Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kiZlar kac gündür gelemedim esimi izinden cagirdilar malum olaydan dolayi cok sarsici günler gecirdik Allah kötülere firsat vermesin ne merakli bizim insanimiz herkesi yaftalayip bir kefeye koymaya ..sebep olanlarin Allah cezasini vrrsin ..
3 gündür diyete hic dikkat etmedim arada börek te yedim dondurma hatta 4 5 catal künefe bile yedim sinir bozukluğu ile. .kilo 400 gr kadar almış görünüyorum ama henüz wc ye cikmadim bu 4 gün dikkat edeceğim inşallah wc ye çıkayım kilo bildirimi yapacağım

Hilal hakkinizda herseyin en hayirlisi olsun tatlim...arada evladiniz var..esin kiymetini bilir ve tövbekar olur inşallah. Menülerinde güzel. .her zamanki gibi az olduğunu dusunsemde

Ay niye öyle dedin üzüldüm ben niye içinden gelmiyor bir yaramazlık mi var hayırdır abla ya.

tamamdır notumu aldım yoğurtlu tavuk çorbası sadece 3 öğün mu istediğim kadar mı?
Bi sorun yok Tatlım

Çorbayı ben tavuk göğsünden yaptım daha yağsız oluyor
Zaten Doyurucu, ben toplam 4 tabak yemiştim

Ay ay hadi ınş canım

ayyy 800 gr gitmiş tam 70 çıktım sabah

ben menünü beğendim canım erikler sıkıntı yapmasın ama dikkat et :)

Kızlar neredesiniz

bencedeeeeeee nerdeydilerrr

Menum
sabah 10.00
2 yumurta 1 kk peynir 1 kepek ekmek salatalik domates
ogle 13.30
1 kofte 3 yk bulgur
ara 16.00
2 yumurta 1 kk peynir
aksam 19.00
150 gr yagsiz izgara tavuk salata 1 bardak limonata
su 2 litre
spor yok

limonata şekersizse sorun yok canım çok güzel :)

merhabaa ben buse yeniyim
menün de ki kek var patates salatası da yağlıdır misafirlikte olmamış ama sonraki gün güzel olmuş canım. başarılar

Ooo yee süpersin can can.

Afiyet olsun tatlım. Ben bazen çarşamba perşembe saf protein yapıyorum gına geliyor dayanamıyorum inşallah başarırsin gerçi sen tecrubelisin dukan da.

teşekkür ederim canımm yine başarıcam inşallah. aslında ben dukanlar yanlış hatırlamıyorsam 8 kilo vermiştim. daha az bile olabilir. 3 gün atak yapmıştım zorlanmıştım. ama şimdi testte 6 gün çıktı fazla kilo vereceğim için. nasıl dayanıcam ben de tam bilemiyorum o yüzden dayanamadığım yerde sebzeleri de ekliycem seyir evresine geçicem

buseb hoşgeldin. ..dukan zor bir diyet sekli ..maşallah sen başarmışsin bu seferde olur elbet

hoş buldum canım evet zor dukan inşallah yine başarıcam

Gunaydin hanimlar dunku menumu yazamadm hemen menuyu yazayim

Sabah10:00=1has.yumurta+5zeytin+kk peynir+domates+salatalik+biber+cay+1dilm tb ekmk

Ogle14:30=1kase domates corbasi+4kofte+2yk koy makarnasi+salata

Aksam19:00=2adet minik biber dolmasi+1bardak ayran

Gece 1avuc cekirdek bol cay ictim
Su 2litre
Spor yok

Cok az geldi bana canim ekmegin yanina 1kase yogurt yiyebilirdin
Dun herkez kofte yemis afiyet olsun canim guzel menu
Yine kizartma var betusum kekte olmams biraz daha dikkat et pazar menun iyi olmus

canim istemezse zorlanmaz misin?bisekilde kabul ettir.ya onu ya da tedaviyi.ayni duzene geri donmesin ins.ben bazi hatalar yaptim o yuzden bu konuda israrim.ins hersey musmutlu olur ailen icin
Denerim canım. En azından elimden geleni yapicam
Menum
sabah 10.00
2 yumurta 1 kk peynir 1 kepek ekmek salatalik domates
ogle 13.30
1 kofte 3 yk bulgur
ara 16.00
2 yumurta 1 kk peynir
aksam 19.00
150 gr yagsiz izgara tavuk salata 1 bardak limonata
su 2 litre
spor yok
limonata hariç güzel canım
güzel elifcim afiyet olsun
Ilk gün kızartma var patates salatası ve kek var canım olmamış ikinci menü daha iyi
Sağol canım
amin canım. Dikkat etmemen normal bence o kadar üzüntüye. Eşin nasıl bu sorun yok dimi sizde
Hilal hakkinizda herseyin en hayirlisi olsun tatlim...arada evladiniz var..esin kiymetini bilir ve tövbekar olur inşallah. Menülerinde güzel. .her zamanki gibi az olduğunu dusunsemde
Sağol canım. Ama sıcaklar malum yiyemiyorum
Çekirdek hariç güzel mervecim

günaydın merveciim
bence öğle yemeğinde çorba zaten karbonidrat ve makarna da öyle
bence ya 5 yk makarna ya da sadece çorbayı yeseydin :)
akşam o minik biber dolmaları malesef çok yağlı oluyor tadı mis gibi tabi o ayrı

Tartildim canlar _200 72.7 ciktim hadi bakalim 71 gelsin insallah

süpersin :)) metabolizman benden hızlı kesinlikle ben senin yediklerini yesem veremiyorum

Kaçamak yapmıyorum stresten sanırım. Bide 2 gündür wc sorunu var reglimede bir hafta kaldi

Hilalcim sen benden sadece 1 cm uzunsun buna dayanaraktan şöyle söyleyeyimki 63 kilo olduğundao halini beğeneceksin ama sonra onun bile yetmediğini göreceksin kilon en fazla 58 olmalı bence ona göre salma kendini sakın kendini zayıf görmek harika olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…