- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.601
Canim biz oyle diyetler yapmiyoruz saglikli besleniyoruz sadece
Dukan sok diyet degil dimi eger oyleyse onlari yapmiyoruz bence sende yapma saglikli beslenerek kalici ve guzel kilo vermek varken ne gerek var bole diyetlere gerci yinede sen bilirsin
Deneme suresi her uyede uygulaniyor canim ama yinede kaptanimiza soralim @seydan94
Iyi pazarlar güzeller
Allah bu günleri tekrar vatanımıza yaşatmasın inşallah
Yine birincilik gelmiş maşallah
Emek veren herkese kocamannnn tebrikler
@erdemhilal
Hilalcim inşallah herşey yoluna girer Tatlım Allah eşini islah etsin yuvanız bozulmasın
@KumraL_KrakeR
Doğum günün kutlu olsun Mervecim
Bu sene en son kilolu olduğun doğum günü olsun inşallah
B burnfat55
Sizede geçmiş olsun fatmam başınız sağolsun
@seydan94
Şeyda geçmiş olsun Cnm inşallah düğüne kadar toparşanırsın
@buses
Hoşgeldin Cnm bende zühal bu takımın mezunlarındanım
Tatlım sen önceden mezun olduğun için yeni üye gibi işlem göreceksin
Yani deneme süresi mecburen oluyor, çünkü bu sadece bizim takımın değil yarışma kuralı
teşekkür ederiiimmm yine başarıcam eveet
hep birlikte başarıcaz :)
kaptanımızın hayırlı işi varmış evet :)
Yaa cok tatlisin guldurdun benizayif buse olana kadar buzdoabina sirtini don aburcubur alma eve
Gercekten cocukta olunca insanin isi hic bitmiyor 2 dakika kicimi koltuga degdiriyom basliyo hemen anne cis geldi anne su ver anne kaka ev supur sil odasini zaten bir dagitiyo heryer metal araba onlari topla derken gun bitiyo
Allah sanada nasip ederde inşallah seninde isin bitmez
Bence bir iki ay çocuk yapmayı erteleyebilirsiniz canım. En azından biraz daha kilo vermiş olursun
+200ama ben hala regli olucm olamadm
Günaydınlar kızlar. Ben ysklaşık 2 saattir yürüyorum. Avm gexmekten oçim dışıma çıktı.
Kızlar bende durumlar vahim. +1 kg mım.
Sebebi dünkü menüm.
Hemen onu da yazsyım.
Sabah 9.00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öģlen 15.00
1 tabak pilav.
Mevlütteydim. Oradan da başka bir yere geçecekyim. Yemeğr fırsatım yoktu baßka bir şey.
Akşam 19.00
1 tabak katpuz
2 litre su
Spor yok.
Kızlar bu gün alıßveroße çıktım ve diyete tam gaz devam. Ćok güzel kıyafetler slmays kararlıyım kenfime. Zayıflars göre çok güzel şeyler var. Ćok kıskandım zayıfları
Kardesimin dugunu olacak insallah abla,kina kiyafetim hazir ama dugun icinde bir tane almam lazim bugun cikip bakicam insallah:)
daha önce grupta yarıştıysan hangi grupta yarıştın neden ayrıldın 4 gün sonra kınam var 5 gün sonra düğünüm ama net olarak şunu söliyim ben takımda bu tarz diyetlere karşıyım canım dukanımsı olabilir karatayımsı olabilir ama direk olmasına karşıyım
sağol canım daha iyiim şimdilik iğneler bitti
antibiyotiğe devam ediyorum
evet canım 5 gün sonra düğünüm var hastayım inanılmaz yoğunum hoşgeldin tanışırız kaynaşırız merak etme
bitti artık bittiiiiiii abur cubur falan yoook
ay mervee Allah bana da nasip etsin tabi ama işim bitsin yaaa miskinlik çok güzel
ben de öyle dedim eşime ama malesef şişkoda olsam sonra zayıflarmışım diyet içine ertelemek olmaz diyor çok istediği için tatlı tatlı bencillik ediyoraçıkcası ben de ertelemek istemiyorum. acaba hamileykende çok hafif diyet yapamaz mıyım? haftada 200-300 gr gidecek şekilde olursa sorun olacağını sanmıyorum. böylece bir kanı gibi yoluma devam edebilirm
ödem canım bence üzülme sen kendini biliyorsun
biraz tempo ver elif
oovv pilaavv
bari o son karpuzu yemeyeydin
ben de çok kıskanıyorum o zayıfların ağzına terlikle vurmak istiyorum
sanırım ben zayıfken de benim ağzıma vurmak isteyenler çok olmuştur
hey gidi heeey
tebrik ederim kardeşiniii
13.takımda yarıştım. mezun oldum ordan.
daha önce de dukan yaptım sporla zararı olmadı benim bünyeme hatta süper oldum fotoğraflarımı gördün mü bilmiyorum? hiç aç kalmıyorum ben bu diyetle ne yemek saati sınırlamam var ne porsiyon
ççook ama çok geçmiş olsun
tebrik ediyorum mutluluklar dilerim düğünü olan çiftinize
sağol canım kendi düğünüm bayağa ben evleniyorum yani :)
13. takımda yarışmış olduğuna göre çok önceden yarşmış olmalısın elbette deneme süren olıucak senin mezun olduğun için bir daha yarıştığında karne alamicaksın haberin olsun
ayrıca diyet meselesine gelince biraz menülerini göreyim öyle yorum yapayım kilo verebilirsin ama vücudunu herhangi bir gıdadan eksik bıraktığun zaman çabuk alma ihtimalin yüksektir ikincisi allah korusun kilo veriyimm başka bişeyler kaybedebilirsin o yüzden dengeli beslenmek bence daha iyi
bana gelince ben bu takımın kaptanıyım adım şeyda 22 yaşındayım dediğim gibi nişanlıyım 5 gün sonra evliyim :)
103.5 la takıma başladım 60 kilopyum şu an öyle
***13. TAKIM 340. ETAP ***ÜÇÜNCÜ:119:
buseb(52.6/52.4/0.2/%0.38) Geri dönmek üzere ayrıldı
canan456(63.5/62.9/0.6/%0.94)
evamaria (64.8/64.5/0.3/%0.46)
glmscs (94.5/94.5/0/%0) Sabit
gubsej (93.5/91.6/1.9/%2.03)
kar_beyazi (74.2/74.1/0.1/%0.13)
mavera87(63.5///%) Bildirim yapmadı
ysfmir (67/66.3/0.7/%1.04)
13.TAKIMORTALAMASI: % 0.62
buseb canm hosgeldiin yaa ben sna hosgeldn dememism sanrmm nasl byle br hata yaparmm masallah ck aktif goruorm senii kzz bnmde basmda bi tane welet var onunla ugrasmk kdr zor bsy yok bna gore heryere yetemiorm baznn. Adim betul 24 yasndaym 1bck yasnda bi oglm var 60 kiloyla ewlnmstm 68le hamile kaldm snrasi olmusum 80 burda basldm bnde 76daym suan bakalm ins gideeck kilolarmzz
Aynen canım sende uygulaElif Mefkusum dan Aldigin tavsiyeler süper olmuş bende uygulayayim
Tmm dir MefkusumBi sorun yok Tatlım
Çorbayı ben tavuk göğsünden yaptım daha yağsız oluyor
Zaten Doyurucu, ben toplam 4 tabak yemiştim
Tebrikler tatlım.ayyy 800 gr gitmiş tam 70 çıktım sabah
ben menünü beğendim canım erikler sıkıntı yapmasın ama dikkat et :)
bencedeeeeeee nerdeydilerrr
limonata şekersizse sorun yok canım çok güzel :)
merhabaa ben buse yeniyim
menün de ki kek var patates salatası da yağlıdır misafirlikte olmamış ama sonraki gün güzel olmuş canım. başarılar
teşekkür ederim canımmyine başarıcam inşallah. aslında ben dukanlar yanlış hatırlamıyorsam 8 kilo vermiştim. daha az bile olabilir. 3 gün atak yapmıştım zorlanmıştım. ama şimdi testte 6 gün çıktı fazla kilo vereceğim için. nasıl dayanıcam ben de tam bilemiyorum o yüzden dayanamadığım yerde sebzeleri de ekliycem seyir evresine geçicem
hoş buldum canım evet zor dukan inşallah yine başarıcam
Gunaydin hanimlar dunku menumu yazamadm hemen menuyu yazayim
Sabah10:00=1has.yumurta+5zeytin+kk peynir+domates+salatalik+biber+cay+1dilm tb ekmk
Ogle14:30=1kase domates corbasi+4kofte+2yk koy makarnasi+salata
Aksam19:00=2adet minik biber dolmasi+1bardak ayran
Gece 1avuc cekirdek bol cay ictim
Su 2litre
Spor yok
dolma ye makarna ye eksi çık çok gicik sin MerveTartildim canlar _200 72.7 ciktim hadi bakalim 71 gelsin insallah
STRESTEN DİR Canim eminim. Bide patates kızartması ndan 1 çatal almayi bırak artık tmm mi.76.4 çıktım+200 maalesef
O pilav çok fena olmuş. Dikkat et cumaya kadar eksi ol canım.Kızlar bende durumlar vahim. +1 kg mım.
Sebebi dünkü menüm.
Hemen onu da yazsyım.
Sabah 9.00
1 haş yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öģlen 15.00
1 tabak pilav.
Mevlütteydim. Oradan da başka bir yere geçecekyim. Yemeğr fırsatım yoktu baßka bir şey.
Akşam 19.00
1 tabak katpuz
2 litre su
Spor yok.
Hayırlı olsun tatlım düğünün uz. Fit abla ZeynoKardesimin dugunu olacak insallah abla,kina kiyafetim hazir ama dugun icinde bir tane almam lazim bugun cikip bakicam insallah:)
İNŞALLAH BİR İKİ GÜNE İyice TOPARLARSİN İŞLER BİTTİ Mi ?evet canım 5 gün sonra düğünüm var hastayım inanılmaz yoğunum hoşgeldin tanışırız kaynaşırız merak etme
Kizlar bugun sabahtan beri hastanedeydim yeni geldim. Sabah +400 tuvalet sorunu tam gaz sanırım ondan.
Sagol Buse cim. Omuzumda sorun var iğne yaptılar ilaç enjekte ettiler umarım ise yarar.çok geçmiş olsun canım? hayrola?
Menüm
Sabah 10
1 kaşık z.yağ
1 bardak ılık su
Saat 10:30
Bir lokma ekmek
2 kk peynir
Domates salatalık tere maydanoz
Aksam saat 17:30
2 kase tarhana
Bolca salata
Saat 20 gibi acıkırsam
1 kase yogurt
1 seftali düşünüyorum
Su 3 litre olur yatana kadar
Spor valla 11 den beri Sokaklardayim spora halim yok.
Sagol Buse cim. Omuzumda sorun var iğne yaptılar ilaç enjekte ettiler umarım ise yarar.
Insallh canmmşeydacım kaptan ben yarışmaya geri döndüğümü hatırladım tek tek sayfaları gezdim buldum. mezun olduktan sonra yine gelmişim 13. takıma dönmüşüm sonra da geri dönmek üzere ayrılmışım 340. etapta ama sonra bir daha dönmedim. yani şimdi dönmüş mü oluyorum nasıl oluyor?
olsun canım gözünden kaçtığını anlamıştım önemli değil
ne güzel çoğunuz evlat sahibisiniz darısı benim başıma
27 yaşındayım ben de
68 le hamile kaldın doğuma kaç kilo girdin?
tebrik ederim seni de 4 kilo vermişsin devamı da gelir burda
Insallh canmm86yla doguma girdm canm
Ayyy o amerikan mutfak ve tv cok fena.bana da 7 kilo aldirdi resmenteşekkürler mervişş
bir de çekirdek patlatmışsın yetmemiş gibi merveee onu da farketmedim sanma yüklenmeyeyim dedim birden
vay canına bağırsakların süper çalışıyor ben ise ya 1 kere ya da hiç
ama çocuk var şimdi senin ona koştururken spor da oluyordur ev işi yemek derken hareket oluyor sana. ben de ne çocuk var ne bir şey. yemek desen 2 kişiyiz çoğu zaman eşimin dışarda işi oluyordu hiç yapmıyordum. ev desen 90 m2 ama 1+1
çocuk desen o da yok
tv ben ve amerikan mutfak olduğundan sol tarafımdan bana her daim göz kırpan buzdolabım ve sıkıntıdan aldığım aburcuburlar sayesinde özellikle cips
işteeeeeeeee karşınızdaaaaaaaa şişko buseee
geldim ben ancaaaa amanerde bu millleeeeeeeeetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?