- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #154.941
Kız sen beni gecerdin ama dikkat etmedinkiBeni gecmisssiiinnnn olamaztebrik ederim caniiim
Kizz bana yaklasiyosun bakiyorumda yeni rekibem olmak istermisinGeçen hafta 74.5
Bu hafta 73.9
Fark -600
Yüzde 0.81
Mesaj +60
Spor 5 saat
+130Geçen hafta 70.8
Bu hafta 69.3
Fark -1.5
Yüzde 2.12
Mesaj +130
Spor 30 dk yürüyüş
2 gündür duraklama yaşıyorum bugün kendimde hal bulursam dışarda yürüycem
Bizde seni seviyoruz kaptanim simdiden mutluklarCanlarım liste size emanet sizleri seviyorum ve öpüyorum
Ha gayret 75e az kaldi cicikomGecen hafta 76.8
Bu hafta 76.5
Fark -300 (%0.39)
Supersin betulu gecmissinGeçen hafta 76.2
Bugün 75.6
Fark 600 gr (%0.787)
Mesaj 30+
sağol mervemSupersin betulu gecmissin
Olsun canım haftaya daha çok verirsin ins artı çıkmaktan iyidirKızlar bende durumlar iyi değil.
Geçen hafta : 86 kg
Bu hafta : 85.9
Giden sadece 100 gr.
Moral bozmak yok. Tam gaz devam
Kendisi bildirmiş başka bi grupta. O kadar eminimki böyle bi kuralın bana soylenmedigine. Hastalıkları atlatinca rahatlarim dönerim belki demiştim kaç defa. Listede olmasam bile aranıza girmek de çok guzel ama :)
Düşündükçe ona sinirlendim bende. Detayları bilmiyorum bulamadım vs dedim yine de kendin cikarsan 6 ay giremezsin denmedi. Ben duygularımı kendisine anlattım o paylaşmış bi karışıklık olduğunu. Bakalım sonuç ne çıkacak?
Hoş buldum :) ben 83 ile başladım. Bu sabah güncel kilom 77. Hedefim 70 amin :)
Olmasın olmasın. Sert vurdumduymaz erkekler yüzünden neler çekiyoruz biz kadınlar. Güçlü olsun tabi ama duygusal da olsun azicik. Verem etmesin karısını sevgilisini :))) benim oglum da duygusal olacak gibi.daha 9 aylık ama durum onu gösteriyor. :)
(( ne kadar zor günler gecirmissiniz. Allah yar ve yardimciniz olsun. Insanlar duyguları için çocukları nasıl da hiçe sayabiliyorlar anlayamıyorum hele dr kendi evladını. Allahım ona da Hidayet versin. Ama herseyden önce kuzucuguna güç versin herseyi unutmasi yara kalmaması için.
Canim.benim eger burasinin enerjisi sana uyduysa ki gordugum kadariyla sana uyuyor sakin sakin birakma.bak ben ve arkadaslarla da bi problem yok.uyum icerisindeyiz.bu firsati kendin olusturdun.bundan sonra da ara verme.birak kim ne diyorsa desin.takim olarak bi sorunumuz yok kimsenin kimseyle.takilma.hem bu grubun ne sucu var yahu:)Size veda etmeye geldim kızlar.
Yaptığı haksizligi dile getirdim diye suçlu oldum ben. Kendime bahane ariyormusum gibi suçlamalarla karşılaşıyorum. Ben hata etmişim bilgilendirmemekle demek yerine özel sorunlarım vs diye laf kalabaligi yaptı sağolsun. Çok kalbim kırıldı. Çok şaşırdım. Evet benim zorlu bi hayatım var kendimce. Çok zor bi hafta geçirdim.Ama bunun böyle kalp kırmak icin kullanılmasına çok kırıldım.ben arkadaslik adiyla paylasmistim sikintilarimi.başıma kalksinlar hakaret etsinler diye degil.üstelik ben hicbirseyi başka bi hatami kapatmak için kullanmadım. Kullanmamda. Kk yi bitirdim kendimce. 2012den beri burdayım,topiğim de oldu yıllarca.ama böyle bişeyle karşılaşmamistim hiç. Kimseye de böyle kırgınlık yasatmadim kendi hatam yüzünden.
Neyse çok uzattım. Hakkınızı helal edin. Kendinize iyi bakin
Aynen ikindiden sonra hic bise yemeden yat dedi.ozellikle protein haftasinda,duraklama doneminde ve bi onceki gun ciddi bir kacamak yaptiysam dengeleme amacli.ben de cok ise yaradi.ve yagdan gitti hep.herkese nasil etkisi olur bilmiyorum amaCok guzel canim
Guzel canim azda olsa eksilmisin
Nasil yani aksam yemegi yemedenmi yat dedi
Don artikk sekeryine iyi vermisin tatliskom
Günaydın cumartesi artık evime dönüyorum daha cok aranizda olacagim ve diyetime daha saglam devam edeceğim
Gecen cuma 82
Bu cuma 81.5
Fark 0.5 kg
%0.60
Mesaj +40
Spor +200
Kilo bildirim gelsin o zaman
Gecen hafta:72.9
Bu hafta: 72.7
Fark:_200 (% 0.27)
Spor 30dk yuruyus 15 dakika parkta spor ( koca hafta ne cok spor yapmisim)
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 73.9
Fark -600
Yüzde 0.81
Mesaj +60
Spor 5 saat
Tebrikler kizlar.MASALLAH MASALLAHGeçen hafta 70.8
Bu hafta 69.3
Fark -1.5
Yüzde 2.12
Mesaj +130
Spor 30 dk yürüyüş
2 gündür duraklama yaşıyorum bugün kendimde hal bulursam dışarda yürüycem
canim gecen cumaya gore -300 ama bu p.tesi 87leri gormustum malesef.o yuzden baya verdim 4 gun icin.eksi olman güzel -300 hiç fena değil ama aç kalmak bence kilo vermeni etkiledi tatlım. Zaten Stresli sin birde aç kalma olurmu.
Yaseminim güzel vermissin Tebrikler. Kız seni göreve cagirmadilarmi benim eltim 4 gün önce çağrıldı tatilden döndüler.
bir konunun bu kadar dallanip budaklanmasi çok gereksiz olmuş bunlarla ugrasmak yerine kendine yeni bir nick alsaydin keşke sıfırdan baslasaydin. Bence biraz daha düşün. Hakkımız varsa helal olsun.
Tebrikler Buse cim.
Tebrikler tatlım artı çıkmadın ya ona şükür.
kaptancimm mesajdan bile anlasiliyor heyecanin.hep mutlu ol insallah.seni seviyoruz.Canlarım liste size emanet sizleri seviyorum ve öpüyorum
tebrikler canimGeçen hafta 76.2
Bugün 75.6
Fark 600 gr (%0.787)
Mesaj 30+
55 bile iyidir bence
tebrikler canimGecen hafta 76.8
Bu hafta 76.5
Fark -300 (%0.39)
bu hafta biraz yesil cay yap belki iyi gelir.aynen hic moral bozmaya gerek yok.olacak ille de olacakKızlar bende durumlar iyi değil.
Geçen hafta : 86 kg
Bu hafta : 85.9
Giden sadece 100 gr.
Moral bozmak yok. Tam gaz devam
seni yakalarim demistim ortin oldum gittiKizz bana yaklasiyosun bakiyorumda yeni rekibem olmak istermisin
+130kiz 60dan sonrasini saymana gerek yok 60+ yazman yeterli
Bizde seni seviyoruz kaptanim simdiden mutluklarguzel gelin
Vallahi yakaliyonda benim bu hafta hirs yapmam lazm yarisiyorymuz anlastikseni yakalarim demistim ortin oldum gitti
***9.TAKIM 475..ETAP***
eliya (74.5/ 73.9/0.6/%81
Zamannn35(82/81.5/0.5/%0.61
KumraL_KrakeR(72.9/72.7/0.2/%27
ayeyldz (73.3//%) etap birleşimi ve geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 3 e bölündü
erdemhilal(76.2/75.6/0.6/%0.79
Alinin_Annesi(76.8/76.5/0.3/0.39
9.takım genel ortalama %0.478
Liste dışı
burnfat55 (
Elifvecebir(
Buseb (
Mefkurem mefkusum yardimci olmak istedim nacizane bebek bende deyince.
hiç bilmiyorum arastiralim. 2 hafta ust uste sabit olan yada artı olan takımdan çıkıyordu sanırım ana bunu bilmiyorum.Vallahi yakaliyonda benim bu hafta hirs yapmam lazm yarisiyorymuz anlastikbirde elif benim bu hafta verdigim kilo yuzdesi 27 ya 30un altina dusunce cezami kesiliyomus bilgin varmi yada Mefkurem sen aydinlatrmsn beni
Bende az once kurcaladim biraz sanirim takimin ortalama yuzdesi % 30un altina dusunce ceza aliniyor eger yanlis anlamadiysam canimhiç bilmiyorum arastiralim. 2 hafta sabit olan yada artı olan takımdan çıkıyordu sanırım ana bunu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?