- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.481
bende yazmaya çalışıyorum aslında yani öyle bi çabam var ama çoğunlukla evde kalmıyorum. okulumla evim çok uzak okuluma yakın bi semtte bi arkadaşımla kalıyorum sunum proje hazırlayacağımız zaman haftayada sunumum var 5 gündür evde değildim evdede internet yok giremedim orda hiç. ama artık not alıp ilk girdiğimde hepsini yazıcam daha iyi olacak heralde öyle :)
kızlar ben kavitasyona gitmek istiyorum bi fikri olan varmı faydası olurmu acıba:26::26::26::26:
benim 2 tane büyük kalçalı arkadaşım gitti
Allahım sonra bir gördüm bunları kalçaların yarısı gitmiş. şok oldum
kavitasyona gidiyolardı ve çıkınca bol bol su içiyolarki eriyen yağlar gitsin..
ama ne oldu sonra bir zaman sonra aynı eski hallerine geri döndüler..
kalp kalbe karşıymış ortim..ortim hoşgeldinbende dün 2 kaşık nohut yidim midem bayram etti vallahi
o ne ki..?:26kızlar ben kavitasyona gitmek istiyorum bi fikri olan varmı faydası olurmu acıba:26::26::26::26:
kalp kalbe karşıymış ortim..
o ne ki..?:26ek cahil gördüm kendimi..
kızlar nihayet 4 günden beri vücudumu terketmeyen fazlalıklar bugün beni terketti..sonra bi tartılayım dedim cuma günkü kilomdan yarım kilo daha eksik çıktım..
benim göbeğimdeki yağlarıda eritirmi acep?göbeğimde bir yağ kütlesi duruyoooo..
ben dün 2 kupa şu bimden aldığımız çaydan içitm ..acaba çaymı fayda etti diyorum..
kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum..sonra gelebilirsem gelirim..
murç bebeemm napıyosun orada..yoğunsun galiba...:82:
ben hala o sorunu yaşıyorum dün gecede misafirlerim vardı nasıl oturdum yanlarında sıkıla sıkılakarnım çok sancı yapıyo ilaç alıcam bugün eve giderken edanın dediği ilacı inş faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?