Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

en geç akşam 7 de yiyorum dikkat ediyorum elimden geldiğince

demin çok acıktım 2 yk yoğurt yedim
Tmm ozaman çok geç değilmiş
Yatmadan 4-5 saat öncesi bitirmek yeterli

Başlarda haliyle zur oluyor cnm
Sabret alışacaksın
Yoğurtta Güzel bi seçenek

Haftada 2 gün zencefil zerdeçal tarçın karışımını yapabilirsin

Ooo cok tırstım yarin spora basliyorum o zaman bu aksam yapamadim agrim coktu canim hic bise yapmak istemiyo reglmin 1.gününde ama yarin yapcam haydi hayirli olsun sıkı yonetimimz
Ama cok az canim boyle acikmazmsn afiyet olsun
Cuma kacamaginida yapmisin artik bu hafta 0 kacamaksiz olsun elifcm afiyet olsun

iyi fikir nasıl bir tarif o tam tarif?

Kızlarrrr 5.liğimiz hayırlı olsun
Ben hiç bize yakıştıramadım

ayyy

Ama cok az canim boyle acikmazmsn afiyet olsun

acıktım canım az yoğurt yedim

Menum
Sabah 10:30
Ceyrek simit
Kk peynir
Cay

Ogle 13:00
1kase yogurt çorbası
Boll salata

Aksam 19:00
1tane imam bayildi
2 bardak ayran

1 bardak yesil çay
2litre su
Spor yok ama yarin basliyorum canlarim

afiyet olsun canım güzel

Neyse arada düşmeler olabilir biz Yinede ayağa kalkmasını biliriz

Sen nasılsın cnm evde dırumlar ne alemde
iyi gibi abla. Ama takipteyim şimdilik. Tam emin olamıyorum içip icmediginden
Menum
Ceyrek simit
Kk peynir
Cay

1kase yogurt çorbası
Boll salata

1tane imam bayildi
2 bardak ayran

1 bardak yesil çay
2litre su
Afiyet olsun tatlım
iyi geceler çıtırlar
Iyi geceler canim

O kadar olur canım. Sen hiç kaçamak yapmıyorsun çünkü :) afiyet olsun
Sağol can can

örneğin akşam sadece protein yada karbonhidrat mi almalıyım yada öglen karbon al akşam pro al elif mi diyorsun mefkusum

9.takımmmmm nerde bu millet
Bu saat olmuş 3 kişi Menü yazmış

Bide Bana gelmiyon diyosunuz

Ne var ne yok nasılız
Ay benimki 7/24 evde okullar tatilya telefonu elimde gorunce konusuyor Canim Sıkılıyor O YÜZDE takilamiyorum fazla

Kizartmaydi abla çok ağır oluyor. Sporda yapıldı bu arada 45 dk yürüyüş :)
tatlım tost makinan varsa sende yap patlicani dilim dilim dizip fırçayla zeytin yağ sürüyorum kizartiyorum çok hafif hemde düşük kalorili oluyor mis gibi oluyor hemde. yemek yaparken de soganlari önce bir kaç kaşık suyla pişiriyorum sonra 1 kaşık z.yağ döküyorum oh misss.

ovvv

Bi problem olmadıktan sonra lüften menüleri gününde yazalım ertesi güne kalmasın
Evet mefkusum ya ertesi güne kalınca hoş olmuyor.

Tamam Merve can sıfır kaçamak senide sıfır kaçamak etkinliğine davet ediyorum ortakcim

Menum
Ceyrek simit
Kk peynir
Cay

1kase yogurt çorbası
Boll salata

1tane imam bayildi
2 bardak ayran

1 bardak yesil çay
2litre su
Afiyet olsun canım. İmam bayildi nin patlıcani yağda mi kızardı ben fırında közluyorum tavsiye ederim.

Tamamdir elifcim deneyeceğim bidahaki sefere

@seydan94 Şeyda cım eminim harika bir kına geCen oldu düğünün daha da guzel olsun Canımmm mm. Bol heyecanlı içinin kıpır kıpır olduğu bol bol kurtlarını döktüğün harika muhteşem bir düğün diliyorum.

Yanliz unutma canim.bu yememe isini vucut direnc gosterdiginde yani iki hafta ust uste duzenli dikkat ve spor yaptihin halde kilo veremediginde yapacaksin veya ciddi kacamak yaptiginin ertesi gunu spor yapamadiysan dengelemek icin.ben pek istahim yok bu ara cocugun hastaligi,eski esin mesaj tacizleri vs vok yogunlastigi icin gunduz de yogun protein aldigim icin aksama artik istahim kalmiyor.genelde o yuzden yiyemiyorum.yoksa ozellikle kilo vermek icin yapmiyorum.
tamamdir zuhal abla.bundan sonra daha dikkat edelim.alinacak bisey yok.sonucta bizim.bu grupta bulunma amacimiz belli.kamcilamak lazim ki gaza gelip kuheylanlar gibi sahlanalim:):)
B burnfat55 canim sen neden listeye girmiyosun gir artik bak gayet guzel veriyosun bence
aslinda olay su.benim bu ara stredim yogun ve bu liste meseleleri bildirim verdim veremedim sukadar surede bu olmali vs listeye uy vs beni cok geriyor.cok bi ozgur ruhluyum.beyaaa.tarti oncesi odem tuttugum cok oluyor.onu da bu son gittigim dietisyen de farkettim.1 gun arayla tartiliyorum ayni tartida.sirf gerginlik stresiyle 1 kilo odem oluyor.nedenini bilmiyorum.benim.bunye bu sekilde.gerilince xaten ben de farkediyorum elim vs sisiyor.simdilik devam edebiliyorum listesiz.ama baktim ki gevsettim ve biraz zorlamam gerekecek o zaman listeye giriyim istedim.aslinda ilk geldigimde kaptanimiza yazmistim.burda.ama arada kacirilmis ve gormemis olabilirsin canim
canim.yukarda yazdim sartlarini aakin ihmal etme.bir de tartilma sansin varmi bu sabah ac karnina.yagdan mi kastan mi sudan mi gitmis ogrenebilor misin?
Afiyet olsun canım kaçamakta yok maşallah.

Afiyet olsun tatlım. Nasıl bir diyetisyen mis o bas bas bagiriyorkar aç kalmayın diye bir bildiğimi var acep
canimcim yukarda anlattim bu ac kalma sartini :)
9.takımmmmm nerde bu millet
Bu saat olmuş 3 kişi Menü yazmış

Bide Bana gelmiyon diyosunuz

Ne var ne yok nasılız

Bi problem olmadıktan sonra lüften menüleri gününde yazalım ertesi güne kalmasın
Hayirlisi.onumuzdeki hafta ins daha iyi olacak.tamamdir zuhal abla bildirimler sabaha insallah
bu tost makinesi tarifini deniycem ya.guzel olacak gibi
Hepicinize iyi güzel aydınlık mutlu umutlu sağlıklı bol kahkahali bir haftasonu diliyorum. Bu arada evliligimin 15. Yılını kutladık bu aksam
masallah canim size.Rabbim korusun huzurunuzu duzeninizi bosmasin ins.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…