Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

daha önce grupta yarıştıysan hangi grupta yarıştın neden ayrıldın 4 gün sonra kınam var 5 gün sonra düğünüm ama net olarak şunu söliyim ben takımda bu tarz diyetlere karşıyım canım dukanımsı olabilir karatayımsı olabilir ama direk olmasına karşıyım

sağol canım daha iyiim şimdilik iğneler bitti
antibiyotiğe devam ediyorum

bitti artık bittiiiiiii abur cubur falan yoook

ay mervee Allah bana da nasip etsin tabi ama işim bitsin yaaa miskinlik çok güzel

Bence bir iki ay çocuk yapmayı erteleyebilirsiniz canım. En azından biraz daha kilo vermiş olursun

ben de öyle dedim eşime ama malesef şişkoda olsam sonra zayıflarmışım diyet içine ertelemek olmaz diyor çok istediği için tatlı tatlı bencillik ediyor açıkcası ben de ertelemek istemiyorum. acaba hamileykende çok hafif diyet yapamaz mıyım? haftada 200-300 gr gidecek şekilde olursa sorun olacağını sanmıyorum. böylece bir kanı gibi yoluma devam edebilirm

+200 ama ben hala regli olucm olamadm

ödem canım bence üzülme sen kendini biliyorsun

Günaydınlar kızlar. Ben ysklaşık 2 saattir yürüyorum. Avm gexmekten oçim dışıma çıktı.

biraz tempo ver elif

oovv pilaavv
bari o son karpuzu yemeyeydin

Kızlar bu gün alıßveroße çıktım ve diyete tam gaz devam. Ćok güzel kıyafetler slmays kararlıyım kenfime. Zayıflars göre çok güzel şeyler var. Ćok kıskandım zayıfları

ben de çok kıskanıyorum o zayıfların ağzına terlikle vurmak istiyorum
sanırım ben zayıfken de benim ağzıma vurmak isteyenler çok olmuştur

hey gidi heeey

Kardesimin dugunu olacak insallah abla,kina kiyafetim hazir ama dugun icinde bir tane almam lazim bugun cikip bakicam insallah:)

tebrik ederim kardeşiniii

13.takımda yarıştım. mezun oldum ordan.

daha önce de dukan yaptım sporla zararı olmadı benim bünyeme hatta süper oldum fotoğraflarımı gördün mü bilmiyorum? hiç aç kalmıyorum ben bu diyetle ne yemek saati sınırlamam var ne porsiyon

sağol canım daha iyiim şimdilik iğneler bitti
antibiyotiğe devam ediyorum

ççook ama çok geçmiş olsun

evet canım 5 gün sonra düğünüm var hastayım inanılmaz yoğunum hoşgeldin tanışırız kaynaşırız merak etme

tebrik ediyorum mutluluklar dilerim düğünü olan çiftinize

sağol canım kendi düğünüm bayağa ben evleniyorum yani :)
13. takımda yarışmış olduğuna göre çok önceden yarşmış olmalısın elbette deneme süren olıucak senin mezun olduğun için bir daha yarıştığında karne alamicaksın haberin olsun
ayrıca diyet meselesine gelince biraz menülerini göreyim öyle yorum yapayım kilo verebilirsin ama vücudunu herhangi bir gıdadan eksik bıraktığun zaman çabuk alma ihtimalin yüksektir ikincisi allah korusun kilo veriyimm başka bişeyler kaybedebilirsin o yüzden dengeli beslenmek bence daha iyi
bana gelince ben bu takımın kaptanıyım adım şeyda 22 yaşındayım dediğim gibi nişanlıyım 5 gün sonra evliyim :)
103.5 la takıma başladım 60 kilopyum şu an öyle

aaa çok tebrik ederim şeyda seni çoook

evet ben 3 sene önce yarıştım. çok üzüldüm şuan karne alamayacak olmama

dengeli beslenme konusunda haklısın ama ben daha önce çok diyet denedim ya şok diyetle verdim ya da veremedim. metabolizmam çok yavaş. dukanla güzel vermiştim. yine bu şekilde başladım çünkü çocuk düşünüyorum bildiğim diyet de bu. ama zaten 4 gün sonra menümde sebze de olarak protein de süt ürünleri zaten var. inş problem çıkmayacak yine.

seni başarından dolayı çok ama çok ama çoook tebrik ediyorum şeyda
mükemmel kilo vermişsin azmin zaferi olmuş
sen de benim gibi geri almazsın umarım

boyun kaç bu arada?

buseb canm hosgeldiin yaa ben sna hosgeldn dememism sanrmm nasl byle br hata yaparmm masallah ck aktif goruorm senii kzz bnmde basmda bi tane welet var onunla ugrasmk kdr zor bsy yok bna gore heryere yetemiorm baznn. Adim betul 24 yasndaym 1bck yasnda bi oglm var 60 kiloyla ewlnmstm 68le hamile kaldm snrasi olmusum 80 burda basldm bnde 76daym suan bakalm ins gideeck kilolarmzz

şeydacım kaptan ben yarışmaya geri döndüğümü hatırladım tek tek sayfaları gezdim buldum. mezun olduktan sonra yine gelmişim 13. takıma dönmüşüm sonra da geri dönmek üzere ayrılmışım 340. etapta ama sonra bir daha dönmedim. yani şimdi dönmüş mü oluyorum nasıl oluyor?

olsun canım gözünden kaçtığını anlamıştım önemli değil
ne güzel çoğunuz evlat sahibisiniz darısı benim başıma
27 yaşındayım ben de

68 le hamile kaldın doğuma kaç kilo girdin?

tebrik ederim seni de 4 kilo vermişsin devamı da gelir burda

Elif Mefkusum dan Aldigin tavsiyeler süper olmuş bende uygulayayim
Aynen canım sende uygula sağolsun mefkusum Hızır gibi.

Bi sorun yok Tatlım

Çorbayı ben tavuk göğsünden yaptım daha yağsız oluyor
Zaten Doyurucu, ben toplam 4 tabak yemiştim
Tmm dir Mefkusum

Tebrikler tatlım.

Tartildim canlar _200 72.7 ciktim hadi bakalim 71 gelsin insallah
dolma ye makarna ye eksi çık çok gicik sin Merve

76.4 çıktım +200 maalesef
STRESTEN DİR Canim eminim. Bide patates kızartması ndan 1 çatal almayi bırak artık tmm mi.

O pilav çok fena olmuş. Dikkat et cumaya kadar eksi ol canım.

Kardesimin dugunu olacak insallah abla,kina kiyafetim hazir ama dugun icinde bir tane almam lazim bugun cikip bakicam insallah:)
Hayırlı olsun tatlım düğünün uz. Fit abla Zeyno

evet canım 5 gün sonra düğünüm var hastayım inanılmaz yoğunum hoşgeldin tanışırız kaynaşırız merak etme
İNŞALLAH BİR İKİ GÜNE İyice TOPARLARSİN İŞLER BİTTİ Mi ?

Kizlar bugun sabahtan beri hastanedeydim yeni geldim. Sabah +400 tuvalet sorunu tam gaz sanırım ondan.

şeydacım son kurallardan karar defterinden kopyaladım bunu. benim için uygulanacak olan maviyle çizilmiş alan. tabi hesaplaması da farklı sizden. bu hafta hesaplamam yapılıp giriyorum sanırım ben takıma

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI

1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.

b- İzinden kilo vererek dönen üye için aşağıdaki işlem uygulanır.
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : İzne ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
(*) İzinli üyenin, yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 265.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 265.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.

Menüm
Sabah 10
1 kaşık z.yağ
1 bardak ılık su

Saat 10:30
Bir lokma ekmek
2 kk peynir
Domates salatalık tere maydanoz

Aksam saat 17:30
2 kase tarhana
Bolca salata

Saat 20 gibi acıkırsam
1 kase yogurt
1 seftali düşünüyorum

Su 3 litre olur yatana kadar
Spor valla 11 den beri Sokaklardayim spora halim yok.

elliif bu sabahki 1 kaşık zeytin yağı ne açıklar mısın?

akşamki 2 kase çorba da salata da tamamen karbonidrat o yüzden olmamış canım. tok tutmaz onlar acıkırsın 1 saate

acıkırsan 1 kase yoğurt ye ama şeftali yeme çünkü öğleden sonraki meyvenin doğal şekeri olan fruktoz yağ olarak depolanıyor yani kilo alımı demek bu da

Sagol Buse cim. Omuzumda sorun var iğne yaptılar ilaç enjekte ettiler umarım ise yarar.

acil şifalar diliyorum çokk

Insallh canmm 86yla doguma girdm canm

Ayyy o amerikan mutfak ve tv cok fena.bana da 7 kilo aldirdi resmen
nerde bu millleeeeeeeeetttt
geldim ben ancaaaa ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…