Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eski resimlere bakıp bakıp hevesim artıyor zaten canim :) kilomu ilerleyen zamanlarda revize edicem 60 ilk hedef :)

Evde olması lazim varsa baslayim içmeye sagol canim

bizim dukan diyetinde duraklama yaşadığımızda 3 gün boyunca su yerine yeşil çay içiyoruz soğuk sıcak fark etmez. ve duraklamayı kırıyoruz. başka türlü 1 aya kadar ne yapsanda kilo verememe durumu yaşanabiliyor. ordan da biliyorum yeşil çayın faydasını muhakkak etki eder

eskiden kaç kiloydun? kilo hikayeni biraz anlatır mısın bana :)
Ilk evlendigim zamana kadar 55 kiloydum. Hemen hamile kaldım. Birde sürekli evde olunca yedim yedim yattım. Doğuma 84 kilo ile girdim. Doğumdan bir hafta sonra tartildim. 69 kiloydum. Ama dikkat etmeyince 83 gördüm tekrar surekli kilo alip verdim diyetlerle artık vermek zayıf halime dönmek istediğim içinde burdayim canım :)

Son düzenleme:
Tamamdır canım

ben de senden farksız değilim ben de 59 kiloyla evlendim 10 aydır evde oturmaktan 71 oldum. bir de bebek düşünüyoruz artık korunmuyoruz son zamanlarda yani eğer hamile kalırsam sonum senden bile kötü olacak. bunun olmasını istemiyorum bu kiloyla hamile kalıp 95 kilo olmak istemiyorum

Tamamdır canım

Oo super baslangic tebrikler

Evet dogru biraz fazla yemisim yazinca farkediyorum biliyomusun o yuzden yazmanin ne kadar ise yaradigini burda farkettim
Ben gunde 3 kere afedersin buyuk tuvalete cikiyorum sanirim onunda etkisi var

Oo super baslangic tebrikler

teşekkürler mervişş

Evet dogru biraz fazla yemisim yazinca farkediyorum biliyomusun o yuzden yazmanin ne kadar ise yaradigini burda farkettim
Ben gunde 3 kere afedersin buyuk tuvalete cikiyorum sanirim onunda etkisi var

bir de çekirdek patlatmışsın yetmemiş gibi merveee onu da farketmedim sanma yüklenmeyeyim dedim birden

vay canına bağırsakların süper çalışıyor ben ise ya 1 kere ya da hiç

ama çocuk var şimdi senin ona koştururken spor da oluyordur ev işi yemek derken hareket oluyor sana. ben de ne çocuk var ne bir şey. yemek desen 2 kişiyiz çoğu zaman eşimin dışarda işi oluyordu hiç yapmıyordum. ev desen 90 m2 ama 1+1
çocuk desen o da yok

tv ben ve amerikan mutfak olduğundan sol tarafımdan bana her daim göz kırpan buzdolabım ve sıkıntıdan aldığım aburcuburlar sayesinde özellikle cips
işteeeeeeeee karşınızdaaaaaaaa şişko buseee

Yaa cok tatlisin guldurdun beni zayif buse olana kadar buzdoabina sirtini don aburcubur alma eve
Gercekten cocukta olunca insanin isi hic bitmiyor 2 dakika kicimi koltuga degdiriyom basliyo hemen anne cis geldi anne su ver anne kaka ev supur sil odasini zaten bir dagitiyo heryer metal araba onlari topla derken gun bitiyo
Allah sanada nasip ederde inşallah seninde isin bitmez

Bence bir iki ay çocuk yapmayı erteleyebilirsiniz canım. En azından biraz daha kilo vermiş olursun

Kızlar bende durumlar vahim. +1 kg mım.
Sebebi dünkü menüm.
Hemen onu da yazsyım.
Sabah 9.00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek

Öģlen 15.00
1 tabak pilav.
Mevlütteydim. Oradan da başka bir yere geçecekyim. Yemeğr fırsatım yoktu baßka bir şey.

Akşam 19.00
1 tabak katpuz

2 litre su
Spor yok.

İki çocukla kilitlenip kalıyosun canım. Tek çocukla ben ćok işimi halledebiliuordum. Ama iki tane olunca isler sarpa sarıyor. Bir de büyük kızımı sabah 10 dan 2 ye kadar kursa götürüyorum. Bir de bekliyorum orada. Düßünün bitiyorum tüm gün. Ama yine de rabbim saģlık versin her şey evlatlarımız ićin

Kızlar bu gün alıßveroße çıktım ve diyete tam gaz devam. Ćok güzel kıyafetler slmays kararlıyım kenfime. Zayıflars göre çok güzel şeyler var. Ćok kıskandım zayıfları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…