Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende çayın yanına bisküviyi kesemiyorum ama etiform lihgt bisküvi yiyorum.....kahvede kafein var, bağımlılık yapıyo, bisküvide ne var

bende çayın yanına bisküviyi kesemiyorum ama etiform lihgt bisküvi yiyorum.....kahvede kafein var, bağımlılık yapıyo, bisküvide ne var

bisküvide kalori var.. tatlı var.. kuru şeyler bagırsakları tıkıyo ..
amaaaaaa
bende çayı kuru yiyemiyorum aç karnına çay + çay keyfi bayılıyorum son günler hiç yapmadım ama

bu cumaya kadar da hasta olmazsam ben yine kilo vermemiş olacam sanırım (

canım ya sen gebelik testi yaptın mıbişey olmasın

kızlar bende geçen ayın 22 sinde regl olmuştum ama 15 gün gibi gecikmeliydi,bu son günlerde göğüslerimde çok şişlik var midemde de acayip yanmalar var sanki kendiliğinden olucakmış gibi belirtiler var inş ilaçsız olurum bu seferbide tuvalet sorunum olmasa belkide daha hızlı veririm kilolarımı ama herşeyin hayırlısı

bugün ki menümüde yazayım

sabah:
2 bardak su

kahvaltı:
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim beyaz peynir
domates salatalık
1 çay kaşığı bal

1.ara:
1 adet elma

öğle:
1 küçük tabak taze fasulye susuz
3 adet köfte
salata
1 dilim ekmek

2.ara:
1 kase yoğurt
5 adet yulaflı bisküvi

akşamda eve gitmiycem o yüzden akşamki köfte hakkımı öğlen yedim,büyük ihtimalle akşam hiç bişey yiyemiycem.
kızlar bu arada ben artık diyetisyen listesine göre yapmıyorum ama kendi isteğimle.
1 ay boyunca fayda göremedim ben bu listeden kendi kafama göre yapıcam zaten diyet yapanlar doktorlardan daha tecrübeli oluyoruzdoktor stres yaptı bende ben bunu anladım

3 lt su içtim
2 fincan bitki çayı içitim
2 fincanda yeşil çay içtim.
spor yapamam bugün ama gideceğim yere yürüyeceğim 1 saat filan tabi havaya bağlı ama yürürümhepinize iyi akşamlar

herkese slm ben geldim artık evimdeyim. diyete tekrar başladım. hergün de power plate gidiyorum. dün evi temizledim akşamına spora gittim.spor salonunda ölçülerim alındı. ordaki tartıda 80.9 çıktım. vücut yaşım da 50 çıktı. çok moralim bozuldu.ben daha 30 yaşındayım. kilo insanı işte böyle yaşlandırıyor.çok hırslandım zayıflayıp gençleşmem lazım. bu arada evdeki tartımda 79.4 geldim.evdeki tartıma göre hesaplayacağım.

sabah 2 bardak su
kahvaltı k k peynir 1 haşlanmış yumırta 1 domates 1 salatalık 2 dilim çavdar ekmegi yeşil çay
ara 3 ceviz 3 kuru kayısı 1yeşil çay 1 elma
ögle y mercimek çorbası 1 kase 4 kaşık sebzeli makarna 1 kase çoban salatası
ara çay 3 ceviz 3 kuru kayısı 1 elma
akşam 4 kaşık yogurt 2 yumurta akıyla melemen 1 kase çorba 2 dilim ç ekmek salata
sonra 1 elma tatlısı yapıp yerim su 3 lt bitmek üzere 30 dakika yürüyüş

80 kiloyla vücut yaşın 50 ise ben kendimi hiiçç hesaplamayayım..

bugünkü menüm....................................sabaheynir,zeytin,domates,salatalık....ara:1 elma.............öğlen:ıspanak, yoğurt.............ara:etiform lifli bisküvi...........akşam:yoğurt,ıspanak.....spor:leslie3 mil....su:tamam............

vucut yası denen seyı yenı duydum
o zaman bende bı 40 gösterırım ama anneme göre tam kadın olmusum şimdi bu kılolarla önce çocuk gıbı gorunuyormusum

veeeee bir öğrenci olarak yine fastfooda dayanmış bir günüm ve bir menüm var

zaten doğru düzgün bi saatli yeme şansım olmuyo.
tüm gün 2 bardak kola, bi dürüm döner, bi tabak yoğurtlu birazda salçalı mantı ama dolu filan değildi tabağım. iki parmak boyutlarındada suböreği yedim ders arasında arkadaşın tabağından aşırdım.ve yine su içmedim utanıyorum kendimden

buyrun buda benim menüm:26:

kızlar bugunkı menumu ne sız sorun ne ben soyleyeyım
bugun dogum gunum ve sabah ayrı aksam ayrı 2 partı yaptık sız tahmın edın artık neler gotürdüğümü

slm kızlar
menüm

sabah ılık suu
1 elma

1 dilim peynir
2 zeytin
domates
salatalık
yarım bardak elma suyu
1 dilim k. ekmeği

ara...
1 elma

öğlen...
2 grisini
1 dilim kek

ara...
bol suu

akşam...
1 kepçe türlü
1 kaşık ıspanak yemeği
bol salata
1 dilim baklava
1 dilim k. ekmeği

3 lt .su 1 kupa yeşil çay
1 bardak zencefil çayı
30 dk. yürüyüş

kızlar taşınıcam ama bazı sorunlar çıktı günü belli değil o yüzden arada girdikçe menümü paylaşıcam

günaydın kızlar
fang canım mutlu yıllararseda sende evine hoşgeldin cnm sporun faydalarını görürsün inş.herkese mutlu mutlu bi gün olur inş

ooohhh döner + mantı + su böreğii
hamur işi yağlı ne varsa yemişsin :))) afiyet olsun :80:

Günaydın kızlarrrr
öncelikle hemen dünkü menümü yazıyımm

sabah kahvaltı (peynir + salam + mor lahana salata+domates)
1 fincan çay

ara yeşil çay

öğle
evden getirdiğim 1 tabak salata
beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek

ara 1 paket tuzlu çubuk
1 fincan yeşil çay

akşam 1 tabak imambayıldı (biraz yağlıydı ama başka yemeğim yoktu )
1 dilim ekmek
1 bardak kola (çok çekti canım)

yatarken 500ml su

gün içinde toplam 1,5 litre su
2 fincan yeşil çay
:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…