Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tatlım ben yıllardır tost makinasinda yapıyorum koy biberi kozlensin koy patlıcani kabağı harika hemde sağlıklı fırçalayla z.yağını sur zaten azıcık oluyor hatta patlicanla ri kabak lari bazen yoğurtla yiyorum serin serin bu havalarda ideal. Izgara tavugu eti köfteyi elrktrikli izgarada yapardim ariza yapti gecen yil granit tava aldim izgara muthis oluyor tavsiye ederim. Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.

ay tebrik ederim maşallah darısı başımıza inşallah. olmayanlara ve isteyenlere de Allah nasip etsin herkes mutlu olsun
Amin canim darısı herkesin başına Rabbim herkese huzur versin

ben Patatesi bir kasik z.yagla karıştırıp fırına atıyorum. Kız aylardır patates yemedim yenebildıgini bilmiyordum. Ya cips ihtiyacı nedir kız yeme olsun bitsin.

Veeeeeee işte buuuuuuuuuuuuuuu sabah normal yağlı yoğurt dedim 3 gün sonra WC ye çıktım kızlaaaaaaaarrrrrrrr
Hadi bakalım yarın eksisin o zaman

Aslında bayagi pilav fln da yedigim yok aksam aldım bi kaşık artık hicbirsey çekmiyor canım beynim durumu kabullendi

Amin Sağol canım.

tatlım sen istediğin kiloya inene kadar yeme hah tamam dedikten sonra tabiki ye baktın fazla kaçırdın ertesi gün dengelersin. İstediğin kiloya in de gerisi hikaye.

Işte böyle tatlım önceden Haber verinki bizde bilelim millet ne yapıyor
Mesela betül bol bol gezecek kalori yakacak ama cısssss yemeyecek

ben Patatesi bir kasik z.yagla karıştırıp fırına atıyorum. Kız aylardır patates yemedim yenebildıgini bilmiyordum. Ya cips ihtiyacı nedir kız yeme olsun
Aşlında gi si yüksek olduğu için fazla önerilmiyor cnm arada olabilir

Elmaları doğrayıp tarçınla fırına atarsanız elma cipsi de olur

tamam canım kolay gelsin :)

cips ihtiyacı derken hoşuma gider benim çıtır çıtır sağlıklı cips sonuçta sağlıklı arada olabilir yani.

benim füme sıfır yağlı canım kalorisi falan yok protein ama işlenmiş olduğu için bitince daha almıcam çok canım çekmedikçe.

yarın da ekside olmayacağım büyük hit cünkü uzun zaman sadece pro aldım ve bugün karbonhidrata geçtim. vucudum karbanhidratı tutacaktır ama duraklamayı kırıp kilo vermeye çalışıyorum sağlıklı bir şekilde. şuanki hedefim duraklamayı kırmak :))

Dunku menumu yazamadim kizlar internete girmedi telefonum
Dunku menum
Sabah 11.30 : yarim kabak simit
Ogle 15.00: 5 kasik pilav, 1 ayran ( mevlutteydimm )
Aksam 18.30: 1 kase mercimek corbasi+ yarim domates
Su 2bck litre
Spor yok malesef
Cuma Cissi Olduğu Için Simiti Görmedim Ama Keşke Pilavda Olmasaydı Betulcum Yaa. Bugün full kh olmuş afiyet olsun
Ayyy burda yapamıyom edemiyom icemiyorum laflsrını yasaklıyorum

Hele Nescafe sütlü güzel olur
Ama türk kahvesi yada filtre kahve daha sağlıklı
Nescafe aslında önerilmiyor ama benim daha kolayıma geliyor
Abla zaten çok içtiğim birşey değil. Sade icemedigimi bildiğim için fazla tuketmiyorum. 2 haftada bir canım çekerse oda yani :)
çocukla uğraşmaktan bakamıyorum fazla abla hala evi temizlemeye çalışıyorum bi yandan. Islerimi bitireyim egzersiz yapmayı düşünüyorum vaktim kalırsa :)
gez betulcum ama ozlettin kendini bu ara :) bende hafta içi anneme gitmeyi düşünüyorum 2 3 günlüğüne hem denize girerim
kızlar ben dışarı çıkıyorum gezicez biraz eşimle sonra annemde bize katılcak. dışarda da dikkat edicem diyetime :))

akşam gelirim

muckkk
Tamam canım görüşürüz aksam :)

Ben evdeyim temizlik yaptım oyuncak ayıkladim arada komşumun oğlu için seccade isliyorum nişanı var gelinin bohçası için, yemek yapıcam şimdi herif heryeri dağıtmakla meşgul gidip bakmaya korkuyorum bant ve sise sesleri geliyor kilerden. Öyle ablacim hava sıcak cikilmiyor sporumu akşam yapıyorum.

Aşlında gi si yüksek olduğu için fazla önerilmiyor cnm arada olabilir

Elmaları doğrayıp tarçınla fırına atarsanız elma cipsi de olur
Yok yok ben yemiycem boşver kaç aydır bir kaç kez yedim yemesem de olur yaşasın kabak

eskiden bende yerdim gençken yani ŞİMDİ YASLİYİM YA aklıma bile gelmiyor hayatım sen bırak su dukanı takıl bize kurtul yağlarından assalar listeye uyamam

kızlar ben dışarı çıkıyorum gezicez biraz eşimle sonra annemde bize katılcak. dışarda da dikkat edicem diyetime :))

akşam gelirim

muckkk
Ohh Sefan iz olsun Anne candir. Yediklerini dikkat et bebek yoksa 500 ip ceza

Hilal cım işine karışmış olmak istemem ama eşini yanlız bırakma zaten daha yeni annendeydin ben olsam biraz sabrederdim tatlım.

Burdayim ben ev isleriyle ugrasiyorum oglum biraz rahatsiz onunla ilgileniyorum bi yandan

akşam gelirim

muckkk
Iyi gezip bol kalori yakmalar cnm

çocukla uğraşmaktan bakamıyorum fazla abla hala evi temizlemeye çalışıyorum bi yandan. Islerimi bitireyim egzersiz yapmayı düşünüyorum vaktim kalırsa
Kız sizde sanki 10 çocukla kalmışınız gibi
biz eskiden nasılyapıyoduk bilmiyom
Ama şimdiki çocuklar başka anacım

Spor vakit kalırsa değil mutlaka yapılır şekercim
Kız senin adama selam söyle seni üzmesin bizede takıp durmasın
anacım karısını zayıflatoyoz daha ne istiyor

Burdayim ben ev isleriyle ugrasiyorum oglum biraz rahatsiz onunla ilgileniyorum bi yandan
Bugünde herkes ev işine girişmiş kolay gelsin cnm
Oğluşda düzelir bişey olmaz

gez betulcum ama ozlettin kendini bu ara :) bende hafta içi anneme gitmeyi düşünüyorum 2 3 günlüğüne hem denize girerim
Bende elife katılıyorum cnm nacizane
Eşinle biraz vakit geçirin
Hatta mümkünse annene çocuğu bırak başbaşa kalın

Hilal cım işine karışmış olmak istemem ama eşini yanlız bırakma zaten daha yeni annendeydin ben olsam biraz sabrederdim tatlım.
çok daraliyorum canım ondan gitmek istiyorum
geçmiş olsun canım nesi var
Bende alışvetişten geldim
Buzluğa girecekleri koydum buzdolalıklar bekliyor bi Nescafe içeyim devam edecem
Yorulmuşum yaa
iyi yapmışsın abla dinlen biraz :)
Bende elife katılıyorum cnm nacizane
Eşinle biraz vakit geçirin
Hatta mümkünse annene çocuğu bırak başbaşa kalın
Abla evde çok daraliyorum. Sürekli dır dır konuşuyor. Evin hali zaten sinirlenmeme yetiyor. Gece uyanıyor resmen evi alt üst edip geri yatıyor. Bu sefer ben agresif oluyorum

Ne için dır dır ediyor cnm
Kız gece canımı sıkılıyoda evin nesini dağıtıyor

söyledim bile onunda selamı var size

Tamam da canım sen artık evlisiniz evin çocuğun var daralma hakkın pek yok bende bazen daralıyor çıkıp biraz yürüyorum geçiyor öyle dene. Gece gece neyi dağıtıyor. Sen geri döndükten sonra durumlar nasıl sana karşı.

Bugün yemek işini erken kapattım önceki günlere göre. Menüm.
Sabah 8
1 bardak ılık su
2 kayisi
2 ceviz

Saat 12
1 kk peynir
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık

Saat 16
1 fincan sutlu nescafe

Aksam 18
4 kaşık nohut
1 kASE yoğurt

Su 10 bardak oldu daha içerim. Spor akşam yapıcam yazarım.

Kiz yeni kaxandim ozgurlugumu.accik takiliyim boyle.sobra gevsetirswm zaten siz soylemefen ben girerim
Dün Menü vermeyenler

B burnfat55 Kız öyle burdasın niye yazmıyon menünü

@zamannn35
@Alinin_Annesi
@elifvecebir

Unuttuğum varmı bilmşyorum
pardon ablacim hep sabah erken yaziyprdum unutmusum.dunu.hemen yaziyorum
İşin özü zaten bu tatlım
Sen çözmüşün
insallah uygulamam.devam eder
karisim nasildi abla 1 kase yogurda birer tatli kasigi zencefil zerdecalmiydi

Markasi ne?ben de bu aralar fusunuyorum.memnunsan ondan alayim
Patlican ve kabagi firina veriyorlarmis cips oluyormus.netten bi arastir istersen gecen konusuyolardi tblvde bi programda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…