- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.041
Hepicinize iyi güzel aydınlık mutlu umutlu sağlıklı bol kahkahali bir haftasonu diliyorum. Bu arada evliligimin 15. Yılını kutladık bu aksam
Yanliz unutma canim.bu yememe isini vucut direnc gosterdiginde yani iki hafta ust uste duzenli dikkat ve spor yaptihin halde kilo veremediginde yapacaksin veya ciddi kacamak yaptiginin ertesi gunu spor yapamadiysan dengelemek icin.ben pek istahim yok bu ara cocugun hastaligi,eski esin mesaj tacizleri vs vok yogunlastigi icin gunduz de yogun protein aldigim icin aksama artik istahim kalmiyor.genelde o yuzden yiyemiyorum.yoksa ozellikle kilo vermek icin yapmiyorum.
canim.yukarda yazdim sartlarini aakin ihmal etme.bir de tartilma sansin varmi bu sabah ac karnina.yagdan mi kastan mi sudan mi gitmis ogrenebilor misin?
canimcim yukarda anlattim bu ac kalma sartini :)
bu tost makinesi tarifini deniycem ya.guzel olacak gibi
Senden bu hafta güzel bi eksi bekliyorum fıstıkOoo cok tırstımyarin spora basliyorum o zaman bu aksam yapamadim agrim coktu canim hic bise yapmak istemiyo reglmin 1.gününde ama yarin yapcam haydi hayirli olsun sıkı yonetim
Sabah çok sade olmuş cnm birazdaha çeşitlendir kuvvetli bi kahvaltı yapMenum
Sabah 10:30
Ceyrek simit
Kk peynir
Cay
Ogle 13:00
1kase yogurt çorbası
Boll salata
Aksam 19:00
1tane imam bayildi
2 bardak ayran
1 bardak yesil çay
2litre su
Spor yok ama yarin basliyorum canlarim
3 -4 kş yoğurdun içine 1 er çk zencefil zerdeçal tarçın koyuyorsuniyi fikir nasıl bir tarif o tam tari
Sen ondan şüphrlendiğini farkettirmeiyi gibi abla. Ama takipteyim şimdilik. Tam emin olamıyorum içip icmediginden
Akşamları Karbon yemesek tabiki daha iyiörneğin akşam sadece protein yada karbonhidrat mi almalıyım yada öglen karbon al akşam pro al elif mi diyorsun mefkusum
hayırlı olsun bitanem daha nice mutlu yıllara inşallahHepicinize iyi güzel aydınlık mutlu umutlu sağlıklı bol kahkahali bir haftasonu diliyorum. Bu arada evliligimin 15. Yılını kutladık bu aksam
Ama nasıl olsa listede değilim diye kendini salmıcaksan olabilir tatlımaslinda olay su.benim bu ara stredim yogun ve bu liste meseleleri bildirim verdim veremedim sukadar surede bu olmali vs listeye uy vs beni cok geriyor.cok bi ozgur ruhluyum.beyaaa.tarti oncesi odem tuttugum cok oluyor.onu da bu son gittigim dietisyen de farkettim.1 gun arayla tartiliyorum ayni tartida.sirf gerginlik stresiyle 1 kilo odem oluyor.nedenini bilmiyorum.benim.bunye bu sekilde.gerilince xaten ben de farkediyorum elim vs sisiyor.simdilik devam edebiliyorum listesiz.ama baktim ki gevsettim ve biraz zorlamam gerekecek o zaman listeye giriyim istedim.aslinda ilk geldigimde kaptanimiza yazmistim.burda.ama arada kacirilmis ve gormemis olabilirsin canim
Hakkında hayırlısı olsunGünaydın çıtırlarrrr
maaalesef duraklamam 4 gündür ne yaptıysam kırılmadı. dün fatmacığımdan aldığım kopyayla akşam 5 ten sonra yemeği kestim ama çok acıktım azcık yoğurt yedim sonra. ama duraklamayı yine kıramadım.
bugün farklı bir yol deniycem ve bu sıkı diyetten çıkıp abartmadan yiycem. bir de yiyeceğim için spor yapmaya gücüm olacak ve spor da yapıcam yürüyüş yapıcam. leslie ile 30 dk
bu kadar hevesliyken Allah yardımcım olsun yaa
arkadaşlar veMefkurem bu dukan mevzusundan vazgeçmeye karar verdim.
zaten ben hamile bile kalmış olabilirim. kalmış olmasam bile kasım ayında tekrar çocuk çalışması yapmaya karar verdik. benim kilo sorunum olduğu için bu süreye kadar zaten zayıflamış hedefime de ulaşmış olacağımı düşünüyorum. o yüzden böyle evreleri olan bir diyeti tamamlamaya şuanda vaktim yok.
hem ben de ilk defa sağlıklı beslenmeye çalışıcam bunu öğrenirsem de ömür boyu koruyabilirim bir listeye uymadığım için. hepinizden bundan sonraki menülerime destek bekliyorum kızlar. bana hatalarımı çekinmeden söyleyin çarpın ağzıma
devamı gelsin inşallahVeeeeeee işte buuuuuuuuuuuuuuu sabah normal yağlı yoğurt dedim 3 gün sonra WC ye çıktım kızlaaaaaaaarrrrrrrr
Alışverişini yapınca bol yeşillik vs.ekle güzelimsabah 9.45
3 yk normal yoğurt
kahvaltı 10.30
1 dilim tb ekmeği
2 tuzsuz siyah zeytin
1 yağsız tavada yumurta
yarim üçgen peynir
1 dilim hindi füme
4 damla takita diyabetik bal karışımı (merak edenler için link: http://www.takitaonline.com/product_info.php?products_id=91)
nasıl kahvaltım?
alışverişe çıkıcam domates salatalık alıcam bugün evde yoktu.
ceviz ve badem alıcam kahvaltının yanına ya da ara olarak tüketmek için
3 -4 kş yoğurdun içine 1 er çk zencefil zerdeçal tarçın koyuyorsun
hayırlı olsun bitanem daha nice mutlu yıllara inşallah
Bizimde 28 olacak
Bencede normal Menü yapsan sporla beraber daha iyi olur
devamı gelsin inşallah
Eksiye düşmemenin sebebi Buda olabilir
Alışverişini yapınca bol yeşillik vs.ekle güzelim
Bide füme gibi şeyleri katkı maddeli olduğu için pek tüketmiyoruz
Diğerleri güzel görünüyor
Busecim verdiğin bal linkine Baktım
Bana Göre bunun yerine arada gerçek bal tüketsen daha iyi
Bu zaten tatlandıcılı ve suni
Bizim için önemli olan kalorisinden çok sağlıklı ve doğal olması
Tabi çok sık ve fazla tüketmek doğru değil
Günaydın çıtırlarrrr
maaalesef duraklamam 4 gündür ne yaptıysam kırılmadı. dün fatmacığımdan aldığım kopyayla akşam 5 ten sonra yemeği kestim ama çok acıktım azcık yoğurt yedim sonra. ama duraklamayı yine kıramadım.
bugün farklı bir yol deniycem ve bu sıkı diyetten çıkıp abartmadan yiycem. bir de yiyeceğim için spor yapmaya gücüm olacak ve spor da yapıcam yürüyüş yapıcam. leslie ile 30 dk
zaten ben hamile bile kalmış olabilirim. kalmış olmasam bile kasım ayında tekrar çocuk çalışması yapmaya karar verdik. benim kilo sorunum olduğu için bu süreye kadar zaten zayıflamış hedefime de ulaşmış olacağımı düşünüyorum. o yüzden böyle evreleri olan bir diyeti tamamlamaya şuanda vaktim yok.
hem ben de ilk defa sağlıklı beslenmeye çalışıcam bunu öğrenirsem de ömür boyu koruyabilirim bir listeye uymadığım için. hepinizden bundan sonraki menülerime destek bekliyorum kızlar. bana hatalarımı çekinmeden söyleyin çarpın ağzıma
Veeeeeee işte buuuuuuuuuuuuuuu sabah normal yağlı yoğurt dedim 3 gün sonra WC ye çıktım kızlaaaaaaaarrrrrrrr
bencede canim.dukani sonuna kadar yapmazsan ve arada birakirsan cok daha zormus kilo vermek.belki onunla ilgilidir.gecen sefer koruma evresini tamamlamis miydin canim?ben de bi kere karatay denedim ve dedigin gibi omrumde hic sorun olmayan biseyi wc problemini yasadim.4 gun biraktim.evet canim ben de bu gruba gelip listelere baktiktan sonra karar verdim.artik 1 hafta 10 gun deli gibi yapip sobra birakmak yerine ayni duzende hep saglikli olani tercih etmeye karar verdim.yemek saatlerime ozen gosteriyorum.sabah illa ki metabolizmayihizlandirici seyler yapiyorum.3 bardak su ve yapabilirsen ac karnina turk kahvesi bana cok iyi geldi mesela.aksam da en gec 6.30 da yiyorum.bir de az da olsa her gun yuruyorum cok cok nadir yapmadigim oldu yuruyus.25 dakikamesela.o bile cok farkettiriyor.olabildigibce islenmis paketlenmis urun tukatmiyorum.light yerine normalin yarisini tuketiyorum ornegin 1 bardak light sut yerine yarim bardak normal sut uzerine suyla tamamliyorum.ya da 1 kase light yogurt yerine yarim kase normal yogurdu ayran yapiyorum.vs.beyaz un ve turevlerinden burasi sayesinde vazgectim.tam bugday kullaniyorum genelde.benimki genel olarak bu sekilde simdilik.sabah 9.45
3 yk normal yoğurt
kahvaltı 10.30
1 dilim tb ekmeği
2 tuzsuz siyah zeytin
1 yağsız tavada yumurta
yarim üçgen peynir
1 dilim hindi füme
4 damla takita diyabetik bal karışımı (merak edenler için link: http://www.takitaonline.com/product_info.php?products_id=91)
nasıl kahvaltım?
Maşallah Allah bozmasn nice senelriniz olsunHepicinize iyi güzel aydınlık mutlu umutlu sağlıklı bol kahkahali bir haftasonu diliyorum. Bu arada evliligimin 15. Yılını kutladık bu aksam
Yok biliyorum canim ilk geldigindede soylemistin listeye hemen girmek istemedigini ama bakinca sende guzel kilolar veriyosun belki listeye girersin diye dusundum ozgur kizYanliz unutma canim.bu yememe isini vucut direnc gosterdiginde yani iki hafta ust uste duzenli dikkat ve spor yaptihin halde kilo veremediginde yapacaksin veya ciddi kacamak yaptiginin ertesi gunu spor yapamadiysan dengelemek icin.ben pek istahim yok bu ara cocugun hastaligi,eski esin mesaj tacizleri vs vok yogunlastigi icin gunduz de yogun protein aldigim icin aksama artik istahim kalmiyor.genelde o yuzden yiyemiyorum.yoksa ozellikle kilo vermek icin yapmiyorum.
tamamdir zuhal abla.bundan sonra daha dikkat edelim.alinacak bisey yok.sonucta bizim.bu grupta bulunma amacimiz belli.kamcilamak lazim ki gaza gelip kuheylanlar gibi sahlanalim:):)
aslinda olay su.benim bu ara stredim yogun ve bu liste meseleleri bildirim verdim veremedim sukadar surede bu olmali vs listeye uy vs beni cok geriyor.cok bi ozgur ruhluyum.beyaaa.tarti oncesi odem tuttugum cok oluyor.onu da bu son gittigim dietisyen de farkettim.1 gun arayla tartiliyorum ayni tartida.sirf gerginlik stresiyle 1 kilo odem oluyor.nedenini bilmiyorum.benim.bunye bu sekilde.gerilince xaten ben de farkediyorum elim vs sisiyor.simdilik devam edebiliyorum listesiz.ama baktim ki gevsettim ve biraz zorlamam gerekecek o zaman listeye giriyim istedim.aslinda ilk geldigimde kaptanimiza yazmistim.burda.ama arada kacirilmis ve gormemis olabilirsin canim
canim.yukarda yazdim sartlarini aakin ihmal etme.bir de tartilma sansin varmi bu sabah ac karnina.yagdan mi kastan mi sudan mi gitmis ogrenebilor misin?
canimcim yukarda anlattim bu ac kalma sartini :)
Hayirlisi.onumuzdeki hafta ins daha iyi olacak.tamamdir zuhal abla bildirimler sabaha insallah
bu tost makinesi tarifini deniycem ya.guzel olacak gibi
masallah canim size.Rabbim korusun huzurunuzu duzeninizi bosmasin ins.
Cok dogru bi karar canim hepimizin menulerine bak burda herkez sadece saglikli beslenerek verdi bu kilolari dukanda neymisGünaydın çıtırlarrrr
İşin özü zaten bu tatlımbencede canim.dukani sonuna kadar yapmazsan ve arada birakirsan cok daha zormus kilo vermek.belki onunla ilgilidir.gecen sefer koruma evresini tamamlamis miydin canim?ben de bi kere karatay denedim ve dedigin gibi omrumde hic sorun olmayan biseyi wc problemini yasadim.4 gun biraktim.evet canim ben de bu gruba gelip listelere baktiktan sonra karar verdim.artik 1 hafta 10 gun deli gibi yapip sobra birakmak yerine ayni duzende hep saglikli olani tercih etmeye karar verdim.yemek saatlerime ozen gosteriyorum.sabah illa ki metabolizmayihizlandirici seyler yapiyorum.3 bardak su ve yapabilirsen ac karnina turk kahvesi bana cok iyi geldi mesela.aksam da en gec 6.30 da yiyorum.bir de az da olsa her gun yuruyorum cok cok nadir yapmadigim oldu yuruyus.25 dakikamesela.o bile cok farkettiriyor.olabildigibce islenmis paketlenmis urun tukatmiyorum.light yerine normalin yarisini tuketiyorum ornegin 1 bardak light sut yerine yarim bardak normal sut uzerine suyla tamamliyorum.ya da 1 kase light yogurt yerine yarim kase normal yogurdu ayran yapiyorum.vs.beyaz un ve turevlerinden burasi sayesinde vazgectim.tam bugday kullaniyorum genelde.benimki genel olarak bu sekilde simdilik.
listende diyabet urunu bal var seker hastaligin mi var canim
Sut urunlerinde light yemeye gerek yok zaten ben hic evime light urun almam gunde 3 kez wcdeyim yaniVeeeeeee işte buuuuuuuuuuuuuuu sabah normal yağlı yoğurt dedim 3 gün sonra WC ye çıktım kızlaaaaaaaarrrrrrrr
Hindi fumeyi yeme artık bence cok sık tuketiyorsunsabah 9.45
3 yk normal yoğurt
kahvaltı 10.30
1 dilim tb ekmeği
2 tuzsuz siyah zeytin
1 yağsız tavada yumurta
yarim üçgen peynir
1 dilim hindi füme
nasıl kahvaltım?
Ben haftada 2 gün akşam yemeği yerine bu karışımlı yogurdu yedim cnm çok etkisi oldutarifi aldım zencefil ve zerdeçal almam gerek. bu ne yapıyor metabolizma hızlandırmak için sanırım dimi bu?
28 seneeeeeee maşallah ablaa
evet artık normal menülere döndüm spor da ekliycem inş.
füme falan eve dukan yapcam diye çok aldım tüketmek istiyorum o yüzdenama bitince artık almayabilirim
yeşillik ben sevmiyorum salatalık ve domates alırım. salata olarak da çoban salata yaparım kendime. çünkü hep ziyan oluyorum eşim yemiyor ben de sevmiyorum kaç kere aldım bir sürü çöp oldu. pişirmelik sebzelerden alıcam tabiki
evet abla wc ye çıkamadığım için de veremedim. normale döndüğüm halde bugün eğer spor yaparsam yarına duraklamayı kıracağıma inanıyorum inş öyle olur
takita balı da aldım öylece duruyor bitirmek istiyorum böyle çok az çok az kullanıp. zaten diyabetikler için olduğu için şekeri kalorisiz ve vücut onu şeker olarak algılamıyor. bu en azından iyi bir şey diye düşünüyorum. bittiğinde tekrar almam aynı şekilde onu dazaten tadı da normal bala göre çok tırt
ahaaa yine wccccccccccc
Sanırım kizartaydi dun aksam gorumcemdeydim orda yedim patlican minikti amaGünaydın millettttt
Herkese mutlu haftasonları
Senden bu hafta güzel bi eksi bekliyorum fıstık
Sabah çok sade olmuş cnm birazdaha çeşitlendir kuvvetli bi kahvaltı yap
Öğlen Güzel
İçimden bi ses patlıcan Kizartmaydi diyor
Sen ondan şüphrlendiğini farkettirme
Ona güvendiğini inandığını söyle
Arka tarafta tabiki tedbiri elden bırakma
Akşamları Karbon yemesek tabiki daha iyi
Ama benim demek istediğim
Den Mesela pilav köfte yemişin
Ya pilav salata yada köfte salata olabilirdi
Normal zamandada pilav ve makarnanın yanında yoğurt yerine salata yenmesi daha doğru
Bizimde 28 olacak
Ama nasıl olsa listede değilim diye kendini salmıcaksan olabilir tatlım
Sorunlarındada Allah kolaylık versin
Hakkında hayırlısı olsun
devamı gelsin inşallah
bencede canim.dukani sonuna kadar yapmazsan ve arada birakirsan cok daha zormus kilo vermek.belki onunla ilgilidir.gecen sefer koruma evresini tamamlamis miydin canim?ben de bi kere karatay denedim ve dedigin gibi omrumde hic sorun olmayan biseyi wc problemini yasadim.4 gun biraktim.evet canim ben de bu gruba gelip listelere baktiktan sonra karar verdim.artik 1 hafta 10 gun deli gibi yapip sobra birakmak yerine ayni duzende hep saglikli olani tercih etmeye karar verdim.yemek saatlerime ozen gosteriyorum.sabah illa ki metabolizmayihizlandirici seyler yapiyorum.3 bardak su ve yapabilirsen ac karnina turk kahvesi bana cok iyi geldi mesela.aksam da en gec 6.30 da yiyorum.bir de az da olsa her gun yuruyorum cok cok nadir yapmadigim oldu yuruyus.25 dakikamesela.o bile cok farkettiriyor.olabildigibce islenmis paketlenmis urun tukatmiyorum.light yerine normalin yarisini tuketiyorum ornegin 1 bardak light sut yerine yarim bardak normal sut uzerine suyla tamamliyorum.ya da 1 kase light yogurt yerine yarim kase normal yogurdu ayran yapiyorum.vs.beyaz un ve turevlerinden burasi sayesinde vazgectim.tam bugday kullaniyorum genelde.benimki genel olarak bu sekilde simdilik.
listende diyabet urunu bal var seker hastaligin mi var canim
Cok dogru bi karar canim hepimizin menulerine bak burda herkez sadece saglikli beslenerek verdi bu kilolari dukanda neymishatalarin olursa soyleriz tabi benim bile hala hatalarim oluyor
Sut urunlerinde light yemeye gerek yok zaten ben hic evime light urun almam gunde 3 kez wcdeyim yanibenimkiler fazla calisiyor
Hindi fumeyi yeme artık bence cok sık tuketiyorsun
Yumurtayida az yagda pisirebilirsin tatlim
Ben haftada 2 gün akşam yemeği yerine bu karışımlı yogurdu yedim cnm çok etkisi oldu
Tabi öğün yerine yediğimde yoğurt daha fazla oluyordu
Metoyu hızlandırıcı ve yağ yakıcı etkisi var
Sağolsun cnm zaman su gibi akıp gidiyor bi bakıyoruz seneler olmuş
Tatlandırıcı konusu okumuştum ama şu an aklımda değil
Vücut onu şeker o gibi algışamıyor ama başka bişey oluyordu Yani iyi değil
Diyabet hastası değilsen kullanmak sağlıklı değil
Kız senin fümelerin balın bitmesini beklicez
Önceden bende yeşillik sevmezdim dereotu roka ağzıma koymazdım şimdi sağlık aşkına sevmesemde yiyorum
Bence bugün yapma cnmdediğim gibi zulalarım bitince almıycam daha bu ürünleri
bu yoğurt kürünü bu akşam denesem mi?
ayy roka ya bayılırım. tek sevdiğim yapraklı salata alıcam kesinhem hiç uğraştırmıyor beni güzelce yıka sonra üstüne az limon oldu da bitti kahvaltı da mis misss domates ve salatalıktan çok severim onu. hatta işin özü domates bana zaten iyi gelmiyor reflüme çiğ olduğu için asitli ama roka
sağlıklı beslenmek daha iyi canım. Hem diyeti biraktigin zaman kiloların gelme ihtimali çok yüksekGünaydın çıtırlarrrr
hadi geçmiş olsun canımVeeeeeee işte buuuuuuuuuuuuuuu sabah normal yağlı yoğurt dedim 3 gün sonra WC ye çıktım kızlaaaaaaaarrrrrrrr
hindi füme yemesen daha güzel olurmuş canım. Bende yiyordum ama arkadaşların uyarısından sonra çok yağlı olduğunu öğrendim.sabah 9.45
3 yk normal yoğurt
kahvaltı 10.30
1 dilim tb ekmeği
2 tuzsuz siyah zeytin
1 yağsız tavada yumurta
yarim üçgen peynir
1 dilim hindi füme
nasıl kahvaltım?
günaydın ablacim. Evet farkettirmemeye çalışıyorum. Ama tedbirli olmakta fayda var.Günaydın millettttt
Herkese mutlu haftasonları
Senden bu hafta güzel bi eksi bekliyorum fıstık
Sabah çok sade olmuş cnm birazdaha çeşitlendir kuvvetli bi kahvaltı yap
Öğlen Güzel
İçimden bi ses patlıcan Kizartmaydi diyor
Sen ondan şüphrlendiğini farkettirme
Ona güvendiğini inandığını söyle
Arka tarafta tabiki tedbiri elden bırakma
Akşamları Karbon yemesek tabiki daha iyi
Ama benim demek istediğim
Den Mesela pilav köfte yemişin
Ya pilav salata yada köfte salata olabilirdi
Normal zamandada pilav ve makarnanın yanında yoğurt yerine salata yenmesi daha doğru
Bizimde 28 olacak
Ama nasıl olsa listede değilim diye kendini salmıcaksan olabilir tatlım
Sorunlarındada Allah kolaylık versin
Hakkında hayırlısı olsun
devamı gelsin inşallah
Canım mesela ben kahveyi şekersiz icemiyorum. Bende şeker yerine kahveye bir çay kaşığı bal katarim. Eğer icemezsen sende öyle yapabilirsin. Tabi çok sık icmemek lazimyok canım geçen sefer güçlendirme de koruma da yapmadım. zaten 8 kilosunu vermiştim dukanla
ben de sağlıklı beslenicem canım. sporu da yapıcam inş.
şuanda stoklarımı bitirine kadar light ürün olacak ben de daha sonra bırakırım onları da
Allaha şükür şeker hastalığım yok diyet için almıştım. Onu da hergün tüketmicem bitince de bir daha almam tadı zaten normal balın yanında çok yavan
Türk kahvesi ben sanmıyorum sabah aç içebileyim çünkü gastrit ve düşük sevide reflüm var. sütlü nescafe içebilirim şekersiz
inş ben de senin gibi kilolarımı verebilirim bu işi doğru yapıp
evet canım. bakıyorum menülerinize
stoklarımı bitirdikten sonra bir daha light almıycam hem sağlıksız hem pahalı hem de tadı kötü
hey maşallah
ben o kadar wc yapsam varya uuuu
kızlar o hindi füme yağsız katkı maddesi de yok okudum ama bir daha almıycam bitince malesef zulaladım ben light ları ve hindiyi. 1 ay da anca biter ondan sonra almam sanırım
dediğim gibi zulalarım bitince almıycam daha bu ürünleri
bu yoğurt kürünü bu akşam denesem mi?
ayy roka ya bayılırım. tek sevdiğim yapraklı salata alıcam kesinhem hiç uğraştırmıyor beni güzelce yıka sonra üstüne az limon oldu da bitti kahvaltı da mis misss domates ve salatalıktan çok severim onu. hatta işin özü domates bana zaten iyi gelmiyor reflüme çiğ olduğu için asitli ama roka süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?