- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.721
Farkındayım canim dedim ya annemdeydimmerveciiim şu sondaki çekirdek olmasaymış çok güzel menüymüş
Mantarı bende çok seviyorum hem hafif hemde lezzetliay sorma ben de uzun hırka giydiğimde hırka biraz darsa eyvaah rezil duruyor resmen top gibi çıkıyor çok utanç verici o yüzden popişimi uzun thirtlerle bol hırkalarla kapadım hep bu süreçte
ay hilale bak yaaaaaaa ne güzel mantar yemiş yaa canım çekti uuuff
menünü beğendim canım
ben hemen hamile kaldım canım. Senin kararin ama ben olsam beklerim.bu ay hamile kalmamışsam hamileliği en az 4 ay falan ertelemeye karar verdim arkadaşlar. bu kilo durumundan dolayı
doğru mu yapıyorum sizce?
yoksa oluruna mı bırakayım? yani korunmayayım olursa olur gibi mi yapayım? çünkü bazılarınınv hemen olmuyormuş.
bugün multivitamine de başladım folik asit de var herşey var içinde 50 tl ödedim vicdansız vitamine
aranızda hemen hamile kalamayan var mı? beni accık bilgilendirin sevgili evlat sahipleri
Hosgeldin canım ben Hilal. Kendini tanıtır mısın biraz :)Iyi geceler
Aranızda yer varsa bende katılabilir miyim?
Pirasada pirinç var miydi canım. Bide dolma yemissin çok sankiGunun menüsü
Sabah11:00
2yk menemen
Salatalik
Kk peynir 3 zeytin
1tb ekmek cay
Öğle14:30
3yk kadar peynirli yumurta
1tatli kasigi recel
1dilim ekmek
Aksam18:30
1tabak pirasa yemegi
1kase yogurt
3dolma
Az once 2 avuc cekirdek
Su 2litre
Spor yok
Farkındayım canim dedim ya annemdeydim
Mantarı bende çok seviyorum hem hafif hemde lezzetli
ben hemen hamile kaldım canım. Senin kararin ama ben olsam beklerim.
Hosgeldin canım ben Hilal. Kendini tanıtır mısın biraz :)
Pirasada pirinç var miydi canım. Bide dolma yemissin çok sanki
Cekirdekte çok yağ yapar fazla yeme bence
bol pro ohh afiyet olsun.Menüm
sabah 10.00
1 yumurta
lor peyniri
hindi füme
öğle 15 00
yogurt
5 dilim çemensiz pastırma
akşam 19 00
ızgara tavuk
ayran
3 lt su
spor yok
Sorma ya çok uzun yapıcak birsey yok 18 saat gidip 10 gün kalamıyorsun napalım hayırlısı gidince hemen düzen kuruyorum kendime.kusturmem canım ben onlari
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım menu güzel
geçmiş olsun Betül
sagol canim..karpuz candir
gelen kırmızı kart senden gelsin Hilalim ne yapalım
Allah kolaylık versin tatlım
afiyet olsun canım güzel menü
ben arada 3 öğün yapıyorum canım
Sağol tatlım
Sorun olmadan gecirirsin inşallah 1 ay da cok uzun bir süre canım ya
Menün süper tatlım afiyetler olsun
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım çok karbon almışsın bugün bezelye de karbonhidrat gerçi baya enerji harcamissinMenum
sabah yok
ara 11.00
3 hurma 2 ceviz
oglen 13.00
2 tavuk but 1 kk peynir 3 yk makarna
ara yok
aksam
6 yk tacuklu bezelye yemegi
1 yk pilav
ara bol maydanoz suyu
su 3 litre
spor 30 dk yuruyus + 4 saat araliksiz ev temizlikgi
Afiyet olsun canım bitter batmadi gözüme bide yuzmussun ohhh misss.Menüm
09:00 2 dilim tb
1 kk peynir 5 zeytin
12:00 soda
14:30 5 köfte 1 bardak ayran 2 dilim tb bol salata
17:30 1 nektarin 15 leblebi
20:00 1 kare bitter
Su 2.5 lt
Spor 1 saat yüzme
Afiyet olsun tatlım güzel menü olmuş sporda olaydı süperdi.Sabah 11
1 dilim tb ekmeği
Bir yumurtadan omlet
Bir domates
Bir salatalık
öğle 16
5 tane peynirli mantar firinlanmis
Ara 18
1 salatalık
1 mürdüm erigi
Akşam 20
Yarım kase nohut
Bir kepçe ezogelin çorbası
Su 3 e yakın
Spor yok
tatlım ben doğum kontrol hapı kullandım evlendiğim de 2 yıl sonra bıraktım 8 ay sonra hamile kaldım. 2. Bebeğim den önce de kullandım 1 yılı buldu hamile kalmam 2 düşük yaptım bu arada bence oluruna bırak neler görüyoruz canım stres li sıkıntılı zamanlar geçiren arkadaşlarımız oldu seninde hemen olucagi garanti değil sonuçta.bu ay hamile kalmamışsam hamileliği en az 4 ay falan ertelemeye karar verdim arkadaşlar. bu kilo durumundan dolayı
yoksa oluruna mı bırakayım? yani korunmayayım olursa olur gibi mi yapayım? çünkü bazılarının hemen olmuyormuş.
bugün multivitamine de başladım folik asit de var herşey var içinde 50 tl ödedim vicdansız vitamine
aranızda hemen hamile kalamayan var mı? beni accık bilgilendirin sevgili evlat sahipleri
10. Takımdaymissin arkadaşlar araştırmis neden 9. Takıma gelmek istiyorsun tatlim?. Birde orda yarisiyorsan kaptanımızin konuyu ele alması lazım biz bu konuda bilgili değiliz.Iyi geceler
Aranızda yer varsa bende katılabilir miyim?
3 dolma mi 2 avuc çekirdek mi ovvv Merve napiyorsun bacim sen. Neyse afiyet olsun sen yiyip yiyip verenlerdensin.Gunun menüsü
2yk menemen
Salatalik
Kk peynir 3 zeytin
1tb ekmek cay
1tatli kasigi recel
1dilim ekmek
1tabak pirasa yemegi
1kase yogurt
3dolma
Az once 2 avuc cekirdek
Su 2litre
Spor yok
herkesin bünyesi bir değil sonuçta tatlım. Mesela bende ilk gece cocuguymusumişte zaten bu ay belli olacak hemen kalabildim mi hamile? eğer kalamadıysam devam edicem denemelere çünkü bu demek olacak ki ben hemen hamile kalamıyorum birkaç ay denemem gerektiğini göstercek
kaldıysam da zaten olan oldu hilal kıız
Birkaç gündür vaktim yok spora yabol pro ohh afiyet olsun.
Sorma ya çok uzun yapıcak birsey yok 18 saat gidip 10 gün kalamıyorsun napalım hayırlısı gidince hemen düzen kuruyorum kendime.
Afiyet olsun canım çok karbon almışsın bugün bezelye de karbonhidrat gerçi baya enerji harcamissin
Afiyet olsun canım bitter batmadi gözüme bide yuzmussun ohhh misss.
Afiyet olsun tatlım güzel menü olmuş sporda olaydı süperdi.
tatlım ben doğum kontrol hapı kullandım evlendiğim de 2 yıl sonra bıraktım 8 ay sonra hamile kaldım. 2. Bebeğim den önce de kullandım 1 yılı buldu hamile kalmam 2 düşük yaptım bu arada bence oluruna bırak neler görüyoruz canım stres li sıkıntılı zamanlar geçiren arkadaşlarımız oldu seninde hemen olucagi garanti değil sonuçta.
10. Takımdaymissin arkadaşlar araştırmis neden 9. Takıma gelmek istiyorsun tatlim?. Birde orda yarisiyorsan kaptanımızin konuyu ele alması lazım biz bu konuda bilgili değiliz.
3 dolma mi 2 avuc çekirdek mi ovvv Merve napiyorsun bacim sen. Neyse afiyet olsun sen yiyip yiyip verenlerdensin.
Tesekkrr ederiimm canmm :) ewt hasta oldgm icn spor olmadii malsffAfiyet olsun canim.guzel menu.yuruyusunu de yaptiysan verimli bir gun
sende benden iki oguncu:)3 yiyince fazla geliyot
bence dengelenmis.pasta var ama ogle yenegin yok
bence light urun cok kullanma canim.normalin yarisini tuket.light urunun kalorisini azaltmak icin isleniyor demisti diyetisyenim.light sut icin yarim bardak normal sut ustune suyla tamamlamak yeterli demisti.ya da da peynir light yerine az yagli ya da lor kullan demisti
gecmis olsun
afiyet olsun canim.offf evin dokuntusu cok yorucu
ayyy ayni ben:)
Guzel menu.spor olaydi daha da taclanacakti:)
Teskkr ederm cnm hasta olnca malsf spor olmdiiPasta yerine daha sağlıklı yeseydin güzel olurdu menün.
Güzel menü.
Sfiyet olsun.
Menü güzelafiyet olsun.
Kolay gelsin. O ev işleri hiç bitmiyor.
Menü güzel canım. Dpor olsaydı taćlanırdı menü.
Gećmiş olsun canım.
Ayrıca yürüyüş yapmadım ama 2.5 saat aralıksız avm de hareketli haldeydim.
teskkr ederim buseciimuuvv pastaaa cıs cıs cıııss
aaa mervee betülle siz arkadaş mısınız reel deee
ne güzel yaaa
geçmiş olsun betülcüm
evet ama 1 yk fazla geldi bana. faydalıdır ama diyet sürecinde bağırsağa fayda gösterse de kilo vermeyi yavaşlatır diye düşünüyorum
dukan da buğday kepeği tüketiyoruz wc sorununda
vay anam vaaayy
olsun bebiş kilodan her şeyden öteeeee
betülcüm öncelikle geçmiş olsun menünü beğendim sadece akşamki çorba ve ekmek bir arada fazla karbonidrat olmuş. birinden birini seçsen mükemmel bir menü olurdu bence. tebriikkk
günaydınn eliiiiiiffffffffff
tesekkrr ederm canmm :)Bence sıkıntısiz menü afiyet olsun canım.
O pasta ne kiz olmamis Şeyda görmesin keser cezani.
Dukan dan anlamam ama hepsi pro olduğu için güzel sanırım. Afiyet olsun.
ovvv çok geçmiş olsun canlar.
Afiyet olsun canım. Kolay gelsin.
ben karatayimsi besleniyorum. bunu sen önerdin ben yaptım mefkusum işe yaramamiŞti bende incir.
afiyet olsun canım.
afiyet olsun canim guzeeelKizçeler menüm şöyle
Sabah 9
2 kuru kayisi akşamdan suya koyulmus
2 ceviz
Saat 12
2 kk peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday
Salatslik domates biber
Tere maydanoz
Saat 16
1 küçük seftali
Aksam 19:30
7 kaşık kabak yemeği
1 kepçe tarhana
Yoğurtlu semizotu
Su 3 litre olur yatana kadar
Spor yapıcam yapınca yazarım.
afiyet olsun caniim bitter varmis ama olsundu :)Menüm
09:00 2 dilim tb
1 kk peynir 5 zeytin
12:00 soda
14:30 5 köfte 1 bardak ayran 2 dilim tb bol salata
17:30 1 nektarin 15 leblebi
20:00 1 kare bitter
Su 2.5 lt
Spor 1 saat yüzme
Bu ay kalmadiysan bence azck kilo verip tkrr deneyin cunku bnde ayni senin gibiydim ya olmazsa korkusuyla yapmistim cok sukur allahima istedgmiz zamanda olduu allah hayirlisini nasip etsin gerci allah ne zaman nasip ettiyse o zaman gelir yawrbu ay hamile kalmamışsam hamileliği en az 4 ay falan ertelemeye karar verdim arkadaşlar. bu kilo durumundan dolayı
yoksa oluruna mı bırakayım? yani korunmayayım olursa olur gibi mi yapayım? çünkü bazılarının hemen olmuyormuş.
Akşam çok yuklenmissin betulcum yaGunun menusu
Sabh 15.00 : 1 yumrta+domats+salata+peynr+2 dilim ekmek
Aksm 18.30: 2 tabak pirasa+3 dolma ( ama dolmalar minicik annemin bahcesinden ablam aydinlatmams ben soylimm 1bck dolma gbi)+ 1 kase yogrt
Su 2lt
Spor yok annemde yatistaydim bugun
afiyet olsun tatlım. Pırasa da pirinç yoktur umarım çünkü dolma da mutlaka bir miktar pirinç vardır. Hala iyi olmadiniz mi yavru nasıl o iyi mi bari? Ahh ne güzel anne yanında olmak bize lüks hasta olunca annemin çorbalarını istiyorum ama mümkün olmuyor uzak oluncaGunun menusu
Aksm 18.30: 2 tabak pirasa+3 dolma ( ama dolmalar minicik annemin bahcesinden ablam aydinlatmams ben soylimm 1bck dolma gbi)+ 1 kase yogrt
Su 2lt
Ya canim.herkesin frenleme sekli farkli.ben 1 tk dahi olsa yesem yetiyor.mesela tadina bakmazsam aklimda kaliyor.ille daha sonra elimgidiyor ogun arasi ve miktarini tutturamiyorum.ama bakarsam orda sayfayi kapatiuorum.makarna belki 2-3 haftadir yemedim ki severim.pilav da ekmek tuketmedigim icin yedim.eveeett senin lor yeme çözümün güzelmiş deneyebilirim
böyle kadınlar biz zayıflayana kadar olmaz olsun dermişim
kız doğru dersin de saf protein uyguluyorum halsizleştim o yüzden 3 gün sonra sebzeleri ekleyince başlayacağım inşallah. şuan gücüm yok pek. ev işi anca yapıom
sağ ol yasemin
karpuzları küstürme de cuma + çıkarsan karpuzlarız bak seni
vay vaaayyy gözüm kalmasın pilav da diyorsun makarnada da kalmasın diyorsun accık accık yerim diyorsunben beğendim canım kalori olarak az olduğu için kilo verirsin bu durumda bile. zaten maydanoz suyu içmişsin ve çok hareketli bir günmüş ama yine de abartma sakın bu tadına bakma durumunu
bak seeen bitteri de götürmmüüüüüüüüşşşşşşş
hem deee akşam saati bari sabah yiyeydin
amaaa o 1 saat yüzmenin hatrına seni affediyorum arkadaşım
zaten bitter harici çok beğendim menünü hatta az bile buldum akşamı o yüzden olmuştur o bitter kaçamağı muhtemelen
Offf evet ya.soyle 38 beden olup bol giyip kuyafetin icinde kaybolmak istiyorum:/:/ay sorma ben de uzun hırka giydiğimde hırka biraz darsa eyvaah rezil duruyor resmen top gibi çıkıyor çok utanç verici o yüzden popişimi uzun thirtlerle bol hırkalarla kapadım hep bu süreçte
ay hilale bak yaaaaaaa ne güzel mantar yemiş yaa canım çekti uuuff
menünü beğendim canım
canim bence iki ay ertele.ne kadardir evlisin bilmiyorum ama iki aydan bisey farketmez.3-4 kilo boyle verirsin.ilk 3 ayinda da karb. Tuketmezsen hic almazsin hatta 3 kilo da oyle verebilirsin.totalde 6-7 kilo eksiyle hamile kalirsan cok daha rahat olur sana.geri kalanini da dikkat ederek cok kolay verirsin bebek ek gidaya gecince ozellikle.yine de sen bilirsin.bir de vitamin takviyesi bazisinda kilo yapiyor.misal ben:/:/bu ay hamile kalmamışsam hamileliği en az 4 ay falan ertelemeye karar verdim arkadaşlar. bu kilo durumundan dolayı
off off sorma temizlik sevdasina kahvaltiyi unutmusumCok guzel canim afiyet olsun
Cok iyi seker afiyet olsun
Sabah niye yok canim kahvaltiyi atlamamani oneririm pilav ve makarna ayni gun olmamis miktari az allahtan afiyet olsun seker
Bence dolma 1 tane eksik olsa cekirdegi de yariya indirsen cok abarti dil.Gunun menüsü
2yk menemen
Salatalik
Kk peynir 3 zeytin
1tb ekmek cay
1tatli kasigi recel
1dilim ekmek
1tabak pirasa yemegi
1kase yogurt
3dolma
Az once 2 avuc cekirdek
Su 2litre
Spor yok
bezelye karbonhidrqt mi yabol pro ohh afiyet olsun.
Sorma ya çok uzun yapıcak birsey yok 18 saat gidip 10 gün kalamıyorsun napalım hayırlısı gidince hemen düzen kuruyorum kendime.
Afiyet olsun canım çok karbon almışsın bugün bezelye de karbonhidrat gerçi baya enerji harcamissin
tatlım ben doğum kontrol hapı kullandım evlendiğim de 2 yıl sonra bıraktım 8 ay sonra hamile kaldım. 2. Bebeğim den önce de kullandım 1 yılı buldu hamile kalmam 2 düşük yaptım bu arada bence oluruna bırak neler görüyoruz canım stres li sıkıntılı zamanlar geçiren arkadaşlarımız oldu seninde hemen olucagi garanti değil sonuçta.
10. Takımdaymissin arkadaşlar araştırmis neden 9. Takıma gelmek istiyorsun tatlim?. Birde orda yarisiyorsan kaptanımızin konuyu ele alması lazım biz bu konuda bilgili değiliz.
3 dolma mi 2 avuc çekirdek mi ovvv Merve napiyorsun bacim sen. Neyse afiyet olsun sen yiyip yiyip verenlerdensin.
Sağol kuzumHadi ınş yaparsın o zaman
Valla ben sevmiyorum geniş kalça olayını türbanlı değilken iyiydide. Tesetturde kötü duruyor
Afiyet olsun elifcim
Afiyet olsun güzel canım
olmaz Bence de kadın dediğin ele gelir filan
Makarna ve pilavı aynı gün yemeseydin keşke canım afiyet olsun
Afiyet olsun güzel canım v
afiyet olsun canım menün güzelSabah 11
1 dilim tb ekmeği
Bir yumurtadan omlet
Bir domates
Bir salatalık
öğle 16
5 tane peynirli mantar firinlanmis
Ara 18
1 salatalık
1 mürdüm erigi
Akşam 20
Yarım kase nohut
Bir kepçe ezogelin çorbası
Su 3 e yakın
Spor yok
canım yemegimi en son 14 te yedim bitter akşam niyetine oldu hem diyetisyenler veriyo 1 küçük kare ...karpuzlatmam ben kendimi korkma seneveeett senin lor yeme çözümün güzelmiş deneyebilirim
böyle kadınlar biz zayıflayana kadar olmaz olsun dermişim
kız doğru dersin de saf protein uyguluyorum halsizleştim o yüzden 3 gün sonra sebzeleri ekleyince başlayacağım inşallah. şuan gücüm yok pek. ev işi anca yapıom
sağ ol yasemin
karpuzları küstürme de cuma + çıkarsan karpuzlarız bak seni
vay vaaayyy gözüm kalmasın pilav da diyorsun makarnada da kalmasın diyorsun accık accık yerim diyorsunben beğendim canım kalori olarak az olduğu için kilo verirsin bu durumda bile. zaten maydanoz suyu içmişsin ve çok hareketli bir günmüş ama yine de abartma sakın bu tadına bakma durumunu
bak seeen bitteri de götürmmüüüüüüüüşşşşşşş
hem deee akşam saati bari sabah yiyeydin
amaaa o 1 saat yüzmenin hatrına seni affediyorum arkadaşım
zaten bitter harici çok beğendim menünü hatta az bile buldum akşamı o yüzden olmuştur o bitter kaçamağı muhtemelen
oluruna birak nasip ne zamansa gelir miniginbu ay hamile kalmamışsam hamileliği en az 4 ay falan ertelemeye karar verdim arkadaşlar. bu kilo durumundan dolayı
öyle oldu canım. .sağolasınHimm bitterler yenmis aksam yemegi niyetine olmus ama canim afiyet olsun
Gayet guzel tatlim afiyet olsun
Canim akisina birak kilo icin bebisin kaderiyle oynama zaten cok kilolu degilsin dogumdan sonra emzir derken verirsin
Bende evliligimin 3.ayi yaptim bakalim olcakmi diye denemdm hemen tuttu o ay hamile kaldim kiz
Cekirdek olmayaymis supermis ..afiyet olsunGunun menüsü
2yk menemen
Salatalik
Kk peynir 3 zeytin
1tb ekmek cay
1tatli kasigi recel
1dilim ekmek
1tabak pirasa yemegi
1kase yogurt
3dolma
Az once 2 avuc cekirdek
Su 2litre
Spor yok
Sağol canım benimbol pro ohh afiyet olsun.
Sağol canımTesekkrr ederiimm canmm :) ewt hasta oldgm icn spor olmadii malsff
Teskkr ederm cnm hasta olnca malsf spor olmdii
teskkr ederim buseciimewt bz kardesiz ikimzde citir olmk icn burdayiz
tesekkrr ederm canmm :)
masal3487 tebrk edyrm canm seni darisi basimiza insallh
afiyet olsun canim guzeeel
afiyet olsun caniim bitter varmis ama olsundu :)
Bu ay kalmadiysan bence azck kilo verip tkrr deneyin cunku bnde ayni senin gibiydim ya olmazsa korkusuyla yapmistim cok sukur allahima istedgmiz zamanda olduu allah hayirlisini nasip etsin gerci allah ne zaman nasip ettiyse o zaman gelir yawr
afiyet olsun canımGunun menusu
Su 2lt
bende sen gibi düşünüyorum. ..o anda az bir sey tadina bakarsam sonraki sacmslamanin önüne geciyor yoksa aklim kalıyor hepYa canim.herkesin frenleme sekli farkli.ben 1 tk dahi olsa yesem yetiyor.mesela tadina bakmazsam aklimda kaliyor.ille daha sonra elimgidiyor ogun arasi ve miktarini tutturamiyorum.ama bakarsam orda sayfayi kapatiuorum.makarna belki 2-3 haftadir yemedim ki severim.pilav da ekmek tuketmedigim icin yedim.
Offf evet ya.soyle 38 beden olup bol giyip kuyafetin icinde kaybolmak istiyorum:/:/
canim bence iki ay ertele.ne kadardir evlisin bilmiyorum ama iki aydan bisey farketmez.3-4 kilo boyle verirsin.ilk 3 ayinda da karb. Tuketmezsen hic almazsin hatta 3 kilo da oyle verebilirsin.totalde 6-7 kilo eksiyle hamile kalirsan cok daha rahat olur sana.geri kalanini da dikkat ederek cok kolay verirsin bebek ek gidaya gecince ozellikle.yine de sen bilirsin.bir de vitamin takviyesi bazisinda kilo yapiyor.misal ben:/:/
off off sorma temizlik sevdasina kahvaltiyi unutmusum
Günaydın canim bu ne enerji kizz maşallah. .benim cadi uyumaz sabah 6.5 ta ayaktayiz ...ayy o tertemiz hal sevilmezmi ya ..ben buzdolabı temizledigimde gider acar bakarim devamliKIZLARR GUNAYDIN.HAYDEE KALKIN TOTOLARI KALDIRIN.dun cok yoruldum ama en buyuk piskopatligim temizlik sabhi kalkip evin her temiz odasinin kapisini acip bakmak.temizlik kokusunu bir daha batmadan once-ki bu oglus uyanmadan oncee denk geliyo:)-cigerlerime cekmek:):).su an onu yaptim cok mutlu hissettim.cok manyakca ama oyle:):)bugun herkese bol eksili ve kacamaksiz bi gun olsun ins
herkesin bünyesi bir değil sonuçta tatlım. Mesela bende ilk gece cocuguymusum
teskkr ederim buseciimewt bz kardesiz ikimzde citir olmk icn burdayiz
Bu ay kalmadiysan bence azck kilo verip tkrr deneyin cunku bnde ayni senin gibiydim ya olmazsa korkusuyla yapmistim cok sukur allahima istedgmiz zamanda olduu allah hayirlisini nasip etsin gerci allah ne zaman nasip ettiyse o zaman gelir yawr
Gunun menusu
Su 2lt
Ya canim.herkesin frenleme sekli farkli.ben 1 tk dahi olsa yesem yetiyor.mesela tadina bakmazsam aklimda kaliyor.ille daha sonra elimgidiyor ogun arasi ve miktarini tutturamiyorum.ama bakarsam orda sayfayi kapatiuorum.makarna belki 2-3 haftadir yemedim ki severim.pilav da ekmek tuketmedigim icin yedim.
Offf evet ya.soyle 38 beden olup bol giyip kuyafetin icinde kaybolmak istiyorum:/:/
canim bence iki ay ertele.ne kadardir evlisin bilmiyorum ama iki aydan bisey farketmez.3-4 kilo boyle verirsin.ilk 3 ayinda da karb. Tuketmezsen hic almazsin hatta 3 kilo da oyle verebilirsin.totalde 6-7 kilo eksiyle hamile kalirsan cok daha rahat olur sana.geri kalanini da dikkat ederek cok kolay verirsin bebek ek gidaya gecince ozellikle.yine de sen bilirsin.bir de vitamin takviyesi bazisinda kilo yapiyor.misal ben:/:/
off off sorma temizlik sevdasina kahvaltiyi unutmusum
KIZLARR GUNAYDIN.HAYDEE KALKIN TOTOLARI KALDIRIN.dun cok yoruldum ama en buyuk piskopatligim temizlik sabhi kalkip evin her temiz odasinin kapisini acip bakmak.temizlik kokusunu bir daha batmadan once-ki bu oglus uyanmadan oncee denk geliyo:)-cigerlerime cekmek:):).su an onu yaptim cok mutlu hissettim.cok manyakca ama oyle:):)bugun herkese bol eksili ve kacamaksiz bi gun olsun ins
canım yemegimi en son 14 te yedim bitter akşam niyetine oldu hem diyetisyenler veriyo 1 küçük kare ...karpuzlatmam ben kendimi korkma sen
oluruna birak nasip ne zamansa gelir minigin
Benim büyük kiz dkh kullanmama ragmen ilk denemede oldu.ikincide yine kullaniyodum hap 7.ayda oldu
öyle oldu canım. .sağolasın
Merhaba canim tabiki yer var buyur gel
canım ben de yeniyim daha :) senin profiline baktım 10. takımdaymışsın sen? neden oradan ayrılıyorsun?
teşekkürler bilgiler için. evet oluruna bırakayım en iyisi :))
olsun çatlaklı zayıf olmaya da razıyız sonuçta eheheheh
sağ ol canım
ay benim de tuttuysa tuttu valla
Evet bende baktim simdi 10 takimda listedeymissin bide canim ordan neden ayrildin bide @mefkurem bi baksin baska grupta yarisan tekrar baska gruba girebiliyormu
Mantarı bende çok seviyorum hem hafif hemde lezzetli
ben hemen hamile kaldım canım. Senin kararin ama ben olsam beklerim.
Hosgeldin canım ben Hilal. Kendini tanıtır mısın biraz :)
Pirasada pirinç var miydi canım. Bide dolma yemissin çok sanki
Cekirdekte çok yağ yapar fazla yeme bence
Günaydın :)bol pro ohh afiyet olsun.
Günaydın :)
Hoşbuldum öncelikle. Zaten sıcacik sohbetinizi hoş bulduğum için gelmek istedim aranıza. 11 mayısta bi arkadaşımın davetiyle girdim 10.takıma. zamanla grupla olan etkilesimim koptu.düzenli katılımıma rağmen diyim kısaca. Detaylara girmek istemiyorum. Ramazan ve tatil rehavetiyle kg alınca iyice motivasyonum düştü. Takıma girip sohbet etmek istemediğimi farkedince bitirmem gerektiğini düşündüm. Sonucta takıma karşıda sorumluluklarim var.kg alarak yuzdeyi düşürmek hoş olmadı. Ağır boğaz enfeksiyonu,2 kuzumun gripleri de eklenince farz oldu ayrılmak. Bi süre girmeyecektim aslında başka bi takıma. Ama alisinca paylasimlara vs. Ozluyormus.ayrılma Hikayem böyle :)
34 yasindayim.Konyada yaşıyorum. Mali musavirim.2013 ve 2015 doğumlu iki kuzum var.Oğlum emmediği için başladım diyete.Çünkü 13 kg fazlamla depresyonun dibine doğru koşuyorum.82.9 civariydi baslangic kilom.İdeal kg 70.Bu sabah 76.8 gördüm :) 2 yıldır ilk kez görüyorum 76yı. 1 haftadır faranjitle boğusuyorum.10 penisilinim daha bitmedi.Sanırım bu iştahsızlıkla gördüm bugünkü sayıyı :) Olsun baya motive oldum 76yı görünce.
Gruplar arası geçiş nasıl oluyor tam bilmiyorum işin açığı.Tam olarak tamamen bırakırmıyım yoksa başka takımmı bakarım karar vermediğim için araştırmamıştım. Takım kaptanınız kim?Onunla mesajla iletişime geçeyim ben detayları :)
Gunaydin canim ahh o totolar en zor onlar kalkiyo yataktanKIZLARR GUNAYDIN.HAYDEE KALKIN TOTOLARI KALDIRIN.dun cok yoruldum ama en buyuk piskopatligim temizlik sabhi kalkip evin her temiz odasinin kapisini acip bakmak.temizlik kokusunu bir daha batmadan once-ki bu oglus uyanmadan oncee denk geliyo:)-cigerlerime cekmek:):).su an onu yaptim cok mutlu hissettim.cok manyakca ama oyle:):)bugun herkese bol eksili ve kacamaksiz bi gun olsun ins
Bende ilk 3 gun cok hizli vermistimkızlaaaar -400 bugün yine 3 günde 1,5 kilo gitti tabi bunun çoğu belki de hepsi ödem olabilir ama tartıda - çıkmak çok güzel
Sohbetimizi sicak bulmana sevindim canimGünaydın :)
Hoşbuldum öncelikle. Zaten sıcacik sohbetinizi hoş bulduğum için gelmek istedim aranıza. 11 mayısta bi arkadaşımın davetiyle girdim 10.takıma. zamanla grupla olan etkilesimim koptu.düzenli katılımıma rağmen diyim kısaca. Detaylara girmek istemiyorum. Ramazan ve tatil rehavetiyle kg alınca iyice motivasyonum düştü. Takıma girip sohbet etmek istemediğimi farkedince bitirmem gerektiğini düşündüm. Sonucta takıma karşıda sorumluluklarim var.kg alarak yuzdeyi düşürmek hoş olmadı. Ağır boğaz enfeksiyonu,2 kuzumun gripleri de eklenince farz oldu ayrılmak. Bi süre girmeyecektim aslında başka bi takıma. Ama alisinca paylasimlara vs. Ozluyormus.ayrılma Hikayem böyle :)
34 yasindayim.Konyada yaşıyorum. Mali musavirim.2013 ve 2015 doğumlu iki kuzum var.Oğlum emmediği için başladım diyete.Çünkü 13 kg fazlamla depresyonun dibine doğru koşuyorum.82.9 civariydi baslangic kilom.İdeal kg 70.Bu sabah 76.8 gördüm :) 2 yıldır ilk kez görüyorum 76yı. 1 haftadır faranjitle boğusuyorum.10 penisilinim daha bitmedi.Sanırım bu iştahsızlıkla gördüm bugünkü sayıyı :) Olsun baya motive oldum 76yı görünce.
Gruplar arası geçiş nasıl oluyor tam bilmiyorum işin açığı.Tam olarak tamamen bırakırmıyım yoksa başka takımmı bakarım karar vermediğim için araştırmamıştım. Takım kaptanınız kim?Onunla mesajla iletişime geçeyim ben detayları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?