- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.761
:) teşekkür ederim. Allah en hayırlı zamanda versin kuzucuğunu sana da.
Eski takımımda da gıcık tip yoktu aslında.Yanlış anlaşılsın istemem. Uyuşmadık ısınamadım diyelim :) Allah bağışlasın paşanı :)
Listedeydim.Her hafta min.500gr veriyordum. tatil açık büfesini yüzerek telafi ettim sandım ama olmamış.geçen hafta ayrıldım.çarşamba falandı sanırım.cuma son bildirimimi yaptım.Diskalifiye olacak bi sıkıntım olmadı.Katılımımda paylaşımlarım da düzenliydi.
Kendi istegiyle ayrilan uye 6 ay boyunca giremiyomus listeye canim ama yinede paylasim yapabilrsin
yeme betulcum yaa hem yarisiyorduk biz seninle bıraktın vallaYaa ewt walla dayanamadm yedm ya
tesekkr ederm canm ewt vardi ama ck pirncli deildi tbidayanamdm yedm ya. Ewet ck iyi oluyor anne ewinde yatip dinlenmek yemegini yemekk uzak oluca zor tabii olsun
daha çıkmadım akşama doğru canım :)ay evet kaptiş yaaa nolcak bana bilemedim de oh rahatladımben şimdi izinden döndüm benim de deneme sürecim var mı? yoksa ben devam eden yarışmacı olduğum için direkt giriyor muyum? sanırım giriyorum dimi
ay gireyiiimmmmmmm inşallaaaaaahhhhhhh
süpersin helal hilal can
Canım psikolojik te olabilir. Eğer hamile cikmazsan üzülme sakın.kızlaaar bu hamilelik duygusallığı olayı hamileliğin 2. haftasında falan ortaya çıkabilir mi? eskiden gözüm dolmayacak şeylere gözüm dolmaya başladı tv izlerkenay niye böyle oldum 2 gündür böyle
hamiley miyim yoksaaaaaaaa
Sonuç listelerinde kendi isteğiyle ayrıldı yazılmış Cnm o yüzden yarışma kuralı gereği 6 ay listeye giremezmervişş ama ayrıldığı takım sonuç listesine geçen hafta ayrıldı x takıma transfer oldu diye yazmış. bunu bir sormak lazım çünkü transfer yazmışyani belki de girebiliyordur deneme sürecinden sonra en azından
ay evet çok sıcak mefkusum. İyi bari azcik isinmissiniz 30 iyi 41 di burda 2 gün önceÇok sıcakta gelmek istemedik Cnm 9.ay ideal olur heralde
Bide okul çocuğumuz yok malum
Şu 2-3 gündür bizde 30 dereceyi gördük baya ısındık
Eşinin memleketi neresiydi
Ayyy çok uzak yaaaay evet çok sıcak mefkusum. İyi bari azcik isinmissiniz 30 iyi 41 di burda 2 gün önceEşim GÜMÜŞHANE li BİZ BURSA dayiz. Hiç durmadan 15 saatte gidiyorsun sanırım Amasya da 1 gece kalırız.
:) teşekkür ederim. Allah en hayırlı zamanda versin kuzucuğunu sana da.
Eski takımımda da gıcık tip yoktu aslında.Yanlış anlaşılsın istemem. Uyuşmadık ısınamadım diyelim :) Allah bağışlasın paşanı :)
Listedeydim.Her hafta min.500gr veriyordum. tatil açık büfesini yüzerek telafi ettim sandım ama olmamış.geçen hafta ayrıldım.çarşamba falandı sanırım.cuma son bildirimimi yaptım.Diskalifiye olacak bi sıkıntım olmadı.Katılımımda paylaşımlarım da düzenliydi.
Bence çok fazla takıyorsun kafana bu iyi birsey değil sakin ol tatlım.kızlaaar bu hamilelik duygusallığı olayı hamileliğin 2. haftasında falan ortaya çıkabilir mi? eskiden gözüm dolmayacak şeylere gözüm dolmaya başladı tv izlerkenay niye böyle oldum 2 gündür böyle
hamiley miyim yoksaaaaaaaa
Bende nefret ediyorum hatta eşimde ama annesi orda ve bekliyor yapıcak birsey yok analar üzülmesinAyyy çok uzak yaaa
Uzun yoldan Nefret ediyorum
Neyse hayırlısıyla gidin gelin inşallah
Tatlım ama transfer olmak istiyorum demeliydi kendi isteğiyle ayrıldı yazılmış sanırım o yüzdem giremiyor. Erken davranıp gelseydi arkadaşımız transfer ederdik.mervişş ama ayrıldığı takım sonuç listesine geçen hafta ayrıldı x takıma transfer oldu diye yazmış. bunu bir sormak lazım çünkü transfer yazmışyani belki de girebiliyordur deneme sürecinden sonra en azından
yeme betulcum yaa hem yarisiyorduk biz seninle bıraktın valla
daha çıkmadım akşama doğru canım :)
Canım psikolojik te olabilir. Eğer hamile cikmazsan üzülme sakın.
Sonuç listelerinde kendi isteğiyle ayrıldı yazılmış Cnm o yüzden yarışma kuralı gereği 6 ay listeye giremez
Mefkurem yazmış 6 ay giremiyormussun takıma ama burda bizimle devam edersin sana destek oluruz tatlım hiç üzülme sadece listeye girmemiş olucaksin. Bu arada ben Elif 3.5 aydır burdayım 13.5 kilo verdim.
Bence çok fazla takıyorsun kafana bu iyi birsey değil sakin ol tatlım.
Tatlım ama transfer olmak istiyorum demeliydi kendi isteğiyle ayrıldı yazılmış sanırım o yüzdem giremiyor. Erken davranıp gelseydi arkadaşımız transfer ederdik.
Dogru diosun canmm gecicem seniyeme betulcum yaa hem yarisiyorduk biz seninle bıraktın valla
daha çıkmadım akşama doğru canım :)
Canım psikolojik te olabilir. Eğer hamile cikmazsan üzülme sakın.
Sağlık olsun :)
Listede olmasam da destek vermek istediğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Sıcak bi ortam olarak düşünmekle yanılmamışım. :)
Listeye girmenin pek bi önemi yok benim için aslında. Sohbet destek motive için tekrar dönmek istedim. Ama ne yalan söyleyim 1.ler sırlarını paylaşıyor'da yazı yazmak isterdim
6 ay uzun bi süre.O zaman kadar veririm büyük ihtimal ben kalan 6 kgyu :) Yani veriyim lütfen. Kesinlikle vereyim hem :)
Beni aranıza aldığınız için tekrar teşekkürler :)
Tesekkur ederim tatlim buradaki arkadaslarin sayesinde oldu inan kendi basima 1-2 kilo dahi veremiyordum ama sukur eski formuma kavustum darisi basiniza:)masal3487 Zeynep cım çok tebrik ederim karneni aldın darısı başımıza azmin ve gayreti için kutluyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?