- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.461
kızlar eve gittim imambayıldı yapmıştım dün ondan yedim birazda makarna ama çok az.
akşama çorba içeceğim sadece
şimdi yeşil çayımı yaptım içiyorum sizler napıyposunuzz
afiyet olsun canım bende öglen pazı haşladım 1 yumurta kırdım yagsız tuzsuz yanında 1 kepçe yeşil mercimek haşladım içime pazı attım nane kekik koydum blendırdan geçirdim içtim şimdi yeşil çay la 1 kuru kayısı yedim karnım gurulduyo ses geliyormu sana
burdayız bebeemm
Kızlar bugün size çok kızdım nerdesiniz hepinizzzzz
bacım burdayız başıma ne geldı bulaşık makınesı açtım içeri geçtim 15 dk sonra pat dıye şalterler attı acaba nıye attı dıye düşünürken bı mutfaga bakıyım dedım ne goreyım b makınesının kablosu tutuşmuş yanıyo bırden elım ayagım boşaldı önce kızı uzaklaştırdım ordan sonra bır legen suyu bosalttım üstune söndü ama ömrümden ömür gitti birde bime kadar gıdıp gelecektım ya çıksaydım evden düşünmek istemiyorum verilmiş sadakam varmış
oooo çok geçmiş olsun Allah korumuşş((
günaydınnn..dünkü menümü yazayım..sabah:domates,peynir,zeytin,salatalık,salam...ara:1 havuç..öğle:1 tabak nohut,salata...ara:altınbaşak,peynir....akşam:ton balıklı salata......spor yapamadım...su okey...
Cnm hiç pnik yapma bikere sevgilin seni sevmiş begenmiş dahada gerisinin önemi yok.Sakin ol saygılı ol.İlk izlenim önemlidir.Ve artık silkin kendine gel.Bak tanışma fasları başlamış nişan söz uzakta deil.Nişanında dal gibi fit bir kız olmak için yap herşeyiBaşka kimse için deil.
yaa doğru söylüyosun artık toparlanmam lazım
buarada buluşmayıda gerçekleştirdik çok güzeldi herşey:) ilginç bi şekilde ananeside teyzeside fiziğimi çok beğendiklerini söyledikler çiçek gibisin filan dediler çok şaşırdım bide zayıflasam ne diyecekler acaba:44:
cuma kilo bildirimine kadar daha bi sıkayım dişimi spor filan yapayım artık lazım :)
canım günlük paylaşımda bulunup menülerini yazamazmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?