Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir kere ilaç kullandı canım antidepresan. Ama o daha kötü yaptı. Sürekli hayaller görüyordu

Bir kere ilaç kullandı canım antidepresan. Ama o daha kötü yaptı. Sürekli hayaller görüyordu

ben konuyu bilmiyorum ama benim babam antidepreson kullanmıştı ilk 2-3 hafta halisülasyon gördü bazen gece sonra geçti canım. korkulacak bir şey yok antidepresanların sık görülen bir yan etkisi bu. ne tedavisi bilmiyorum ama sakın bırakmasın tedaviyi kesinlikle tedavisiz düzelmek diye bir şey yok.

ehil bir yer olmasi lazim.amatem miydi acaba devletin bagimlilik tedavisi icin ozel merkezi vardi.her psikiyatrist ehil olmuyor malesef.kardesime de yanlis ilac vermusti malesef 1 sene kullandi.saclar dokuldu kilo aldi.uyku hali ve elleri titriyordu.sonra psikolog bulduk ehil.meger ilac tedavisine ihtiyaci yokmus.ancak toparladi ilaci buraktigindan beri 3 sene gecri.sukur simdi cok iyi.bence cok ciddi arastirin.sen ona onayak ol.ins ucunuzun hayatini da toparlamis olursun canim.cunku onun icin de bi ucurumun kenari.dusunsene cikis bulamadigi icin bunu kullaniyor.yoksa kimse keyfinden bu noktaya gelmez.evladini esini kaybetmek ustemez.Rabbim guc kuvvet versin.uslerini kolaylastirsin

Inş ablacim çok sagol. Bu arada sen nasılsın :) gelmiyorsun fazla
Sağol Cnm bende iyi sayılırım bu sene alerjim zorluyor biraz
Bide arada çocuk geliyor apalamaya başlayınca maşallah hiç yerinde durmıyor

hoşbulduuum :) benim için hiç sorun değil ne zaman uygunsa o zaman takıma girerim :)

memnun oldum zuhal seni de tebrik ederim mezun olmuşsun alma sen de benim gibi geri sakın
Kilo Vermen ve paylaşımın yeterli olursa 3.cuma listede olursun fıstık
Yalnız listeye girince ilk 2 ay izin Hakkı olmuyor bunuda hesap et

masal3487
Zeynommmm çok tebrikler bitanem
Darısı diğer arkadaşlara inşallah

zamannn35
Yaseminim daha düzelmedinmi Cnm

eliya
Sen nasılsın Elifim nasıl gidiyor

Alinin_Annesi
Betül maşallah Tatlım o kadar kaçamağa rağmen güzel veriyosun demekki bide kaçamak yapmasan uçacaksın
Ama sanki paylaşımın yeterli değil

@elifvecebir
Elifim senin nasıl gidiyor alışabildinmi takıma

Tatlım seninde kilo Vermen ve paylaşımın yeterli olursa 3.cuma listedesin
Bu cuma listeyi ben yapıcam
Heralde bu cuma süren dolmamış oluyor değilmi
Tam ne zaman başladığını hatırlamıyorum
Ilk 2 ay izin hakkın olmadığınıda hatırlatayım sonra sorun olmasın

buseb
Tatlım pazartesi günleride takım içi kontrol için tartı günü
Hafta sonu kaçamaklarını engellemek için

Uyuşturucu Ve Alkol tedavisi canım.
ya ilaç kullandığı zaman çok kötü oluyordu. Geceleri bagirmalar hayal gormeler. Bakayım arastirayim canım en iyisi
Ne alerjisi var abla.
Torun başkadır derler ablacim :) daha bi ayrı sevilirmis

Sagol ablam insallah seneye dogum gunumde fit bir anne olmak istiyorum bakan bidaha baksin istiyorum

Tatlım her sorun için önce beyinde bitirmek gerekli derlerya
Inşallah senin eşinde gerçekten bırakmayı isterde kurtulursunuz bu illetten
Eğer bağımlılığı çok ileri derecede değilse belki ilaç tedavinise gerek kalmadan terapiyle iyileşebilir
Bide evlilik terapistine gidebilseniz belki o sizi yönlendirir

Benim Polen alerjim var bu yazda hap almama rağmen Yinede fazla oluyor

Torun lafına pek alışamadım daha çok Komik geliyor bana
Tabiki seviliyor Cnm
Ben küçük yaşta 3 çocukla uğraştığım için çocuklardan bıkmıştım pek başka çocuk sevmezdim ama bu başka oldu

Kızlar alman kanalında the biggest loser diye zayıflama yarışması var
Ben geçmiş bölümlerine bakıyorum
Netten belki sizde bakarsınız harika değişimler var
Genelde hepsi 100 kilo üzeri ama köpek gibi spor yapıyolar
Geçen sene 1.olan 65 kilo vermiş Adam 20 -30 yaş gençleşmiş
Bu seneye daha yeni başladım

Canim cok gecmis olsun rabbim bir daha yasatmasin oyle bir gece.

evlilik terapisini söyledim istemedi maalesef abla
Benim evde int yok abla izleyememki yaa

Yeterli olacak inş :)) Tamam zaten bana en az 3 ay lazım sorun değil :)

ay süpermiş ben zaten her gün tartılırım kontrol etmek için kendimi ohhh :))

Oo super bir degisim olmus simdiki halinide cekermisin merak ettim hem kilo verince before after yaparsin tekrar

tamam :))

1.sayfada yaziyor canim gormedinmi @seydan94 bu hafta sonu dugunu var o yuzden yogun biraz

gördüm ama kendisini göremeyince güncellenmemiş olabilir diye düşündüm meğer düğünü varmış kaptanımızın :)

izlemek keyiflidir ama yapmak çok sakıncalı bence. aşırı yükleniyorlar. sakatlanan rahatsızlananlar oluyor Allah korusun kalp çarpıntısı falan yok yani sadece izlenmeli

Dukan Menüm

Sabah 10.00 (dün çok geç yatmıştım kalkamadım)
1 yumurta
light beyaz peynir
1,5 yk yulaf kepeği
yağsız hindi füme

Öğle 14.00
ızgara tavuk
light ayran

Akşam 19.15
ızgara tavuk
light ayran
hindi füme

2,5 lt su
20 dk yürüyüş

arkadaşlar dukan menümde miktar belirtmiyorum çünkü bu diyette miktar sınırlaması yok. yasak olmayan her şeyi yiyebiliyorum. dukan test yaptım 6 gün atak evresi çıktı. bu 6 gün boyunca proteinle besleneceğim. yulaf kepeğinden de karbonidrat ihtiyacımı alacağım. sonraki günlerde sebze de yemeye başlayacağım

Iyi aksamlar kizlar
Tum gun temizlik yaptim ben yokken evim les gibi olmus resmen yoruldum ama degdi
Mefkurem tesekkur ederim abla mezun oldum ama 3-4 kilo daha vereyim istiyorum 20 gun sonra dugunumuz var.Bugun aklima geldin biliyo musun abla dedim zuhal abla hic gorunmuyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…