- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.861
Tarcinli sut hic aklima gelmedi gercektn ama ewt kayisida yiyebilirdim cikolatalida cok agir olmicagini dusunmustum canmcanım yediklerin güzel çikolatalı süt yerine 2 hurma yada 2 kayisi veya 1 incir yesen çok güzel olurdu hatta çikolatalı süt yerine tarçınlı süt icseydin tatlı isteğin hemen giderdi.
Afiyt olsun canim cok guzel bi menuu begendimmKizlar menüm
Sabah 9
1 bardak ılık su
2 kuru kayisi
Saat 12
1 tereyagli yumurta
5 zeytin
Domates Salatalık tere maydanoz biber
2 kk peynir
1 dilim tam buğday
Saat 16
1 kase yoğurt
1 kaşık yulaf kepegi
Aksam saat 18:30
1 kase yoğurt çorbası
Avuc içi kadar 3 parca izgara tavuk
Bol salata
5 kaşık yoğurt
Su 3 litreyi bulur yatana kadar
Spor daha yapamadım bu arada dün yazmayı unuttum 1 saat orta tempo yuruyus yaptım.
Hosgeldin caniim kac kiloydun hedefin kac insallah hedefine ulasirsin :)Sağlık olsun :)
Listede olmasam da destek vermek istediğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Sıcak bi ortam olarak düşünmekle yanılmamışım. :)
Listeye girmenin pek bi önemi yok benim için aslında. Sohbet destek motive için tekrar dönmek istedim. Ama ne yalan söyleyim 1.ler sırlarını paylaşıyor'da yazı yazmak isterdim
6 ay uzun bi süre.O zaman kadar veririm büyük ihtimal ben kalan 6 kgyu :) Yani veriyim lütfen. Kesinlikle vereyim hem :)
Beni aranıza aldığınız için tekrar teşekkürler :)
Orasi da dogru:/ins simdi rahatliyorsundur.Rabbim de sana genc gibi guzel zamanlar yasatsin insBide işin öbür tarafı var Tatlım
Mesela ben hiç gençliğimi yaşamadım
19 yaşında 3 küçük çocukla bunalımlardan bunalım beğendim ve 120 kiloları gördüm
Şimdiki aklım olsa o kadar erken evlenip hemen çocuk yapmazdım
Bence sizinki daha iyi herşeyi sindirerek yaşıyosunuz
simar kiz simarrrr yakisirAyyy şımardım bak
Isteyen istediği takıma transfer oluyor yada izine çıkıyor
Fazla üyeleri yok heralde
haa haaa bu kadar acik torpil istiyorum.diyosun:)masallah cok guzel gidiyorsun yanliz.sakin birakma canim.bu margarin paketlerinden kurtulalim inspeki ya paylaşımlarım
sonuçta bundan sonra da olacak olan bu benim daha neyimi tanısın takım. önemli olan kurallara uymam, kilo vermem, geçimli olmam, sevgi dolu olmam ve paylaşımımsa süper olduğumu düşünüyorum sayın kaptan
Iste kizlar hassas zaten de bizimki erkek ya.az sert olsun umursamaz olsun istiyorum ana yurecigi beya:)3 4 aydır doğru düzgün kh almıyorum aslında. Pasta Kek falan da yapmıyorum. Yapınca illaki yiyorum çünkü. Ama kızım öyle istahsizki hastaliktan ötürü herseyi denedim.tabi ben yemek zorunda değildim o ayrı :)
Maşallah. Benim de annemle arada 17 yaş var.erken anne olmak güzel ama sıkıntıları daha fazla sanki.
Aslında kh almadan gidiyordum aylardır. Hem kendim hem kızım istahsiziz son günlerde. Denemeydi bu.tuttu ikimizde de :)
Kıyamam kuzuma. Bi benzerini de benim kızım yaşadı. Çarşamba kreşe başladı.kres müdürüne bayıldık kizimla.perşembe aksami kadin istifa etmiş. Cuma aksami kızım kırgın döndü. Mutsuz falan.2 gün ateslendi okula gitmicem diye.ptesi gitti aksama kadar huysuzmus.yememis icmemis. Salı sabah da öğretmeni değişmiş megerse.herkese yabancı güvensiz kalmış ortada kuzum.okulu bıraktık mecburen. 15 gün gece kalkıp okula gitmicem ben diye agladi sayikladi.ve daha 28 aylıkti
Aslında beni bilgilendirmeyen kaptanın hatası yüzünden oldu benim durumum.kendisine msj atıp ne yapmalıyım detaylar nelerdir diye sordum.kendin gidersen 6 ay girmezsin deseydi ona göre bi karar verirdim.başka takıma mi geçeceksin dedi bilmiyorum soğudum dedim.belki başka bi hafta başlarım başka takima dedim yine de bilgi vermedi yapamazsin bunu diye. Kızginim kendisine.bugün de ilettim duygularımı.takımda olmamak kötü bişey ((
canim oglusun normal.benimki kaprisli kiz gibi:)Benim oglumda pek umursamaz olduğu için ne yapılır bilmiyorum canım. Ama telefonda konuşması belki ise yarayabilir.
Canım madem kaptanın hatası bi paylaşım bölümüne yaz olanları. @seaBahAR dı sanırım bu bölüme bakan. Belki birşeyler yapılabilir.
Afiyet olsun canim guzel menuMenum
Sabah 12
Bir dilim tb ekmeği
1.5 yumurtadan omlet
Yarım domates
Bir salatalık
Akşam 19
Bir tabak peynirli mantar yağsız ve tuzsuz
Bir tabak salata
Su
2 litre
Spor 15 dk egzersizoglus rahat verse daha yapacaktım
Ben de disardayken hic aklima gelmiyor ya yemekyarin icin avantaj gerci.bosver bugun de boyle olsunBugun cok absürd bi menu oldu benim ewde deildim
Sabah 12.00 : peynir+zeytin+fasulte tavasi misir unlu 1 kasik+1 dilim karpuz
Saat 15.00: 1 turk kahvesi ( az sekerli)
Baskada bisey yememism yemegi unuttum walla disardayken
Su 2 lt
Spor 1 saat yuruyus
guzel menu canim.spor da evde yerinde 200 kwre ziplamak bile cok iyi hi spor.10 dklik bisey yapsan cok faydasini gorursun.bu menuyleBu günkü menü.
Sabah 9.00
1 kk peynir
Fomates
Salatalik
1 dilim ekmek
Ara 11.00
Şekersiz türk kahvedi
Öğlen 14.00
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
Ara 16.30
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 19.00
Bol salata
2 litre su
Spor yok
Kız bisi yememissinki acikmadinmiBugun cok absürd bi menu oldu benim ewde deildim
Sabah 12.00 : peynir+zeytin+fasulte tavasi misir unlu 1 kasik+1 dilim karpuz
Saat 15.00: 1 turk kahvesi ( az sekerli)
Baskada bisey yememism yemegi unuttum walla disardayken
Su 2 lt
Spor 1 saat yuruyus
Afiyet olsun canımBu günkü menü.
Sabah 9.00
1 kk peynir
Fomates
Salatalik
1 dilim ekmek
Ara 11.00
Şekersiz türk kahvedi
Öğlen 14.00
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
Ara 16.30
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 19.00
Bol salata
2 litre su
Spor yok
Afiyet olsun canımMenum
sabah 10.00
1/2 simit 1.5 karper(disardaydim.tb almayi unutmusum)
Ogle 13.00
100 gr somon.salata.haslanmis sebze brokoli karnibahar fasulye karisimi.2 sogan halkasi
Aksam 17.00
2 kucuk boy tavuk nugget
Spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre
Tatlım bugünkü Kilona ve bu hafta listeye girdiğini varsayarsakMefkurem benim durumumu yine de bir hesaplayabilir misin? meraktan çatlıycam ben yapamıyorum. ne kadar etki ediyorum takıma girdiğimde görmek istiyorum. 52.4 kg ile 13. takımdan 340. etapta ayrılmışım sonra 71 oldum burda paylaşıma başladım. şimdi 69.3 ama haftaya kadar ben 68 e düşerim. nedir benim durumum yardım et kaptiş
evet canim.bugun ayaklarima karasular indi.cok eglendik ama cok yoruldum.o park senin bu sokak benim geziyoruz.ins Allah sana da nasip eder.ben bosanma surecindeyim canim.babasi dilekce vetielegi zaman nafaka istemiyeyim diye 2 yasinda benden habersiz kacirdi nafaka istersen cocugunu bi daha goremexsin vs santaj yapti.3-4 gun ayri kaldik.sonra polis zoruyla aldim cok sukur.tabi konusamadi 3-4 gun.baya zor zaman gecirdik.su an toparladi ama tabi o gunlerin izi kaldi cocukta.biseylerden ayrilma konusunda zorlaniyoruzben kendimi tanıttığımı düşünüyorum aslında burda çok da fazla paylaşım yapıyorum
böyle düşünüyorsan böyle olsun napalım haftaya girerim.
amaaan napalım peki
ben 2 yılı aşkındır yokum bu nedenle benim kilom ona göre hesaplancak. ben hesaplamayı bilsem yaparım çok az etki edecek takıma aldığım kilolar ay hesabına vurulacağı için sanırım
ay kıyamam ben onaaaababa kaçırma olayı falan orayı anlamadım
valla ben de şaşırdım kime kızsan bilmiyorum sanırım senin oğlun öğretmenini seviyordu o yüzden de etkilenmiştir. canım benim ya pek de duygusal oooyyy
evladım yok bilmiyorum da daha bi ilgilen bence bu sıra düşüncesini başka yöne çevirecek şeyler yap dikkatini dağıt
iyi fikir ben de öyle yapmıştım ama sonradan alınca açıkcası resmen kıyafetsiz kaldım. bir kaç her bedene uygun kıyafetim vardı onlarla idare etmeye çalışıyorum çok çok az yeni şey aldım. yediremiyorum şişmanlığı çünkü
sen de biraz bırak bence hayat bu ne olur ne olmaz
Sağolasın Tatlım
Daha babaanne lafına pek alışamasamda
Güzel bişey
Çünkü benim yaşımda kimileri daha küçük çocukla uğraşıyor
Elifcim geçende sormuştum ama görmedin heralde
Sen takıma nezaman gelmiştin
10 gundur oglan cok huzursuzdu.ara ara atesi cikiyordu.hep aglana modu.hic yapmadigi oyuncak firlatmaya baslafi.epey ugrastirdi.dun ogrendim ki kreste cok sevdigi ogretmeni degismis :/benim de haberim olmamis ustelik.meger yavrucuk ogretmeniyle vedalasamamis derdi oymus.simdi ben kime kizayim bana bunu haber vermeyen idareciye mi vedalasmadan gider ogretmene mi ?kova burcu olan ve baba kacirdiktan sonra bu kadar hassaslasan oglana mi?erkek cocuk bu kadar naif olmasi normal mi ya:/:/heee bi de butun bunlari farkedemeyen ben olan anneye mi?dun ogunu unutmamin nedeni bu islerdi.okulda caktirmadan yardimciya sorayim dedim o da yememis icmemis dogggruuu idareciye.o da beni ariyo sigortasi yok degildi benim.calisanlarim sigortali vs.yav dedim bana ne kendi aranizda ne yaparsaniz yapin.bu oglanla telde vedalastirin yeter.ben mi anormalim ya.siniftaki hic bi cocuk sallamamis.bizimki bildigin depresyon modu:/:/ay cok uzun olmus.eminim herkes her gun bicok dert yasiyodur.bu devede b
piredir.ama bi yere yazmasaydim sinirimi alamiycaktim.kusura bamayin lutfen kizlar:/:/
Ben de disardayken hic aklima gelmiyor ya yemekyarin icin avantaj gerci.bosver bugun de boyle olsun
guzel menu canim.spor da evde yerinde 200 kwre ziplamak bile cok iyi hi spor.10 dklik bisey yapsan cok faydasini gorursun.bu menuyle
Kız bisi yememissinki acikmadinmi
Afiyet olsun canım
Bugun butun gun disardaydik oglusla.anneanne-dede tatildeyken basbasa kalip cok geziyoruz.gezerken de unutuyorum yemek yemegi
Kaçırması ćok kötü olmuş. O yüzden ayrılma sorunu yaşıyor bence. Hakkınızda hayırlısı canım.evet canim.bugun ayaklarima karasular indi.cok eglendik ama cok yoruldum.o park senin bu sokak benim geziyoruz.ins Allah sana da nasip eder.ben bosanma surecindeyim canim.babasi dilekce vetielegi zaman nafaka istemiyeyim diye 2 yasinda benden habersiz kacirdi nafaka istersen cocugunu bi daha goremexsin vs santaj yapti.3-4 gun ayri kaldik.sonra polis zoruyla aldim cok sukur.tabi konusamadi 3-4 gun.baya zor zaman gecirdik.su an toparladi ama tabi o gunlerin izi kaldi cocukta.biseylerden ayrilma konusunda zorlaniyoruz
Eğer paylaşımın ve kilo Vermen yeterli olursa haftaya 3. Cuman oluyor Cnm istersen listeye girebilirsinSanırsam 9 temmuzda gelmißtim. 87.6 baßlanhıç kilom. Hedefim de 68 kg. İnşalla verebilirim.
Aclktan oluyorum suandaKız bisi yememissinki acikmadinmi
Afiyet olsun canım
Kuzum gerçekten çok sağlıksız bi günün olmuşAclktan oluyorum suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?