Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Takımı kapatmaktan vazgeçtiler cnm
Biraz destek istediler

Kız fazla takılma bdv ye yoksa mapuslara düşersin bak

***9.TAKIM 475..ETAP***

eliya (74.5/
Zamannn35(82/
KumraL_KrakeR(72.9/
ayeyldz (73.3//%) etap birleşimi ve geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 3 e bölündü
erdemhilal(76.2/
Alinin_Annesi(76.8/

9.takım genel ortalama %

Liste dışı

burnfat55 (
Elifvecebir(
Buseb (

Kizlar eve yeni geldim kusura bakmayın. Menüm.
Sabah 9
1 yumurta

Saat 12
1 yumurta
2 kk peynir

Saat 16
1 buyuk kase zencefilli yogurt

Aksam saat 20
1 küçük kase yoğurt
3 kaşık et sote
Yarım patlıcan.

Su 3 litre
Spor 4 saat carsida araliksiz yürüyüş

Protein günü yapıyordum patlican karıştı araya eltim deydik akşam yemeğinde. Bol eksili bir cuma diliyorum

@seydan94 canım nasılsın heyecan varmı hastalığın tamamen geçti mi? Güzel gelin hersey gönlünce olsun.

Gunaydin kizlar.ins herkes bol bol eksi ciksin bugun....guzel bir gunununz hayirli bir cumaniz olsun.cumaya gore az ama p.tesiye gore guzel bi kilo.aksam yemegini yemeyip erken uyuyunca aclik hissetmiyorum.ama guzel gidiyor.diyetisyen onermisti.her zaman degil ama haftada 1-2 aksam bunu dene demisti.gerci yag olcumu yaptirmk lazim.yagdan mi gidiyor acep bilemedim.HAYDIIII BAKALIM EKSILERI GORELIM HATUNLARRRRRR

Kendisi bildirmiş başka bi grupta. O kadar eminimki böyle bi kuralın bana soylenmedigine. Hastalıkları atlatinca rahatlarim dönerim belki demiştim kaç defa. Listede olmasam bile aranıza girmek de çok guzel ama :)
canım kh de al pro da ikisini de almak lazım ben de 2 gün sonra almaya başlıycam

kıyamam ben sana yaaa pisi pisine gitmiş gibi oldun sen
bak hilal öneri de bulunmuş onun dediğini bir yap sen
Düşündükçe ona sinirlendim bende. Detayları bilmiyorum bulamadım vs dedim yine de kendin cikarsan 6 ay giremezsin denmedi. Ben duygularımı kendisine anlattım o paylaşmış bi karışıklık olduğunu. Bakalım sonuç ne çıkacak?

Hosgeldin caniim kac kiloydun hedefin kac insallah hedefine ulasirsin :)
Hoş buldum :) ben 83 ile başladım. Bu sabah güncel kilom 77. Hedefim 70 amin :)
Olmasın olmasın. Sert vurdumduymaz erkekler yüzünden neler çekiyoruz biz kadınlar. Güçlü olsun tabi ama duygusal da olsun azicik. Verem etmesin karısını sevgilisini :))) benim oglum da duygusal olacak gibi.daha 9 aylık ama durum onu gösteriyor. :)
(( ne kadar zor günler gecirmissiniz. Allah yar ve yardimciniz olsun. Insanlar duyguları için çocukları nasıl da hiçe sayabiliyorlar anlayamıyorum hele dr kendi evladını. Allahım ona da Hidayet versin. Ama herseyden önce kuzucuguna güç versin herseyi unutmasi yara kalmaması için.

Günaydın.
Aslında gün sonunda bildirim yapmak istiyorum ama kıtapla uyuyakalinca sabaha kalıyor
Dünkü menüm
9 kahvalti
yarım yağsız gözleme
2 şekersiz çay
Az pekmez
13 öğle yemeği
Döner ama ekmeksiz pilavsız
1 ayran
16 ara
2 şekersiz çay
3 bebe bisküvisi
19 akşam yemeği
3 yk yoğurt
3 yk tavuklu nohut yemeği
1 murdum erigi

Spor yok
Su 3 lt
Sabah aç karnına 1 bardak limonlu su

Size veda etmeye geldim kızlar.
Yaptığı haksizligi dile getirdim diye suçlu oldum ben. Kendime bahane ariyormusum gibi suçlamalarla karşılaşıyorum. Ben hata etmişim bilgilendirmemekle demek yerine özel sorunlarım vs diye laf kalabaligi yaptı sağolsun. Çok kalbim kırıldı. Çok şaşırdım. Evet benim zorlu bi hayatım var kendimce. Çok zor bi hafta geçirdim.Ama bunun böyle kalp kırmak icin kullanılmasına çok kırıldım.ben arkadaslik adiyla paylasmistim sikintilarimi.başıma kalksinlar hakaret etsinler diye degil.üstelik ben hicbirseyi başka bi hatami kapatmak için kullanmadım. Kullanmamda. Kk yi bitirdim kendimce. 2012den beri burdayım,topiğim de oldu yıllarca.ama böyle bişeyle karşılaşmamistim hiç. Kimseye de böyle kırgınlık yasatmadim kendi hatam yüzünden.
Neyse çok uzattım. Hakkınızı helal edin. Kendinize iyi bakin

Canim ne oldu ya dur hele niye hemen gidiyosun

Cok guzel canim
Gecen cuma 86.4
Bugun:86.1
Fark:-0.3
Yuzde:%0.34
Mesaj sayim:43
Guzel canim azda olsa eksilmisin
Nasil yani aksam yemegi yemedenmi yat dedi
Günaydın cumartesi artık evime dönüyorum daha cok aranizda olacagim ve diyetime daha saglam devam edeceğim
Gecen cuma 82
Bu cuma 81.5
Fark 0.5 kg
%0.60
Mesaj +40
Spor +200
Don artikk seker yine iyi vermisin tatliskom

Gecen cuma 86.4
Bugun:86.1
Fark:-0.3
Yuzde:%0.34
Mesaj sayim:43

tebrikler canım güzell :))

menü güzel ama bebe bisküvi aşırl kalorili insanlar onu özellikle kilo almak için yiyor aman dikkat :)

Günaydın cumartesi artık evime dönüyorum daha cok aranizda olacagim ve diyetime daha saglam devam edeceğim
Gecen cuma 82
Bu cuma 81.5
Fark 0.5 kg
%0.60
Mesaj +40
Spor +200

-500 gayet güzel tebrikler yasemin :)

ne olmussa olmus sen niye veda ediyorsun boşver burda devam et kendine kötülük etme kimse için :) tatlı canını sıkma bu kadar kırılgan olma hiçbir şey için kendini yıpratmana değmez :)

geçen hafta 70.8
bu sabah 69.3
fark 1,5 kg

yüzde hesaplıycam ama nasıl yapcağımı unutmusum şimdi acil kahvaltı yapmalıyım sonra hesaplarım

mesaj sayımı bilmiyorum ama çok :) şuan telden giriyorum. sonra saycam

Kilo bildirim gelsin o zaman
Gecen hafta:72.9
Bu hafta: 72.7
Fark:_200 (% 0.27)
Spor 30dk yuruyus 15 dakika parkta spor ( koca hafta ne cok spor yapmisim)

Geçen hafta 70.8
Bu hafta 69.3
Fark -1.5
Yüzde 2.12
Mesaj +130
Spor 30 dk yürüyüş

2 gündür duraklama yaşıyorum bugün kendimde hal bulursam dışarda yürüycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…