Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mantarı bende çok seviyorum hem hafif hemde lezzetli
ben hemen hamile kaldım canım. Senin kararin ama ben olsam beklerim.
Iyi geceler
Aranızda yer varsa bende katılabilir miyim?
Hosgeldin canım ben Hilal. Kendini tanıtır mısın biraz :)
Pirasada pirinç var miydi canım. Bide dolma yemissin çok sanki
Cekirdekte çok yağ yapar fazla yeme bence

işte zaten bu ay belli olacak hemen kalabildim mi hamile? eğer kalamadıysam devam edicem denemelere çünkü bu demek olacak ki ben hemen hamile kalamıyorum birkaç ay denemem gerektiğini göstercek

kaldıysam da zaten olan oldu hilal kıız

Menüm

sabah 10.00
1 yumurta
lor peyniri
hindi füme

öğle 15 00
yogurt
5 dilim çemensiz pastırma

akşam 19 00
ızgara tavuk
ayran

3 lt su
spor yok
bol pro ohh afiyet olsun.

Sorma ya çok uzun yapıcak birsey yok 18 saat gidip 10 gün kalamıyorsun napalım hayırlısı gidince hemen düzen kuruyorum kendime.

Menum
sabah yok
ara 11.00
3 hurma 2 ceviz
oglen 13.00
2 tavuk but 1 kk peynir 3 yk makarna
ara yok
aksam
6 yk tacuklu bezelye yemegi
1 yk pilav
ara bol maydanoz suyu
su 3 litre
spor 30 dk yuruyus + 4 saat araliksiz ev temizlikgi
Afiyet olsun canım çok karbon almışsın bugün bezelye de karbonhidrat gerçi baya enerji harcamissin

Menüm
09:00 2 dilim tb
1 kk peynir 5 zeytin
12:00 soda
14:30 5 köfte 1 bardak ayran 2 dilim tb bol salata
17:30 1 nektarin 15 leblebi
20:00 1 kare bitter
Su 2.5 lt
Spor 1 saat yüzme
Afiyet olsun canım bitter batmadi gözüme bide yuzmussun ohhh misss.

Afiyet olsun tatlım güzel menü olmuş sporda olaydı süperdi.

tatlım ben doğum kontrol hapı kullandım evlendiğim de 2 yıl sonra bıraktım 8 ay sonra hamile kaldım. 2. Bebeğim den önce de kullandım 1 yılı buldu hamile kalmam 2 düşük yaptım bu arada bence oluruna bırak neler görüyoruz canım stres li sıkıntılı zamanlar geçiren arkadaşlarımız oldu seninde hemen olucagi garanti değil sonuçta.

Iyi geceler
Aranızda yer varsa bende katılabilir miyim?
10. Takımdaymissin arkadaşlar araştırmis neden 9. Takıma gelmek istiyorsun tatlim?. Birde orda yarisiyorsan kaptanımızin konuyu ele alması lazım biz bu konuda bilgili değiliz.

3 dolma mi 2 avuc çekirdek mi ovvv Merve napiyorsun bacim sen. Neyse afiyet olsun sen yiyip yiyip verenlerdensin.

herkesin bünyesi bir değil sonuçta tatlım. Mesela bende ilk gece cocuguymusum
Inş hakkınızda hayırlısı olur
Birkaç gündür vaktim yok spora ya

Tesekkrr ederiimm canmm :) ewt hasta oldgm icn spor olmadii malsff
Teskkr ederm cnm hasta olnca malsf spor olmdii
teskkr ederim buseciim ewt bz kardesiz ikimzde citir olmk icn burdayiz
tesekkrr ederm canmm :)

masal3487 tebrk edyrm canm seni darisi basimiza insallh
afiyet olsun canim guzeeel
Menüm
09:00 2 dilim tb
1 kk peynir 5 zeytin
12:00 soda
14:30 5 köfte 1 bardak ayran 2 dilim tb bol salata
17:30 1 nektarin 15 leblebi
20:00 1 kare bitter
Su 2.5 lt
Spor 1 saat yüzme
afiyet olsun caniim bitter varmis ama olsundu :)
Bu ay kalmadiysan bence azck kilo verip tkrr deneyin cunku bnde ayni senin gibiydim ya olmazsa korkusuyla yapmistim cok sukur allahima istedgmiz zamanda olduu allah hayirlisini nasip etsin gerci allah ne zaman nasip ettiyse o zaman gelir yawr

Gunun menusu
Sabh 15.00 : 1 yumrta+domats+salata+peynr+2 dilim ekmek
Aksm 18.30: 2 tabak pirasa+3 dolma ( ama dolmalar minicik annemin bahcesinden ablam aydinlatmams ben soylimm 1bck dolma gbi)+ 1 kase yogrt
Su 2lt
Spor yok annemde yatistaydim bugun

Gunun menusu
Aksm 18.30: 2 tabak pirasa+3 dolma ( ama dolmalar minicik annemin bahcesinden ablam aydinlatmams ben soylimm 1bck dolma gbi)+ 1 kase yogrt
Su 2lt
Akşam çok yuklenmissin betulcum ya

Gunun menusu
Su 2lt
afiyet olsun tatlım. Pırasa da pirinç yoktur umarım çünkü dolma da mutlaka bir miktar pirinç vardır. Hala iyi olmadiniz mi yavru nasıl o iyi mi bari? Ahh ne güzel anne yanında olmak bize lüks hasta olunca annemin çorbalarını istiyorum ama mümkün olmuyor uzak olunca anne candir.

Ya canim.herkesin frenleme sekli farkli.ben 1 tk dahi olsa yesem yetiyor.mesela tadina bakmazsam aklimda kaliyor.ille daha sonra elimgidiyor ogun arasi ve miktarini tutturamiyorum.ama bakarsam orda sayfayi kapatiuorum.makarna belki 2-3 haftadir yemedim ki severim.pilav da ekmek tuketmedigim icin yedim.
Offf evet ya.soyle 38 beden olup bol giyip kuyafetin icinde kaybolmak istiyorum:/:/
canim bence iki ay ertele.ne kadardir evlisin bilmiyorum ama iki aydan bisey farketmez.3-4 kilo boyle verirsin.ilk 3 ayinda da karb. Tuketmezsen hic almazsin hatta 3 kilo da oyle verebilirsin.totalde 6-7 kilo eksiyle hamile kalirsan cok daha rahat olur sana.geri kalanini da dikkat ederek cok kolay verirsin bebek ek gidaya gecince ozellikle.yine de sen bilirsin.bir de vitamin takviyesi bazisinda kilo yapiyor.misal ben:/:/
Cok guzel canim afiyet olsun

Cok iyi seker afiyet olsun

Sabah niye yok canim kahvaltiyi atlamamani oneririm pilav ve makarna ayni gun olmamis miktari az allahtan afiyet olsun seker
off off sorma temizlik sevdasina kahvaltiyi unutmusum

Bence dolma 1 tane eksik olsa cekirdegi de yariya indirsen cok abarti dil.
bezelye karbonhidrqt mi yaben onu sebze diye tukettiydim

KIZLARR GUNAYDIN.HAYDEE KALKIN TOTOLARI KALDIRIN.dun cok yoruldum ama en buyuk piskopatligim temizlik sabhi kalkip evin her temiz odasinin kapisini acip bakmak.temizlik kokusunu bir daha batmadan once-ki bu oglus uyanmadan oncee denk geliyo:)-cigerlerime cekmek:):).su an onu yaptim cok mutlu hissettim.cok manyakca ama oyle:):)bugun herkese bol eksili ve kacamaksiz bi gun olsun ins

Sağol kuzum

afiyet olsun canım menün güzel

canım yemegimi en son 14 te yedim bitter akşam niyetine oldu hem diyetisyenler veriyo 1 küçük kare ...karpuzlatmam ben kendimi korkma sen

oluruna birak nasip ne zamansa gelir minigin
Benim büyük kiz dkh kullanmama ragmen ilk denemede oldu.ikincide yine kullaniyodum hap 7.ayda oldu
öyle oldu canım. .sağolasın

Cekirdek olmayaymis supermis ..afiyet olsun
Sağol canım benim
Sağol canım

Gunun menusu
Su 2lt
afiyet olsun canım

bende sen gibi düşünüyorum. ..o anda az bir sey tadina bakarsam sonraki sacmslamanin önüne geciyor yoksa aklim kalıyor hep

Günaydın canim bu ne enerji kizz maşallah. .benim cadi uyumaz sabah 6.5 ta ayaktayiz ...ayy o tertemiz hal sevilmezmi ya ..ben buzdolabı temizledigimde gider acar bakarim devamli

elifcim ben doğum kontrol hapı kullanmadım hormonlarımı bozmak istemedim. eşim de istemedi.

dediğin doğru garantisi olmayan bir şey o yüzden oluruna bırakıcam. kısmetiyse dünyaya gelmek gelir

gelmezse zaten bunun nedenini bulmam gerekeceği için benim için de iyi olacak bir sorunum yoktur tabi inşallah

herkesin bünyesi bir değil sonuçta tatlım. Mesela bende ilk gece cocuguymusum

hilalim aynı şekilde ben de ilk gün çocuğuyum

aşkla dünyaya gelmişiz ohh

oluruna bırakcam. zaten denememiz oldu bu ay o yüzden 3 haftaya kesin sonucu belli olcak

çıtır olcaksınız inş

bu ay kalmadıysam zaten doktora giderim bir sorunum mu var öğrenmek için. o süreçte de zaten tedavi ya da sorun yoksa da en az 3 ay kalmam zaten denemelerle geçer o sırada da kilo veririm

yola çıktıysa da hoşgeldi valla

Gunun menusu
Su 2lt

dolmaaaaaaaaa hem deee 2 tabak pırasa ay durduramamışsın kendini

lütfen dikkat et arkadaşım süreci uzatma ver kiloları kurtul gitsin

doğru diyorsun canım kendini frenlediğini anladım zaten az az olmasından bu güzel bir şey

38 yetmez 36 olsun fazlası göz çıkarmaz

canım ertelemek için geç kalmış olabilirim. bir de ben de araştırıyorum her ay 1 kilo alınıyormuş. böylesi sağlıklı olanmış. şaştım kaldım hamile kalırsam nasıl kilo vericem ki almak yerine. oooff yaaaa

şuan durumumu bilmediğim için vitamini kesemem. çok sağlıksız besleniyordum diyetten önce vitamin şart şuan. araştırdım o durumu vitamin kendi başına kilo aldırmazmış ama iştah açarmış dolaylı kilo alınırmış kendini tutmazsan. ama şimdi diyette olduğum için yapmayacak diye düşünüyorum

ahh ahh temizlik güzeliiiiiiii

psikopat seni
aminnn canımm inşş

karpuzlamam ben seni ciciş şaka o

evet canım oluruna bırakıyorum. dkh ne ilaç mı? ben kullanmadım hiç ilaç bakalım ne olacak

ah bi 10 kilo ekside olaydım bari 60 kilo olaydım çok iyiydi. sağlık olsun

Merhaba canim tabiki yer var buyur gel

Evet bende baktim simdi 10 takimda listedeymissin bide canim ordan neden ayrildin bide @mefkurem bi baksin baska grupta yarisan tekrar baska gruba girebiliyormu

Günaydın :)
Hoşbuldum öncelikle. Zaten sıcacik sohbetinizi hoş bulduğum için gelmek istedim aranıza. 11 mayısta bi arkadaşımın davetiyle girdim 10.takıma. zamanla grupla olan etkilesimim koptu.düzenli katılımıma rağmen diyim kısaca. Detaylara girmek istemiyorum. Ramazan ve tatil rehavetiyle kg alınca iyice motivasyonum düştü. Takıma girip sohbet etmek istemediğimi farkedince bitirmem gerektiğini düşündüm. Sonucta takıma karşıda sorumluluklarim var.kg alarak yuzdeyi düşürmek hoş olmadı. Ağır boğaz enfeksiyonu,2 kuzumun gripleri de eklenince farz oldu ayrılmak. Bi süre girmeyecektim aslında başka bi takıma. Ama alisinca paylasimlara vs. Ozluyormus.ayrılma Hikayem böyle :)
34 yasindayim.Konyada yaşıyorum. Mali musavirim.2013 ve 2015 doğumlu iki kuzum var.Oğlum emmediği için başladım diyete.Çünkü 13 kg fazlamla depresyonun dibine doğru koşuyorum.82.9 civariydi baslangic kilom.İdeal kg 70.Bu sabah 76.8 gördüm :) 2 yıldır ilk kez görüyorum 76yı. 1 haftadır faranjitle boğusuyorum.10 penisilinim daha bitmedi.Sanırım bu iştahsızlıkla gördüm bugünkü sayıyı :) Olsun baya motive oldum 76yı görünce.
Gruplar arası geçiş nasıl oluyor tam bilmiyorum işin açığı.Tam olarak tamamen bırakırmıyım yoksa başka takımmı bakarım karar vermediğim için araştırmamıştım. Takım kaptanınız kim?Onunla mesajla iletişime geçeyim ben detayları :)

canımm ben anlıyorum seni

ben buse 27 yaşındayım. evliyim. şuan cocuğum yok ama her an olabilir
1.60 boyunda 69.3 kiloyum bu sabah itibari ile hedefim 53

Allah bağışlasın çocuklarını maşallah

kaptanımız evleniyor o yüzden bakamıyor buraya ben de geri dönen üyeyim bu hafta girebiliyorum takıma ama kaptan daha görmedi benim yazdıklarımı doğal olarak

belki geçiş yapacağın için farklı bir süreç işleyebilir 2 hafta deneme süren olabilir bilmiyorum. her neyse burda devam edip motive olabilirsin en azından kaptan görene kadar. sonra da takıma girersin sanırım

hoşgeldin ayşeee

Busecim sen kac kiloyla basladin simdi guncel kilonu
Gunaydin canim ahh o totolar en zor onlar kalkiyo yataktan hala yataktayim 4te misafirim gelcek bide daha pasta borek yapcam canim cok skliyo diyetteyken bu islere
kızlaaaar -400 bugün yine 3 günde 1,5 kilo gitti tabi bunun çoğu belki de hepsi ödem olabilir ama tartıda - çıkmak çok güzel
Bende ilk 3 gun cok hizli vermistim odem canim o ama yinede onu veremeyende var eksileri gordukce insan daha bi sıkı asiliyo
Sohbetimizi sicak bulmana sevindim canim seni cok iyi anladim ben..takim arasi gecislerden inan benimde bilgim yok kaptanimiz @seydan94 o geldiginde bakar
Vende merve 28 yasindayim 4 yasinda oglum var 2.5 aydir burdayim kilo verios iste burdaki arkadaslrn hepsi birbirine cok guzel destek oluyor hic gıcık tip yok umarim sende aramizda olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…