben deeeeeeee :)) azimle kurtulcaz
Hadi bismillah.seydan canim kaptanimiz.bu hafta dugunu var canim.hayirli telaslari var bu aralarkızlar tartıldım sabah aç karnına 70.8 kilo çıktım ve diyete başladım
bu arada kaptanımız kim kızlar???
Amin kizlar.yaklasik 25 kisilik bi grup rehin alindi.beylerbeyinde bi cafede cay icerken rehin aliniyorlar.kafin cocuk yasli umursamadan.gece 11den sabah 7ye kadar.Rabbim yasatmasin bir daha.basarisiz oldugunu gorunce birakiyorlar.10 kisilik silahli bir grupmus.vefat edenler de ahbabimizin kuzenler.Allah rahmet etsin hepsine
80 kiloyla hamile kaldim.ilk 6 ay sadece 2-3 kilo alfim.surekli bulanti kusma vs.sobra istahim bi acildi iki porsiyon durum yiyordum arka arkaya yani o derece.kansizlik varmis zaten.ilac kullanmak istemedim.bir de son iki hafta hurma yiyordum gunde yarim kilo nerdeyseayyy yazinca bile nasil yaaaaa:):)
Hadi bismillah.seydan canim kaptanimiz.bu hafta dugunu var canim.hayirli telaslari var bu aralar
Amin kizlar.yaklasik 25 kisilik bi grup rehin alindi.beylerbeyinde bi cafede cay icerken rehin aliniyorlar.kafin cocuk yasli umursamadan.gece 11den sabah 7ye kadar.Rabbim yasatmasin bir daha.basarisiz oldugunu gorunce birakiyorlar.10 kisilik silahli bir grupmus.vefat edenler de ahbabimizin kuzenler.Allah rahmet etsin hepsine
80 kiloyla hamile kaldim.ilk 6 ay sadece 2-3 kilo alfim.surekli bulanti kusma vs.sobra istahim bi acildi iki porsiyon durum yiyordum arka arkaya yani o derece.kansizlik varmis zaten.ilac kullanmak istemedim.bir de son iki hafta hurma yiyordum gunde yarim kilo nerdeyseayyy yazinca bile nasil yaaaaa:):)
Hadi bismillah.seydan canim kaptanimiz.bu hafta dugunu var canim.hayirli telaslari var bu aralar
maşallah canım ne kadar güzel olmuşsun azmin elinden birşey kurtulmuyor
@seydan94 canım kaptanımızkızlar tartıldım sabah aç karnına 70.8 kilo çıktım ve diyete başladım
bu arada kaptanımız kim kızlar???
Inş ablacim çok sagol. Bu arada sen nasılsın :) gelmiyorsun fazlaIyi pazarlar güzeller
Allah bu günleri tekrar vatanımıza yaşatmasın inşallah
Yine birincilik gelmiş maşallah
Emek veren herkese kocamannnn tebrikler
CurukElma
Hilalcim inşallah herşey yoluna girer Tatlım Allah eşini islah etsin yuvanız bozulmasın
KumraL_KrakeR
Doğum günün kutlu olsun Mervecim
Bu sene en son kilolu olduğun doğum günü olsun inşallah
B burnfat55
Sizede geçmiş olsun fatmam başınız sağolsun
@seydan94
Şeyda geçmiş olsun Cnm inşallah düğüne kadar toparşanırsın
B buses
Hoşgeldin Cnm bende zühal bu takımın mezunlarındanım
Tatlım sen önceden mezun olduğun için yeni üye gibi işlem göreceksin
Yani deneme süresi mecburen oluyor, çünkü bu sadece bizim takımın değil yarışma kuralı
ana tedaviye karar vermeniz lazim.calismaya ara versin canim.olmazsa iki uc ay sonra Allah korusun ayni seyleri yasamayacaginin garantisi yok.benim eski es de zamaninda psikiyatriste gidip ilac tedavisi almis ciddi boyutta.onu ihmal etti epey sorunlat oldu.sonra baristik yapicam dedi.yapmadi cok zor oluyor diger turluAmin Canım Inş Öyle Olur
evet canım maalesef hazırdı. Burda kendim hazirlayamiyorum
çalıştığı için tedavi olmak istemiyor. Nasıl yapacak bilmiyorum
canım benim çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun. Hepimiz için çok zor bir geceydi
Amin canım ınş
canım bir buçuk ay süresi var. Tasinmayi kabul etti. Benimde aklımda o vardı onuda konuştum.
Afiyet olsun canım güzel menü
cok guzel vermissin canim.masallah.yine vericeksin eminim.gerçekten anlatınca bile fenaaaakesin ben de öyle olurummm.
Anladım kaptanımıza da hayırlı olsun
ana tedaviye karar vermeniz lazim.calismaya ara versin canim.olmazsa iki uc ay sonra Allah korusun ayni seyleri yasamayacaginin garantisi yok.benim eski es de zamaninda psikiyatriste gidip ilac tedavisi almis ciddi boyutta.onu ihmal etti epey sorunlat oldu.sonra baristik yapicam dedi.yapmadi cok zor oluyor diger turlu
cok guzel vermissin canim.masallah.yine vericeksin eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?