Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menum
Sabah 12
Bir dilim tb ekmeği
1.5 yumurtadan omlet
Yarım domates
Bir salatalık
Akşam 19
Bir tabak peynirli mantar yağsız ve tuzsuz
Bir tabak salata

Su
2 litre
Spor 15 dk egzersiz oglus rahat verse daha yapacaktım

canım yediklerin güzel çikolatalı süt yerine 2 hurma yada 2 kayisi veya 1 incir yesen çok güzel olurdu hatta çikolatalı süt yerine tarçınlı süt icseydin tatlı isteğin hemen giderdi.
Tarcinli sut hic aklima gelmedi gercektn ama ewt kayisida yiyebilirdim cikolatalida cok agir olmicagini dusunmustum canm

Afiyt olsun canim cok guzel bi menuu begendimm

Hosgeldin caniim kac kiloydun hedefin kac insallah hedefine ulasirsin :)

Bugun cok absürd bi menu oldu benim ewde deildim
Sabah 12.00 : peynir+zeytin+fasulte tavasi misir unlu 1 kasik+1 dilim karpuz
Saat 15.00: 1 turk kahvesi ( az sekerli)
Baskada bisey yememism yemegi unuttum walla disardayken
Su 2 lt
Spor 1 saat yuruyus

Orasi da dogru:/ins simdi rahatliyorsundur.Rabbim de sana genc gibi guzel zamanlar yasatsin ins
Ayyy şımardım bak

Isteyen istediği takıma transfer oluyor yada izine çıkıyor
Fazla üyeleri yok heralde
simar kiz simarrrr yakisir
haa haaa bu kadar acik torpil istiyorum.diyosun:)masallah cok guzel gidiyorsun yanliz.sakin birakma canim.bu margarin paketlerinden kurtulalim ins
Iste kizlar hassas zaten de bizimki erkek ya.az sert olsun umursamaz olsun istiyorum ana yurecigi beya:)

canim oglusun normal.benimki kaprisli kiz gibi:)
Menum
Sabah 12
Bir dilim tb ekmeği
1.5 yumurtadan omlet
Yarım domates
Bir salatalık
Akşam 19
Bir tabak peynirli mantar yağsız ve tuzsuz
Bir tabak salata

Su
2 litre
Spor 15 dk egzersiz oglus rahat verse daha yapacaktım
Afiyet olsun canim guzel menu

Ben de disardayken hic aklima gelmiyor ya yemekyarin icin avantaj gerci.bosver bugun de boyle olsun
guzel menu canim.spor da evde yerinde 200 kwre ziplamak bile cok iyi hi spor.10 dklik bisey yapsan cok faydasini gorursun.bu menuyle

Menum
sabah 10.00
1/2 simit 1.5 karper(disardaydim.tb almayi unutmusum)
Ogle 13.00
100 gr somon.salata.haslanmis sebze brokoli karnibahar fasulye karisimi.2 sogan halkasi
Aksam 17.00
2 kucuk boy tavuk nugget
Spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre

Kız bisi yememissinki acikmadinmi
Afiyet olsun canım

Bugun butun gun disardaydik oglusla.anneanne-dede tatildeyken basbasa kalip cok geziyoruz.gezerken de unutuyorum yemek yemegi

Tatlım bugünkü Kilona ve bu hafta listeye girdiğini varsayarsak

52.4 - 69.3 = +16.9

16.9 / 52.4 * 100 = 32.25

32.25 / 133 =%- 0.24

Buseb (52.4/69.3/+16.9/%-0.24) 340.etapta izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 133 e bölündü

Haftaya 134 e bölünecek

evet canim.bugun ayaklarima karasular indi.cok eglendik ama cok yoruldum.o park senin bu sokak benim geziyoruz.ins Allah sana da nasip eder.ben bosanma surecindeyim canim.babasi dilekce vetielegi zaman nafaka istemiyeyim diye 2 yasinda benden habersiz kacirdi nafaka istersen cocugunu bi daha goremexsin vs santaj yapti.3-4 gun ayri kaldik.sonra polis zoruyla aldim cok sukur.tabi konusamadi 3-4 gun.baya zor zaman gecirdik.su an toparladi ama tabi o gunlerin izi kaldi cocukta.biseylerden ayrilma konusunda zorlaniyoruz

Canım böğle de hep yedekte var diye samaya başlayınca alıyorum. İnanmsyacaksın ama 38 den 48 e kadar beden var evde. Mağaza gibiyim.

Sanırsam 9 temmuzda gelmißtim. 87.6 baßlanhıç kilom. Hedefim de 68 kg. İnşalla verebilirim.

Canım öğretmeniyle telefonda görüßtür. Onun bit dözü inan onu rahatlatır.

Ben de disardayken hic aklima gelmiyor ya yemekyarin icin avantaj gerci.bosver bugun de boyle olsun

guzel menu canim.spor da evde yerinde 200 kwre ziplamak bile cok iyi hi spor.10 dklik bisey yapsan cok faydasini gorursun.bu menuyle

Canım beni gaza getirdin yaymadan 20 dk yürüyeyim.

Kız bisi yememissinki acikmadinmi

Afiyet olsun canım

Teşekkür ederim.

Bugun butun gun disardaydik oglusla.anneanne-dede tatildeyken basbasa kalip cok geziyoruz.gezerken de unutuyorum yemek yemegi

Ne güzel unutmak. Ben hiç unutmuyorum. Hatta hep aklımda.

Kaçırması ćok kötü olmuş. O yüzden ayrılma sorunu yaşıyor bence. Hakkınızda hayırlısı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…