Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim evde 42den 48 1 er hurc vardi kiyafet.ustune de koca kagida cikti almistim.dolabi acinca cok komik duruyodu dedigin gibi.aslinda sen kendini daha iyi bilirsin.
Aclktan oluyorum suanda
salatalik ye 1-2 tane.bi de yesil cayin varsa ic.uyu hemen.ben ona ugrasiyorum
Kuzum gerçekten çok sağlıksız bi günün olmuş
Istersen 1 kase yoğurt ye
Kız sende ya çok yiyon yada hiç yemiyon

Sakın gece dayanamayıp saldırma
Bak yarın tartı var
ya iste ayni ben.dengesiz besleniyorum ben de onun gibi.yok saldirmaz benim arkadasim basini koyup uyur ins

Eğer paylaşımın ve kilo Vermen yeterli olursa haftaya 3. Cuman oluyor Cnm istersen listeye girebilirsin

Çok isterim tabii ki de. Çünkü ben 89 ları görmüştüm. Geçen hafta güzel kilo vermiştim ama bu hafta vücut kendini tuttu herhalde. Çok veteceğimi sanmam. Haftaya inşallah güzel bir eksi görürüm.

Hatunlar ben yatiyorum.herkes bu gece uykuda bol bol yag eritsin vucuttan ins.şakır sakir gitsin kilocuklar

Kizlar yarım saat yürüyüş yaptım bir avuçta kuruyemiş yedim şu diyet karışık olanlardan

Hadi iyi geceler çıtıtlar. Rüyanızda bol bol yiyecekler yiyelim ki sabah tok kalkalım.

Merhaba kizlar dun gece menumu yazamdm meydanlardaydik
Sabah11:00
1 has.yumurta
Kk peynir
Domates
Salatalik
1dilim tb ekmk cay
Ogle16:00
1kase kisir
1dilim kek
2bardak cay

Aksam20:00
2bardak ayran
Su2 litre
Spor yok

Bugunun menüsü
Sabah11:00
2yumurtadan maydonozlu omlet
1kk peynir

Ogle14:00
1kase yogurt corbasi

Aksam19:00
1salkim uzum
1dilim karpuz
2erik
1fincan turk kahvesi
Su 2.5litre
Spor 30dk yuruyus 15 dk parkta spor

Ne cok sayfa biriktirmisim cenenizde dusmus
10.takimin kapanmasina uzuldum nede olsa hepsinde emek var mefkurem soru sormus cewap verelim kaptan olmak istemem Mefkurem
Listeye girmek icin azcık daha dayan buseeeee ne sabirsiz bise ciktin @buseb
Sanada iyi gecelr tatlim @elifvecebir
Bugunde cok az yemisin gulooo acliktan saldirmayasin oraya buraya Alinin_Annesi
Yaseminim bu ara ayri dustuk ya ne var ne yok tatlim zamannn35
Kabizligin duzeldimi elifim menulerinde bu hafta sahane hee senden bol eksi bekliyorum eliya
Kiz fatma cocugun sanirim ogretmeni vedalasmadan gitmis cocuklar b7 konuda cok hassas oluyor ben bile 3gunluk cocuklarla vedalastim oyle ayrildim ayip etmis yahuu B burnfat55
Hilalcim sende bu hafta cok az yedin bugunku menunde oyle istahsizligin dewam sanrim ama bole dewam etme duzene sok kendini canim metonu bozma CurukElma

Noldu ya ben geldim hepiniz kacmisiniz yarinn sabah tarti gunu umarim gitmistir yaglar ve yine bu hafta 1.oluruz inşallah kimsecikler yoksa bende cikiyorum iste hııhh ay yada azcik bir derdim vara bakim sitede kimlerin ne derdi varmis azcik guzin ablacilik yapimhadi çaving

Yarın herkese bol eksili bir gün diliuorum. İyi geceler datlu riyalar.
Iyi Geceler Canım
Ooo Mervee Kek Yemissin Kısır Var
Bugünkü menun güzel ama
ya ruh halime göre yiyorum iste canim bide havalar çok etkiliyor beni bu düzene sokamadim zaten
Ay ınş oluruz canım ama ben fazla eksi gorecegimi sanmıyorum sabit bile olabilir.

Daha uyumadim canım. Ya reglim yaklaştı şişkinlik var. Pazartesi de +200 çıkmıştım
Bende ragl olcam bugun yarin olurum herhalde bugun tartilmadm ama carsamba -200 dum bu ara zaten hep gidim gidim gidiyo gerci bayada yemisim ya listelerime baktimda full cekirdek

Menum
Sabah 12
Bir dilim tb ekmeği
1.5 yumurtadan omlet
Yarım domates
Bir salatalık
Akşam 19
Bir tabak peynirli mantar yağsız ve tuzsuz
Bir tabak salata

Su
2 litre
Spor 15 dk egzersiz oglus rahat verse daha yapacaktım

baaak yine mantaarr

buseb kız azıcık sabret

kız sabrediyorum da heves işte

hem ben geri dönen üyeyim şişkoyum benim listeye girme hakkım var ve eski takımım da kapalı ama kaptan beni tanımıyor bekletiyor bende hakveriyorum paşa paşa bekliyom üstüme gelmeeeeeeeee

açlık yinee

haa haaa bu kadar acik torpil istiyorum.diyosun:)masallah cok guzel gidiyorsun yanliz.sakin birakma canim.bu margarin paketlerinden kurtulalim ins

yok kız valla torpil değiilll

ben geri dönen üyeyim şişkoyum benim listeye girme hakkım var ve eski takımım da kapalı ama kaptan beni tanımıyor bekletiyor bende hakveriyorum paşa paşa bekliyom üstüme gelmeeeeeeeee

beğendim ama akşam seni tok tutmuştur inş

Menum
sabah 10.00
1/2 simit 1.5 karper(disardaydim.tb almayi unutmusum)
Ogle 13.00
100 gr somon.salata.haslanmis sebze brokoli karnibahar fasulye karisimi.2 sogan halkasi
Aksam 17.00
2 kucuk boy tavuk nugget
Spor 30 dk yuruyus
su 2.5 litre

afiyet olsun fena sayılmaz soğan halkası kötü olmuş

teşekkürler ilgilendiğin için kaptiş
ayyy çok az etki edicek yani çok sevindim gazlandım ohh

Allah yardımcın olsun tekrar o günleri size yaşatmasın canım

Aclktan oluyorum suanda

ooyy betül yaaaaaa mefkurem demiş bak yoğurt yemişsindir inş tartı öncesi çok önemli bi gündü

Kizlar yarım saat yürüyüş yaptım bir avuçta kuruyemiş yedim şu diyet karışık olanlardan

ahh be hilaaaaaaalllllllll

Yarın herkese bol eksili bir gün diliuorum. İyi geceler datlu riyalar.

iyi gecelr tatlışş

mervee dünkü menün cidden çok fenaymış ama bugün iyi hadi bakalım eksi çıkarsın inş yarın

Listeye girmek icin azcık daha dayan buseeeee ne sabirsiz bise ciktin @buseb

kız sabrediyorum da heves işte

hem ben geri dönen üyeyim şişkoyum benim listeye girme hakkım var ve eski takımım da kapalı ama kaptan beni tanımıyor bekletiyor bende hakveriyorum paşa paşa bekliyom üstüme gelmeeeeeeeee

Kizlar ben yatıyorum iyi geceler size :)

iyi geceler ben de kaçıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…