- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.521
Bir kere ilaç kullandı canım antidepresan. Ama o daha kötü yaptı. Sürekli hayaller görüyorduana tedaviye karar vermeniz lazim.calismaya ara versin canim.olmazsa iki uc ay sonra Allah korusun ayni seyleri yasamayacaginin garantisi yok.benim eski es de zamaninda psikiyatriste gidip ilac tedavisi almis ciddi boyutta.onu ihmal etti epey sorunlat oldu.sonra baristik yapicam dedi.yapmadi cok zor oluyor diger turlu
cok guzel vermissin canim.masallah.yine vericeksin eminim.
Bir kere ilaç kullandı canım antidepresan. Ama o daha kötü yaptı. Sürekli hayaller görüyordu
ehil bir yer olmasi lazim.amatem miydi acaba devletin bagimlilik tedavisi icin ozel merkezi vardi.her psikiyatrist ehil olmuyor malesef.kardesime de yanlis ilac vermusti malesef 1 sene kullandi.saclar dokuldu kilo aldi.uyku hali ve elleri titriyordu.sonra psikolog bulduk ehil.meger ilac tedavisine ihtiyaci yokmus.ancak toparladi ilaci buraktigindan beri 3 sene gecri.sukur simdi cok iyi.bence cok ciddi arastirin.sen ona onayak ol.ins ucunuzun hayatini da toparlamis olursun canim.cunku onun icin de bi ucurumun kenari.dusunsene cikis bulamadigi icin bunu kullaniyor.yoksa kimse keyfinden bu noktaya gelmez.evladini esini kaybetmek ustemez.Rabbim guc kuvvet versin.uslerini kolaylastirsinBir kere ilaç kullandı canım antidepresan. Ama o daha kötü yaptı. Sürekli hayaller görüyordu
Sağol Cnm bende iyi sayılırım bu sene alerjim zorluyor birazInş ablacim çok sagol. Bu arada sen nasılsın :) gelmiyorsun fazla
Kilo Vermen ve paylaşımın yeterli olursa 3.cuma listede olursun fıstıkhoşbulduuum :) benim için hiç sorun değil ne zaman uygunsa o zaman takıma girerim :)
memnun oldum zuhal seni de tebrik ederim mezun olmuşsun alma sen de benim gibi geri sakın
Oo super bir degisim olmus simdiki halinide cekermisin merak ettim hem kilo verince before after yaparsin tekrar
1.sayfada yaziyor canim gormedinmi @seydan94 bu hafta sonu dugunu var o yuzden yogun birazkızlar tartıldım sabah aç karnına 70.8 kilo çıktım ve diyete başladım
bu arada kaptanımız kim kızlar???
Uyuşturucu Ve Alkol tedavisi canım.ben konuyu bilmiyorum ama benim babam antidepreson kullanmıştı ilk 2-3 hafta halisülasyon gördü bazen gece sonra geçti canım. korkulacak bir şey yok antidepresanların sık görülen bir yan etkisi bu. ne tedavisi bilmiyorum ama sakın bırakmasın tedaviyi kesinlikle tedavisiz düzelmek diye bir şey yok.
ya ilaç kullandığı zaman çok kötü oluyordu. Geceleri bagirmalar hayal gormeler. Bakayım arastirayim canım en iyisiehil bir yer olmasi lazim.amatem miydi acaba devletin bagimlilik tedavisi icin ozel merkezi vardi.her psikiyatrist ehil olmuyor malesef.kardesime de yanlis ilac vermusti malesef 1 sene kullandi.saclar dokuldu kilo aldi.uyku hali ve elleri titriyordu.sonra psikolog bulduk ehil.meger ilac tedavisine ihtiyaci yokmus.ancak toparladi ilaci buraktigindan beri 3 sene gecri.sukur simdi cok iyi.bence cok ciddi arastirin.sen ona onayak ol.ins ucunuzun hayatini da toparlamis olursun canim.cunku onun icin de bi ucurumun kenari.dusunsene cikis bulamadigi icin bunu kullaniyor.yoksa kimse keyfinden bu noktaya gelmez.evladini esini kaybetmek ustemez.Rabbim guc kuvvet versin.uslerini kolaylastirsin
Ne alerjisi var abla.Sağol Cnm bende iyi sayılırım bu sene alerjim zorluyor biraz
Bide arada çocuk geliyor apalamaya başlayınca maşallah hiç yerinde durmıyor
Kilo Vermen ve paylaşımın yeterli olursa 3.cuma listede olursun fıstık
Yalnız listeye girince ilk 2 ay izin Hakkı olmuyor bunuda hesap et
Sagol ablamIyi pazarlar güzeller
Allah bu günleri tekrar vatanımıza yaşatmasın inşallah
Yine birincilik gelmiş maşallah
Emek veren herkese kocamannnn tebrikler
CurukElma
Hilalcim inşallah herşey yoluna girer Tatlım Allah eşini islah etsin yuvanız bozulmasın
KumraL_KrakeR
Doğum günün kutlu olsun Mervecim
Bu sene en son kilolu olduğun doğum günü olsun inşallah
B burnfat55
Sizede geçmiş olsun fatmam başınız sağolsun
@seydan94
Şeyda geçmiş olsun Cnm inşallah düğüne kadar toparşanırsın
@buses
Hoşgeldin Cnm bende zühal bu takımın mezunlarındanım
Tatlım sen önceden mezun olduğun için yeni üye gibi işlem göreceksin
Yani deneme süresi mecburen oluyor, çünkü bu sadece bizim takımın değil yarışma kuralı
Tatlım her sorun için önce beyinde bitirmek gerekli derleryaUyuşturucu Ve Alkol tedavisi canım.
ya ilaç kullandığı zaman çok kötü oluyordu. Geceleri bagirmalar hayal gormeler. Bakayım arastirayim canım en iyisi
Ne alerjisi var abla.
Torun başkadır derler ablacim :) daha bi ayrı sevilirmis
Allah gönlüne göre versin TatlımSagol ablaminsallah seneye dogum gunumde fit bir anne olmak istiyorum bakan bidaha baksin istiyorum
6lara dusunce 2yi dusunuyorum ben ama esim pek yanasmiyorAllah gönlüne göre versin Tatlım
Çocuk istiyosanız yaşınız fazla ilerlemeden yapın sonra rahat edersiniz
Canim cok gecmis olsunKizlar cok zor iki gece gecirdim.cocuk ve olaylar ust uste geldi.ishal ve hafif atesi vardi.dayim rehin alindi beylerbeyindeki daebeciler tarafindan.vefat eden tanidiklarim var.sabahladik vs.menumu hatirlamiyorum bile malesef.agirlikli olarak ekmek peynirdi menu.kafam allak bullakti.Rabbim bu ulkeyi bolmeye calisanlari engellesin.cok agirima gitti arkadaslar.dualarimiz devam etsin insallah.az once uyandim gec yatmistim.o yuzden kusuruma bakmayin.arada girip bildirim ve takip yapmaya calistim ama sonu gelemedi malesef.eve giren cikan misafirler vs.bugun sakinledik elhamdulillah.hepimize gecmis olsun
evlilik terapisini söyledim istemedi maalesef ablaTatlım her sorun için önce beyinde bitirmek gerekli derlerya
Inşallah senin eşinde gerçekten bırakmayı isterde kurtulursunuz bu illetten
Eğer bağımlılığı çok ileri derecede değilse belki ilaç tedavinise gerek kalmadan terapiyle iyileşebilir
Bide evlilik terapistine gidebilseniz belki o sizi yönlendirir
Benim Polen alerjim var bu yazda hap almama rağmen Yinede fazla oluyor
Torun lafına pek alışamadım dahaçok Komik geliyor bana
Tabiki seviliyor Cnm
Ben küçük yaşta 3 çocukla uğraştığım için çocuklardan bıkmıştım pek başka çocuk sevmezdim ama bu başka oldu
Benim evde int yok abla izleyememki yaaKızlar alman kanalında the biggest loser diye zayıflama yarışması var
Ben geçmiş bölümlerine bakıyorum
Netten belki sizde bakarsınız harika değişimler var
Genelde hepsi 100 kilo üzeri ama köpek gibi spor yapıyolar
Geçen sene 1.olan 65 kilo vermiş Adam 20 -30 yaş gençleşmiş
Bu seneye daha yeni başladım
Sağol Cnm bende iyi sayılırım bu sene alerjim zorluyor biraz
Bide arada çocuk geliyor apalamaya başlayınca maşallah hiç yerinde durmıyor
Kilo Vermen ve paylaşımın yeterli olursa 3.cuma listede olursun fıstık
Yalnız listeye girince ilk 2 ay izin Hakkı olmuyor bunuda hesap et
masal3487
Zeynommmm çok tebrikler bitanem
Darısı diğer arkadaşlara inşallah
zamannn35
Yaseminim daha düzelmedinmi Cnm
eliya
Sen nasılsın Elifim nasıl gidiyor
Alinin_Annesi
Betül maşallah Tatlım o kadar kaçamağa rağmen güzel veriyosun demekki bide kaçamak yapmasan uçacaksın
Ama sanki paylaşımın yeterli değil
@elifvecebir
Elifim senin nasıl gidiyor alışabildinmi takıma
Tatlım seninde kilo Vermen ve paylaşımın yeterli olursa 3.cuma listedesin
Bu cuma listeyi ben yapıcam
Heralde bu cuma süren dolmamış oluyor değilmi
Tam ne zaman başladığını hatırlamıyorum
Ilk 2 ay izin hakkın olmadığınıda hatırlatayım sonra sorun olmasın
buseb
Tatlım pazartesi günleride takım içi kontrol için tartı günü
Hafta sonu kaçamaklarını engellemek için
Oo super bir degisim olmus simdiki halinide cekermisin merak ettim hem kilo verince before after yaparsin tekrar
1.sayfada yaziyor canim gormedinmi @seydan94 bu hafta sonu dugunu var o yuzden yogun biraz
Kızlar alman kanalında the biggest loser diye zayıflama yarışması var
Ben geçmiş bölümlerine bakıyorum
Netten belki sizde bakarsınız harika değişimler var
Genelde hepsi 100 kilo üzeri ama köpek gibi spor yapıyolar
Geçen sene 1.olan 65 kilo vermiş Adam 20 -30 yaş gençleşmiş
Bu seneye daha yeni başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?