Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecen cuma 86.4
Bugun:86.1
Fark:-0.3
Yuzde:%0.34
Mesaj sayim:43
eksi olman güzel -300 hiç fena değil ama aç kalmak bence kilo vermeni etkiledi tatlım. Zaten Stresli sin birde aç kalma olurmu.

Günaydın cumartesi artık evime dönüyorum daha cok aranizda olacagim ve diyetime daha saglam devam edeceğim
Gecen cuma 82
Bu cuma 81.5
Fark 0.5 kg
%0.60
Mesaj +40
Spor +200
Yaseminim güzel vermissin Tebrikler. Kız seni göreve cagirmadilarmi benim eltim 4 gün önce çağrıldı tatilden döndüler.

bir konunun bu kadar dallanip budaklanmasi çok gereksiz olmuş bunlarla ugrasmak yerine kendine yeni bir nick alsaydin keşke sıfırdan baslasaydin. Bence biraz daha düşün. Hakkımız varsa helal olsun.

Tebrikler Buse cim.

Kilo bildirim gelsin o zaman
Gecen hafta:72.9
Bu hafta: 72.7
Fark:_200 (% 0.27)
Spor 30dk yuruyus 15 dakika parkta spor ( koca hafta ne cok spor yapmisim)
Tebrikler tatlım artı çıkmadın ya ona şükür.

Tatlım bir deneme süreci yapıcaz çünkü bizim takımda değildin sonuçta ama deneme süreci sonunda girebilirsin listeye

52.4 - 69.3 = +16.9

16.9 / 52.4 * 100 = 32.25

32.25 / 133 =%- 0.24

Buseb (52.4/69.3/+16.9/%-0.24) 340.etapta izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 133 e bölündü

kaptan hesaplamıştı bunu :) listeye girseydim durumum yüzdem buydu

Teşekkürler canım
Heyecan tabi var hemde fazlasıyla var

Canlarım liste size emanet sizleri seviyorum ve öpüyorum

mutluluklar şeydacımmm çok mutlu ol çoooooookkkkkkkkkkkkk tebrikleeer

Buse cim 2 günün kaldı sebzeler icin dukana göre daha fazla vermiş olman gerekmez miydi sonraki vericeksin şimdi bu sadece protein alma işi neye yarıyor.

ya açıkcası ben de bir bakıcam bu duruma. sanırım günlük 20 dk yürüyüşleri aksattım ondan olabilir ama benim kilom fazla ve hiç halim yoktu sabahları bile zor uyandım. test bana 6 gün atak dedi onu da kendi kendime çoğaltmadım. bi araştırcam belki bugün sebze gününe geçerim elifcim

Tatlım bir deneme süreci yapıcaz çünkü bizim takımda değildin sonuçta ama deneme süreci sonunda girebilirsin listeye

evet mefkurem de söyledi haklı olarak deniyoruz beni

buseb valla Buse ben normal beslenerek ilk hafta daha fazla verdim ondan dikkatimi çekti.

ama tatlım ben 71 le başladım başlangıç kilosuna da bakmak gerek 1,5 kilo hiç kötü değil hep böyle versem ayda 6 kilo eder

ben de zaten bi soğudum dur bakalım belki bırakırım dukanı bilmiyorum yok yaa bırakmam sadece sebzeyi özledim

azıcık daha sabretcen canim o zama :)
Afiyet olsun elifcim güzel olmuş
Gecen cuma 86.4
Bugun:86.1
Fark:-0.3
Yuzde:%0.34
Mesaj sayim:43
Tebrikler canım ama
Gunaydin canım ınş

menun düne göre daha iyi canım afiyet olsun
Günaydın cumartesi artık evime dönüyorum daha cok aranizda olacagim ve diyetime daha saglam devam edeceğim
Gecen cuma 82
Bu cuma 81.5
Fark 0.5 kg
%0.60
Mesaj +40
Spor +200
dön canim artik güzel vermissin genede :)
tatlim baskasiyla sorun yasadin diye gitme bence.biraz sakinles daha sonra sakin kafayla konuşalım.
Herkeze mutlu sabahlar bu arada ben az once regl oldum simdi kac kilo cikcam bakalm muthis karin agrim var
Gunaydin kuzum hadi geçmiş olsun :)
Maşallah kizzz
Kilo bildirim gelsin o zaman
Gecen hafta:72.9
Bu hafta: 72.7
Fark:_200 (% 0.27)
Spor 30dk yuruyus 15 dakika parkta spor ( koca hafta ne cok spor yapmisim)
mervem en azindan sabit değilsin o kadar yemeye :)
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 73.9
Fark -600
Yüzde 0.81
Mesaj +60
Spor 5 saat
Tebrikler elifcim

Tebrikler can can
sagol canim
ay ay ayyyy pek çok tebrikler sanaaaaaaaaaa
sağol canım
Gecen hafta 76.8
Bu hafta 76.5
Fark -300 (%0.39)
Kız allahtan artı cikmadin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…