- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.821
evet canım dogum kontrol hapi..hayirlisini dile Allahtan canımelifcim ben doğum kontrol hapı kullanmadım hormonlarımı bozmak istemedim. eşim de istemedi.
dediğin doğru garantisi olmayan bir şey o yüzden oluruna bırakıcam. kısmetiyse dünyaya gelmek gelir
gelmezse zaten bunun nedenini bulmam gerekeceği için benim için de iyi olacak bir sorunum yoktur tabi inşallah
hilalim aynı şekilde ben de ilk gün çocuğuyum
aşkla dünyaya gelmişiz ohh
oluruna bırakcam. zatendenememiz oldu bu ay o yüzden 3 haftaya kesin sonucu belli olcak
çıtır olcaksınız inş
bu ay kalmadıysam zaten doktora giderim bir sorunum mu var öğrenmek için. o süreçte de zaten tedavi ya da sorun yoksa da en az 3 ay kalmam zaten denemelerle geçer o sırada da kilo veririm
yola çıktıysa da hoşgeldi valla
dolmaaaaaaaaa hem deee 2 tabak pırasaay durduramamışsın kendini
lütfen dikkat et arkadaşım süreci uzatma ver kiloları kurtul gitsin
doğru diyorsun canım kendini frenlediğini anladım zaten az az olmasından bu güzel bir şey
38 yetmez 36 olsun fazlası göz çıkarmaz
canım ertelemek için geç kalmış olabilirim. bir de ben de araştırıyorum her ay 1 kilo alınıyormuş. böylesi sağlıklı olanmış. şaştım kaldım hamile kalırsam nasıl kilo vericem ki almak yerine.oooff yaaaa
şuan durumumu bilmediğim için vitamini kesemem. çok sağlıksız besleniyordum diyetten önce vitamin şart şuan. araştırdım o durumu vitamin kendi başına kilo aldırmazmış ama iştah açarmış dolaylı kilo alınırmış kendini tutmazsan. ama şimdi diyette olduğum için yapmayacak diye düşünüyorum
ahh ahh temizlik güzeliiiiiiii
psikopat seni
aminnn canımm inşş
karpuzlamam ben seni ciciş şaka o
evet canım oluruna bırakıyorum. dkh ne ilaç mı? ben kullanmadım hiç ilaç bakalım ne olacak
ah bi 10 kilo ekside olaydım bari 60 kilo olaydım çok iyiydi. sağlık olsun
maşallah sana cogunlukla ödem gidiyor ama olsun sonucta gidiyorkızlaaaar -400 bugün yine 3 günde 1,5 kilo gitti tabi bunun çoğu belki de hepsi ödem olabilir ama tartıda - çıkmak çok güzel
maşallah kuzum sanaGünaydın çıtır hatunlar
Bugün pek bi enerjik hissediyorum kendimi
canım hoşgeldin. .ben yasemin 35 yasindayim yaklasik 3 aydir buradayim keyifli bir grubuz bizSağlık olsun :)
Listede olmasam da destek vermek istediğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Sıcak bi ortam olarak düşünmekle yanılmamışım. :)
Listeye girmenin pek bi önemi yok benim için aslında. Sohbet destek motive için tekrar dönmek istedim. Ama ne yalan söyleyim 1.ler sırlarını paylaşıyor'da yazı yazmak isterdim
6 ay uzun bi süre.O zaman kadar veririm büyük ihtimal ben kalan 6 kgyu :) Yani veriyim lütfen. Kesinlikle vereyim hem :)
Beni aranıza aldığınız için tekrar teşekkürler :)
afiyet olsun canım. .Elife katilirim çikolatalı yerine tarcinli icseydin süper olurdu ve inan daha etkili olduğunu görürdünGunun menusu
Sabh 11.30 : Tereyagli peynrli 2 yumrta+ zeytin+1 dilim tb ekmegi
Ara 13.30: cikolatali sut ( canim cok tatli cekti)
Saat 16.00: 1 kase yogrtlu corba
Aksam 19.00: 1 kase mercmk corbasi+8yk taze fasulye+1kase yogurt
Su 2bck ltre
Spor yok malesff
maşallah ZuhalimeBoyum 170 Cnm 44 yaşındayım
2 oğlan 1 Kız 3 çocuk var
25, 5-26,5-28 yaşındalar
8.5 aylık da babaanneyim
menün süper tatlım afiyetler olsunKizlar menüm
Sabah 9
1 bardak ılık su
2 kuru kayisi
Saat 12
1 tereyagli yumurta
5 zeytin
Domates Salatalık tere maydanoz biber
2 kk peynir
1 dilim tam buğday
Saat 16
1 kase yoğurt
1 kaşık yulaf kepegi
Aksam saat 18:30
1 kase yoğurt çorbası
Avuc içi kadar 3 parca izgara tavuk
Bol salata
5 kaşık yoğurt
Su 3 litreyi bulur yatana kadar
Spor daha yapamadım bu arada dün yazmayı unuttum 1 saat orta tempo yuruyus yaptım.
cok beğendim menüyü afiyet olsunGünün menüsü
Sabah 9.00
1 haş yumurta
Domates
Salatslık
1 dilim ekmek
Ara 11.00
Şekersiz türk kahvedi
Öğle 14.30
6 yk bamya
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 16.00
1 şeftali
Alşam 19.30
5 yk taze fasulye
Bol salata
2 litre su
30 dk yürüyüş.
afiyet olsun canımMenum
Sabah 10:30
Çok tatlı çekti canımbende kahvaltıda yeyim dedim
2 dilim ballı tb ekmeği
Öğle 15
1 yumurtadan omlet
Yarım domates
Bir salatalık
Ara 17
Bir kase yoğurt
Akşam 20
Bir kepçe ezogelin çorbası
4 kaşık nohut pilav
Su 2 litre
Spor 1.5 saat yürüyüş
sende iyi ki varsın canimmYaa kızlar içimden geldi iyiki varsınız. Valla burası olmasa siz olmasanız bu kilo bile hayaldi resmen
afiyet olsun canım. .dukanda miktarin önemi yok degilmimenüm
sabah 9
yumurta
hindi füme
lor peyniri
çemensiz pastırma
ara
light sütlü şekersiz nescafe
öğle akşam 17.30
köfte
yoğurt
ara 20.00
yoğurt
hindi füme
çemensiz pastırma
bende öyleyim canımSpor on numara
ben karbonhidratsiz yedigim.an wcye cikamiyirum.hekes mi boylr
afiyet olsun canımBugunku menum
sabah 8.00
2 yumurta.2 dilim ekmek.1 kk peynir.biber
ara 10.30
2 hurma
Ogle 13.00
1 bardak sut.1 bardak domates corbasi.1 kuru kayisu
su 3 litre
spor 40 dk yuruyus
kendimi aç bıraktığım hafta 200 gr verdim. Temkinliyim. Zaten çok açlık migrenimi tetikliyor.o yüzden aç kalmiyorum. Faranjit boğaz enfeksiyonu var şu an. Isteksizlik benimki.canım kendini aç bırakarak kilo verirsen yemeye başladığında geri alırsın o yüzden aç kalma ama aksamı kalorisi düşük şeyler yiyerek geçir. yoğurt ye bence akşam hem doyurucu hem düşük kalorili :)
Bak tatlım kendisi dahiliye uzmani diyetisyen lerle beraber çalışıyor çok tatlı bi kadın. Sen canın tatlı çektığınde tarçınlı sütü bi dene bakalım.maşallah canım çok iyi
Ayça kaya ya bakacağım canım neler varmis
Evet daha sağlıklı olurdu ama çok fazla tatlı yemek istiyorum. Sabahtan yersem en azindan nefsimi koreltir diye düşündüm2 3 gündür zor tutuyorum kendimin normalde olsa ohooo neler yemistim
Sende iyiki varsın tatlımm mm.Yaa kızlar içimden geldi iyiki varsınız. Valla burası olmasa siz olmasanız bu kilo bile hayaldi resmen
homini yerdim pervasizcabak yaa bir şey de denilmiyor kaçamakçıyaaa
eliiiff harika bir zihin yapısına girmişsin. ben de eskiden 20 kiloyu bu düşünceyle azimle vermiştim. kesinlikle kilolarından kurtulacağına eminim
kıızz sende iyiki varsın hilal kız ay kız
Guzel bir dukan olmuşmenüm
sabah 9
yumurta
hindi füme
lor peyniri
çemensiz pastırma
ara
light sütlü şekersiz nescafe
öğle akşam 17.30
köfte
yoğurt
ara 20.00
yoğurt
hindi füme
çemensiz pastırma
canım çok aciktiginda ayran ve sut tuketebilirsin.Onceki mesajda uyku goturuyordu nasil yazmisim cok komik:)oglan uyandi.bi de ikindi arayi ve aksamyemegini yiyemedim
sanirim acliktan uyuyamiyorum:/
Ah Be Güzelim saat 1 den sonra yemezsen tabiki acliktan uyuyamazsin. Yazık vücuduna.Bugunku menum
sabah 8.00
ara 10.30
2 hurma
Ogle 13.00
su 3 litre
spor 40 dk yuruyus
akşamın az olmuş öğleyi telafi sanırım. Mercimek yarına sisirebilir dikkat. Afiyet olsun canım.Dün uyuyup kaldim şekerler yazamadım menüyü
09:00 2 haşlanmış yumurta
1 tatli k.acuka
1 kk peynir
Domayes salatalik
14:00 6 mercimekli köfte ayran 2 bardak
16:00 10 cig badem 1 nektarin 5 findik
Su 2 lt az oldu bugün
Spor 30 dk yürüyüş
1 saat yüzme
Aman canım dikkat et o zaman aç kalma migren deyince tüylerim diken diken oluyor.kendimi aç bıraktığım hafta 200 gr verdim. Temkinliyim. Zaten çok açlık migrenimi tetikliyor.o yüzden aç kalmiyorum. Faranjit boğaz enfeksiyonu var şu an. Isteksizlik benimki.
Afiyet olsun canım. Yediklerini alt alta yazarsan daha anlaşılır olur suyunun ve sporunun gunluk toplamini menunun altına yaz. Menunu beğendim.Günaydın
E artık bende baslayim menulerime. Bakalım nerde neyi yanlış yapıyorum. Fikirleriniz önemli benim için
9 da kahvaltı. Yarım yufkadan peynirli yağsız gözleme.1 tk reçel.2 bardak şekersiz çay.
1 lt su
12de öğle yemeği.sabahtan kalan yarım gözleme. 1 bardak çay.
16 da ara.1 lt su. 3 yk yoğurt
1 9da akşam yemeği. 3 yk taze fasulye.1 kepçe domates çorbası. 1 kase salata.
Bu arada sabahları aç karnına limonlu su içiyorum her sabah.ve alkali su içiyorum aç karnına her ogun öncesi.
Spora baslayamadim daha.leslie yapıyorum normalde. Kemiklerimin sizlamasi geçsin spora da donucem inşallah.
Günde min.2.5 lt su içiyorum.
:) Tamam. Bugünkü menüyü öyle yazarım :)Bak tatlım kendisi dahiliye uzmani diyetisyen lerle beraber çalışıyor çok tatlı bi kadın. Sen canın tatlı çektığınde tarçınlı sütü bi dene bakalım.
Sende iyiki varsın tatlımm mm.
homini yerdim pervasizcaarkadaşlarıma diyetim daha gelmedi diyordum şimdi onlar bana elif in diyeti geldi diyorlar hatta kaç kişiyi yonlendiriyorum mesaj atıyorlar şunu yiycem diye onu çıkar yerine bunu koy diye tavsiye ediyorum :))))) o kadar etkilemisim cevremi hersey beyinde gerçekten.
Guzel bir dukan olmuş
canım çok aciktiginda ayran ve sut tuketebilirsin.
Ah Be Güzelim saat 1 den sonra yemezsen tabiki acliktan uyuyamazsin. Yazık vücuduna.
akşamın az olmuş öğleyi telafi sanırım. Mercimek yarına sisirebilir dikkat. Afiyet olsun canım.
Aman canım dikkat et o zaman aç kalma migren deyince tüylerim diken diken oluyor.
Afiyet olsun canım. Yediklerini alt alta yazarsan daha anlaşılır olur suyunun ve sporunun gunluk toplamini menunun altına yaz. Menunu beğendim.
karbonhidratlar vücutta yağa ceviriliyor. Gerekli yağı almadigin için tuvalete cikamiyorsundur canımSpor on numara
Canım öyle olduğu zaman en azindan çok hafif şeyler ye. Aç kalmak doğru değil. Ben genelde salatalık yiyorum öyle olduğunda. Kalorisi çok düşükOnceki mesajda uyku goturuyordu nasil yazmisim cok komik:)oglan uyandi.bi de ikindi arayi ve aksamyemegini yiyemedim
az olmuş canımBugunku menum
sabah 8.00
ara 10.30
2 hurma
Ogle 13.00
su 3 litre
spor 40 dk yuruyus
tartı öncesi mercimek köftesi keşke yemeseydin canım Ama genel olarak iyiDün uyuyup kaldim şekerler yazamadım menüyü
1 tatli k.acuka
1 kk peynir
Domayes salatalik
Su 2 lt az oldu bugün
Spor 30 dk yürüyüş
1 saat yüzme
Canım fazla hamur işi yeme bence şişlik yapar. 2 ogün yemissin. Aksam gayet güzel. Afiyet olsunGünaydın
E artık bende baslayim menulerime. Bakalım nerde neyi yanlış yapıyorum. Fikirleriniz önemli benim için
9 da kahvaltı. Yarım yufkadan peynirli yağsız gözleme.1 tk reçel.2 bardak şekersiz çay.
1 lt su
Bu arada sabahları aç karnına limonlu su içiyorum her sabah.ve alkali su içiyorum aç karnına her ogun öncesi.
Spora baslayamadim daha.leslie yapıyorum normalde. Kemiklerimin sizlamasi geçsin spora da donucem inşallah.
Aynen canım yarın tartı günü dikkat edelim :)Günaydınlar cankußlar.
Aman dikkat tartı öncesi bu gün yemelere diikkat
15 yaşında nişanlandım 16 da evlendimay betül dayaklıksın heee karbonidrat yüklemişsin sabahtan sonra ve o çikolatalı süt oof ooff
inanılmaz 15 yaşında mı evlendin ben hesaplayamadım
benden büyük evladın var gençsin ama acaba sana nasıl hitap etmemi istersin?
en genç babaanne
Bi söz varya, hiç bi zaman hiç birşey için geç değildir diyeben sok.arkadas masallah ya.bir de yas ilerledikce olmaz v
Sende canım benim
Iyi geceler canim bende yatayim artik.
Kizlar iyi geceler. Seviyorum sizi
Spor on numara
Onceki mesajda uyku goturuyordu nasil yazmisim cok komik:)oglan uyandi.bi de ikindi arayi ve aksamyemegini yiyemedim
Bugunku menum
sabah 8.00
ara 10.30
2 hurma
Ogle 13.00
su 3 litre
spor 40 dk yuruyus
evet canım dogum kontrol hapi..hayirlisini dile Allahtan canım
maşallah sana cogunlukla ödem gidiyor ama olsun sonucta gidiyor
afiyet olsun canım. .dukanda miktarin önemi yok degilmi
Dün uyuyup kaldim şekerler yazamadım menüyü
1 tatli k.acuka
1 kk peynir
Domayes salatalik
Su 2 lt az oldu bugün
Spor 30 dk yürüyüş
1 saat yüzme
kendimi aç bıraktığım hafta 200 gr verdim. Temkinliyim. Zaten çok açlık migrenimi tetikliyor.o yüzden aç kalmiyorum. Faranjit boğaz enfeksiyonu var şu an. Isteksizlik benimki.
Günaydın
1 lt su
Günaydınlar cankußlar.
Aman dikkat tartı öncesi bu gün yemelere diikkat
homini yerdim pervasizcaarkadaşlarıma diyetim daha gelmedi diyordum şimdi onlar bana elif in diyeti geldi diyorlar hatta kaç kişiyi yonlendiriyorum mesaj atıyorlar şunu yiycem diye onu çıkar yerine bunu koy diye tavsiye ediyorum :))))) o kadar etkilemisim cevremi hersey beyinde gerçekten.
Guzel bir dukan olmuş
Günaydın Kizlar
15 yaşında nişanlandım 16 da evlendim
19 yaşında 3 çocuk olmuştu bile
O zaman zor oldu ama şükür şimdi rahatladım
Istediğin gibi hitap edebilirsin Cnm hiç farketmez
Teşekkür ederim Cnm ben biraz geç akıllandım
Ne demek tatlım amacımız kilo vermek bunun içinde destek ve motivasyon lazım 9. Takımda bol bol var bunlardan. Tekrar hoşgeldin.
inşallah canimmm
Anlayışmi o neonlarda yok canım bencillikten geçilmiyor valla hep ben hep ben diyorlar hayırlısı Rabbim sağlık versin hayırlısıyla gidip gelelim sayılı gün çabuk geçer insallah.
canım aç kalma kesinlikle biz burda su diyet bu diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz. Aç kalarak kilo verilmez tatlım sadece kendimizi kandırmis oluruz yavaş gitsin yagdan gitsin.
öyle bi canım çektikiiiiiiiiiiii eveeeeeeettttttttttt sırf sen yedin diye eksik kalmayayım bi tarafım şişer diyeeeeeeee
uuuu nasıl anladın beybimmm kurdum pusuyu sanaaaaaaaa
yaptın mı bakim sen yürüyüş??
Boyum 170 Cnm 44 yaşındayım
2 oğlan 1 Kız 3 çocuk var
25, 5-26,5-28 yaşındalar
8.5 aylık da babaanneyim
vuuu süper menü afiyet olsun. Kahveyi şekersiz icince midem ağrıyor benim o yüzden ara verdim kilo verene kadar.
Hilal ben kendime inanamıyorum arada aksamlari kek fln yapıyorum Benimki lere eşim yemiyormusun diyor yada bir yere gidiyoruz o kadar ısrar ediyorlarki bir çatal al fln diye olmaz leptin im çalışıyor diyorum. Canım kesinlikle istemiyor kafada bitiyor sanırım hersey. Kacamak yapamam çünkü metom iyi calismiyor ve bir an önce kurtulmak istiyorum bu yağlı rezil vücuttan. Birde buz dolabına kocaman yazılarla Ayça KAYA nin diyet listesini astım uymuyorum ama fikir veriyor bana örneğin kahvaltidayim dönüp bakıyorum kağıda ne varmış diye tavsiye ederim.
Afiyet olsun Hilal im yürüyüş güzel olmuş genel anlamda güzel menü o ballı ekmek 1 tane olaydı yanında kahvaltı lik olaydı aksamda nohutu 2 kaşık değilde 6 kaşık yeseydin daha sağlıklı olurdu dimi
15 yaşında nişanlandım 16 da evlendim
19 yaşında 3 çocuk olmuştu bile
O zaman zor oldu ama şükür şimdi rahatladım
Istediğin gibi hitap edebilirsin Cnm hiç farketmez
Kızlar karar verdim zayıflayınca hiç büyük beden tutmayacağım evde. Hepsini vereceğim. Çünkü evde olunca ötekiler sıkınca hemen onları çıkarıyorsun. Verdikçe göndereceğim veya hemen tatil ettireceğim. Ama bu hafta vetemiyeceğim galiba. Ama en azından artı çıkmam. Haftaya daha gayret edeceğim.
Tatlım bu hafta listeyi ben yapıcamtamam o zaman buranın ortamı bozulmasın zuhal diyecem bende arkadaşlar gibi
mefkurem bana bir yardımcı olur musun ben geri dönen üyeyim. beklemeden listeye alınır diyo altıyı geçmiş ve %5 ten fazla kilo aldıysa diyo? ben bu hafta 1,5 kilo verdim şuana kadar yarına daha da vermiş olabilirim. listeye girmek istiyorum eğer uygunsa?
kaptanımızın da telaşı var ne yapıcam ben? yardımcı kaptanlar beni listeye alabilir mi?
Izine Ayrıldığın kiloyla güncel kilon arasındaki fark etap sayısına bölünecek Cnmzamannn35 eliya kızlar siz kaptan yardımcısısınız bir ilgilenir misiniz benim durumumla kuzular? bu hafta ben listeye giriyorum geri dönmek üzere ayrılan üyeyim 6 ayı geçti çoktan ve gidiş kilomun %5
inden fazla kilo aldımlisteye girebiliyorum yani bu hafta son güncel karar defterine bir bakın da bir hesaplama yapalım benim yüzdem nasıl hesaplancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?