- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.541
Canim dukan pek saglikli degil diye biliyorum ama senin tercihin tabiki menun guzel gorunuyor afiyet olsun.Dukan Menüm
Sabah 10.00 (dün çok geç yatmıştım kalkamadım)
1 yumurta
light beyaz peynir
1,5 yk yulaf kepeği
yağsız hindi füme
Öğle 14.00
ızgara tavuk
light ayran
Akşam 19.15
ızgara tavuk
light ayran
hindi füme
2,5 lt su
20 dk yürüyüş
arkadaşlar dukan menümde miktar belirtmiyorum çünkü bu diyette miktar sınırlaması yok. yasak olmayan her şeyi yiyebiliyorum. dukan test yaptım 6 gün atak evresi çıktı. bu 6 gün boyunca proteinle besleneceğim. yulaf kepeğinden de karbonidrat ihtiyacımı alacağım. sonraki günlerde sebze de yemeye başlayacağım
Sağol canım ınş kurtulurHilalcim çok geçmiş olsun eşine inşallah tez zamanda kurtulur :/
Menun güzel canım. Ben pek dukandan anlamıyorum :)Dukan Menüm
1 yumurta
light beyaz peynir
1,5 yk yulaf kepeği
yağsız hindi füme
Öğle 14.00
ızgara tavuk
light ayran
Akşam 19.15
ızgara tavuk
light ayran
hindi füme
2,5 lt su
20 dk yürüyüş
arkadaşlar dukan menümde miktar belirtmiyorum çünkü bu diyette miktar sınırlaması yok. yasak olmayan her şeyi yiyebiliyorum. dukan test yaptım 6 gün atak evresi çıktı. bu 6 gün boyunca proteinle besleneceğim. yulaf kepeğinden de karbonidrat ihtiyacımı alacağım. sonraki günlerde sebze de yemeye başlayacağım
Hosgeldin canım. Valla benim evde leş gibi olmuş baya ugrasmam gerekecekIyi aksamlar kizlar
Tum gun temizlik yaptim ben yokken evim les gibi olmus resmen yoruldum ama degdi
Mefkurem tesekkur ederim abla mezun oldum ama 3-4 kilo daha vereyim istiyorum 20 gun sonra dugunumuz var.Bugun aklima geldin biliyo musun abla dedim zuhal abla hic gorunmuyor diye.
Canim dukan pek saglikli degil diye biliyorum ama senin tercihin tabiki menun guzel gorunuyor afiyet olsun.
Resimlerindeki degisimde harika 50 kiloda col guzel gorunuyordun.Umarim tez zamanda o kilona dusersin tekrar.
Sağol canım ınş kurtulur
Menun güzel canım. Ben pek dukandan anlamıyorum :)
Hosgeldin canım. Valla benim evde leş gibi olmuş baya ugrasmam gerekecek
Ay ay hadi ınş canımay wc ye gittikçe çok seviniyorum gidiyor yağlar
canim istemezse zorlanmaz misin?bisekilde kabul ettir.ya onu ya da tedaviyi.ayni duzene geri donmesin ins.ben bazi hatalar yaptim o yuzden bu konuda israrim.ins hersey musmutlu olur ailen icinevlilik terapisini söyledim istemedi maalesef abla
Benim evde int yok abla izleyememki yaa
Teskkr ederm mefkurem ewet farkndaym cok sk giremiyorum geceleri giriyorum genelde bi sekilde takip etmye calsyrmmasal3487
Zeynommmm çok tebrikler bitanem
Darısı diğer arkadaşlara inşallah
@zamannn35
Yaseminim daha düzelmedinmi Cnm
eliya
Sen nasılsın Elifim nasıl gidiyor
Alinin_Annesi
Betül maşallah Tatlım o kadar kaçamağa rağmen güzel veriyosun demekki bide kaçamak yapmasan uçacaksın
Ama sanki paylaşımın yeterli değil
@elifvecebir
Elifim senin nasıl gidiyor alışabildinmi takıma
Tatlım seninde kilo Vermen ve paylaşımın yeterli olursa 3.cuma listedesin
Bu cuma listeyi ben yapıcam
Heralde bu cuma süren dolmamış oluyor değilmi
Tam ne zaman başladığını hatırlamıyorum
Ilk 2 ay izin hakkın olmadığınıda hatırlatayım sonra sorun olmasın
buseb
Tatlım pazartesi günleride takım içi kontrol için tartı günü
Hafta sonu kaçamaklarını engellemek için
canım çok üzüldüm ya Rabbim bir daha yasatmasin basınız sagolsun. Hiçbir ülke böyle bir şeyi haketmiyor.Kizlar cok zor iki gece gecirdim.cocuk ve olaylar ust uste geldi.ishal ve hafif atesi vardi.dayim rehin alindi beylerbeyindeki daebeciler tarafindan.vefat eden tanidiklarim var.sabahladik vs.menumu hatirlamiyorum bile malesef.agirlikli olarak ekmek peynirdi menu.kafam allak bullakti.Rabbim bu ulkeyi bolmeye calisanlari engellesin.cok agirima gitti arkadaslar.dualarimiz devam etsin insallah.az once uyandim gec yatmistim.o yuzden kusuruma bakmayin.arada girip bildirim ve takip yapmaya calistim ama sonu gelemedi malesef.eve giren cikan misafirler vs.bugun sakinledik elhamdulillah.hepimize gecmis olsun
Ooo yee süpersin can can.
iyi gidiyor mefkusum çok şükür bağırsak sorunları dışında sorun yokmasal3487
Zeynommmm çok tebrikler bitanem
Darısı diğer arkadaşlara inşallah
@zamannn35
Yaseminim daha düzelmedinmi Cnm
eliya
Sen nasılsın Elifim nasıl gidiyor
Alinin_Annesi
Betül maşallah Tatlım o kadar kaçamağa rağmen güzel veriyosun demekki bide kaçamak yapmasan uçacaksın
Ama sanki paylaşımın yeterli değil
@elifvecebir
Elifim senin nasıl gidiyor alışabildinmi takıma
Tatlım seninde kilo Vermen ve paylaşımın yeterli olursa 3.cuma listedesin
Bu cuma listeyi ben yapıcam
Heralde bu cuma süren dolmamış oluyor değilmi
Tam ne zaman başladığını hatırlamıyorum
Ilk 2 ay izin hakkın olmadığınıda hatırlatayım sonra sorun olmasın
buseb
Tatlım pazartesi günleride takım içi kontrol için tartı günü
Hafta sonu kaçamaklarını engellemek için
Afiyet olsun tatlım. Ben bazen çarşamba perşembe saf protein yapıyorum gına geliyor dayanamıyorum inşallah başarırsin gerçi sen tecrubelisin dukan da.Dukan Menüm
1 yumurta
light beyaz peynir
1,5 yk yulaf kepeği
yağsız hindi füme
Öğle 14.00
ızgara tavuk
light ayran
Akşam 19.15
ızgara tavuk
light ayran
hindi füme
2,5 lt su
20 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım az olmuş evet su ve spor güzel.Menum
Sabah 11
2 yemek kaşığı omlet
2kk kızarmış peynir
Bir dilim light kepek ekmeği
Yarım domates
Bir fincan çay
Ara 18
2 mürdüm erigi
Akşam 20
1 fincan çay bir çay kaşığı balla
Bir dilim tb ekmeği
Bir mürdüm erigi
Sıcaktan istahsizdim bir dilim ekmek yeyim bari dedim
Su 2.5 litre
Spor 1.5 saat yürüyüş
Hersey güzel limonata yerine ayran tercih edebilirdin afiyet olsun tatlım.Menum
sabah 10.00
2 yumurta 1 kk peynir 1 kepek ekmek salatalik domates
ogle 13.30
1 kofte 3 yk bulgur
ara 16.00
2 yumurta 1 kk peynir
aksam 19.00
150 gr yagsiz izgara tavuk salata 1 bardak limonata
su 2 litre
spor yok
Kalp kalbe karşıymış bebeğimIyi aksamlar kizlar
Tum gun temizlik yaptim ben yokken evim les gibi olmus resmen yoruldum ama degdi
Mefkurem tesekkur ederim abla mezun oldum ama 3-4 kilo daha vereyim istiyorum 20 gun sonra dugunumuz var.Bugun aklima geldin biliyo musun abla dedim zuhal abla hic gorunmuyor diye.
dünkü kek olmamış canım. Bugün menun güzel afiyet olsun tatlım.Kzlarr mrhbaa dunku menumu yazamadm once dunku menum
Sabh 11bck: 1 has. Yumrta+1 kask dmts bibr kzrtmsi+peynir+zeytn+1dlm tb ekmgi
Ogle 15.00: 1 fncn turk kahvesi
Aksm 17.00: 1 kasik patates salatasi+1 kk islak kek( evde deildm kzlar)
Saat 19.30: 1 fncn turk kahvesi
Su 2lt
Spor yok malesf
Bugunun menusu
Sabh 14.00cok yorgn zamnlr gecrdgmz icn ck gec kalktk ve disari kahwaltiya gttik ve ewt bu saatte kahwalti buldk pazar oldgu icnmydi anlamadm valla): 1 dlm ekmk+peynr+zeytin+domats+salata+1 yumrta sucuklu+ bal 1 ck
Aksm 19.30: 1 kase tarhana corb+1 kask biber
Su 2bck ltre
Spor yok malsf
Güzel kalbin için çok Sağol Cnmiyi gidiyor mefkusum çok şükür bağırsak sorunları dışında sorun yoksen nasılsın gelmiyorsun bizi iyice terkettin özlüyorum inan.
Önce pozitif olacan bebekMefkurem mefkusum sanki bu hafta veremiycem kilo bi şişkinlik hissediyorum kendimde ne yapabilirim yardım et bana please
Ay niye öyle dedin üzüldüm benGüzel kalbin için çok Sağol Cnm
Arada bakıyorum ama yazasım gelmiyor artık
tamamdır notumu aldım yoğurtlu tavuk çorbası sadece 3 öğün mu istediğim kadar mı?Önce pozitif olacan bebek
Eğer zorlanmam dersen yarın ve perşembe akşam yemeği yerine zencefilli yoğurt ye
Perşembe de karbon alma hatta 3 öğün yoğurtlu tavuk çorbası yersen detoks gibi olur kesin Eksi olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?