- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.021
Tmm ozaman çok geç değilmişen geç akşam 7 de yiyorum dikkat ediyorum elimden geldiğince
demin çok acıktım 2 yk yoğurt yedim
Kizartmaydi abla çok ağır oluyor. Sporda yapıldı bu arada 45 dk yürüyüş :)Patlıcan kızartmamıydı
Kız ben evde herşeyi artık fırında yapıyorum
Yinede sağlıklı bişeyler ye
Vücut doğru ve gerekli enerjiyi almazsa nasıl yağ yaksın
Spor ok. TatlişimKizartmaydi abla çok ağır oluyor. Sporda yapıldı bu arada 45 dk yürüyüş :)
Tamam Abla Dikkat Ederim Daha Çok :)Spor ok. Tatlişim
Öğünlerinde kendinide düşün cnm
Kaç haftadır birinciydik bu kötü oldu yaKızlarrrr 5.liğimiz hayırlı olsun
Ben hiç bize yakıştıramadım
Neyse arada düşmeler olabilir biz Yinede ayağa kalkmasını bilirizaç haftadır birinciydik bu kötü oldu y
Ooo cok tırstımHUUU HUUUUUU 9.TAKIM FISTIKKARI
DUYDUK DUYMADIK DEMEYIN
BU HAFTA OHAL GERI GELMISTIR
DEMOKRASI RAFA KALKTI
Cuma sabah yada öglen haric kacamak yapan 500 ip Atlama yada 30 dk yürüyüs ,Veya 2 mil lesliyle ödüllendirilecektir (normal sporunun disinda )
Yok gezmeye gittim Yok misafir geldi anlamam
Herkestende haftada en az 3-4 gün min.45 dk spor bekliyorum
BU HAFTA gözüm üstünüzde olacak
Ama cok az canim boyle acikmazmsn afiyet olsunmenüm
sabah 10.20
2 yumurtadan lorlu omlet
1 dilim hindi füme
yarım bardak ayran
öğle - akşam 17.00
ızgara tavuk
1 bardak ayran
acıkırsam 1 kase light yoğurt yiycem
duraklamada olduğum için fatmanın diyetisyen önerini uyguladım akşamı yemedim
su 3 lt olcak yatana kadar
spor 20 dk yürüyüş
Cuma kacamaginida yapmisin artik bu hafta 0 kacamaksiz olsun elifcm afiyet olsunKizçeler menüm.
Sabah 9
1 küçük dilim kek
1bayram çikolatası yuvarlak olanlardan
Saat 12
1 yumurtadan maydanozlu omlet
1 kk peynir
1 yemek kaşığı acı salça sosu
1 dilim tam buğday
4 zeytin
Saat 16
Yarım yeşil elma
Akşam 18:30
1 kase yoğurt çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
4 köfte
Su 2 litre 3 olur yatana kadar
Yürüyüş yarım saat yapıldı gece yapicam yine
Tmm ozaman çok geç değilmiş
Yatmadan 4-5 saat öncesi bitirmek yeterli
Başlarda haliyle zur oluyor cnm
Sabret alışacaksın
Yoğurtta Güzel bi seçenek
Haftada 2 gün zencefil zerdeçal tarçın karışımını yapabilirsin
Kızlarrrr 5.liğimiz hayırlı olsun
Ama cok az canim boyle acikmazmsn afiyet olsun
Menum
Sabah 10:30
Ceyrek simit
Kk peynir
Cay
Ogle 13:00
1kase yogurt çorbası
Boll salata
Aksam 19:00
1tane imam bayildi
2 bardak ayran
1 bardak yesil çay
2litre su
Spor yok ama yarin basliyorum canlarim
iyi gibi abla. Ama takipteyim şimdilik. Tam emin olamıyorum içip icmedigindenNeyse arada düşmeler olabilir biz Yinede ayağa kalkmasını biliriz
Sen nasılsın cnm evde dırumlar ne alemde
Afiyet olsun tatlımMenum
Ceyrek simit
Kk peynir
Cay
1kase yogurt çorbası
Boll salata
1tane imam bayildi
2 bardak ayran
1 bardak yesil çay
2litre su
Iyi geceler canimiyi geceler çıtırlar
Sağol can canO kadar olur canım. Sen hiç kaçamak yapmıyorsun çünkü :) afiyet olsun
örneğin akşam sadece protein yada karbonhidrat mi almalıyım yada öglen karbon al akşam pro al elif mi diyorsun mefkusumGüzelim tmm Kaçamak yok ama hiç sıcak yemekde yok böyle olmazki
Spor yapıldımı
az yiyerek değil doğru yiyerek kilo verilir cnm
Aşlında 17-18 arası zaten akşam zamanı tatlım
Yani öğlen yememişin
Sporuda 30 dk ya çıkar artık
Sabahı görmüyom
Öğlen Güzel
Bide yemeklerde proyla karbonları karıştırmasak daha iyi sonuç alırız
Tabiki dön cnm
Listede olup olmaman bişey değiştirmez
Bizim elimizde değildi cnm yarışma kuralı malesef
Yinede birkezdaha diskalifiye olmanı istemedim
Ay benimki 7/24 evde okullar tatilya telefonu elimde gorunce konusuyor Canim Sıkılıyor O YÜZDE takilamiyorum fazla9.takımmmmm nerde bu millet
Bu saat olmuş 3 kişi Menü yazmış
Bide Bana gelmiyon diyosunuz
Ne var ne yok nasılız
tatlım tost makinan varsa sende yap patlicani dilim dilim dizip fırçayla zeytin yağ sürüyorum kizartiyorum çok hafif hemde düşük kalorili oluyor mis gibi oluyor hemde. yemek yaparken de soganlari önce bir kaç kaşık suyla pişiriyorum sonra 1 kaşık z.yağ döküyorum oh misss.Kizartmaydi abla çok ağır oluyor. Sporda yapıldı bu arada 45 dk yürüyüş :)
ovvvKızlarrrr 5.liğimiz hayırlı olsun
Evet mefkusum ya ertesi güne kalınca hoş olmuyor.Bi problem olmadıktan sonra lüften menüleri gününde yazalım ertesi güne kalmasın
Tamam Merve can sıfır kaçamak senide sıfır kaçamak etkinliğine davet ediyorum ortakcimOoo cok tırstımyarin spora basliyorum o zaman bu aksam yapamadim agrim coktu canim hic bise yapmak istemiyo reglmin 1.gününde ama yarin yapcam haydi hayirli olsun sıkı yonetimimz
Ama cok az canim boyle acikmazmsn afiyet olsun
Cuma kacamaginida yapmisin artik bu hafta 0 kacamaksiz olsun elifcm afiyet olsun
Afiyet olsun canım. İmam bayildi nin patlıcani yağda mi kızardı ben fırında közluyorum tavsiye ederim.Menum
Ceyrek simit
Kk peynir
Cay
1kase yogurt çorbası
Boll salata
1tane imam bayildi
2 bardak ayran
1 bardak yesil çay
2litre su
Tamamdir elifcim deneyeceğim bidahaki sefereSağol can can
örneğin akşam sadece protein yada karbonhidrat mi almalıyım yada öglen karbon al akşam pro al elif mi diyorsun mefkusum
Ay benimki 7/24 evde okullar tatilya telefonu elimde gorunce konusuyor Canim Sıkılıyor O YÜZDE takilamiyorum fazla
tatlım tost makinan varsa sende yap patlicani dilim dilim dizip fırçayla zeytin yağ sürüyorum kizartiyorum çok hafif hemde düşük kalorili oluyor mis gibi oluyor hemde. yemek yaparken de soganlari önce bir kaç kaşık suyla pişiriyorum sonra 1 kaşık z.yağ döküyorum oh misss.
ovvv
Evet mefkusum ya ertesi güne kalınca hoş olmuyor.
Tamam Merve can sıfır kaçamak senide sıfır kaçamak etkinliğine davet ediyorum ortakcim
Afiyet olsun canım. İmam bayildi nin patlıcani yağda mi kızardı ben fırında közluyorum tavsiye ederim.
Maşallah canım yaa. Allah daim etsin hiç bozulmasın mutlulugunuzHepicinize iyi güzel aydınlık mutlu umutlu sağlıklı bol kahkahali bir haftasonu diliyorum. Bu arada evliligimin 15. Yılını kutladık bu aksam
Sağol canım. Rabbim herkese içinde de sana nice 15 ler görmeyi nasip etsin. Yaşlandım kizzzzMaşallah canım yaa. Allah daim etsin hiç bozulmasın mutlulugunuz
Sağol canım aminnSağol canım. Rabbim herkese içinde de sana nice 15 ler görmeyi nasip etsin. Yaşlandım kizzzz
Yanliz unutma canim.bu yememe isini vucut direnc gosterdiginde yani iki hafta ust uste duzenli dikkat ve spor yaptihin halde kilo veremediginde yapacaksin veya ciddi kacamak yaptiginin ertesi gunu spor yapamadiysan dengelemek icin.ben pek istahim yok bu ara cocugun hastaligi,eski esin mesaj tacizleri vs vok yogunlastigi icin gunduz de yogun protein aldigim icin aksama artik istahim kalmiyor.genelde o yuzden yiyemiyorum.yoksa ozellikle kilo vermek icin yapmiyorum.ediyorum tatlım sorun yok zaten
sana da maşallahhh
yaaaaaaaaaa merve benimle alay ediyoooooorrrrrr
nerden bileyimki ben
kilona göre iyi bir sonuç değil hakkaten ama bu hafta dikkat edip toparlarsın canım inşallah
tabikiiii
bunu bende deneyebilirim 2 gündür pro diyeti yapmama rağmen hiç kilo vermedim durakladım biliyorum eski deneyimimden de
zor ama denemeye çalışcam ikindiden sonra yememeyi
evet 55 le mi başlasam acaba ben hedefe? hem hedef yakın olunca azimde daha fazla olur
tamamdir zuhal abla.bundan sonra daha dikkat edelim.alinacak bisey yok.sonucta bizim.bu grupta bulunma amacimiz belli.kamcilamak lazim ki gaza gelip kuheylanlar gibi sahlanalim:):)Kızlar emek veren herkesi tebrik ederim
Ama sonucumuz pek iyi değil
Özellikle betül ve mervenin çok saldığını düşünüyorum
İnsan herşeye dikkat Eder ama veremez
O başka bişey
Böyle hergün kaçamaklarla sadece yerinizde sayarsınız
Bide doğru dürüst pek spor yapan kalmadı
Yapanlar üstüne alınmasın
aslinda olay su.benim bu ara stredim yogun ve bu liste meseleleri bildirim verdim veremedim sukadar surede bu olmali vs listeye uy vs beni cok geriyor.cok bi ozgur ruhluyum.beyaaa.tarti oncesi odem tuttugum cok oluyor.onu da bu son gittigim dietisyen de farkettim.1 gun arayla tartiliyorum ayni tartida.sirf gerginlik stresiyle 1 kilo odem oluyor.nedenini bilmiyorum.benim.bunye bu sekilde.gerilince xaten ben de farkediyorum elim vs sisiyor.simdilik devam edebiliyorum listesiz.ama baktim ki gevsettim ve biraz zorlamam gerekecek o zaman listeye giriyim istedim.aslinda ilk geldigimde kaptanimiza yazmistim.burda.ama arada kacirilmis ve gormemis olabilirsin canim
canim.yukarda yazdim sartlarini aakin ihmal etme.bir de tartilma sansin varmi bu sabah ac karnina.yagdan mi kastan mi sudan mi gitmis ogrenebilor misin?menüm
sabah 10.20
2 yumurtadan lorlu omlet
1 dilim hindi füme
yarım bardak ayran
öğle - akşam 17.00
ızgara tavuk
1 bardak ayran
acıkırsam 1 kase light yoğurt yiycem
duraklamada olduğum için fatmanın diyetisyen önerini uyguladım akşamı yemedim
su 3 lt olcak yatana kadar
spor 20 dk yürüyüş
canimcim yukarda anlattim bu ac kalma sartini :)Afiyet olsun canım kaçamakta yok maşallah.
Afiyet olsun tatlım. Nasıl bir diyetisyen mis o bas bas bagiriyorkar aç kalmayın diye bir bildiğimi var acep
9.takımmmmm nerde bu millet
Bu saat olmuş 3 kişi Menü yazmış
Bide Bana gelmiyon diyosunuz
Ne var ne yok nasılız
Kızlarrrr 5.liğimiz hayırlı olsun
Hayirlisi.onumuzdeki hafta ins daha iyi olacak.tamamdir zuhal abla bildirimler sabaha insallahBi problem olmadıktan sonra lüften menüleri gününde yazalım ertesi güne kalmasın
bu tost makinesi tarifini deniycem ya.guzel olacak gibiSağol can can
örneğin akşam sadece protein yada karbonhidrat mi almalıyım yada öglen karbon al akşam pro al elif mi diyorsun mefkusum
Ay benimki 7/24 evde okullar tatilya telefonu elimde gorunce konusuyor Canim Sıkılıyor O YÜZDE takilamiyorum fazla
tatlım tost makinan varsa sende yap patlicani dilim dilim dizip fırçayla zeytin yağ sürüyorum kizartiyorum çok hafif hemde düşük kalorili oluyor mis gibi oluyor hemde. yemek yaparken de soganlari önce bir kaç kaşık suyla pişiriyorum sonra 1 kaşık z.yağ döküyorum oh misss.
ovvv
Evet mefkusum ya ertesi güne kalınca hoş olmuyor.
Tamam Merve can sıfır kaçamak senide sıfır kaçamak etkinliğine davet ediyorum ortakcim
Afiyet olsun canım. İmam bayildi nin patlıcani yağda mi kızardı ben fırında közluyorum tavsiye ederim.
masallah canim size.Rabbim korusun huzurunuzu duzeninizi bosmasin ins.Hepicinize iyi güzel aydınlık mutlu umutlu sağlıklı bol kahkahali bir haftasonu diliyorum. Bu arada evliligimin 15. Yılını kutladık bu aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?