- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.081
tatlım ben yıllardır tost makinasinda yapıyorum koy biberi kozlensin koy patlıcani kabağı harika hemde sağlıklı fırçalayla z.yağını sur zaten azıcık oluyor hatta patlicanla ri kabak lari bazen yoğurtla yiyorum serin serin bu havalarda ideal. Izgara tavugu eti köfteyi elrktrikli izgarada yapardim ariza yapti gecen yil granit tava aldim izgara muthis oluyor tavsiye ederim. Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.Yanliz unutma canim.bu yememe isini vucut direnc gosterdiginde yani iki hafta ust uste duzenli dikkat ve spor yaptihin halde kilo veremediginde yapacaksin veya ciddi kacamak yaptiginin ertesi gunu spor yapamadiysan dengelemek icin.ben pek istahim yok bu ara cocugun hastaligi,eski esin mesaj tacizleri vs vok yogunlastigi icin gunduz de yogun protein aldigim icin aksama artik istahim kalmiyor.genelde o yuzden yiyemiyorum.yoksa ozellikle kilo vermek icin yapmiyorum.
tamamdir zuhal abla.bundan sonra daha dikkat edelim.alinacak bisey yok.sonucta bizim.bu grupta bulunma amacimiz belli.kamcilamak lazim ki gaza gelip kuheylanlar gibi sahlanalim:):)
aslinda olay su.benim bu ara stredim yogun ve bu liste meseleleri bildirim verdim veremedim sukadar surede bu olmali vs listeye uy vs beni cok geriyor.cok bi ozgur ruhluyum.beyaaa.tarti oncesi odem tuttugum cok oluyor.onu da bu son gittigim dietisyen de farkettim.1 gun arayla tartiliyorum ayni tartida.sirf gerginlik stresiyle 1 kilo odem oluyor.nedenini bilmiyorum.benim.bunye bu sekilde.gerilince xaten ben de farkediyorum elim vs sisiyor.simdilik devam edebiliyorum listesiz.ama baktim ki gevsettim ve biraz zorlamam gerekecek o zaman listeye giriyim istedim.aslinda ilk geldigimde kaptanimiza yazmistim.burda.ama arada kacirilmis ve gormemis olabilirsin canim
canim.yukarda yazdim sartlarini aakin ihmal etme.bir de tartilma sansin varmi bu sabah ac karnina.yagdan mi kastan mi sudan mi gitmis ogrenebilor misin?
canimcim yukarda anlattim bu ac kalma sartini :)
Hayirlisi.onumuzdeki hafta ins daha iyi olacak.tamamdir zuhal abla bildirimler sabaha insallah
bu tost makinesi tarifini deniycem ya.guzel olacak gibi
masallah canim size.Rabbim korusun huzurunuzu duzeninizi bosmasin ins.
Amin canim darısı herkesin başına Rabbim herkese huzur versinay tebrik ederim maşallah darısı başımıza inşallah. olmayanlara ve isteyenlere de Allah nasip etsin herkes mutlu olsun
ben Patatesi bir kasik z.yagla karıştırıp fırına atıyorum. Kız aylardır patates yemedim yenebildıgini bilmiyordum. Ya cips ihtiyacı nedirfatmam anladım canım. ben vücudumu biliyorum şuan 4 gündür durakladım. halsizlikten sporda yeteri kadar olmuyor inan. zaten 1 günlük bir denemeydi benimkisi açlığı uzatmam yanidenedim olmadı benim vücuda sökmedi. şimdi eskiden denediğim vücudu kandırmak için biraz rahat bırakıcam sonra tekrar diyete dönücem ve spor da ekliycem canım. her yolu deniycem bu duraklamayı kırıcam
Allah senin yardımcın olsun. Eski eşine de Allah akıl fikir anlayış versin canım. merhamet verin
tartım ölçüyor yağı falan ama ben ona güvenmiyorum diyetisyendeki gibi olmaz. diyetisyenim de yok canım4 gündür zaten 69.3 yani gitmiyor kilo vücut ne yesem tutma durumuna geçti
veee tabiki de kabızım 3 gündürama bugün onu da çözücem çünkü bıraktım dukanı
eliya tost makinam var ızgara da yapanlardan bu sebze işi aklıma hiç gelmemişti. belki çok canımız çektiğinde yağsız çok az z. yağı 5-6 fıs püskürtüp patates bile yapabiliriz orda dimi? hem fırınlanmış haşlanmış patates kilo yapmıyor daha dün tv de bir diyetisyen de aynısını söyledi. abartmadan arada cips ihtiyacımızı bu şekilde bastırabiliriz pratikçe tabi eğer oluyorsa ızgarada
Hadi bakalım yarın eksisin o zamanVeeeeeee işte buuuuuuuuuuuuuuu sabah normal yağlı yoğurt dedim 3 gün sonra WC ye çıktım kızlaaaaaaaarrrrrrrr
Aslında bayagi pilav fln da yedigim yok aksam aldım bi kaşık artık hicbirsey çekmiyor canım beynim durumu kabullendiGünaydın millettttt
Herkese mutlu haftasonları
Senden bu hafta güzel bi eksi bekliyorum fıstık
Sabah çok sade olmuş cnm birazdaha çeşitlendir kuvvetli bi kahvaltı yap
Öğlen Güzel
İçimden bi ses patlıcan Kizartmaydi diyor
3 -4 kş yoğurdun içine 1 er çk zencefil zerdeçal tarçın koyuyorsun
Sen ondan şüphrlendiğini farkettirme
Ona güvendiğini inandığını söyle
Arka tarafta tabiki tedbiri elden bırakma
Akşamları Karbon yemesek tabiki daha iyi
Ama benim demek istediğim
Den Mesela pilav köfte yemişin
Ya pilav salata yada köfte salata olabilirdi
Normal zamandada pilav ve makarnanın yanında yoğurt yerine salata yenmesi daha doğru
hayırlı olsun bitanem daha nice mutlu yıllara inşallah
Bizimde 28 olacak
Ama nasıl olsa listede değilim diye kendini salmıcaksan olabilir tatlım
Sorunlarındada Allah kolaylık versin
Hakkında hayırlısı olsun
Bencede normal Menü yapsan sporla beraber daha iyi olur
devamı gelsin inşallah
Eksiye düşmemenin sebebi Buda olabilir
Alışverişini yapınca bol yeşillik vs.ekle güzelim
Bide füme gibi şeyleri katkı maddeli olduğu için pek tüketmiyoruz
Diğerleri güzel görünüyor
Amin Sağol canım.Maşallah Allah bozmasn nice senelriniz olsun
Yok biliyorum canim ilk geldigindede soylemistin listeye hemen girmek istemedigini ama bakinca sende guzel kilolar veriyosun belki listeye girersin diye dusundum ozgur kiz
Cok dogru bi karar canim hepimizin menulerine bak burda herkez sadece saglikli beslenerek verdi bu kilolari dukanda neymishatalarin olursa soyleriz tabi benim bile hala hatalarim oluyor
tatlım sen istediğin kiloya inene kadar yeme hah tamam dedikten sonra tabiki ye baktın fazla kaçırdın ertesi gün dengelersin. İstediğin kiloya in de gerisi hikaye.abla bir şey yememek için kendimi kısıtlamak istemiyorum. pasta da yemek istiyorum onda da işlenmiş dondurulmuş şeyler var mesela ama kararında yemek lazım. her şeyden kararında yiycem canım çektiğinde. birkaç çatal ya da 1 dilim gibi
fümeyi de kesin konuşmadım ama birkaç ay sonra belki canım çekerse alırım durmadan tüketeceğim manasında demedim