- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.881
Benim evde 42den 48 1 er hurc vardi kiyafet.ustune de koca kagida cikti almistim.dolabi acinca cok komik duruyodu dedigin gibi.aslinda sen kendini daha iyi bilirsin.Canım böğle de hep yedekte var diye samaya başlayınca alıyorum. İnanmsyacaksın ama 38 den 48 e kadar beden var evde. Mağaza gibiyim.
Sanırsam 9 temmuzda gelmißtim. 87.6 baßlanhıç kilom. Hedefim de 68 kg. İnşalla verebilirim.
Canım öğretmeniyle telefonda görüßtür. Onun bit dözü inan onu rahatlatır.
Canım beni gaza getirdin yaymadan 20 dk yürüyeyim.
Teşekkür ederim.
Ne güzel unutmak. Ben hiç unutmuyorum. Hatta hep aklımda.
salatalik ye 1-2 tane.bi de yesil cayin varsa ic.uyu hemen.ben ona ugrasiyorumAclktan oluyorum suanda
ya iste ayni ben.dengesiz besleniyorum ben de onun gibi.yok saldirmaz benim arkadasim basini koyup uyur insKuzum gerçekten çok sağlıksız bi günün olmuş
Istersen 1 kase yoğurt ye
Kız sende ya çok yiyon yada hiç yemiyon
Sakın gece dayanamayıp saldırma
Bak yarın tartı var
betusum azıcık atistir birşeyler ama hafif olsunAclktan oluyorum suanda
Iyi geceler tatlımHatunlar ben yatiyorum.herkes bu gece uykuda bol bol yag eritsin vucuttan ins.şakır sakir gitsin kilocuklar
Eğer paylaşımın ve kilo Vermen yeterli olursa haftaya 3. Cuman oluyor Cnm istersen listeye girebilirsin
Hatunlar ben yatiyorum.herkes bu gece uykuda bol bol yag eritsin vucuttan ins.şakır sakir gitsin kilocuklar
Kizlar yarım saat yürüyüş yaptım bir avuçta kuruyemiş yedim şu diyet karışık olanlardan
Iyi Geceler CanımYarın herkese bol eksili bir gün diliuorum. İyi geceler datlu riyalar.
Ooo Mervee Kek Yemissin Kısır VarMerhaba kizlar dun gece menumu yazamdm meydanlardaydik
Sabah11:00
1 has.yumurta
Kk peynir
Domates
Salatalik
1dilim tb ekmk cay
Ogle16:00
1kase kisir
1dilim kek
2bardak cay
Aksam20:00
2bardak ayran
Su2 litre
Spor yok
Bugunun menüsü
2yumurtadan maydonozlu omlet
1kk peynir
Ogle14:00
1kase yogurt corbasi
Aksam19:00
1salkim uzum
1dilim karpuz
2erik
1fincan turk kahvesi
Su 2.5litre
Spor 30dk yuruyus 15 dk parkta spor
ya ruh halime göre yiyorum iste canim bide havalar çok etkiliyor beniNe cok sayfa biriktirmisim cenenizde dusmus
10.takimin kapanmasina uzuldum nede olsa hepsinde emek var mefkurem soru sormus cewap verelim kaptan olmak istememMefkurem
Listeye girmek icin azcık daha dayan buseeeee ne sabirsiz bise ciktin@buseb
Sanada iyi gecelr tatlim @elifvecebir
Bugunde cok az yemisin gulooo acliktan saldirmayasin oraya burayaAlinin_Annesi
Yaseminim bu ara ayri dustuk ya ne var ne yok tatlimzamannn35
Kabizligin duzeldimi elifim menulerinde bu hafta sahane hee senden bol eksi bekliyorumeliya
Kiz fatma cocugun sanirim ogretmeni vedalasmadan gitmiscocuklar b7 konuda cok hassas oluyor ben bile 3gunluk cocuklarla vedalastim oyle ayrildim ayip etmis yahuu B burnfat55
Hilalcim sende bu hafta cok az yedin bugunku menunde oyle istahsizligin dewam sanrim ama bole dewam etme duzene sok kendini canim metonu bozmaCurukElma
Ay ınş oluruz canım ama ben fazla eksi gorecegimi sanmıyorum sabit bile olabilir.Noldu ya ben geldim hepiniz kacmisinizyarinn sabah tarti gunu umarim gitmistir yaglar ve yine bu hafta 1.oluruz inşallah kimsecikler yoksa bende cikiyorum iste hııhh ay yada azcik bir derdim vara bakim sitede kimlerin ne derdi varmis azcik guzin ablacilik yapim hadi çaving
Daha uyumadim canım. Ya reglim yaklaştı şişkinlik var. Pazartesi de +200 çıkmıştımHilalim uyumadinmi sen
Eksi gorursun canim neden gormeyesin kiz bu hafta zaten ne yedinki
Bende ragl olcam bugun yarin olurum herhalde bugun tartilmadm ama carsamba -200 dum bu ara zaten hep gidim gidim gidiyo gerci bayada yemisim ya listelerime baktimda full cekirdekDaha uyumadim canım. Ya reglim yaklaştı şişkinlik var. Pazartesi de +200 çıkmıştım
Aynen mervecim benimde 2 3 gün var.Bende ragl olcam bugun yarin olurum herhalde bugun tartilmadm ama carsamba -200 dum bu ara zaten hep gidim gidim gidiyo gerci bayada yemisim ya listelerime baktimda full cekirdek
Biraz cok gezmekten oldu bunlar hilalcim evde dursam hic sorun olmiycak neyse bakalim yarin tartilar konusacakAynen mervecim benimde 2 3 gün var.
Kız kacamaksiz günün yok nerdeyse bu ara tutamadin kendini
Aynen ins eksi çıkarız yaa :)Biraz cok gezmekten oldu bunlar hilalcim evde dursam hic sorun olmiycak neyse bakalim yarin tartilar konusacak
Iyi geceler kuzuKizlar ben yatıyorum iyi geceler size :)
Menum
Sabah 12
Bir dilim tb ekmeği
1.5 yumurtadan omlet
Yarım domates
Bir salatalık
Akşam 19
Bir tabak peynirli mantar yağsız ve tuzsuz
Bir tabak salata
Su
2 litre
Spor 15 dk egzersizoglus rahat verse daha yapacaktım
Bugun cok absürd bi menu oldu benim ewde deildim
Sabah 12.00 : peynir+zeytin+fasulte tavasi misir unlu 1 kasik+1 dilim karpuz
Saat 15.00: 1 turk kahvesi ( az sekerli)
Baskada bisey yememism yemegi unuttum walla disardayken
Su 2 lt
Spor 1 saat yuruyus
haa haaa bu kadar acik torpil istiyorum.diyosun:)masallah cok guzel gidiyorsun yanliz.sakin birakma canim.bu margarin paketlerinden kurtulalim ins
Bu günkü menü.
Sabah 9.00
1 kk peynir
Fomates
Salatalik
1 dilim ekmek
Ara 11.00
Şekersiz türk kahvedi
Öğlen 14.00
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
Ara 16.30
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 19.00
Bol salata
2 litre su
Spor yok
Menum
sabah 10.00
1/2 simit 1.5 karper(disardaydim.tb almayi unutmusum)
Ogle 13.00
100 gr somon.salata.haslanmis sebze brokoli karnibahar fasulye karisimi.2 sogan halkasi
Aksam 17.00
2 kucuk boy tavuk nugget
Spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre
Tatlım bugünkü Kilona ve bu hafta listeye girdiğini varsayarsak
52.4 - 69.3 = +16.9
16.9 / 52.4 * 100 = 32.25
32.25 / 133 =%- 0.24
Buseb (52.4/69.3/+16.9/%-0.24) 340.etapta izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 133 e bölündü
Haftaya 134 e bölünecek
evet canim.bugun ayaklarima karasular indi.cok eglendik ama cok yoruldum.o park senin bu sokak benim geziyoruz.ins Allah sana da nasip eder.ben bosanma surecindeyim canim.babasi dilekce vetielegi zaman nafaka istemiyeyim diye 2 yasinda benden habersiz kacirdi nafaka istersen cocugunu bi daha goremexsin vs santaj yapti.3-4 gun ayri kaldik.sonra polis zoruyla aldim cok sukur.tabi konusamadi 3-4 gun.baya zor zaman gecirdik.su an toparladi ama tabi o gunlerin izi kaldi cocukta.biseylerden ayrilma konusunda zorlaniyoruz
Aclktan oluyorum suanda
Kizlar yarım saat yürüyüş yaptım bir avuçta kuruyemiş yedim şu diyet karışık olanlardan
Yarın herkese bol eksili bir gün diliuorum. İyi geceler datlu riyalar.
Merhaba kizlar dun gece menumu yazamdm meydanlardaydik
1 has.yumurta
Kk peynir
Domates
Salatalik
1dilim tb ekmk cay
Ogle16:00
1kase kisir
1dilim kek
2bardak cay
Aksam20:00
2bardak ayran
Su2 litre
Spor yok
Bugunun menüsü
2yumurtadan maydonozlu omlet
1kk peynir
Ogle14:00
1kase yogurt corbasi
Aksam19:00
1salkim uzum
1dilim karpuz
2erik
1fincan turk kahvesi
Su 2.5litre
Spor 30dk yuruyus 15 dk parkta spor
Listeye girmek icin azcık daha dayan buseeeee ne sabirsiz bise ciktin@buseb
Noldu ya ben geldim hepiniz kacmisinizyarinn sabah tarti gunu umarim gitmistir yaglar ve yine bu hafta 1.oluruz inşallah kimsecikler yoksa bende cikiyorum iste hııhh ay yada azcik bir derdim vara bakim sitede kimlerin ne derdi varmis azcik guzin ablacilik yapim hadi çaving
Kizlar ben yatıyorum iyi geceler size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?