- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.901
Takımı kapatmaktan vazgeçtiler cnmNe cok sayfa biriktirmisim cenenizde dusmus
10.takimin kapanmasina uzuldum nede olsa hepsinde emek var mefkurem soru sormus cewap verelim kaptan olmak istememMefkurem
Listeye girmek icin azcık daha dayan buseeeee ne sabirsiz bise ciktin@buseb
Sanada iyi gecelr tatlim @elifvecebir
Bugunde cok az yemisin gulooo acliktan saldirmayasin oraya buraya@Alinin_Annesi
Yaseminim bu ara ayri dustuk ya ne var ne yok tatlimzamannn35
Kabizligin duzeldimi elifim menulerinde bu hafta sahane hee senden bol eksi bekliyorumeliya
Kiz fatma cocugun sanirim ogretmeni vedalasmadan gitmiscocuklar b7 konuda cok hassas oluyor ben bile 3gunluk cocuklarla vedalastim oyle ayrildim ayip etmis yahuu B burnfat55
Hilalcim sende bu hafta cok az yedin bugunku menunde oyle istahsizligin dewam sanrim ama bole dewam etme duzene sok kendini canim metonu bozma @erdemhilal
Kendisi bildirmiş başka bi grupta. O kadar eminimki böyle bi kuralın bana soylenmedigine. Hastalıkları atlatinca rahatlarim dönerim belki demiştim kaç defa. Listede olmasam bile aranıza girmek de çok guzel ama :)Benim oglumda pek umursamaz olduğu için ne yapılır bilmiyorum canım. Ama telefonda konuşması belki ise yarayabilir.
Canım madem kaptanın hatası bi paylaşım bölümüne yaz olanları. @seaBahAR dı sanırım bu bölüme bakan. Belki birşeyler yapılabilir.
Düşündükçe ona sinirlendim bende. Detayları bilmiyorum bulamadım vs dedim yine de kendin cikarsan 6 ay giremezsin denmedi. Ben duygularımı kendisine anlattım o paylaşmış bi karışıklık olduğunu. Bakalım sonuç ne çıkacak?canım kh de al pro da ikisini de almak lazım ben de 2 gün sonra almaya başlıycam
kıyamam ben sana yaaa pisi pisine gitmiş gibi oldun sen
bak hilal öneri de bulunmuş onun dediğini bir yap sen
Hoş buldum :) ben 83 ile başladım. Bu sabah güncel kilom 77. Hedefim 70 amin :)Hosgeldin caniim kac kiloydun hedefin kac insallah hedefine ulasirsin :)
Olmasın olmasın. Sert vurdumduymaz erkekler yüzünden neler çekiyoruz biz kadınlar. Güçlü olsun tabi ama duygusal da olsun azicik. Verem etmesin karısını sevgilisini :))) benim oglum da duygusal olacak gibi.daha 9 aylık ama durum onu gösteriyor. :)Orasi da dogru:/ins simdi rahatliyorsundur.Rabbim de sana genc gibi guzel zamanlar yasatsin ins
simar kiz simarrrr yakisir
haa haaa bu kadar acik torpil istiyorum.diyosun:)masallah cok guzel gidiyorsun yanliz.sakin birakma canim.bu margarin paketlerinden kurtulalim ins
Iste kizlar hassas zaten de bizimki erkek ya.az sert olsun umursamaz olsun istiyorum ana yurecigi beya:)
canim oglusun normal.benimki kaprisli kiz gibi:)
Afiyet olsun canim guzel menu
evet canim.bugun ayaklarima karasular indi.cok eglendik ama cok yoruldum.o park senin bu sokak benim geziyoruz.ins Allah sana da nasip eder.ben bosanma surecindeyim canim.babasi dilekce vetielegi zaman nafaka istemiyeyim diye 2 yasinda benden habersiz kacirdi nafaka istersen cocugunu bi daha goremexsin vs santaj yapti.3-4 gun ayri kaldik.sonra polis zoruyla aldim cok sukur.tabi konusamadi 3-4 gun.baya zor zaman gecirdik.su an toparladi ama tabi o gunlerin izi kaldi cocukta.biseylerden ayrilma konusunda zorlaniyoruz
Canim ne oldu ya dur hele niye hemen gidiyosunSize veda etmeye geldim kızlar.
Yaptığı haksizligi dile getirdim diye suçlu oldum ben. Kendime bahane ariyormusum gibi suçlamalarla karşılaşıyorum. Ben hata etmişim bilgilendirmemekle demek yerine özel sorunlarım vs diye laf kalabaligi yaptı sağolsun. Çok kalbim kırıldı. Çok şaşırdım. Evet benim zorlu bi hayatım var kendimce. Çok zor bi hafta geçirdim.Ama bunun böyle kalp kırmak icin kullanılmasına çok kırıldım.ben arkadaslik adiyla paylasmistim sikintilarimi.başıma kalksinlar hakaret etsinler diye degil.üstelik ben hicbirseyi başka bi hatami kapatmak için kullanmadım. Kullanmamda. Kk yi bitirdim kendimce. 2012den beri burdayım,topiğim de oldu yıllarca.ama böyle bişeyle karşılaşmamistim hiç. Kimseye de böyle kırgınlık yasatmadim kendi hatam yüzünden.
Neyse çok uzattım. Hakkınızı helal edin. Kendinize iyi bakin
Cok guzel canimKizlar eve yeni geldim kusura bakmayın. Menüm.
Sabah 9
1 yumurta
Saat 12
1 yumurta
2 kk peynir
Saat 16
1 buyuk kase zencefilli yogurt
Aksam saat 20
1 küçük kase yoğurt
3 kaşık et sote
Yarım patlıcan.
Su 3 litre
Spor 4 saat carsida araliksiz yürüyüş
Guzel canim azda olsa eksilmisinGecen cuma 86.4
Bugun:86.1
Fark:-0.3
Yuzde:%0.34
Mesaj sayim:43
Nasil yani aksam yemegi yemedenmi yat dediGunaydin kizlar.ins herkes bol bol eksi ciksin bugun....guzel bir gunununz hayirli bir cumaniz olsun.cumaya gore az ama p.tesiye gore guzel bi kilo.aksam yemegini yemeyip erken uyuyunca aclik hissetmiyorum.ama guzel gidiyor.diyetisyen onermisti.her zaman degil ama haftada 1-2 aksam bunu dene demisti.gerci yag olcumu yaptirmk lazim.yagdan mi gidiyor acep bilemedim.HAYDIIII BAKALIM EKSILERI GORELIM HATUNLARRRRRR
Don artikk sekerGünaydın cumartesi artık evime dönüyorum daha cok aranizda olacagim ve diyetime daha saglam devam edeceğim
Gecen cuma 82
Bu cuma 81.5
Fark 0.5 kg
%0.60
Mesaj +40
Spor +200
Gecen cuma 86.4
Bugun:86.1
Fark:-0.3
Yuzde:%0.34
Mesaj sayim:43
Gunaydin kizlar.ins herkes bol bol eksi ciksin bugun....guzel bir gunununz hayirli bir cumaniz olsun.cumaya gore az ama p.tesiye gore guzel bi kilo.aksam yemegini yemeyip erken uyuyunca aclik hissetmiyorum.ama guzel gidiyor.diyetisyen onermisti.her zaman degil ama haftada 1-2 aksam bunu dene demisti.gerci yag olcumu yaptirmk lazim.yagdan mi gidiyor acep bilemedim.HAYDIIII BAKALIM EKSILERI GORELIM HATUNLARRRRRR
Günaydın.
Aslında gün sonunda bildirim yapmak istiyorum ama kıtapla uyuyakalinca sabaha kalıyor
Dünkü menüm
9 kahvalti
yarım yağsız gözleme
2 şekersiz çay
Az pekmez
13 öğle yemeği
Döner ama ekmeksiz pilavsız
1 ayran
16 ara
2 şekersiz çay
3 bebe bisküvisi
19 akşam yemeği
3 yk yoğurt
3 yk tavuklu nohut yemeği
1 murdum erigi
Spor yok
Su 3 lt
Sabah aç karnına 1 bardak limonlu su
Günaydın cumartesi artık evime dönüyorum daha cok aranizda olacagim ve diyetime daha saglam devam edeceğim
Gecen cuma 82
Bu cuma 81.5
Fark 0.5 kg
%0.60
Mesaj +40
Spor +200
Size veda etmeye geldim kızlar.
Yaptığı haksizligi dile getirdim diye suçlu oldum ben. Kendime bahane ariyormusum gibi suçlamalarla karşılaşıyorum. Ben hata etmişim bilgilendirmemekle demek yerine özel sorunlarım vs diye laf kalabaligi yaptı sağolsun. Çok kalbim kırıldı. Çok şaşırdım. Evet benim zorlu bi hayatım var kendimce. Çok zor bi hafta geçirdim.Ama bunun böyle kalp kırmak icin kullanılmasına çok kırıldım.ben arkadaslik adiyla paylasmistim sikintilarimi.başıma kalksinlar hakaret etsinler diye degil.üstelik ben hicbirseyi başka bi hatami kapatmak için kullanmadım. Kullanmamda. Kk yi bitirdim kendimce. 2012den beri burdayım,topiğim de oldu yıllarca.ama böyle bişeyle karşılaşmamistim hiç. Kimseye de böyle kırgınlık yasatmadim kendi hatam yüzünden.
Neyse çok uzattım. Hakkınızı helal edin. Kendinize iyi bakin
Herkeze mutlu sabahlar bu aradaben az once regl oldum simdi kac kilo cikcam bakalm muthis karin agrim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?