Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amin inş canım :)

Kendi istegiyle ayrilan uye 6 ay boyunca giremiyomus listeye canim ama yinede paylasim yapabilrsin

mervişş ama ayrıldığı takım sonuç listesine geçen hafta ayrıldı x takıma transfer oldu diye yazmış. bunu bir sormak lazım çünkü transfer yazmış yani belki de girebiliyordur deneme sürecinden sonra en azından

kızlaaar bu hamilelik duygusallığı olayı hamileliğin 2. haftasında falan ortaya çıkabilir mi? eskiden gözüm dolmayacak şeylere gözüm dolmaya başladı tv izlerken ay niye böyle oldum 2 gündür böyle

hamiley miyim yoksaaaaaaaa

Yaa ewt walla dayanamadm yedm ya

tesekkr ederm canm ewt vardi ama ck pirncli deildi tbi dayanamdm yedm ya. Ewet ck iyi oluyor anne ewinde yatip dinlenmek yemegini yemekk uzak oluca zor tabii olsun
yeme betulcum yaa hem yarisiyorduk biz seninle bıraktın valla
daha çıkmadım akşama doğru canım :)
Canım psikolojik te olabilir. Eğer hamile cikmazsan üzülme sakın.

Sonuç listelerinde kendi isteğiyle ayrıldı yazılmış Cnm o yüzden yarışma kuralı gereği 6 ay listeye giremez

Çok sıcakta gelmek istemedik Cnm 9.ay ideal olur heralde
Bide okul çocuğumuz yok malum
Şu 2-3 gündür bizde 30 dereceyi gördük baya ısındık

Eşinin memleketi neresiydi
ay evet çok sıcak mefkusum. İyi bari azcik isinmissiniz 30 iyi 41 di burda 2 gün önce Eşim GÜMÜŞHANE li BİZ BURSA dayiz. Hiç durmadan 15 saatte gidiyorsun sanırım Amasya da 1 gece kalırız.

@aysedurmaz
Ayşecim Hoşgeldin
listeye girmesende istersen Liste dışı devam edebilirsin
Önemli olan burda herkesin birbirine destek olması

Bu arada ben zühal
113.5 kiloyla başlayıp 68 kiloyla mezun oldum
Bende konyalıyım almanyada yaşıyorum
Inşallah eylülde izine gidecem

ay evet çok sıcak mefkusum. İyi bari azcik isinmissiniz 30 iyi 41 di burda 2 gün önce Eşim GÜMÜŞHANE li BİZ BURSA dayiz. Hiç durmadan 15 saatte gidiyorsun sanırım Amasya da 1 gece kalırız.
Ayyy çok uzak yaaa
Uzun yoldan Nefret ediyorum
Neyse hayırlısıyla gidin gelin inşallah

Mefkurem yazmış 6 ay giremiyormussun takıma ama burda bizimle devam edersin sana destek oluruz tatlım hiç üzülme sadece listeye girmemiş olucaksin. Bu arada ben Elif 3.5 aydır burdayım 13.5 kilo verdim.

Bence çok fazla takıyorsun kafana bu iyi birsey değil sakin ol tatlım.

Ayyy çok uzak yaaa
Uzun yoldan Nefret ediyorum
Neyse hayırlısıyla gidin gelin inşallah
Bende nefret ediyorum hatta eşimde ama annesi orda ve bekliyor yapıcak birsey yok analar üzülmesin ben olsam cocuklarima ülke bu vaziyetteyken gelmeyin derim ama ısrarla ne zaman çıkıyordu nuz diye arıyor

Tatlım ama transfer olmak istiyorum demeliydi kendi isteğiyle ayrıldı yazılmış sanırım o yüzdem giremiyor. Erken davranıp gelseydi arkadaşımız transfer ederdik.

yeme betulcum yaa hem yarisiyorduk biz seninle bıraktın valla

daha çıkmadım akşama doğru canım :)

Canım psikolojik te olabilir. Eğer hamile cikmazsan üzülme sakın.

üzülürüm sanırım çünkü denemiş olcaz ama olmamış olcak

Sonuç listelerinde kendi isteğiyle ayrıldı yazılmış Cnm o yüzden yarışma kuralı gereği 6 ay listeye giremez

ben yanlış gördüm demekki tamam canım yapacak bir şey yok tabiki

ay evet merak taktırıyor insana olmaya çalışırım tatlış

Tatlım ama transfer olmak istiyorum demeliydi kendi isteğiyle ayrıldı yazılmış sanırım o yüzdem giremiyor. Erken davranıp gelseydi arkadaşımız transfer ederdik.

tamam tatlış ben ayrıldı x takıma transfer oldu olarak görmüştüm demekki yanlış gördüm ben

@aysedurmaz canım ben yanlış görmüşüm sen kendi isteğinle takımından ayrıldığın için bir süre giremiyorsun tekrar arkadaşların dediğine göre 6 ay

olsun üzülme buraya yazabilirsin motive olursun

Sağlık olsun :)
Listede olmasam da destek vermek istediğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Sıcak bi ortam olarak düşünmekle yanılmamışım. :)
Listeye girmenin pek bi önemi yok benim için aslında. Sohbet destek motive için tekrar dönmek istedim. Ama ne yalan söyleyim 1.ler sırlarını paylaşıyor'da yazı yazmak isterdim
6 ay uzun bi süre.O zaman kadar veririm büyük ihtimal ben kalan 6 kgyu :) Yani veriyim lütfen. Kesinlikle vereyim hem :)
Beni aranıza aldığınız için tekrar teşekkürler :)

ne demek canım benim sağlık olsun tabi
ben de daha önce mezun olmuştum başka bir takımdan o yüzden şimdi verdiğim kilolardan mezuniyet almıycam
canımız sağ olsun heheyyyyt

canım yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsinnnn tabiki de verebilirsin 6 kiloyu daa 1,5 ay yeter

benim dahaa 16 kilom var verileceeek

eskiden böyle kilo çizelgesi vardı çok gaza getiriyordu o kalkmış sadece hamilelik kalmış

bunu hazırladım ama malesef eklenmiyor. eskiden her yazdığın mesajın altında imza gibi çıkardı oooff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…