- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.781
ay o kadar da takmak iyi değil. sağlığımızı etkiler sonra. ne güzel veriyoruz işte kilolarımızı yavas yavas kurtuluyoruz inşallahcanım niye doktor yanındasın hayrolaa? geçmiş olsun
çocuk mevzusunu evet ertelemiyorum takdiri ilahi
eşinin destek olmasına sevindim. arada böyle yapsın bence diyetine destek olmuş olur. diyet yapamıom ben gidince falan de o da destek olur zaten hemen
kızlaaar bu hamilelik duygusallığı olayı hamileliğin 2. haftasında falan ortaya çıkabilir mi? eskiden gözüm dolmayacak şeylere gözüm dolmaya başladı tv izlerkenay niye böyle oldum 2 gündür böyle
hamiley miyim yoksaaaaaaaa
@aysedurmaz
Ayşecim Hoşgeldin
listeye girmesende istersen Liste dışı devam edebilirsin
Önemli olan burda herkesin birbirine destek olması
Bu arada ben zühal
113.5 kiloyla başlayıp 68 kiloyla mezun oldum
Bende konyalıyım almanyada yaşıyorum
Inşallah eylülde izine gidecem
Bende nefret ediyorum hatta eşimde ama annesi orda ve bekliyor yapıcak birsey yok analar üzülmesinben olsam cocuklarima ülke bu vaziyetteyken gelmeyin derim ama ısrarla ne zaman çıkıyordu nuz diye arıyor
kTesekkur ederim tatlim buradaki arkadaslarin sayesinde oldu inan kendi basima 1-2 kilo dahi veremiyordum ama sukur eski formuma kavustum darisi basiniza:)
Teşekkür ederim Cnm ben biraz geç akıllandımZuhal harika kilo vermişsin tebrikler. Resmen bir kişiyi atmışsın vücudundan
Kesinlikle değil ama elimde deģilki.
Kız ćok etken daha. Seninki psikolojikfir canım. Hakkında hayırlısı olsun. Ama bence sen diyet yapmaya devam et ki bu hamile kalma stresini atarsın.
Zuhal harika kilo vermişsin tebrikler. Resmen bir kişiyi atmışsın vücudundan.
Aslında bu sene anlayış gösterebilirlermiş.
k
Aminnnnnnnnm
Teşekkür ederim Cnm ben biraz geç akıllandım
Iki ileri bi geri gitmesem bende mezun olurdum şimdiye. Yada bikaç hafta kalmış olurdu. Ilk hafta 2.6 kg vermiştim. Sok diyet de yapamıyorum ben.maydanoz limon kuru aklımda bir haftadır. Hastalıktan takatim yoktu yapamadım. Bi de akşam yemeklerimi kaldirsam harika olacak da. Nerdeee :)ne demek canım benim sağlık olsun tabi
ben de daha önce mezun olmuştum başka bir takımdan o yüzden şimdi verdiğim kilolardan mezuniyet almıycam
canımız sağ olsun heheyyyyt
canım yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsinnnn tabiki de verebilirsin 6 kiloyu daa 1,5 ay yeter
benim dahaa 16 kilom var verileceeek
Iki ileri bi geri gitmesem bende mezun olurdum şimdiye. Yada bikaç hafta kalmış olurdu. Ilk hafta 2.6 kg vermiştim. Sok diyet de yapamıyorum ben.maydanoz limon kuru aklımda bir haftadır. Hastalıktan takatim yoktu yapamadım. Bi de akşam yemeklerimi kaldirsam harika olacak da. Nerdeee :)
Ne demek tatlım amacımız kilo vermek bunun içinde destek ve motivasyon lazım 9. Takımda bol bol var bunlardan. Tekrar hoşgeldin.Sağlık olsun :)
Listede olmasam da destek vermek istediğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Sıcak bi ortam olarak düşünmekle yanılmamışım. :)
Listeye girmenin pek bi önemi yok benim için aslında. Sohbet destek motive için tekrar dönmek istedim. Ama ne yalan söyleyim 1.ler sırlarını paylaşıyor'da yazı yazmak isterdim
6 ay uzun bi süre.O zaman kadar veririm büyük ihtimal ben kalan 6 kgyu :) Yani veriyim lütfen. Kesinlikle vereyim hem :)
Beni aranıza aldığınız için tekrar teşekkürler :)
inşallah canimmmTesekkur ederim tatlim buradaki arkadaslarin sayesinde oldu inan kendi basima 1-2 kilo dahi veremiyordum ama sukur eski formuma kavustum darisi basiniza:)
Anlayışmi o neKesinlikle değil ama elimde deģilki.
Kız ćok etken daha. Seninki psikolojikfir canım. Hakkında hayırlısı olsun. Ama bence sen diyet yapmaya devam et ki bu hamile kalma stresini atarsın.
Zuhal harika kilo vermişsin tebrikler. Resmen bir kişiyi atmışsın vücudundan.
Aslında bu sene anlayış gösterebilirlermiş.
k
Aminnnnnnnnm
canım aç kalma kesinlikle biz burda su diyet bu diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz. Aç kalarak kilo verilmez tatlım sadece kendimizi kandırmis oluruz yavaş gitsin yagdan gitsin.Iki ileri bi geri gitmesem bende mezun olurdum şimdiye. Yada bikaç hafta kalmış olurdu. Ilk hafta 2.6 kg vermiştim. Sok diyet de yapamıyorum ben.maydanoz limon kuru aklımda bir haftadır. Hastalıktan takatim yoktu yapamadım. Bi de akşam yemeklerimi kaldirsam harika olacak da. Nerdeee :)
Sağolasın bitanemzuhal canım ben de tebrik ederim seni bravooooooo :)
aman dikkat et kilonu kontrol et alma geri benim gibi. çok üzücü oluyor
Sağolasın bitanem
kiz sakın üzülme. Ne kadar çok takarsan üstünde o kadar baskı olur. Rahat bırak kendini birazüzülürüm sanırım çünkü denemiş olcaz ama olmamış olcak
ben yanlış gördüm demekki tamam canım yapacak bir şey yok tabiki
ay evet merak taktırıyor insanaolmaya çalışırım tatlış
tamam tatlış ben ayrıldı x takıma transfer oldu olarak görmüştüm demekki yanlış gördüm ben
Canım ilk bende geldiğimde temkinliydim. Ama burda o kadar güzel ortam varki hiç yabancılık çekmiyor insan. Hem kilolarimizi veriyoruz hemde yeni dostlar ediniyoruz. Daha ne isterizkiSağlık olsun :)
Listede olmasam da destek vermek istediğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Sıcak bi ortam olarak düşünmekle yanılmamışım. :)
Listeye girmenin pek bi önemi yok benim için aslında. Sohbet destek motive için tekrar dönmek istedim. Ama ne yalan söyleyim 1.ler sırlarını paylaşıyor'da yazı yazmak isterdim
6 ay uzun bi süre.O zaman kadar veririm büyük ihtimal ben kalan 6 kgyu :) Yani veriyim lütfen. Kesinlikle vereyim hem :)
Beni aranıza aldığınız için tekrar teşekkürler :)
geç kız geçen yeterki sen olDogru diosun canmm gecicem seni
Ben yedim diye yicen dimiiiibugün de bitti sayılır. kaldı 2 gün
sonra diyetime sebzeler de ekleniyor ohh
ilk yemek istediğim sebze manttaaarrr
Kız sende millet napiyor diye pusu kurmussun resmenhilaaallll
kiz sakın üzülme. Ne kadar çok takarsan üstünde o kadar baskı olur. Rahat bırak kendini biraz
Canım ilk bende geldiğimde temkinliydim. Ama burda o kadar güzel ortam varki hiç yabancılık çekmiyor insan. Hem kilolarimizi veriyoruz hemde yeni dostlar ediniyoruz. Daha ne isterizki
geç kız geçen yeterki sen ol
Ben yedim diye yicen dimiiii
Kız sende millet napiyor diye pusu kurmussun resmen
Boyum 170 Cnm 44 yaşındayım
boyun kaç canım?
bir de senin çocuğun falan var mı evli misin biraz kendini tanıtır mısın bana
Gunun menusu
Sabh 11.30 : Tereyagli peynrli 2 yumrta+ zeytin+1 dilim tb ekmegi
Ara 13.30: cikolatali sut ( canim cok tatli cekti)
Saat 16.00: 1 kase yogrtlu corba
Aksam 19.00: 1 kase mercmk corbasi+8yk taze fasulye+1kase yogurt
Su 2bck ltre
Spor yok malesff
Boyum 170 Cnm 44 yaşındayım
2 oğlan 1 Kız 3 çocuk var
25, 5-26,5-28 yaşındalar
8.5 aylık da babaanneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?