Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tamam fıstık

kızlar ben kavitasyona gitmek istiyorum bi fikri olan varmı faydası olurmu acıba:26::26::26::26:

benim 2 tane büyük kalçalı arkadaşım gitti
Allahım sonra bir gördüm bunları kalçaların yarısı gitmiş. şok oldum
kavitasyona gidiyolardı ve çıkınca bol bol su içiyolarki eriyen yağlar gitsin..
ama ne oldu sonra bir zaman sonra aynı eski hallerine geri döndüler..

ayy ilk önce okudum sevindim sonunu okuyunca baya bi hüsran olduyarın gidicem ben ilk seansıma bakalım ne olcak:26:

dünkü menumu yazyım kaçıyım sabahtan berı doktorlardayım sabah
1 elma kızımın yarım kalan mısır gevrgı yarım saat sonra 2 dılım düşük kalorılı ekek arası peynır
ara 1 elma hurma (kaç tane yedım bılmıyorum tatlı krızxım tuttu)
öğle 3 küçük biber dolamsı pirinçli
ara yeşil çay hurma
akşam 1 tabak mercımek çorbası yarım tabak makarna
su 1 lt spor yok

kızlar nihayet 4 günden beri vücudumu terketmeyen fazlalıklar bugün beni terketti..sonra bi tartılayım dedim cuma günkü kilomdan yarım kilo daha eksik çıktım..

Son düzenleyen: Moderatör:
kalp kalbe karşıymış ortim..

o ne ki..?:26ek cahil gördüm kendimi..

estafurullah canım ya ultrason aleti gibi bi cihazla ses dalgalarıyla bölgesel yağ kırmaymış,cihaz yağları parçalıyomuş idrarla dışarı atıyomuşsun o yağları :97:bakalım gidenler çok memnun bende yarın randevu aldım bi didiyim bakim

kızlar nihayet 4 günden beri vücudumu terketmeyen fazlalıklar bugün beni terketti..sonra bi tartılayım dedim cuma günkü kilomdan yarım kilo daha eksik çıktım..

ben hala o sorunu yaşıyorum dün gecede misafirlerim vardı nasıl oturdum yanlarında sıkıla sıkıla karnım çok sancı yapıyo ilaç alıcam bugün eve giderken edanın dediği ilacı inş faydası olur

ben dün 2 kupa şu bimden aldığımız çaydan içitm ..acaba çaymı fayda etti diyorum..

canım bende içiyorum hergün ondan 2 fincan ama hiç bi etkisi olmuyo,acaba bi rahatsızlığım mı var benim diyorum.iş yerine aldım o çaydan mutfaktaki kadın içiyo sürekli tuvalete çıkıyo ben içiyorum sanki iyice gaz yapıyo sıkıştırıyo.sen hergün içmiyosun dimi,ara ara.

CANIM o ialçtan tuvalet için yarım u bardagı suya 3 ölçek atacaksın karıştır iç kireçli su gibi tadı yok...
akşam iç sabah uyandıgın anda......
ama olabildiğince erken içki iş yerine kalmasın :) :84
:

kızlar öğle yemeği için evde saklama kabımda bol peynirli salata getirdim 1 dilim ekmekle yedim :)))
midem bulanıyo şimdi ama
kahva içmek istiyorum bu hafta hiç kahve içmedim ama dayanamıyorummm şuan biraz daha dayanamazsam 1 fincan içerim.. :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…