Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kesinlikle değil ama elimde deģilki.

Kız ćok etken daha. Seninki psikolojikfir canım. Hakkında hayırlısı olsun. Ama bence sen diyet yapmaya devam et ki bu hamile kalma stresini atarsın.

Zuhal harika kilo vermişsin tebrikler. Resmen bir kişiyi atmışsın vücudundan.

Bende nefret ediyorum hatta eşimde ama annesi orda ve bekliyor yapıcak birsey yok analar üzülmesin ben olsam cocuklarima ülke bu vaziyetteyken gelmeyin derim ama ısrarla ne zaman çıkıyordu nuz diye arıyor

Aslında bu sene anlayış gösterebilirlermiş.

Tesekkur ederim tatlim buradaki arkadaslarin sayesinde oldu inan kendi basima 1-2 kilo dahi veremiyordum ama sukur eski formuma kavustum darisi basiniza:)
k

Aminnnnnnnnm

evet psikolojiktir.

yok canım diyeti bırakmıcam zaten. hamilelikte bile kilo verebilsem keşkeo derece kilomdan rahatsızım

Teşekkür ederim Cnm ben biraz geç akıllandım

zuhal canım ben de tebrik ederim seni bravooooooo :)

aman dikkat et kilonu kontrol et alma geri benim gibi. çok üzücü oluyor

Iki ileri bi geri gitmesem bende mezun olurdum şimdiye. Yada bikaç hafta kalmış olurdu. Ilk hafta 2.6 kg vermiştim. Sok diyet de yapamıyorum ben.maydanoz limon kuru aklımda bir haftadır. Hastalıktan takatim yoktu yapamadım. Bi de akşam yemeklerimi kaldirsam harika olacak da. Nerdeee :)

canım kendini aç bırakarak kilo verirsen yemeye başladığında geri alırsın o yüzden aç kalma ama aksamı kalorisi düşük şeyler yiyerek geçir. yoğurt ye bence akşam hem doyurucu hem düşük kalorili :)

Ne demek tatlım amacımız kilo vermek bunun içinde destek ve motivasyon lazım 9. Takımda bol bol var bunlardan. Tekrar hoşgeldin.

Tesekkur ederim tatlim buradaki arkadaslarin sayesinde oldu inan kendi basima 1-2 kilo dahi veremiyordum ama sukur eski formuma kavustum darisi basiniza:)
inşallah canimmm

Anlayışmi o ne onlarda yok canım bencillikten geçilmiyor valla hep ben hep ben diyorlar hayırlısı Rabbim sağlık versin hayırlısıyla gidip gelelim sayılı gün çabuk geçer insallah.

canım aç kalma kesinlikle biz burda su diyet bu diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz. Aç kalarak kilo verilmez tatlım sadece kendimizi kandırmis oluruz yavaş gitsin yagdan gitsin.

kiz sakın üzülme. Ne kadar çok takarsan üstünde o kadar baskı olur. Rahat bırak kendini biraz
Canım ilk bende geldiğimde temkinliydim. Ama burda o kadar güzel ortam varki hiç yabancılık çekmiyor insan. Hem kilolarimizi veriyoruz hemde yeni dostlar ediniyoruz. Daha ne isterizki
Dogru diosun canmm gecicem seni
geç kız geçen yeterki sen ol
bugün de bitti sayılır. kaldı 2 gün
sonra diyetime sebzeler de ekleniyor ohh

ilk yemek istediğim sebze manttaaarrr
Ben yedim diye yicen dimiiii

öyle bi canım çektikiiiiiiiiiiii eveeeeeeettttttttttt sırf sen yedin diye eksik kalmayayım bi tarafım şişer diyeeeeeeee

Kız sende millet napiyor diye pusu kurmussun resmen

uuuu nasıl anladın beybimmm kurdum pusuyu sanaaaaaaaa

yaptın mı bakim sen yürüyüş??

Gunun menusu
Sabh 11.30 : Tereyagli peynrli 2 yumrta+ zeytin+1 dilim tb ekmegi
Ara 13.30: cikolatali sut ( canim cok tatli cekti)
Saat 16.00: 1 kase yogrtlu corba
Aksam 19.00: 1 kase mercmk corbasi+8yk taze fasulye+1kase yogurt
Su 2bck ltre
Spor yok malesff

ay betül dayaklıksın heee karbonidrat yüklemişsin sabahtan sonra ve o çikolatalı süt oof ooff

Boyum 170 Cnm 44 yaşındayım
2 oğlan 1 Kız 3 çocuk var
25, 5-26,5-28 yaşındalar
8.5 aylık da babaanneyim

inanılmaz 15 yaşında mı evlendin ben hesaplayamadım

benden büyük evladın var gençsin ama acaba sana nasıl hitap etmemi istersin?

en genç babaanne

Kizlar menüm
Sabah 9
1 bardak ılık su
2 kuru kayisi

Saat 12
1 tereyagli yumurta
5 zeytin
Domates Salatalık tere maydanoz biber
2 kk peynir
1 dilim tam buğday

Saat 16
1 kase yoğurt
1 kaşık yulaf kepegi

Aksam saat 18:30
1 kase yoğurt çorbası
Avuc içi kadar 3 parca izgara tavuk
Bol salata
5 kaşık yoğurt

Su 3 litreyi bulur yatana kadar
Spor daha yapamadım bu arada dün yazmayı unuttum 1 saat orta tempo yuruyus yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…