- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.841
Sağolasın TatlımNe geçi canım. Daha ne ki yaşın. Maşallah verdiğin kilo seni yeni biri yspmıştır zaten. Nr kadar güzel.
Hep anlayışı bizden bekliyorlar. Her yerde öğle canım. Her şeyi onlar bilir. Benimkinde de yaz oldu mu başlar. Bu çocuklar zayıfladı. Kışın kahvaltıyı kendi yaptırıyor öğlen skşamı ben yeditiyorum çok güzrl. Yazın 1 temmuzda tatile giriyotum 3 temmuzda başlıyor bu çocuklar zayıfladı. Artık umursamıyorum.
Maşallah ne kadar güzel. Ne genç bir annesin ve tabii ki babasnnd. Harika.
Ben kahvesiz yapamam. Çok düďkünüm.
Maşallah. Unu eleyip eleğini asmışsın. En güzeli.
.
Canim yufka yerine tam bugday ekmegine gec bence.evet ayni kalori ama vucut icin daha faydali ve zayiflamana yardimci tam bugday.insulini birden yukseltmedigi icin metabolizmana da faydali.bir de recel yerine bal-pekmek daha saglikliGünaydın
E artık bende baslayim menulerime. Bakalım nerde neyi yanlış yapıyorum. Fikirleriniz önemli benim için
9 da kahvaltı. Yarım yufkadan peynirli yağsız gözleme.1 tk reçel.2 bardak şekersiz çay.
1 lt su
12de öğle yemeği.sabahtan kalan yarım gözleme. 1 bardak çay.
16 da ara.1 lt su. 3 yk yoğurt
1 9da akşam yemeği. 3 yk taze fasulye.1 kepçe domates çorbası. 1 kase salata.
Bu arada sabahları aç karnına limonlu su içiyorum her sabah.ve alkali su içiyorum aç karnına her ogun öncesi.
Spora baslayamadim daha.leslie yapıyorum normalde. Kemiklerimin sizlamasi geçsin spora da donucem inşallah.
Günde min.2.5 lt su içiyorum.
aynen aksam 6 son ogun insallah:)Günaydınlar cankußlar.
Aman dikkat tartı öncesi bu gün yemelere diikkat
ayyy ne guzel yaaaa.illa ki cok zor olmustur.19 yasinda 3 cocuk15 yaşında nişanlandım 16 da evlendim
19 yaşında 3 çocuk olmuştu bile
O zaman zor oldu ama şükür şimdi rahatladım
Istediğin gibi hitap edebilirsin Cnm hiç farketmez
aynen ya idolum oldun ciddenBi söz varya, hiç bi zaman hiç birşey için geç değildir diye
Insan istedikten sonra neden olmasın
aynen.simdi eski videolarini izliyorum oglumun.hep bu cocuk cok kucuk kaldi diye aglardi bana kadincik.bende havaya girer uzulurdum vs.bakiyorum simdi normalmis yahu benim cocugum:):):)Ne geçi canım. Daha ne ki yaşın. Maşallah verdiğin kilo seni yeni biri yspmıştır zaten. Nr kadar güzel.
Hep anlayışı bizden bekliyorlar. Her yerde öğle canım. Her şeyi onlar bilir. Benimkinde de yaz oldu mu başlar. Bu çocuklar zayıfladı. Kışın kahvaltıyı kendi yaptırıyor öğlen skşamı ben yeditiyorum çok güzrl. Yazın 1 temmuzda tatile giriyotum 3 temmuzda başlıyor bu çocuklar zayıfladı. Artık umursamıyorum.
Maşallah ne kadar güzel. Ne genç bir annesin ve tabii ki babasnnd. Harika.
Ben kahvesiz yapamam. Çok düďkünüm.
Maşallah. Unu eleyip eleğini asmışsın. En güzeli.
.
ben 83den 70 e inmistim dugun oncesi.oyle yaptim sonra bi hamile kapdim cok pisman oldum.kalitelilerini marka olanlari sakla en azindan.sobra kese gocuyo:):)Kızlar karar verdim zayıflayınca hiç büyük beden tutmayacağım evde. Hepsini vereceğim. Çünkü evde olunca ötekiler sıkınca hemen onları çıkarıyorsun. Verdikçe göndereceğim veya hemen tatil ettireceğim. Ama bu hafta vetemiyeceğim galiba. Ama en azından artı çıkmam. Haftaya daha gayret edeceğim.
Aynen bak 32 yasindayim cocugun pesine kostururken yoruluyorum ciddenSağolasın Tatlım
Daha babaanne lafına pek alışamasamda
Güzel bişey
Çünkü benim yaşımda kimileri daha küçük çocukla uğraşıyor
Elifcim geçende sormuştum ama görmedin heralde
Sen takıma nezaman gelmiştin
grup kapandiginda uyelere ne oluyor sevgili idolcumKızlar 10.takım kaptan bulunmazsa kapatılacakmış
Aranızda oraya kaptan olmak isteyen varmı
Bide işin öbür tarafı var TatlımAynen bak 32 yasindayim cocugun pesine kostururken yoruluyorum cidde
Ayyy şımardım bakgrup kapandiginda uyelere ne oluyor sevgili idolcum
Tatlım bu hafta listeyi ben yapıcam
Benim vaktim pek olmadığı için kaptanlığı şeydaya bıraktım
2015 ocak ayından beri bu takımdayım
Bu haftada şeydanın düğünü olduğu için yardım edecem
Senin duruma gelirsek izinden dönen üye olduğun için ve fazla kilon olduğu için listeye girme hakkın var
Ama önceden bizim takımda değildin ve henüz tam olarak tanımıyoruz seni
Bide senin hamilelik belirsizliğin var
O yüzden bu hafta deneme sürecin olsun
Haftaya şartlar uygun olursa girersin listeye
Izine Ayrıldığın kiloyla güncel kilon arasındaki fark etap sayısına bölünecek Cnm
Kilo aldığın için artı olarak girmiş olacaksın
10 gundur oglan cok huzursuzdu.ara ara atesi cikiyordu.hep aglana modu.hic yapmadigi oyuncak firlatmaya baslafi.epey ugrastirdi.dun ogrendim ki kreste cok sevdigi ogretmeni degismis :/benim de haberim olmamis ustelik.meger yavrucuk ogretmeniyle vedalasamamis derdi oymus.simdi ben kime kizayim bana bunu haber vermeyen idareciye mi vedalasmadan gider ogretmene mi ?kova burcu olan ve baba kacirdiktan sonra bu kadar hassaslasan oglana mi?erkek cocuk bu kadar naif olmasi normal mi ya:/:/heee bi de butun bunlari farkedemeyen ben olan anneye mi?dun ogunu unutmamin nedeni bu islerdi.okulda caktirmadan yardimciya sorayim dedim o da yememis icmemis dogggruuu idareciye.o da beni ariyo sigortasi yok degildi benim.calisanlarim sigortali vs.yav dedim bana ne kendi aranizda ne yaparsaniz yapin.bu oglanla telde vedalastirin yeter.ben mi anormalim ya.siniftaki hic bi cocuk sallamamis.bizimki bildigin depresyon modu:/:/ay cok uzun olmus.eminim herkes her gun bicok dert yasiyodur.bu devede b
piredir.ama bi yere yazmasaydim sinirimi alamiycaktim.kusura bamayin lutfen kizlar:/:/
Ayyy şımardım bak
Isteyen istediği takıma transfer oluyor yada izine çıkıyor
Fazla üyeleri yok heralde
3 yaşındaki bi çocuk için gerçekten çok ince fikirliymiş öğretnen bile onun kadar olamamış10 gundur oglan cok huzursuzdu.ara ara atesi cikiyordu.hep aglana modu.hic yapmadigi oyuncak firlatmaya baslafi.epey ugrastirdi.dun ogrendim ki kreste cok sevdigi ogretmeni degismis :/benim de haberim olmamis ustelik.meger yavrucuk ogretmeniyle vedalasamamis derdi oymus.simdi ben kime kizayim bana bunu haber vermeyen idareciye mi vedalasmadan gider ogretmene mi ?kova burcu olan ve baba kacirdiktan sonra bu kadar hassaslasan oglana mi?erkek cocuk bu kadar naif olmasi normal mi ya:/:/heee bi de butun bunlari farkedemeyen ben olan anneye mi?dun ogunu unutmamin nedeni bu islerdi.okulda caktirmadan yardimciya sorayim dedim o da yememis icmemis dogggruuu idareciye.o da beni ariyo sigortasi yok degildi benim.calisanlarim sigortali vs.yav dedim bana ne kendi aranizda ne yaparsaniz yapin.bu oglanla telde vedalastirin yeter.ben mi anormalim ya.siniftaki hic bi cocuk sallamamis.bizimki bildigin depresyon modu:/:/ay cok uzun olmus.eminim herkes her gun bicok dert yasiyodur.bu devede b
piredir.ama bi yere yazmasaydim sinirimi alamiycaktim.kusura bamayin lutfen kizlar:/:/
Kız daha geçen cumartesi mi geldin sen daha 1 hafta olmadı bileen kendimi tanıttığımı düşünüyorum aslında burda çok da fazla paylaşım yapıyorum
böyle düşünüyorsan böyle olsun napalım haftaya girerim.
amaaan napalım
Kız daha geçen cumartesi mi geldin sen daha 1 hafta olmadı bile
3 4 aydır doğru düzgün kh almıyorum aslında. Pasta Kek falan da yapmıyorum. Yapınca illaki yiyorum çünkü. Ama kızım öyle istahsizki hastaliktan ötürü herseyi denedim.tabi ben yemek zorunda değildim o ayrı :)karbonhidratlar vücutta yağa ceviriliyor. Gerekli yağı almadigin için tuvalete cikamiyorsundur canım
Canım öyle olduğu zaman en azindan çok hafif şeyler ye. Aç kalmak doğru değil. Ben genelde salatalık yiyorum öyle olduğunda. Kalorisi çok düşük
az olmuş canım
tartı öncesi mercimek köftesi keşke yemeseydin canım Ama genel olarak iyi
Canım fazla hamur işi yeme bence şişlik yapar. 2 ogün yemissin. Aksam gayet güzel. Afiyet olsun
Aynen canım yarın tartı günü dikkat edelim :)
Maşallah. Benim de annemle arada 17 yaş var.erken anne olmak güzel ama sıkıntıları daha fazla sanki.15 yaşında nişanlandım 16 da evlendim
19 yaşında 3 çocuk olmuştu bile
O zaman zor oldu ama şükür şimdi rahatladım
Istediğin gibi hitap edebilirsin Cnm hiç farketmez
Aslında kh almadan gidiyordum aylardır. Hem kendim hem kızım istahsiziz son günlerde. Denemeydi bu.tuttu ikimizde de :)
bana da oluyor canım arada normal
açlıktandır menü az ve protein sabah dışında yok akşama kadar o yumurtalar da seni tutmaz zaten ondan olmuş canım. yoğurt yeyip bastırsaydın
evet hayırlısı
evet ödem ama olsun. bugün tartıldım sabit kilom dünle aynı ama toplamda 1,5 kg gitti
yok canım miktar sınırlaması, bazı şeylerde var onları da daha tüketmiyorum zaten hiç tüketirsem miktar belirtir yazarım
mercimek köftesi şişkinlik yapar kendini tutamadın mı? 6 tane hem de olmamış canım bence
olmadığını bildiğin için sanırım akşamı falan geçiştirmiş yememişsininşallah eksi çıkarsın tartıda
ayşe canım bence senin yanlışın bu menü de protein eksikliği, hiç protein yok denebilir. et balık tavuk olmadı light ton balığı bunlardan birini akşam yanında yağsız limonlu satayla ye, yanına yoğurt da yiyebilirsin yarım kase balık yemediğin günlerde. bu şekilde hem çok tok olursun hem de kilo verirsintabi ızgara olacak tost makinası gibi ızgara makinalarından varsa onda yap. ya da tavada kısık ateşte kendi suyunda pişir.
bir dene bakalım
evet aman dikkkaaatt belki bende giriyorumdur bu hafta listeyeee geri dönen üye olduğum için
bende azimliyim şuan ama o eski zamanlardaki gibi mi daha çok başlangıçta olduğum için bilmiyorum ama 4 gündür harfiyen uyuyorum diyetime
harikasın nazar değmesin canım aynen böyle devam
teşekkürler canım 2 gün sonra sebzelerde eklenecek daha güzel olacak mantar yemeyi iple çekiyorum
günaydın aşkilotaaammmmmmm
Kıyamam kuzuma. Bi benzerini de benim kızım yaşadı. Çarşamba kreşe başladı.kres müdürüne bayıldık kizimla.perşembe aksami kadin istifa etmiş. Cuma aksami kızım kırgın döndü. Mutsuz falan.2 gün ateslendi okula gitmicem diye.ptesi gitti aksama kadar huysuzmus.yememis icmemis. Salı sabah da öğretmeni değişmiş megerse.herkese yabancı güvensiz kalmış ortada kuzum.okulu bıraktık mecburen. 15 gün gece kalkıp okula gitmicem ben diye agladi sayikladi.ve daha 28 aylıkti10 gundur oglan cok huzursuzdu.ara ara atesi cikiyordu.hep aglana modu.hic yapmadigi oyuncak firlatmaya baslafi.epey ugrastirdi.dun ogrendim ki kreste cok sevdigi ogretmeni degismis :/benim de haberim olmamis ustelik.meger yavrucuk ogretmeniyle vedalasamamis derdi oymus.simdi ben kime kizayim bana bunu haber vermeyen idareciye mi vedalasmadan gider ogretmene mi ?kova burcu olan ve baba kacirdiktan sonra bu kadar hassaslasan oglana mi?erkek cocuk bu kadar naif olmasi normal mi ya:/:/heee bi de butun bunlari farkedemeyen ben olan anneye mi?dun ogunu unutmamin nedeni bu islerdi.okulda caktirmadan yardimciya sorayim dedim o da yememis icmemis dogggruuu idareciye.o da beni ariyo sigortasi yok degildi benim.calisanlarim sigortali vs.yav dedim bana ne kendi aranizda ne yaparsaniz yapin.bu oglanla telde vedalastirin yeter.ben mi anormalim ya.siniftaki hic bi cocuk sallamamis.bizimki bildigin depresyon modu:/:/ay cok uzun olmus.eminim herkes her gun bicok dert yasiyodur.bu devede b
Aslında beni bilgilendirmeyen kaptanın hatası yüzünden oldu benim durumum.kendisine msj atıp ne yapmalıyım detaylar nelerdir diye sordum.kendin gidersen 6 ay girmezsin deseydi ona göre bi karar verirdim.başka takıma mi geçeceksin dedi bilmiyorum soğudum dedim.belki başka bi hafta başlarım başka takima dedim yine de bilgi vermedi yapamazsin bunu diye. Kızginim kendisine.bugün de ilettim duygularımı.yazık oldu ayşe ye 1 hafta daha beklese transfer olabilcekmiş
Benim oglumda pek umursamaz olduğu için ne yapılır bilmiyorum canım. Ama telefonda konuşması belki ise yarayabilir.10 gundur oglan cok huzursuzdu.ara ara atesi cikiyordu.hep aglana modu.hic yapmadigi oyuncak firlatmaya baslafi.epey ugrastirdi.dun ogrendim ki kreste cok sevdigi ogretmeni degismis :/benim de haberim olmamis ustelik.meger yavrucuk ogretmeniyle vedalasamamis derdi oymus.simdi ben kime kizayim bana bunu haber vermeyen idareciye mi vedalasmadan gider ogretmene mi ?kova burcu olan ve baba kacirdiktan sonra bu kadar hassaslasan oglana mi?erkek cocuk bu kadar naif olmasi normal mi ya:/:/heee bi de butun bunlari farkedemeyen ben olan anneye mi?dun ogunu unutmamin nedeni bu islerdi.okulda caktirmadan yardimciya sorayim dedim o da yememis icmemis dogggruuu idareciye.o da beni ariyo sigortasi yok degildi benim.calisanlarim sigortali vs.yav dedim bana ne kendi aranizda ne yaparsaniz yapin.bu oglanla telde vedalastirin yeter.ben mi anormalim ya.siniftaki hic bi cocuk sallamamis.bizimki bildigin depresyon modu:/:/ay cok uzun olmus.eminim herkes her gun bicok dert yasiyodur.bu devede b
Canım madem kaptanın hatası bi paylaşım bölümüne yaz olanları.3 4 aydır doğru düzgün kh almıyorum aslında. Pasta Kek falan da yapmıyorum. Yapınca illaki yiyorum çünkü. Ama kızım öyle istahsizki hastaliktan ötürü herseyi denedim.tabi ben yemek zorunda değildim o ayrı :)
Maşallah. Benim de annemle arada 17 yaş var.erken anne olmak güzel ama sıkıntıları daha fazla sanki.
Aslında kh almadan gidiyordum aylardır. Hem kendim hem kızım istahsiziz son günlerde. Denemeydi bu.tuttu ikimizde de :)
Kıyamam kuzuma. Bi benzerini de benim kızım yaşadı. Çarşamba kreşe başladı.kres müdürüne bayıldık kizimla.perşembe aksami kadin istifa etmiş. Cuma aksami kızım kırgın döndü. Mutsuz falan.2 gün ateslendi okula gitmicem diye.ptesi gitti aksama kadar huysuzmus.yememis icmemis. Salı sabah da öğretmeni değişmiş megerse.herkese yabancı güvensiz kalmış ortada kuzum.okulu bıraktık mecburen. 15 gün gece kalkıp okula gitmicem ben diye agladi sayikladi.ve daha 28 aylıkti
Aslında beni bilgilendirmeyen kaptanın hatası yüzünden oldu benim durumum.kendisine msj atıp ne yapmalıyım detaylar nelerdir diye sordum.kendin gidersen 6 ay girmezsin deseydi ona göre bi karar verirdim.başka takıma mi geçeceksin dedi bilmiyorum soğudum dedim.belki başka bi hafta başlarım başka takima dedim yine de bilgi vermedi yapamazsin bunu diye. Kızginim kendisine.bugün de ilettim duygularımı.takımda olmamak kötü bişey ((
3 4 aydır doğru düzgün kh almıyorum aslında. Pasta Kek falan da yapmıyorum. Yapınca illaki yiyorum çünkü. Ama kızım öyle istahsizki hastaliktan ötürü herseyi denedim.tabi ben yemek zorunda değildim o ayrı :)
Aslında beni bilgilendirmeyen kaptanın hatası yüzünden oldu benim durumum.kendisine msj atıp ne yapmalıyım detaylar nelerdir diye sordum.kendin gidersen 6 ay girmezsin deseydi ona göre bi karar verirdim.başka takıma mi geçeceksin dedi bilmiyorum soğudum dedim.belki başka bi hafta başlarım başka takima dedim yine de bilgi vermedi yapamazsin bunu diye. Kızginim kendisine.bugün de ilettim duygularımı.takımda olmamak kötü bişey ((
Tatlıcım lütfen kişisel algılamapeki ya paylaşımlarım
sonuçta bundan sonra da olacak olan bu benim daha neyimi tanısın takım. önemli olan kurallara uymam, kilo vermem, geçimli olmam, sevgi dolu olmam ve paylaşımımsa süper olduğumu düşünüyorum sayın kaptan
Neyse Cnm hayırlısı buymuş demekkiAslında beni bilgilendirmeyen kaptanın hatası yüzünden oldu benim durumum.kendisine msj atıp ne yapmalıyım detaylar nelerdir diye sordum.kendin gidersen 6 ay girmezsin deseydi ona göre bi karar verirdim.başka takıma mi geçeceksin dedi bilmiyorum soğudum dedim.belki başka bi hafta başlarım başka takima dedim yine de bilgi vermedi yapamazsin bunu diye. Kızginim kendisine.bugün de ilettim duygularımı.takımda olma
Tatlıcım lütfen kişisel algılama
Ben 1.5 senedir burdayım çok gelip giden oldu
Daha yeni tanıdığım üyeyi ben ilk hafta listeye almıyorum bu kim olursa olsun
Anacım sende pek bi sabırsızsın Kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?