Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet canım dogum kontrol hapi..hayirlisini dile Allahtan canım

kızlaaaar -400 bugün yine 3 günde 1,5 kilo gitti tabi bunun çoğu belki de hepsi ödem olabilir ama tartıda - çıkmak çok güzel
maşallah sana cogunlukla ödem gidiyor ama olsun sonucta gidiyor

Günaydın çıtır hatunlar
Bugün pek bi enerjik hissediyorum kendimi
maşallah kuzum sana

canım hoşgeldin. .ben yasemin 35 yasindayim yaklasik 3 aydir buradayim keyifli bir grubuz biz

afiyet olsun canım. .Elife katilirim çikolatalı yerine tarcinli icseydin süper olurdu ve inan daha etkili olduğunu görürdün

Boyum 170 Cnm 44 yaşındayım
2 oğlan 1 Kız 3 çocuk var
25, 5-26,5-28 yaşındalar
8.5 aylık da babaanneyim
maşallah Zuhalime

menün süper tatlım afiyetler olsun

cok beğendim menüyü afiyet olsun

afiyet olsun canım

Yaa kızlar içimden geldi iyiki varsınız. Valla burası olmasa siz olmasanız bu kilo bile hayaldi resmen
sende iyi ki varsın canimm

menüm

sabah 9
yumurta
hindi füme
lor peyniri
çemensiz pastırma

ara
light sütlü şekersiz nescafe

öğle akşam 17.30
köfte
yoğurt

ara 20.00
yoğurt
hindi füme
çemensiz pastırma
afiyet olsun canım. .dukanda miktarin önemi yok degilmi

Spor on numara

ben karbonhidratsiz yedigim.an wcye cikamiyirum.hekes mi boylr
bende öyleyim canım

Bugunku menum
sabah 8.00
2 yumurta.2 dilim ekmek.1 kk peynir.biber
ara 10.30
2 hurma
Ogle 13.00
1 bardak sut.1 bardak domates corbasi.1 kuru kayisu
su 3 litre
spor 40 dk yuruyus
afiyet olsun canım

Dün uyuyup kaldim şekerler yazamadım menüyü
09:00 2 haşlanmış yumurta
1 tatli k.acuka
1 kk peynir
Domayes salatalik
14:00 6 mercimekli köfte ayran 2 bardak
16:00 10 cig badem 1 nektarin 5 findik
Su 2 lt az oldu bugün
Spor 30 dk yürüyüş
1 saat yüzme

kendimi aç bıraktığım hafta 200 gr verdim. Temkinliyim. Zaten çok açlık migrenimi tetikliyor.o yüzden aç kalmiyorum. Faranjit boğaz enfeksiyonu var şu an. Isteksizlik benimki.

Günaydın
E artık bende baslayim menulerime. Bakalım nerde neyi yanlış yapıyorum. Fikirleriniz önemli benim için
9 da kahvaltı. Yarım yufkadan peynirli yağsız gözleme.1 tk reçel.2 bardak şekersiz çay.
1 lt su
12de öğle yemeği.sabahtan kalan yarım gözleme. 1 bardak çay.
16 da ara.1 lt su. 3 yk yoğurt
1 9da akşam yemeği. 3 yk taze fasulye.1 kepçe domates çorbası. 1 kase salata.
Bu arada sabahları aç karnına limonlu su içiyorum her sabah.ve alkali su içiyorum aç karnına her ogun öncesi.
Spora baslayamadim daha.leslie yapıyorum normalde. Kemiklerimin sizlamasi geçsin spora da donucem inşallah.
Günde min.2.5 lt su içiyorum.

Bak tatlım kendisi dahiliye uzmani diyetisyen lerle beraber çalışıyor çok tatlı bi kadın. Sen canın tatlı çektığınde tarçınlı sütü bi dene bakalım.

Yaa kızlar içimden geldi iyiki varsınız. Valla burası olmasa siz olmasanız bu kilo bile hayaldi resmen
Sende iyiki varsın tatlımm mm.

homini yerdim pervasizca arkadaşlarıma diyetim daha gelmedi diyordum şimdi onlar bana elif in diyeti geldi diyorlar hatta kaç kişiyi yonlendiriyorum mesaj atıyorlar şunu yiycem diye onu çıkar yerine bunu koy diye tavsiye ediyorum :))))) o kadar etkilemisim cevremi hersey beyinde gerçekten.

menüm

sabah 9
yumurta
hindi füme
lor peyniri
çemensiz pastırma

ara
light sütlü şekersiz nescafe

öğle akşam 17.30
köfte
yoğurt

ara 20.00
yoğurt
hindi füme
çemensiz pastırma
Guzel bir dukan olmuş

Onceki mesajda uyku goturuyordu nasil yazmisim cok komik:)oglan uyandi.bi de ikindi arayi ve aksamyemegini yiyemedim
sanirim acliktan uyuyamiyorum:/
canım çok aciktiginda ayran ve sut tuketebilirsin.

Bugunku menum
sabah 8.00
ara 10.30
2 hurma
Ogle 13.00
su 3 litre
spor 40 dk yuruyus
Ah Be Güzelim saat 1 den sonra yemezsen tabiki acliktan uyuyamazsin. Yazık vücuduna.

akşamın az olmuş öğleyi telafi sanırım. Mercimek yarına sisirebilir dikkat. Afiyet olsun canım.

kendimi aç bıraktığım hafta 200 gr verdim. Temkinliyim. Zaten çok açlık migrenimi tetikliyor.o yüzden aç kalmiyorum. Faranjit boğaz enfeksiyonu var şu an. Isteksizlik benimki.
Aman canım dikkat et o zaman aç kalma migren deyince tüylerim diken diken oluyor.

Afiyet olsun canım. Yediklerini alt alta yazarsan daha anlaşılır olur suyunun ve sporunun gunluk toplamini menunun altına yaz. Menunu beğendim.

:) Tamam. Bugünkü menüyü öyle yazarım :)

Spor on numara

karbonhidratlar vücutta yağa ceviriliyor. Gerekli yağı almadigin için tuvalete cikamiyorsundur canım
Onceki mesajda uyku goturuyordu nasil yazmisim cok komik:)oglan uyandi.bi de ikindi arayi ve aksamyemegini yiyemedim
Canım öyle olduğu zaman en azindan çok hafif şeyler ye. Aç kalmak doğru değil. Ben genelde salatalık yiyorum öyle olduğunda. Kalorisi çok düşük
Bugunku menum
sabah 8.00
ara 10.30
2 hurma
Ogle 13.00
su 3 litre
spor 40 dk yuruyus
az olmuş canım
tartı öncesi mercimek köftesi keşke yemeseydin canım Ama genel olarak iyi
Canım fazla hamur işi yeme bence şişlik yapar. 2 ogün yemissin. Aksam gayet güzel. Afiyet olsun
Günaydınlar cankußlar.
Aman dikkat tartı öncesi bu gün yemelere diikkat
Aynen canım yarın tartı günü dikkat edelim :)

15 yaşında nişanlandım 16 da evlendim
19 yaşında 3 çocuk olmuştu bile
O zaman zor oldu ama şükür şimdi rahatladım

Istediğin gibi hitap edebilirsin Cnm hiç farketmez

Sende canım benim

Iyi geceler canim bende yatayim artik.

Kizlar iyi geceler. Seviyorum sizi

Spor on numara

bana da oluyor canım arada normal

Bugunku menum
sabah 8.00
ara 10.30
2 hurma
Ogle 13.00
su 3 litre
spor 40 dk yuruyus

açlıktandır menü az ve protein sabah dışında yok akşama kadar o yumurtalar da seni tutmaz zaten ondan olmuş canım. yoğurt yeyip bastırsaydın

evet canım dogum kontrol hapi..hayirlisini dile Allahtan canım

maşallah sana cogunlukla ödem gidiyor ama olsun sonucta gidiyor

afiyet olsun canım. .dukanda miktarin önemi yok degilmi

evet hayırlısı

evet ödem ama olsun. bugün tartıldım sabit kilom dünle aynı ama toplamda 1,5 kg gitti

yok canım miktar sınırlaması, bazı şeylerde var onları da daha tüketmiyorum zaten hiç tüketirsem miktar belirtir yazarım

mercimek köftesi şişkinlik yapar kendini tutamadın mı? 6 tane hem de olmamış canım bence

olmadığını bildiğin için sanırım akşamı falan geçiştirmiş yememişsin inşallah eksi çıkarsın tartıda

ayşe canım bence senin yanlışın bu menü de protein eksikliği, hiç protein yok denebilir. et balık tavuk olmadı light ton balığı bunlardan birini akşam yanında yağsız limonlu satayla ye, yanına yoğurt da yiyebilirsin yarım kase balık yemediğin günlerde. bu şekilde hem çok tok olursun hem de kilo verirsin tabi ızgara olacak tost makinası gibi ızgara makinalarından varsa onda yap. ya da tavada kısık ateşte kendi suyunda pişir.

bir dene bakalım

Günaydınlar cankußlar.
Aman dikkat tartı öncesi bu gün yemelere diikkat

evet aman dikkkaaatt belki bende giriyorumdur bu hafta listeyeee geri dönen üye olduğum için

bende azimliyim şuan ama o eski zamanlardaki gibi mi daha çok başlangıçta olduğum için bilmiyorum ama 4 gündür harfiyen uyuyorum diyetime

harikasın nazar değmesin canım aynen böyle devam

teşekkürler canım 2 gün sonra sebzelerde eklenecek daha güzel olacak mantar yemeyi iple çekiyorum

Günaydın Kizlar

günaydın aşkilotaaammmmmmm

tamam o zaman buranın ortamı bozulmasın zuhal diyecem bende arkadaşlar gibi

mefkurem bana bir yardımcı olur musun ben geri dönen üyeyim. beklemeden listeye alınır diyo altıyı geçmiş ve %5 ten fazla kilo aldıysa diyo? ben bu hafta 1,5 kilo verdim şuana kadar yarına daha da vermiş olabilirim. listeye girmek istiyorum eğer uygunsa?

kaptanımızın da telaşı var ne yapıcam ben? yardımcı kaptanlar beni listeye alabilir mi?

zamannn35 eliya kızlar siz kaptan yardımcısısınız bir ilgilenir misiniz benim durumumla kuzular? bu hafta ben listeye giriyorum geri dönmek üzere ayrılan üyeyim 6 ayı geçti çoktan ve gidiş kilomun %5
inden fazla kilo aldım listeye girebiliyorum yani bu hafta son güncel karar defterine bir bakın da bir hesaplama yapalım benim yüzdem nasıl hesaplancak

Teşekkür ederim Cnm ben biraz geç akıllandım

Ne geçi canım. Daha ne ki yaşın. Maşallah verdiğin kilo seni yeni biri yspmıştır zaten. Nr kadar güzel.

Hep anlayışı bizden bekliyorlar. Her yerde öğle canım. Her şeyi onlar bilir. Benimkinde de yaz oldu mu başlar. Bu çocuklar zayıfladı. Kışın kahvaltıyı kendi yaptırıyor öğlen skşamı ben yeditiyorum çok güzrl. Yazın 1 temmuzda tatile giriyotum 3 temmuzda başlıyor bu çocuklar zayıfladı. Artık umursamıyorum.

Boyum 170 Cnm 44 yaşındayım
2 oğlan 1 Kız 3 çocuk var
25, 5-26,5-28 yaşındalar
8.5 aylık da babaanneyim

Maşallah ne kadar güzel. Ne genç bir annesin ve tabii ki babasnnd. Harika.

Ben kahvesiz yapamam. Çok düďkünüm.

Maşallah. Unu eleyip eleğini asmışsın. En güzeli.

.

Kızlar karar verdim zayıflayınca hiç büyük beden tutmayacağım evde. Hepsini vereceğim. Çünkü evde olunca ötekiler sıkınca hemen onları çıkarıyorsun. Verdikçe göndereceğim veya hemen tatil ettireceğim. Ama bu hafta vetemiyeceğim galiba. Ama en azından artı çıkmam. Haftaya daha gayret edeceğim.

iyi fikir ben de öyle yapmıştım ama sonradan alınca açıkcası resmen kıyafetsiz kaldım. bir kaç her bedene uygun kıyafetim vardı onlarla idare etmeye çalışıyorum çok çok az yeni şey aldım. yediremiyorum şişmanlığı çünkü

sen de biraz bırak bence hayat bu ne olur ne olmaz

Tatlım bu hafta listeyi ben yapıcam
Benim vaktim pek olmadığı için kaptanlığı şeydaya bıraktım
2015 ocak ayından beri bu takımdayım
Bu haftada şeydanın düğünü olduğu için yardım edecem

Senin duruma gelirsek izinden dönen üye olduğun için ve fazla kilon olduğu için listeye girme hakkın var
Ama önceden bizim takımda değildin ve henüz tam olarak tanımıyoruz seni
Bide senin hamilelik belirsizliğin var
O yüzden bu hafta deneme sürecin olsun
Haftaya şartlar uygun olursa girersin listeye

Izine Ayrıldığın kiloyla güncel kilon arasındaki fark etap sayısına bölünecek Cnm
Kilo aldığın için artı olarak girmiş olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…