- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.501
bende çayın yanına bisküviyi kesemiyorum ama etiform lihgt bisküvi yiyorum.....kahvede kafein var, bağımlılık yapıyo, bisküvide ne var
bisküvide kalori var.. Tatlı var.. Kuru şeyler bagırsakları tıkıyo ..
Amaaaaaa
bende çayı kuru yiyemiyorum aç karnına çay + çay keyfi bayılıyorum son günler hiç yapmadım ama
bu cumaya kadar da hasta olmazsam ben yine kilo vermemiş olacam sanırım(
canım ya sen gebelik testi yaptın mıbişey olmasın
dün yaptırdım canım hcg =0,7 çıktı yani yok.. ama 13-14 gün geçti hiç böyle olmazdı.. oyüzdende şiştim bi olsam rahatlıcam:85:
80 kiloyla vücut yaşın 50 ise ben kendimi hiiçç hesaplamayayım..herkese slm ben geldim artık evimdeyim. diyete tekrar başladım. hergün de power plate gidiyorum. dün evi temizledim akşamına spora gittim.spor salonunda ölçülerim alındı. ordaki tartıda 80.9 çıktım. vücut yaşım da 50 çıktı. çok moralim bozuldu.ben daha 30 yaşındayım. kilo insanı işte böyle yaşlandırıyor.çok hırslandım zayıflayıp gençleşmem lazım. bu arada evdeki tartımda 79.4 geldim.evdeki tartıma göre hesaplayacağım.
kızlar bugunkı menumu ne sız sorun ne ben soyleyeyım
bugun dogum gunum ve sabah ayrı aksam ayrı 2 partı yaptık sız tahmın edın artık neler gotürdüğümü
slm ortim doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlaranasılsın
veeeee bir öğrenci olarak yine fastfooda dayanmış bir günüm ve bir menüm var
zaten doğru düzgün bi saatli yeme şansım olmuyo.
tüm gün 2 bardak kola, bi dürüm döner, bi tabak yoğurtlu birazda salçalı mantı ama dolu filan değildi tabağım. iki parmak boyutlarındada suböreği yedim ders arasında arkadaşın tabağından aşırdım.ve yine su içmedim utanıyorum kendimden
buyrun buda benim menüm:26:
kızlar bugunkı menumu ne sız sorun ne ben soyleyeyım
bugun dogum gunum ve sabah ayrı aksam ayrı 2 partı yaptık sız tahmın edın artık neler gotürdüğümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?