- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.621
Ayyy o amerikan mutfak ve tv cok fena.bana da 7 kilo aldirdi resmen
geldim ben ancaaaa ama
Menum
sabah 9.30
2 yumurta 1 kk peynir 1 dilim kepekli ekmek
Ogle 15.00
Yarim dilim karpuz 4 yk bulgur
aksam 19.30
2 bardak tuzsuz ayran
spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre
Ya cok sinir benim vucut.uykusuzluk duzensiz beslenme direk kilo yani.kepceyle alip tatli kasigi ile veriyorum ya.mahfetmisim metabolizmami87.2yim bu sabah.+800.OFFF COK SINIR...h.sonundaki uykusuzluk duzensizligin bedeli bu kadar mi olur yaaa
canım bagirsaklarim calismiyor o yüzden içiyorum ise yarar belki diye tabiki yaramıyor.elliif bu sabahki 1 kaşık zeytin yağı ne açıklar mısın?
akşamki 2 kase çorba da salata da tamamen karbonidrat o yüzden olmamış canım. tok tutmaz onlar acıkırsın 1 saate
acıkırsan 1 kase yoğurt ye ama şeftali yeme çünkü öğleden sonraki meyvenin doğal şekeri olan fruktoz yağ olarak depolanıyor yani kilo alımı demek bu da
acil şifalar diliyorum çokk
Bence bunlara kafanı takma tatlım 50 kiloyla hamile kalıp 100 le doğuma girmis sonra yine aynı kiloya inmiş biriyim insan istedimi herseyi başarıyor alırsan verirsin yeterki bebisin saglikla doğsun. Hamilelikte sağlıklı beslenirsen hiçbir sorun olmaz sakin korkma.yani doğuma kadar 18 kilo aldın
ben şimdi 70 im yarın multivitamine başlıyorum bebek için ben de 88 olurum demekki
bu milletin çocuğu var telefon elinde diye kızan kocası var can cannerde bu millleeeeeeeeetttt
canım acikmiycakmisin ayran la çok az olmuş.Menum
sabah 9.30
Ogle 15.00
aksam 19.30
2 bardak tuzsuz ayran
spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre
Aynen benimde öyle 8 saatten az uyurSam artı uyanıyorumYa cok sinir benim vucut.uykusuzluk duzensiz beslenme direk kilo yani.kepceyle alip tatli kasigi ile veriyorum ya.mahfetmisim metabolizmami87.2yim bu sabah.+800.OFFF COK SINIR...h.sonundaki uykusuzluk duzensizligin bedeli bu kadar mi olur yaaa
daha önce grupta yarıştıysan hangi grupta yarıştın neden ayrıldın 4 gün sonra kınam var 5 gün sonra düğünüm ama net olarak şunu söliyim ben takımda bu tarz diyetlere karşıyım canım dukanımsı olabilir karatayımsı olabilir ama direk olmasına karşıyım
Menüm
Sabah 10
1 kaşık z.yağ
1 bardak ılık su
Saat 10:30
Bir lokma ekmek
2 kk peynir
Domates salatalık tere maydanoz
Aksam saat 17:30
2 kase tarhana
Bolca salata
Saat 20 gibi acıkırsam
1 kase yogurt
1 seftali düşünüyorum
Su 3 litre olur yatana kadar
Spor valla 11 den beri Sokaklardayim spora halim yok.
Sagol Buse cim. Omuzumda sorun var iğne yaptılar ilaç enjekte ettiler umarım ise yarar.
Menum
sabah 9.30
Ogle 15.00
aksam 19.30
2 bardak tuzsuz ayran
spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre
Ya cok sinir benim vucut.uykusuzluk duzensiz beslenme direk kilo yani.kepceyle alip tatli kasigi ile veriyorum ya.mahfetmisim metabolizmami87.2yim bu sabah.+800.OFFF COK SINIR...h.sonundaki uykusuzluk duzensizligin bedeli bu kadar mi olur yaaa
elif geliyooooooooooo gördüüm
canım bagirsaklarim calismiyor o yüzden içiyorum ise yarar belki diye tabiki yaramıyor.yazdıklarını okudum ve yemedim seftali yi onun yeine 2 ceviz yedim. Yogurdu yedimya acikmam tatlım hatta sabah tok uyanirim muhtemelen metod çok yavaş
Bence bunlara kafanı takma tatlım 50 kiloyla hamile kalıp 100 le doğuma girmis sonra yine aynı kiloya inmiş biriyim insan istedimi herseyi başarıyor alırsan verirsin yeterki bebisin saglikla doğsun. Hamilelikte sağlıklı beslenirsen hiçbir sorun olmaz sakin korkma.
bu milletin çocuğu var telefon elinde diye kızan kocası var can can
canım acikmiycakmisin ayran la çok az olmuş.
Aynen benimde öyle 8 saatten az uyurSam artı uyanıyorumçok sinir. Verirsin cumaya kadar insallah dikkat et kendine biraz kendinize geldiniz mi üzüntü stres te etki kiloya
Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 haş yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen 14.30
1 kutu ton bslığı
Bol salata
1 dilim salata
Ara 16.00
4 kayısı
Akşam 19.00
2 parça haşlanmış tavuk
Bol salata
2 litre su
2.5 saat avm dd gezme. Gece de yürümeyi düşünüyorum.
Şeyda canım şimdiden mutluluklar.
Canım şeftaliyi yeme istersen. Diğerleri iyi.
Afiyet olsun.
Geçmiş olsun canım. Rabbim acil ßifalar versin.
Akşam az olmuş canım.
Afiyet olsun.
Benim bünye de aynı canım. Hemen alıyorum ama vermeye gelince zor gidiyor.
Geldi kız.
Gećmißi okurken oyalandım.
Ewtttyani doğuma kadar 18 kilo aldın
ben şimdi 70 im yarın multivitamine başlıyorum bebek için ben de 88 olurum demekki
evet birkaç kızartma olayim var canımKacamak yapdigini hic hatirlamiyorum o yuzden odemdr uzulme canim
ooo pilavv çokKızlar bende durumlar vahim. +1 kg mım.
Sebebi dünkü menüm.
Hemen onu da yazsyım.
Sabah 9.00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öģlen 15.00
1 tabak pilav.
Mevlütteydim. Oradan da başka bir yere geçecekyim. Yemeğr fırsatım yoktu baßka bir şey.
Akşam 19.00
1 tabak katpuz
2 litre su
Spor yok.
valla benim öyle bi şansım yok siz benim yerimede giyin canımKızlar bu gün alıßveroße çıktım ve diyete tam gaz devam. Ćok güzel kıyafetler slmays kararlıyım kenfime. Zayıflars göre çok güzel şeyler var. Ćok kıskandım zayıfları
Hamileyken diyet olmaz canımbitti artık bittiiiiiii abur cubur falan yoook
ay mervee Allah bana da nasip etsin tabi ama işim bitsin yaaa miskinlik çok güzel
ben de öyle dedim eşime ama malesef şişkoda olsam sonra zayıflarmışım diyet içine ertelemek olmaz diyor çok istediği için tatlı tatlı bencillik ediyoraçıkcası ben de ertelemek istemiyorum. acaba hamileykende çok hafif diyet yapamaz mıyım? haftada 200-300 gr gidecek şekilde olursa sorun olacağını sanmıyorum. böylece bir kanı gibi yoluma devam edebilirm
ödem canım bence üzülme sen kendini biliyorsun
biraz tempo ver elif
oovv pilaavv
bari o son karpuzu yemeyeydin
ben de çok kıskanıyorum o zayıfların ağzına terlikle vurmak istiyorum
sanırım ben zayıfken de benim ağzıma vurmak isteyenler çok olmuştur
hey gidi heeey
tebrik ederim kardeşiniii
13.takımda yarıştım. mezun oldum ordan.
daha önce de dukan yaptım sporla zararı olmadı benim bünyeme hatta süper oldum fotoğraflarımı gördün mü bilmiyorum? hiç aç kalmıyorum ben bu diyetle ne yemek saati sınırlamam var ne porsiyon
ççook ama çok geçmiş olsun
tebrik ediyorum mutluluklar dilerim düğünü olan çiftinize
aynen elifcim o bi catallar olmicak artıkAynen canım sende uygulasağolsun mefkusum Hızır gibi.
Tmm dir Mefkusum
Tebrikler tatlım.
dolma ye makarna ye eksi çık çok gicik sin Merve
STRESTEN DİR Canim eminim. Bide patates kızartması ndan 1 çatal almayi bırak artık tmm mi.
O pilav çok fena olmuş. Dikkat et cumaya kadar eksi ol canım.
Hayırlı olsun tatlım düğünün uz. Fit abla Zeyno
İNŞALLAH BİR İKİ GÜNE İyice TOPARLARSİN İŞLER BİTTİ Mi ?
afiyet olsun canımMenüm
Sabah 10
1 kaşık z.yağ
1 bardak ılık su
Bir lokma ekmek
2 kk peynir
2 kase tarhana
Bolca salata
Saat 20 gibi acıkırsam
1 kase yogurt
1 seftali düşünüyorum
Afiyet olsun canım ama az gibi geldiMenum
sabah 9.30
Ogle 15.00
aksam 19.30
2 bardak tuzsuz ayran
spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre
Bu hafta herkes için zordu onun getirisidr canımYa cok sinir benim vucut.uykusuzluk duzensiz beslenme direk kilo yani.kepceyle alip tatli kasigi ile veriyorum ya.mahfetmisim metabolizmami87.2yim bu sabah.+800.OFFF COK SINIR...h.sonundaki uykusuzluk duzensizligin bedeli bu kadar mi olur yaaa
Afiyet olsun canımBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 haş yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen 14.30
1 kutu ton bslığı
Bol salata
1 dilim salata
Ara 16.00
4 kayısı
Akşam 19.00
2 parça haşlanmış tavuk
Bol salata
2 litre su
günde 2 bazen 3 fincan yeşil çay içiyorum benim durum biraz farklı hatta geçen kebap ta kaburga yağı vardı tuvaletten çıkamadım. Vücutta ki yağ ile bağırsak takı ysg farklı şeyler olabilir emin değilim.canım z.yağı içmeyi bırak. şöyle düşün yeterince yağın yokmuş gibi yağ içmek delilik. onun yerine yeşil çay içmelisin bence
güzel menü
hoşgeldiinn
Ewtttdogumdan 1 ay snra 15 kilo verdm snrasnda fazla fazla geri aldm iste
evet birkaç kızartma olayim var canım
ooo pilavv çok
valla benim öyle bi şansım yok siz benim yerimede giyin canım
Hamileyken diyet olmaz canım
aynen elifcim o bi catallar olmicak artık
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ama az gibi geldi
Bu hafta herkes için zordu onun getirisidr canım
Afiyet olsun canım
günde 2 bazen 3 fincan yeşil çay içiyorum benim durum biraz farklı hatta geçen kebap ta kaburga yağı vardı tuvaletten çıkamadım. Vücutta ki yağ ile bağırsak takı ysg farklı şeyler olabilir emin değilim.
Ewtttdogumdan 1 ay snra 15 kilo verdm snrasnda fazla fazla geri aldm iste
Yok canim ya karpuzu cok yiyen ben dildim.karistirdin sanirim:)ben dobdurmaci furyasindayim.en cok 1 dilim o da 2-3 gunde birhoşgeldiin
canım bence menülerinde sorun var. şu karpuzu çok yiyorsun karpuz hiçbir diyetisyen önermez çok şekerlilütfen dikkat etmeni öneririm çünkü diyet süresi uzayınca hiç iyi olmuyor pes edebiliyor insan Allah korusun
Ya acikmam sanirim uzun zamandir bu kadar cok bulgur yememistim o epey tuttu.acikirsam biraz daha ayran icerim.artilardan kurtulup eksiye gecmem lazim artik ya.sinir basticanım bagirsaklarim calismiyor o yüzden içiyorum ise yarar belki diye tabiki yaramıyor.yazdıklarını okudum ve yemedim seftali yi onun yeine 2 ceviz yedim. Yogurdu yedimya acikmam tatlım hatta sabah tok uyanirim muhtemelen metod çok yavaş
Bence bunlara kafanı takma tatlım 50 kiloyla hamile kalıp 100 le doğuma girmis sonra yine aynı kiloya inmiş biriyim insan istedimi herseyi başarıyor alırsan verirsin yeterki bebisin saglikla doğsun. Hamilelikte sağlıklı beslenirsen hiçbir sorun olmaz sakin korkma.
bu milletin çocuğu var telefon elinde diye kızan kocası var can can
canım acikmiycakmisin ayran la çok az olmuş.
Aynen benimde öyle 8 saatten az uyurSam artı uyanıyorumçok sinir. Verirsin cumaya kadar insallah dikkat et kendine biraz kendinize geldiniz mi üzüntü stres te etki kiloya
Oyyy oyyy cok guzel vermissin.ben hic daha inemedim hamile kaldigim kiloyaEwtttdogumdan 1 ay snra 15 kilo verdm snrasnda fazla fazla geri aldm iste
Bazilarina yesil cay dokunuyor.benim annem ictigi an tuvalete cikamiyor meselagünde 2 bazen 3 fincan yeşil çay içiyorum benim durum biraz farklı hatta geçen kebap ta kaburga yağı vardı tuvaletten çıkamadım. Vücutta ki yağ ile bağırsak takı ysg farklı şeyler olabilir emin değilim.
canim benim 2-3 ay ertele.en axindan 5 kili eksi hamile kal.sana yarar.erkekler malesef bu gibi konularda tek tarafli sEliiif sen nasıl 50 kiloyla hamile kalıp 100 kilo olduuunnn Allahhıım sen beni 120 lerden koru o zamannn
hamileyken diyet olmuyorsa o zaman ben hamile kalınca izne ayrılırım
hımm bilemedim canım ama bence yine de çözüm yAĞ içmek olmamalı başka bir yolu olmalı
maşallah canımTartildim canlar _200 72.7 ciktim hadi bakalim 71 gelsin insallah
sagol kuzum esimle ilgili ters bir şey yok. .yalnizca iZinlerimizi bozdular ve yasadigimiz üzüntü stres..Denerim canım. En azından elimden geleni yapicam
limonata hariç güzel canım
güzel elifcim afiyet olsun
Ilk gün kızartma var patates salatası ve kek var canımolmamış ikinci menü daha iyi
Sağol canım
amin canım. Dikkat etmemen normal bence o kadar üzüntüye. Eşin nasıl bu sorun yok dimi sizde
Sağol canım. Ama sıcaklar malum yiyemiyorum
Çekirdek hariç güzel mervecim
sen halledersin tatlım76.4 çıktım+200 maalesef
ödem gider canım cumaya inşallah+200ama ben hala regli olucm olamadm
1 günde pilav yaparmi o kadar adetin falan yakinmi ödem mi tuttun acabaKızlar bende durumlar vahim. +1 kg mım.
Sebebi dünkü menüm.
Hemen onu da yazsyım.
Sabah 9.00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öģlen 15.00
1 tabak pilav.
Mevlütteydim. Oradan da başka bir yere geçecekyim. Yemeğr fırsatım yoktu baßka bir şey.
Akşam 19.00
1 tabak katpuz
2 litre su
Spor yok.
geçmiş olsun Şeyda. .geri sayım başladı herşey dilediğin gibi olut inşallahsağol canım daha iyiim şimdilik iğneler bitti
antibiyotiğe devam ediyorum
herzamanki gibi canım wc dendir o cumaya halledersinKizlar bugun sabahtan beri hastanedeydim yeni geldim. Sabah +400 tuvalet sorunu tam gaz sanırım ondan.
corbayi erken saatte icmissin bence menün gayet güzel canım afiyet olsunMenüm
Sabah 10
1 kaşık z.yağ
1 bardak ılık su
Bir lokma ekmek
2 kk peynir
2 kase tarhana
Bolca salata
Saat 20 gibi acıkırsam
1 kase yogurt
1 seftali düşünüyorum
geçmiş olsunSagol Buse cim. Omuzumda sorun var iğne yaptılar ilaç enjekte ettiler umarım ise yarar.
akşam zayıf olmuş biraz afiyet olsunMenum
sabah 9.30
Ogle 15.00
aksam 19.30
2 bardak tuzsuz ayran
spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre
gayet güzel menü afiyetler olsunBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 haş yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen 14.30
1 kutu ton bslığı
Bol salata
1 dilim salata
Ara 16.00
4 kayısı
Akşam 19.00
2 parça haşlanmış tavuk
Bol salata
2 litre su
Yok canim ya karpuzu cok yiyen ben dildim.karistirdin sanirim:)ben dobdurmaci furyasindayim.en cok 1 dilim o da 2-3 gunde bir
Ya acikmam sanirim uzun zamandir bu kadar cok bulgur yememistim o epey tuttu.acikirsam biraz daha ayran icerim.artilardan kurtulup eksiye gecmem lazim artik ya.sinir basti
Oyyy oyyy cok guzel vermissin.ben hic daha inemedim hamile kaldigim kiloya
Bazilarina yesil cay dokunuyor.benim annem ictigi an tuvalete cikamiyor mesela
canim benim 2-3 ay ertele.en axindan 5 kili eksi hamile kal.sana yarar.erkekler malesef bu gibi konularda tek tarafli s
dusunuyor.bir de dpgumdan sonra cok istahin aciliyor.hamileyken de istahlanirsan yandin.diyorum ya nen 6.aydan sonra nerdeyse aylik 6 kilo aldim.98le dogum.dogum sonrasi 3 ay sonra 85lerdeydim ama oyle kaldim hep.daha da veremedim iste
Kilom +200 toparlayacagim...
09:00 3 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak süt
5 findik 10 badem 5 kuru üzüm
12:00 sütlü nescafe şekersiz
15:00 4 y.kasigi et kavurms 8 tane minik etli yaprak sarma icinde pirinç yok
17:00 4 üçgen dilim karpuz
19:00 20 leblebi
Su 2 lt
1saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?