- 15 Haziran 2016
- 669
- 1.149
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.061
Dunden beri tlfnm internete girmiyo ablamada soyledm habernz olsun diyeDün Menü vermeyenler
@burnfat55 Kız öyle burdasın niye yazmıyon menünü
@zamannn35
Alinin_Annesi
@elifvecebir
Unuttuğum varmı bilmşyorum
Bal yerine biraz süt koyabilirsin cnmCanım mesela ben kahveyi şekersiz icemiyorum. Bende şeker yerine kahveye bir çay kaşığı bal katarim. Eğer icemezsen sende öyle yapabilirsin. Tabi
O zaman şimdi yazabilirsin cnmDunden beri tlfnm internete girmiyo ablamada soyledm habernz olsun diye
Bence bugün yapma cnm
Zaten kaç gündür pro tüketiyosun
Vücudun biraz normal beslenmeye alışsın
İstersen perşembe yaparsın
Sebzeye başlayıcada belki artı olabilirsin
Bu normal, moralin bozılmasın
sağlıklı beslenmek daha iyi canım. Hem diyeti biraktigin zaman kiloların gelme ihtimali çok yüksek
hadi geçmiş olsun canım
hindi füme yemesen daha güzel olurmuş canım. Bende yiyordum ama arkadaşların uyarısından sonra çok yağlı olduğunu öğrendim.
günaydın ablacim. Evet farkettirmemeye çalışıyorum. Ama tedbirli olmakta fayda var.
Canım mesela ben kahveyi şekersiz icemiyorum. Bende şeker yerine kahveye bir çay kaşığı bal katarim. Eğer icemezsen sende öyle yapabilirsin. Tabi çok sık icmemek lazim
Dunden beri tlfnm internete girmiyo ablamada soyledm habernz olsun diye
Cok sukur duzeldi canim anlamadim ewdende giremedim mobildendedüzeldi mi canım?
Nescafe Zaten Abla Ama Sutlude Olsa Icemiyorum :)Bal yerine biraz süt koyabilirsin cnm
Evet canım gözümden kaçmış :)tamam biliyorum artı olabilirm dukan dan biliyorum onu.
tamam abla bugün yapmıycam yoğurt kürünü doğru diyorsun
canım benim fümem yağsız. diyet için almıştım onu. diyet bitince bir daha almam ya da çok nadir canım çekerse alırım tadı gayet güzel.
kahve konusunda benim midem rahatsız olduğu için aç karnına içmem canım ben şekerle alakası yok açıklamıştım gözünden kaçmış olabilir
Ayyy burda yapamıyom edemiyom icemiyorum laflsrını yasaklıyorumNescafe Zaten Abla Ama Sutlude Olsa Icemiyorum :)
Evet canım gözümden kaçmış :)
Betülcüm sağlıksız bi günün olmuşDunku menumu yazamadim kizlar internete girmedi telefonum
Dunku menum
Sabah 11.30 : yarim kabak simit
Ogle 15.00: 5 kasik pilav, 1 ayran ( mevlutteydimm )
Aksam 18.30: 1 kase mercimek corbasi+ yarim domates
Su 2bck litre
Spor yok malesef
Bu kadar sözden sonra istesende almazsın heraldecanım benim fümem yağsız. diyet için almıştım onu. diyet bitince bir daha almam ya da çok nadir canım çekerse alırım tadı gayet güzel.
Ewet okudum ablam biraz gec oldu ama bu hafta cok dikkat etmemiz lazimBetülcüm sağlıksız bi günün olmuş
Kuralları okudunmu akşam yazmıştım
Bu hafta senden ve merveden azami dikkat güzel bi eksi bekliyorum
Dunku menumu yazamadim kizlar internete girmedi telefonum
Dunku menum
Sabah 11.30 : yarim kabak simit
Ogle 15.00: 5 kasik pilav, 1 ayran ( mevlutteydimm )
Aksam 18.30: 1 kase mercimek corbasi+ yarim domates
Su 2bck litre
Spor yok malesef
Bu kadar sözden sonra istesende almazsın heralde
Sen beni pek tanımıyosun cnmEwet okudum ablam biraz gec oldu ama bu hafta cok dikkat etmemiz lazim
Canının çok istediği şeyi cuma sabah yada öğlen yiyebilirsin cnmabla bir şey yememek için kendimi kısıtlamak istemiyorum. pasta da yemek istiyorum onda da işlenmiş dondurulmuş şeyler var mesela ama kararında yemek lazım. her şeyden kararında yiycem canım çektiğinde. birkaç çatal ya da 1 dilim gibi
fümeyi de kesin konuşmadım ama birkaç ay sonra belki canım çekerse alırım durmadan tüketeceğim manasında demedim
Canının çok istediği şeyi cuma sabah yada öğlen yiyebilirsin cnm
Diğer günler tatlı pasta hamurişi vs.olursa cısssss
Tamamdr ablacim bu haftaa skıcam kendmii sonraki haftalarda tabi insallahSen beni pek tanımıyosun cnm
O yüzden tavrımı sert bulabilir kırılabilirsin
Ben biraz açık
sözlüyümdür hata gördümmmü direk söylerim
Ama bunlar sizin iyiliğiniz için yerinizde saymanızı istemediğim için
Çünkü aynı yollardan bende geçtim
Kaçamaklar çoğaldıkça kilo verme sürecin uzucak sonra bıkkınlık gelip tamamen bırakacaksın
O yüzden işi sıkı tutmak gerekiyor
Yoksa herkes kendine kilo veriyor
Ama Kim verirse onun adana Hepimiz mutlu oluyoruz
O yüzden senden kaçamaksız ama sağlıklı menüler bekliyorum
Ve tabiki spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?