- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.741
Günaydın :)
Hoşbuldum öncelikle. Zaten sıcacik sohbetinizi hoş bulduğum için gelmek istedim aranıza. 11 mayısta bi arkadaşımın davetiyle girdim 10.takıma. zamanla grupla olan etkilesimim koptu.düzenli katılımıma rağmen diyim kısaca. Detaylara girmek istemiyorum. Ramazan ve tatil rehavetiyle kg alınca iyice motivasyonum düştü. Takıma girip sohbet etmek istemediğimi farkedince bitirmem gerektiğini düşündüm. Sonucta takıma karşıda sorumluluklarim var.kg alarak yuzdeyi düşürmek hoş olmadı. Ağır boğaz enfeksiyonu,2 kuzumun gripleri de eklenince farz oldu ayrılmak. Bi süre girmeyecektim aslında başka bi takıma. Ama alisinca paylasimlara vs. Ozluyormus.ayrılma Hikayem böyle :)
34 yasindayim.Konyada yaşıyorum. Mali musavirim.2013 ve 2015 doğumlu iki kuzum var.Oğlum emmediği için başladım diyete.Çünkü 13 kg fazlamla depresyonun dibine doğru koşuyorum.82.9 civariydi baslangic kilom.İdeal kg 70.Bu sabah 76.8 gördüm :) 2 yıldır ilk kez görüyorum 76yı. 1 haftadır faranjitle boğusuyorum.10 penisilinim daha bitmedi.Sanırım bu iştahsızlıkla gördüm bugünkü sayıyı :) Olsun baya motive oldum 76yı görünce.
Gruplar arası geçiş nasıl oluyor tam bilmiyorum işin açığı.Tam olarak tamamen bırakırmıyım yoksa başka takımmı bakarım karar vermediğim için araştırmamıştım. Takım kaptanınız kim?Onunla mesajla iletişime geçeyim ben detayları :)
Bende Allah izin verirse 2 eylülde gidiyorum Cnmyarın öyle yapayım mefkusum seftali var suan vişne de pazardan alırım. Ağustos 1 de esimin memleketine gidiyoruz 1 ay yokum hiç ayrılmak istemiyorum burdan ya kötü etkilenirsem diye internet tlf çekmiyor koyde yoksa hiç ayrılmazdımtartimi da goturucem ve günlük tutmayi düşünüyorum gerçi ordaki yemeklerden pek hazetmiyorum yemeyip peynir ekmege saldirmamak inşallah. Bahçeden sebze meyve idare edicem artık. Mefkusum sen ne zaman geliyorsun Türkiye ye.
Busecim sen kac kiloyla basladin simdi guncel kilonu
Gunaydin canim ahh o totolar en zor onlar kalkiyo yataktanhala yataktayim 4te misafirim gelcek bide daha pasta borek yapcam canim cok skliyo diyetteyken bu islere
Bende ilk 3 gun cok hizli vermistimodem canim o ama yinede onu veremeyende var eksileri gordukce insan daha bi sıkı asiliyo
Sohbetimizi sicak bulmana sevindim canimseni cok iyi anladim ben..takim arasi gecislerden inan benimde bilgim yok kaptanimiz @seydan94 o geldiginde bakar
Vende merve 28 yasindayim 4 yasinda oglum var 2.5 aydir burdayim kilo verios isteburdaki arkadaslrn hepsi birbirine cok guzel destek oluyor hic gıcık tip yok umarim sende aramizda olursun
Buse sana mesaj yaziyodum en basa gitmis nasil uctu oraya anlamadmsen kacla basladin guncel kilonu her tartildiginda degistirme canim cuma bildrm yapiyos ya o zamanlar degistr bizde ne kadar eksildigini anlayabilelm cano buseb
Listeye girdin mi Can'ım 10. Takımda ve ne zaman ayrildin diskalifiye mi oldun
şeydacım kaptan ben yarışmaya geri döndüğümü hatırladım tek tek sayfaları gezdim buldum. mezun olduktan sonra yine gelmişim 13. takıma dönmüşüm sonra da geri dönmek üzere ayrılmışım 340. etapta ama sonra bir daha dönmedim. yani şimdi dönmüş mü oluyorum nasıl oluyor?
olsun canım gözünden kaçtığını anlamıştım önemli değil
ne güzel çoğunuz evlat sahibisiniz darısı benim başıma
27 yaşındayım ben de
68 le hamile kaldın doğuma kaç kilo girdin?
tebrik ederim seni de 4 kilo vermişsin devamı da gelir burda
şeydacım son kurallardan karar defterinden kopyaladım bunu. benim için uygulanacak olan maviyle çizilmiş alan. tabi hesaplaması da farklı sizden. bu hafta hesaplamam yapılıp giriyorum sanırım ben takıma
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.
b- İzinden kilo vererek dönen üye için aşağıdaki işlem uygulanır.
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : İzne ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
(*) İzinli üyenin, yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 265.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 265.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.
Günaydınlarrrrr
Günaydın çıtır hatunlar
Bugün pek bi enerjik hissediyorum kendimi
Yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum canım :)aaa kızlar günaydın mı kaldı tünaydın artık
oh oh maşallah hilal o zaman sporunu görelim bugün
Yaa ewt walla dayanamadm yedm yaAkşam çok yuklenmissin betulcum ya
tesekkr ederm canm ewt vardi ama ck pirncli deildi tbiafiyet olsun tatlım. Pırasa da pirinç yoktur umarım çünkü dolma da mutlaka bir miktar pirinç vardır. Hala iyi olmadiniz mi yavru nasıl o iyi mi bari? Ahh ne güzel anne yanında olmak bize lüks hasta olunca annemin çorbalarını istiyorum ama mümkün olmuyor uzak oluncaanne candir.
Evet 1. De dönmüs oluruz. Sen neden öyle geç geliyorsun sıcaklarda gelde kemiklerin isinsin mefkusumBende Allah izin verirse 2 eylülde gidiyorum Cnm
Heralde sen eve döncen ben izine gidecem
kilomla kafayı bozduğumu kamuoyuna duyururum
masal3487' nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Aralık / 1,7
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 1,7 KİLO
Ocak / 3,2
Şubat / 1,7
Mart / 2,3
Nisan / 1,8
Mayıs / 1,5
Haziran / 1,2
Temmuz / 1,2
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 12,9 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (446. Etap) ( 71,9 )
Bitiş Kilosu (474. Etap) ( 57,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 14,6 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 20,31% )
Toplam Süre ( 29 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,70% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 503 )
Yorum : Sevgili @masal3487 18 Aralık 2015 (446. Etap) tarihinde ve 71,9 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 15 Temmuz 2016 (474. Etap) tarihinde toplam 14,6 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 57 dir. Hedefini % 98 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Kizçeler menüm şöyle
Sabah 9
2 kuru kayisi akşamdan suya koyulmus
2 ceviz
Saat 12
2 kk peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday
Salatslik domates biber
Tere maydanoz
Saat 16
1 küçük seftali
Aksam 19:30
7 kaşık kabak yemeği
1 kepçe tarhana
Yoğurtlu semizotu
Su 3 litre olur yatana kadar
Spor yapıcam yapınca yazarım.
Menüm
sabah 10.00
1 yumurta
lor peyniri
hindi füme
öğle 15 00
yogurt
5 dilim çemensiz pastırma
akşam 19 00
ızgara tavuk
ayran
3 lt su
spor yok
Menum
sabah yok
ara 11.00
3 hurma 2 ceviz
oglen 13.00
2 tavuk but 1 kk peynir 3 yk makarna
ara yok
aksam
6 yk tacuklu bezelye yemegi
1 yk pilav
ara bol maydanoz suyu
su 3 litre
spor 30 dk yuruyus + 4 saat araliksiz ev temizlikgi
Menüm
09:00 2 dilim tb
1 kk peynir 5 zeytin
12:00 soda
14:30 5 köfte 1 bardak ayran 2 dilim tb bol salata
17:30 1 nektarin 15 leblebi
20:00 1 kare bitter
Su 2.5 lt
Spor 1 saat yüzme
Sabah 11
1 dilim tb ekmeği
Bir yumurtadan omlet
Bir domates
Bir salatalık
öğle 16
5 tane peynirli mantar firinlanmis
Ara 18
1 salatalık
1 mürdüm erigi
Akşam 20
Yarım kase nohut
Bir kepçe ezogelin çorbası
Su 3 e yakın
Spor yok
bu ay hamile kalmamışsam hamileliği en az 4 ay falan ertelemeye karar verdim arkadaşlar. bu kilo durumundan dolayı
doğru mu yapıyorum sizce?
yoksa oluruna mı bırakayım? yani korunmayayım olursa olur gibi mi yapayım? çünkü bazılarının hemen olmuyormuş.
bugün multivitamine de başladım folik asit de var herşey var içinde 50 tl ödedim vicdansız vitamine
aranızda hemen hamile kalamayan var mı? beni accık bilgilendirin sevgili evlat sahipleri
Gunun menüsü
Sabah11:00
2yk menemen
Salatalik
Kk peynir 3 zeytin
1tb ekmek cay
Öğle14:30
3yk kadar peynirli yumurta
1tatli kasigi recel
1dilim ekmek
Aksam18:30
1tabak pirasa yemegi
1kase yogurt
3dolma
Az once 2 avuc cekirdek
Su 2litre
Spor yok
Gunun menusu
Sabh 15.00 : 1 yumrta+domats+salata+peynr+2 dilim ekmek
Aksm 18.30: 2 tabak pirasa+3 dolma ( ama dolmalar minicik annemin bahcesinden ablam aydinlatmams ben soylimm 1bck dolma gbi)+ 1 kase yogrt
Su 2lt
Spor yok annemde yatistaydim bugun
KIZLARR GUNAYDIN.HAYDEE KALKIN TOTOLARI KALDIRIN.dun cok yoruldum ama en buyuk piskopatligim temizlik sabhi kalkip evin her temiz odasinin kapisini acip bakmak.temizlik kokusunu bir daha batmadan once-ki bu oglus uyanmadan oncee denk geliyo:)-cigerlerime cekmek:):).su an onu yaptim cok mutlu hissettim.cok manyakca ama oyle:):)bugun herkese bol eksili ve kacamaksiz bi gun olsun ins
Günaydın :)
Hoşbuldum öncelikle. Zaten sıcacik sohbetinizi hoş bulduğum için gelmek istedim aranıza. 11 mayısta bi arkadaşımın davetiyle girdim 10.takıma. zamanla grupla olan etkilesimim koptu.düzenli katılımıma rağmen diyim kısaca. Detaylara girmek istemiyorum. Ramazan ve tatil rehavetiyle kg alınca iyice motivasyonum düştü. Takıma girip sohbet etmek istemediğimi farkedince bitirmem gerektiğini düşündüm. Sonucta takıma karşıda sorumluluklarim var.kg alarak yuzdeyi düşürmek hoş olmadı. Ağır boğaz enfeksiyonu,2 kuzumun gripleri de eklenince farz oldu ayrılmak. Bi süre girmeyecektim aslında başka bi takıma. Ama alisinca paylasimlara vs. Ozluyormus.ayrılma Hikayem böyle :)
34 yasindayim.Konyada yaşıyorum. Mali musavirim.2013 ve 2015 doğumlu iki kuzum var.Oğlum emmediği için başladım diyete.Çünkü 13 kg fazlamla depresyonun dibine doğru koşuyorum.82.9 civariydi baslangic kilom.İdeal kg 70.Bu sabah 76.8 gördüm :) 2 yıldır ilk kez görüyorum 76yı. 1 haftadır faranjitle boğusuyorum.10 penisilinim daha bitmedi.Sanırım bu iştahsızlıkla gördüm bugünkü sayıyı :) Olsun baya motive oldum 76yı görünce.
Gruplar arası geçiş nasıl oluyor tam bilmiyorum işin açığı.Tam olarak tamamen bırakırmıyım yoksa başka takımmı bakarım karar vermediğim için araştırmamıştım. Takım kaptanınız kim?Onunla mesajla iletişime geçeyim ben detayları :)
Günaydın çıtır hatunlar
Bugün pek bi enerjik hissediyorum kendimi
aaa kızlar günaydın mı kaldı tünaydın artık
oh oh maşallah hilal o zaman sporunu görelim bugün
Bitanem 340. Etapta mı izne ayrildin bakıcam kuzum sana bişey olmaz yüksek ihtimalle
Kıyamam stres olmuş yerim kız seni
Yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum canım :)
Çok sıcakta gelmek istemedik Cnm 9.ay ideal olur heraldeEvet 1. De dönmüs oluruz. Sen neden öyle geç geliyorsun sıcaklarda gelde kemiklerin isinsin mefkusum
Ben dr yanındayım. Bir inssn kilosu yüzünden mutsuz dinirli olur mu brn öģlryim.
Canım bence erteleme. Çünkü ben birinci kızıma 1. Ayda ikinci kızıms 14. Ayda hamile kaldım. Hamileyken dikkat edersin. Az kilo ile tamamlarsın.
Bu sabah eşim götürfü kızımı biraz dinlendim.
:) teşekkür ederim. Allah en hayırlı zamanda versin kuzucuğunu sana da.canımm ben anlıyorum seni
ben buse 27 yaşındayım. evliyim. şuan cocuğum yok ama her an olabilir
1.60 boyunda 69.3 kiloyum bu sabah itibari ile hedefim 53
Allah bağışlasın çocuklarını maşallah
kaptanımız evleniyor o yüzden bakamıyor buraya ben de geri dönen üyeyim bu hafta girebiliyorum takıma ama kaptan daha görmedi benim yazdıklarımı doğal olarak
belki geçiş yapacağın için farklı bir süreç işleyebilir 2 hafta deneme süren olabilir bilmiyorum. her neyse burda devam edip motive olabilirsin en azından kaptan görene kadar. sonra da takıma girersin sanırım
hoşgeldin ayşeee
Eski takımımda da gıcık tip yoktu aslında.Yanlış anlaşılsın istemem. Uyuşmadık ısınamadım diyelim :) Allah bağışlasın paşanı :)Busecim sen kac kiloyla basladin simdi guncel kilonu
Gunaydin canim ahh o totolar en zor onlar kalkiyo yataktanhala yataktayim 4te misafirim gelcek bide daha pasta borek yapcam canim cok skliyo diyetteyken bu islere
Bende ilk 3 gun cok hizli vermistimodem canim o ama yinede onu veremeyende var eksileri gordukce insan daha bi sıkı asiliyo
Sohbetimizi sicak bulmana sevindim canimseni cok iyi anladim ben..takim arasi gecislerden inan benimde bilgim yok kaptanimiz @seydan94 o geldiginde bakar
Vende merve 28 yasindayim 4 yasinda oglum var 2.5 aydir burdayim kilo verios isteburdaki arkadaslrn hepsi birbirine cok guzel destek oluyor hic gıcık tip yok umarim sende aramizda olursun
Listedeydim.Her hafta min.500gr veriyordum. tatil açık büfesini yüzerek telafi ettim sandım ama olmamış.geçen hafta ayrıldım.çarşamba falandı sanırım.cuma son bildirimimi yaptım.Diskalifiye olacak bi sıkıntım olmadı.Katılımımda paylaşımlarım da düzenliydi.Listeye girdin mi Can'ım 10. Takımda ve ne zaman ayrildin diskalifiye mi oldun
Kendi istegiyle ayrilan uye 6 ay boyunca giremiyomus listeye canim ama yinede paylasim yapabilrsin:) teşekkür ederim. Allah en hayırlı zamanda versin kuzucuğunu sana da.
Eski takımımda da gıcık tip yoktu aslında.Yanlış anlaşılsın istemem. Uyuşmadık ısınamadım diyelim :) Allah bağışlasın paşanı :)
Listedeydim.Her hafta min.500gr veriyordum. tatil açık büfesini yüzerek telafi ettim sandım ama olmamış.geçen hafta ayrıldım.çarşamba falandı sanırım.cuma son bildirimimi yaptım.Diskalifiye olacak bi sıkıntım olmadı.Katılımımda paylaşımlarım da düzenliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?