- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.921
Kilo bildirim gelsin o zaman
Gecen hafta:72.9
Bu hafta: 72.7
Fark:_200 (% 0.27)
Spor 30dk yuruyus 15 dakika parkta spor ( koca hafta ne cok spor yapmisim)
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 73.9
Fark -600
Yüzde 0.81
Mesaj +60
Spor 5 saat
eksi olman güzel -300 hiç fena değil ama aç kalmak bence kilo vermeni etkiledi tatlım. Zaten Stresli sin birde aç kalma olurmu.Gecen cuma 86.4
Bugun:86.1
Fark:-0.3
Yuzde:%0.34
Mesaj sayim:43
Yaseminim güzel vermissin Tebrikler. Kız seni göreve cagirmadilarmi benim eltim 4 gün önce çağrıldı tatilden döndüler.Günaydın cumartesi artık evime dönüyorum daha cok aranizda olacagim ve diyetime daha saglam devam edeceğim
Gecen cuma 82
Bu cuma 81.5
Fark 0.5 kg
%0.60
Mesaj +40
Spor +200
bir konunun bu kadar dallanip budaklanmasi çok gereksiz olmuş bunlarla ugrasmak yerine kendine yeni bir nick alsaydin keşke sıfırdan baslasaydin. Bence biraz daha düşün. Hakkımız varsa helal olsun.Size veda etmeye geldim kızlar.
Yaptığı haksizligi dile getirdim diye suçlu oldum ben. Kendime bahane ariyormusum gibi suçlamalarla karşılaşıyorum. Ben hata etmişim bilgilendirmemekle demek yerine özel sorunlarım vs diye laf kalabaligi yaptı sağolsun. Çok kalbim kırıldı. Çok şaşırdım. Evet benim zorlu bi hayatım var kendimce. Çok zor bi hafta geçirdim.Ama bunun böyle kalp kırmak icin kullanılmasına çok kırıldım.ben arkadaslik adiyla paylasmistim sikintilarimi.başıma kalksinlar hakaret etsinler diye degil.üstelik ben hicbirseyi başka bi hatami kapatmak için kullanmadım. Kullanmamda. Kk yi bitirdim kendimce. 2012den beri burdayım,topiğim de oldu yıllarca.ama böyle bişeyle karşılaşmamistim hiç. Kimseye de böyle kırgınlık yasatmadim kendi hatam yüzünden.
Neyse çok uzattım. Hakkınızı helal edin. Kendinize iyi bakin
Tebrikler Buse cim.geçen hafta 70.8
bu sabah 69.3
fark 1,5 kg
yüzde hesaplıycam ama nasıl yapcağımı unutmusum şimdi acil kahvaltı yapmalıyım sonra hesaplarım
mesaj sayımı bilmiyorum ama çok :) şuan telden giriyorum. sonra saycam
Tebrikler tatlım artı çıkmadın ya ona şükür.Kilo bildirim gelsin o zaman
Protein günü yapıyordum patlican karıştı araya eltim deydik akşam yemeğinde. Bol eksili bir cuma diliyorum
@seydan94 canım nasılsın heyecan varmı hastalığın tamamen geçti mi? Güzel gelin hersey gönlünce olsun.
Buse cim 2 günün kaldı sebzeler icin dukana göre daha fazla vermiş olman gerekmez miydi sonraki vericeksin şimdi bu sadece protein alma işi neye yarıyor.hiç yoktan iyidir
tebrikler elif
Bak şimdi bende heyecan yaptım mus mutlu ol canimmm. Seni seviyoruz.Teşekkürler canım
Heyecan tabi var hemde fazlasıyla var
Bak şimdi bende heyecan yaptım mus mutlu ol canimmm. Seni seviyoruz.
ay evet kaptiş yaaa nolcak bana bilemedim de oh rahatladımben şimdi izinden döndüm benim de deneme sürecim var mı? yoksa ben devam eden yarışmacı olduğum için direkt giriyor muyum? sanırım giriyorum dimi
ay gireyiiimmmmmmm inşallaaaaaahhhhhhh
süpersin helal hilal can
Teşekkürler canım
Heyecan tabi var hemde fazlasıyla var
Canlarım liste size emanet sizleri seviyorum ve öpüyorum
Buse cim 2 günün kaldı sebzeler icin dukana göre daha fazla vermiş olman gerekmez miydi sonraki vericeksin şimdi bu sadece protein alma işi neye yarıyor.
Tatlım bir deneme süreci yapıcaz çünkü bizim takımda değildin sonuçta ama deneme süreci sonunda girebilirsin listeye
Tebrikler can canGeçen hafta 76.2
Bugün 75.6
Fark 600 gr (%0.787)
Mesaj 30+
buseb valla Buse ben normal beslenerek ilk hafta daha fazla verdim ondan dikkatimi çekti.
Geçen hafta 76.2
Bugün 75.6
Fark 600 gr (%0.787)
Mesaj 30+
Beni gecmisssiiinnnn olamazGeçen hafta 76.2
Bugün 75.6
Fark 600 gr (%0.787)
Mesaj 30+
Gecen hafta 76.8
Bu hafta 76.5
Fark -300 (%0.39)
azıcık daha sabretcen canim o zama :)baaak yine mantaarr
kız sabrediyorum da heves işte
hem ben geri dönen üyeyim şişkoyum benim listeye girme hakkım var ve eski takımım da kapalı ama kaptan beni tanımıyor bekletiyor bende hakveriyorum paşa paşa bekliyom üstüme gelmeeeeeeeee
açlık yinee
yok kız valla torpil değiilll
ben geri dönen üyeyim şişkoyum benim listeye girme hakkım var ve eski takımım da kapalı ama kaptan beni tanımıyor bekletiyor bende hakveriyorum paşa paşa bekliyom üstüme gelmeeeeeeeee
beğendim ama akşam seni tok tutmuştur inş
afiyet olsun fena sayılmaz soğan halkası kötü olmuş
teşekkürler ilgilendiğin için kaptiş
ayyy çok az etki edicek yani çok sevindimgazlandım ohh
Allah yardımcın olsun tekrar o günleri size yaşatmasın canım
ooyy betül yaaaaaa mefkurem demiş bak yoğurt yemişsindir inş tartı öncesi çok önemli bi gündü
ahh be hilaaaaaaalllllllll
iyi gecelr tatlışş
mervee dünkü menün cidden çok fenaymış ama bugün iyi hadi bakalım eksi çıkarsın inş yarın
kız sabrediyorum da heves işte
hem ben geri dönen üyeyim şişkoyum benim listeye girme hakkım var ve eski takımım da kapalı ama kaptan beni tanımıyor bekletiyor bende hakveriyorum paşa paşa bekliyom üstüme gelmeeeeeeeee
iyi geceler ben de kaçıyorum
Afiyet olsun elifcim güzel olmuşKizlar eve yeni geldim kusura bakmayın. Menüm.
Sabah 9
1 yumurta
Saat 12
1 yumurta
2 kk peynir
Saat 16
1 buyuk kase zencefilli yogurt
Aksam saat 20
1 küçük kase yoğurt
3 kaşık et sote
Yarım patlıcan.
Su 3 litre
Spor 4 saat carsida araliksiz yürüyüş
Tebrikler canım amaGecen cuma 86.4
Bugun:86.1
Fark:-0.3
Yuzde:%0.34
Mesaj sayim:43
Gunaydin canım ınşGunaydin kizlar.ins herkes bol bol eksi ciksin bugun....guzel bir gunununz hayirli bir cumaniz olsun.cumaya gore az ama p.tesiye gore guzel bi kilo.aksam yemegini yemeyip erken uyuyunca aclik hissetmiyorum.ama guzel gidiyor.diyetisyen onermisti.her zaman degil ama haftada 1-2 aksam bunu dene demisti.gerci yag olcumu yaptirmk lazim.yagdan mi gidiyor acep bilemedim.HAYDIIII BAKALIM EKSILERI GORELIM HATUNLARRRRRR
Kendisi bildirmiş başka bi grupta. O kadar eminimki böyle bi kuralın bana soylenmedigine. Hastalıkları atlatinca rahatlarim dönerim belki demiştim kaç defa. Listede olmasam bile aranıza girmek de çok guzel ama :)
Düşündükçe ona sinirlendim bende. Detayları bilmiyorum bulamadım vs dedim yine de kendin cikarsan 6 ay giremezsin denmedi. Ben duygularımı kendisine anlattım o paylaşmış bi karışıklık olduğunu. Bakalım sonuç ne çıkacak?
Hoş buldum :) ben 83 ile başladım. Bu sabah güncel kilom 77. Hedefim 70 amin :)
Olmasın olmasın. Sert vurdumduymaz erkekler yüzünden neler çekiyoruz biz kadınlar. Güçlü olsun tabi ama duygusal da olsun azicik. Verem etmesin karısını sevgilisini :))) benim oglum da duygusal olacak gibi.daha 9 aylık ama durum onu gösteriyor. :)
(( ne kadar zor günler gecirmissiniz. Allah yar ve yardimciniz olsun. Insanlar duyguları için çocukları nasıl da hiçe sayabiliyorlar anlayamıyorum hele dr kendi evladını. Allahım ona da Hidayet versin. Ama herseyden önce kuzucuguna güç versin herseyi unutmasi yara kalmaması için.
menun düne göre daha iyi canım afiyet olsunGünaydın.
Aslında gün sonunda bildirim yapmak istiyorum ama kıtapla uyuyakalinca sabaha kalıyor
Dünkü menüm
9 kahvalti
yarım yağsız gözleme
2 şekersiz çay
Az pekmez
13 öğle yemeği
Döner ama ekmeksiz pilavsız
1 ayran
16 ara
2 şekersiz çay
3 bebe bisküvisi
19 akşam yemeği
3 yk yoğurt
3 yk tavuklu nohut yemeği
1 murdum erigi
Spor yok
Su 3 lt
Sabah aç karnına 1 bardak limonlu su
dön canim artik güzel vermissin genede :)Günaydın cumartesi artık evime dönüyorum daha cok aranizda olacagim ve diyetime daha saglam devam edeceğim
Gecen cuma 82
Bu cuma 81.5
Fark 0.5 kg
%0.60
Mesaj +40
Spor +200
tatlim baskasiyla sorun yasadin diye gitme bence.biraz sakinles daha sonra sakin kafayla konuşalım.Size veda etmeye geldim kızlar.
Yaptığı haksizligi dile getirdim diye suçlu oldum ben. Kendime bahane ariyormusum gibi suçlamalarla karşılaşıyorum. Ben hata etmişim bilgilendirmemekle demek yerine özel sorunlarım vs diye laf kalabaligi yaptı sağolsun. Çok kalbim kırıldı. Çok şaşırdım. Evet benim zorlu bi hayatım var kendimce. Çok zor bi hafta geçirdim.Ama bunun böyle kalp kırmak icin kullanılmasına çok kırıldım.ben arkadaslik adiyla paylasmistim sikintilarimi.başıma kalksinlar hakaret etsinler diye degil.üstelik ben hicbirseyi başka bi hatami kapatmak için kullanmadım. Kullanmamda. Kk yi bitirdim kendimce. 2012den beri burdayım,topiğim de oldu yıllarca.ama böyle bişeyle karşılaşmamistim hiç. Kimseye de böyle kırgınlık yasatmadim kendi hatam yüzünden.
Neyse çok uzattım. Hakkınızı helal edin. Kendinize iyi bakin
Gunaydin kuzum hadi geçmiş olsun :)Herkeze mutlu sabahlar bu aradaben az once regl oldum simdi kac kilo cikcam bakalm muthis karin agrim var
Maşallah kizzzgeçen hafta 70.8
bu sabah 69.3
fark 1,5 kg
yüzde hesaplıycam ama nasıl yapcağımı unutmusum şimdi acil kahvaltı yapmalıyım sonra hesaplarım
mesaj sayımı bilmiyorum ama çok :) şuan telden giriyorum. sonra saycam
mervem en azindan sabit değilsin o kadar yemeye :)Kilo bildirim gelsin o zaman
Tebrikler elifcimGeçen hafta 74.5
Bu hafta 73.9
Fark -600
Yüzde 0.81
Mesaj +60
Spor 5 saat
sagol canimTebrikler can can
sağol canımay ay ayyyy pek çok tebrikler sanaaaaaaaaaa
Kız allahtan artı cikmadin :)Gecen hafta 76.8
Bu hafta 76.5
Fark -300 (%0.39)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?