Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağolasın Tatlım
Daha babaanne lafına pek alışamasamda
Güzel bişey
Çünkü benim yaşımda kimileri daha küçük çocukla uğraşıyor

Elifcim geçende sormuştum ama görmedin heralde
Sen takıma nezaman gelmiştin

Kızlar 10.takım kaptan bulunmazsa kapatılacakmış
Aranızda oraya kaptan olmak isteyen varmı

Canim yufka yerine tam bugday ekmegine gec bence.evet ayni kalori ama vucut icin daha faydali ve zayiflamana yardimci tam bugday.insulini birden yukseltmedigi icin metabolizmana da faydali.bir de recel yerine bal-pekmek daha saglikli
Günaydınlar cankußlar.
Aman dikkat tartı öncesi bu gün yemelere diikkat
aynen aksam 6 son ogun insallah:)
15 yaşında nişanlandım 16 da evlendim
19 yaşında 3 çocuk olmuştu bile
O zaman zor oldu ama şükür şimdi rahatladım

Istediğin gibi hitap edebilirsin Cnm hiç farketmez
ayyy ne guzel yaaaa.illa ki cok zor olmustur.19 yasinda 3 cocukben 32 yasindayim bir cocuk ve 3yasinda.torunu gorurmuyum acep:):)
Bi söz varya, hiç bi zaman hiç birşey için geç değildir diye
Insan istedikten sonra neden olmasın
aynen ya idolum oldun cidden
aynen.simdi eski videolarini izliyorum oglumun.hep bu cocuk cok kucuk kaldi diye aglardi bana kadincik.bende havaya girer uzulurdum vs.bakiyorum simdi normalmis yahu benim cocugum:):):)
ben 83den 70 e inmistim dugun oncesi.oyle yaptim sonra bi hamile kapdim cok pisman oldum.kalitelilerini marka olanlari sakla en azindan.sobra kese gocuyo:):)
Aynen bak 32 yasindayim cocugun pesine kostururken yoruluyorum cidden

10 gundur oglan cok huzursuzdu.ara ara atesi cikiyordu.hep aglana modu.hic yapmadigi oyuncak firlatmaya baslafi.epey ugrastirdi.dun ogrendim ki kreste cok sevdigi ogretmeni degismis :/benim de haberim olmamis ustelik.meger yavrucuk ogretmeniyle vedalasamamis derdi oymus.simdi ben kime kizayim bana bunu haber vermeyen idareciye mi vedalasmadan gider ogretmene mi ?kova burcu olan ve baba kacirdiktan sonra bu kadar hassaslasan oglana mi?erkek cocuk bu kadar naif olmasi normal mi ya:/:/heee bi de butun bunlari farkedemeyen ben olan anneye mi?dun ogunu unutmamin nedeni bu islerdi.okulda caktirmadan yardimciya sorayim dedim o da yememis icmemis dogggruuu idareciye.o da beni ariyo sigortasi yok degildi benim.calisanlarim sigortali vs.yav dedim bana ne kendi aranizda ne yaparsaniz yapin.bu oglanla telde vedalastirin yeter.ben mi anormalim ya.siniftaki hic bi cocuk sallamamis.bizimki bildigin depresyon modu:/:/ay cok uzun olmus.eminim herkes her gun bicok dert yasiyodur.bu devede b
piredir.ama bi yere yazmasaydim sinirimi alamiycaktim.kusura bamayin lutfen kizlar:/:/

Aynen bak 32 yasindayim cocugun pesine kostururken yoruluyorum cidde
Bide işin öbür tarafı var Tatlım
Mesela ben hiç gençliğimi yaşamadım
19 yaşında 3 küçük çocukla bunalımlardan bunalım beğendim ve 120 kiloları gördüm
Şimdiki aklım olsa o kadar erken evlenip hemen çocuk yapmazdım
Bence sizinki daha iyi herşeyi sindirerek yaşıyosunuz

ben kendimi tanıttığımı düşünüyorum aslında burda çok da fazla paylaşım yapıyorum

böyle düşünüyorsan böyle olsun napalım haftaya girerim.

amaaan napalım peki

Izine Ayrıldığın kiloyla güncel kilon arasındaki fark etap sayısına bölünecek Cnm
Kilo aldığın için artı olarak girmiş olacaksın

ben 2 yılı aşkındır yokum bu nedenle benim kilom ona göre hesaplancak. ben hesaplamayı bilsem yaparım çok az etki edecek takıma aldığım kilolar ay hesabına vurulacağı için sanırım

ay kıyamam ben onaaaa baba kaçırma olayı falan orayı anlamadım

valla ben de şaşırdım kime kızsan bilmiyorum sanırım senin oğlun öğretmenini seviyordu o yüzden de etkilenmiştir. canım benim ya pek de duygusal oooyyy

evladım yok bilmiyorum da daha bi ilgilen bence bu sıra düşüncesini başka yöne çevirecek şeyler yap dikkatini dağıt

3 yaşındaki bi çocuk için gerçekten çok ince fikirliymiş öğretnen bile onun kadar olamamış
Hiç kızma çocuğa her cocuk bir olmaz

Olan olmuş artık Tatlım inşallah tlf da konuşurda vedalaşır yavrucak
Demekki çok bağlıymış öğretmenine

en kendimi tanıttığımı düşünüyorum aslında burda çok da fazla paylaşım yapıyorum

böyle düşünüyorsan böyle olsun napalım haftaya girerim.

amaaan napalım
Kız daha geçen cumartesi mi geldin sen daha 1 hafta olmadı bile

Kız daha geçen cumartesi mi geldin sen daha 1 hafta olmadı bile

peki ya paylaşımlarım

sonuçta bundan sonra da olacak olan bu benim daha neyimi tanısın takım. önemli olan kurallara uymam, kilo vermem, geçimli olmam, sevgi dolu olmam ve paylaşımımsa süper olduğumu düşünüyorum sayın kaptan

3 4 aydır doğru düzgün kh almıyorum aslında. Pasta Kek falan da yapmıyorum. Yapınca illaki yiyorum çünkü. Ama kızım öyle istahsizki hastaliktan ötürü herseyi denedim.tabi ben yemek zorunda değildim o ayrı :)
15 yaşında nişanlandım 16 da evlendim
19 yaşında 3 çocuk olmuştu bile
O zaman zor oldu ama şükür şimdi rahatladım

Istediğin gibi hitap edebilirsin Cnm hiç farketmez
Maşallah. Benim de annemle arada 17 yaş var.erken anne olmak güzel ama sıkıntıları daha fazla sanki.
Aslında kh almadan gidiyordum aylardır. Hem kendim hem kızım istahsiziz son günlerde. Denemeydi bu.tuttu ikimizde de :)
Kıyamam kuzuma. Bi benzerini de benim kızım yaşadı. Çarşamba kreşe başladı.kres müdürüne bayıldık kizimla.perşembe aksami kadin istifa etmiş. Cuma aksami kızım kırgın döndü. Mutsuz falan.2 gün ateslendi okula gitmicem diye.ptesi gitti aksama kadar huysuzmus.yememis icmemis. Salı sabah da öğretmeni değişmiş megerse.herkese yabancı güvensiz kalmış ortada kuzum.okulu bıraktık mecburen. 15 gün gece kalkıp okula gitmicem ben diye agladi sayikladi.ve daha 28 aylıkti
yazık oldu ayşe ye 1 hafta daha beklese transfer olabilcekmiş
Aslında beni bilgilendirmeyen kaptanın hatası yüzünden oldu benim durumum.kendisine msj atıp ne yapmalıyım detaylar nelerdir diye sordum.kendin gidersen 6 ay girmezsin deseydi ona göre bi karar verirdim.başka takıma mi geçeceksin dedi bilmiyorum soğudum dedim.belki başka bi hafta başlarım başka takima dedim yine de bilgi vermedi yapamazsin bunu diye. Kızginim kendisine.bugün de ilettim duygularımı. takımda olmamak kötü bişey ((

Benim oglumda pek umursamaz olduğu için ne yapılır bilmiyorum canım. Ama telefonda konuşması belki ise yarayabilir.
Canım madem kaptanın hatası bi paylaşım bölümüne yaz olanları. seaBahAR dı sanırım bu bölüme bakan. Belki birşeyler yapılabilir.

canım kh de al pro da ikisini de almak lazım ben de 2 gün sonra almaya başlıycam

kıyamam ben sana yaaa pisi pisine gitmiş gibi oldun sen
bak hilal öneri de bulunmuş onun dediğini bir yap sen

Tatlıcım lütfen kişisel algılama
Ben 1.5 senedir burdayım çok gelip giden oldu
Daha yeni tanıdığım üyeyi ben ilk hafta listeye almıyorum bu kim olursa olsun
Anacım sende pek bi sabırsızsın Kızzz

Neyse Cnm hayırlısı buymuş demekki
Hem sadece listede olmıcaksın yoksa devam ettiğin sürece sende bu takımın üyeyisin

Tatlıcım lütfen kişisel algılama
Ben 1.5 senedir burdayım çok gelip giden oldu
Daha yeni tanıdığım üyeyi ben ilk hafta listeye almıyorum bu kim olursa olsun
Anacım sende pek bi sabırsızsın Kızzz

tamam kaptiş haklısın

evet ya heves var işte

listede olmak insana sorumluluk yüklüyor ve frenliyor o yüzden girmek istedim ama ben şuan zaten hiç bozmadan devam ediyorum haftaya girerim sorun değil kaptiş

Mefkurem benim durumumu yine de bir hesaplayabilir misin? meraktan çatlıycam ben yapamıyorum. ne kadar etki ediyorum takıma girdiğimde görmek istiyorum. 52.4 kg ile 13. takımdan 340. etapta ayrılmışım sonra 71 oldum burda paylaşıma başladım. şimdi 69.3 ama haftaya kadar ben 68 e düşerim. nedir benim durumum yardım et kaptiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…