Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya cok sinir benim vucut.uykusuzluk duzensiz beslenme direk kilo yani.kepceyle alip tatli kasigi ile veriyorum ya.mahfetmisim metabolizmami87.2yim bu sabah.+800.OFFF COK SINIR...h.sonundaki uykusuzluk duzensizligin bedeli bu kadar mi olur yaaa

Ayyy o amerikan mutfak ve tv cok fena.bana da 7 kilo aldirdi resmen

geldim ben ancaaaa ama

hoşgeldiin

Menum
sabah 9.30
2 yumurta 1 kk peynir 1 dilim kepekli ekmek
Ogle 15.00
Yarim dilim karpuz 4 yk bulgur
aksam 19.30
2 bardak tuzsuz ayran
spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre

Ya cok sinir benim vucut.uykusuzluk duzensiz beslenme direk kilo yani.kepceyle alip tatli kasigi ile veriyorum ya.mahfetmisim metabolizmami87.2yim bu sabah.+800.OFFF COK SINIR...h.sonundaki uykusuzluk duzensizligin bedeli bu kadar mi olur yaaa

canım bence menülerinde sorun var. şu karpuzu çok yiyorsun karpuz hiçbir diyetisyen önermez çok şekerli lütfen dikkat etmeni öneririm çünkü diyet süresi uzayınca hiç iyi olmuyor pes edebiliyor insan Allah korusun

canım bagirsaklarim calismiyor o yüzden içiyorum ise yarar belki diye tabiki yaramıyor. yazdıklarını okudum ve yemedim seftali yi onun yeine 2 ceviz yedim. Yogurdu yedimya acikmam tatlım hatta sabah tok uyanirim muhtemelen metod çok yavaş

yani doğuma kadar 18 kilo aldın

ben şimdi 70 im yarın multivitamine başlıyorum bebek için ben de 88 olurum demekki
Bence bunlara kafanı takma tatlım 50 kiloyla hamile kalıp 100 le doğuma girmis sonra yine aynı kiloya inmiş biriyim insan istedimi herseyi başarıyor alırsan verirsin yeterki bebisin saglikla doğsun. Hamilelikte sağlıklı beslenirsen hiçbir sorun olmaz sakin korkma.

nerde bu millleeeeeeeeetttt
bu milletin çocuğu var telefon elinde diye kızan kocası var can can

Menum
sabah 9.30
Ogle 15.00
aksam 19.30
2 bardak tuzsuz ayran
spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre
canım acikmiycakmisin ayran la çok az olmuş.

Aynen benimde öyle 8 saatten az uyurSam artı uyanıyorum çok sinir. Verirsin cumaya kadar insallah dikkat et kendine biraz kendinize geldiniz mi üzüntü stres te etki kiloya

Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 haş yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek

Öğlen 14.30
1 kutu ton bslığı
Bol salata
1 dilim salata

Ara 16.00
4 kayısı

Akşam 19.00
2 parça haşlanmış tavuk
Bol salata

2 litre su
2.5 saat avm dd gezme. Gece de yürümeyi düşünüyorum.

Şeyda canım şimdiden mutluluklar.

Canım şeftaliyi yeme istersen. Diğerleri iyi.
Afiyet olsun.

Sagol Buse cim. Omuzumda sorun var iğne yaptılar ilaç enjekte ettiler umarım ise yarar.

Geçmiş olsun canım. Rabbim acil ßifalar versin.

Menum
sabah 9.30
Ogle 15.00
aksam 19.30
2 bardak tuzsuz ayran
spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre

Akşam az olmuş canım.
Afiyet olsun.

Benim bünye de aynı canım. Hemen alıyorum ama vermeye gelince zor gidiyor.

elif geliyooooooooooo gördüüm

Geldi kız.
Gećmißi okurken oyalandım.

canım z.yağı içmeyi bırak. şöyle düşün yeterince yağın yokmuş gibi yağ içmek delilik. onun yerine yeşil çay içmelisin bence

güzel menü

hoşgeldiinn

Kacamak yapdigini hic hatirlamiyorum o yuzden odemdr uzulme canim
evet birkaç kızartma olayim var canım
ooo pilavv çok
Kızlar bu gün alıßveroße çıktım ve diyete tam gaz devam. Ćok güzel kıyafetler slmays kararlıyım kenfime. Zayıflars göre çok güzel şeyler var. Ćok kıskandım zayıfları
valla benim öyle bi şansım yok siz benim yerimede giyin canım
Hamileyken diyet olmaz canım
aynen elifcim o bi catallar olmicak artık
afiyet olsun canım
Menum
sabah 9.30
Ogle 15.00
aksam 19.30
2 bardak tuzsuz ayran
spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre
Afiyet olsun canım ama az gibi geldi
Bu hafta herkes için zordu onun getirisidr canım
Afiyet olsun canım

canım z.yağı içmeyi bırak. şöyle düşün yeterince yağın yokmuş gibi yağ içmek delilik. onun yerine yeşil çay içmelisin bence

güzel menü

hoşgeldiinn
günde 2 bazen 3 fincan yeşil çay içiyorum benim durum biraz farklı hatta geçen kebap ta kaburga yağı vardı tuvaletten çıkamadım. Vücutta ki yağ ile bağırsak takı ysg farklı şeyler olabilir emin değilim.

Eliiif sen nasıl 50 kiloyla hamile kalıp 100 kilo olduuunnn Allahhıım sen beni 120 lerden koru o zamannn

Ewttt dogumdan 1 ay snra 15 kilo verdm snrasnda fazla fazla geri aldm iste

hamileyken diyet olmuyorsa o zaman ben hamile kalınca izne ayrılırım

hımm bilemedim canım ama bence yine de çözüm yAĞ içmek olmamalı başka bir yolu olmalı

Yok canim ya karpuzu cok yiyen ben dildim.karistirdin sanirim:)ben dobdurmaci furyasindayim.en cok 1 dilim o da 2-3 gunde bir
Ya acikmam sanirim uzun zamandir bu kadar cok bulgur yememistim o epey tuttu.acikirsam biraz daha ayran icerim.artilardan kurtulup eksiye gecmem lazim artik ya.sinir basti

Son düzenleme:
Ewttt dogumdan 1 ay snra 15 kilo verdm snrasnda fazla fazla geri aldm iste
Oyyy oyyy cok guzel vermissin.ben hic daha inemedim hamile kaldigim kiloya
Bazilarina yesil cay dokunuyor.benim annem ictigi an tuvalete cikamiyor mesela
canim benim 2-3 ay ertele.en axindan 5 kili eksi hamile kal.sana yarar.erkekler malesef bu gibi konularda tek tarafli s
dusunuyor.bir de dpgumdan sonra cok istahin aciliyor.hamileyken de istahlanirsan yandin.diyorum ya nen 6.aydan sonra nerdeyse aylik 6 kilo aldim.98le dogum.dogum sonrasi 3 ay sonra 85lerdeydim ama oyle kaldim hep.daha da veremedim iste

Tartildim canlar _200 72.7 ciktim hadi bakalim 71 gelsin insallah
maşallah canım

sagol kuzum esimle ilgili ters bir şey yok. .yalnizca iZinlerimizi bozdular ve yasadigimiz üzüntü stres..

76.4 çıktım +200 maalesef
sen halledersin tatlım

+200 ama ben hala regli olucm olamadm
ödem gider canım cumaya inşallah

1 günde pilav yaparmi o kadar adetin falan yakinmi ödem mi tuttun acaba

sağol canım daha iyiim şimdilik iğneler bitti
antibiyotiğe devam ediyorum
geçmiş olsun Şeyda. .geri sayım başladı herşey dilediğin gibi olut inşallah

Kizlar bugun sabahtan beri hastanedeydim yeni geldim. Sabah +400 tuvalet sorunu tam gaz sanırım ondan.
herzamanki gibi canım wc dendir o cumaya halledersin

corbayi erken saatte icmissin bence menün gayet güzel canım afiyet olsun

Sagol Buse cim. Omuzumda sorun var iğne yaptılar ilaç enjekte ettiler umarım ise yarar.
geçmiş olsun

Menum
sabah 9.30
Ogle 15.00
aksam 19.30
2 bardak tuzsuz ayran
spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre
akşam zayıf olmuş biraz afiyet olsun

gayet güzel menü afiyetler olsun

Kilom +200 toparlayacagim...
09:00 3 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak süt
5 findik 10 badem 5 kuru üzüm
12:00 sütlü nescafe şekersiz
15:00 4 y.kasigi et kavurms 8 tane minik etli yaprak sarma icinde pirinç yok
17:00 4 üçgen dilim karpuz
19:00 20 leblebi
Su 2 lt
1saat yürüyüş

kimdi o karpuzcu dün aksam biri 1 tabak karpuz yedi

hadi yaaa işin kötüsü ben de zayıflamaktan daha fazla istiyorum çocuk inşallah hamile kalırsam da iştahlanmam. hem herkes hemen hamile kalamıyormuş. belki ben de kalamayacağım en azından vakit kaybetmemiş oluruz

menü süper karpuzlar küser

Menum
Sabah10:00=2ymurtadan omlet+domates+salatalik+biber+kk peynir+1dilimtb+cay

Ogle15:00=1dilim kedidilinden pasta+1bardak sutlu nescafe

Aksam18:00=1kase yogurt corbasi+8yk taze fasulye+1kase yogurt+yarim dilim tb

Su 2.5 litre
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…