- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.101
Menü güzel cnmBugün yemek işini erken kapattım önceki günlere göre. Menüm.
Sabah 8
1 bardak ılık su
2 kayisi
2 ceviz
Saat 12
1 kk peynir
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık
Saat 16
1 fincan sutlu nescafe
Aksam 18
4 kaşık nohut
1 kASE yoğurt
Su 10 bardak oldu daha içerim. Spor akşam yapıcam yazarım.
3-4 kş yoğurda 1 çk zencefil zerdeçal tarçın Yatmadan 3 saat önce falan yenirkarisim nasildi abla 1 kase yogurda birer tatli kasigi zencefil zerdecalmiydi
Güzel görünüyor tatlım adanayı öğlen Yemen iyi olmuşDunku menum
sabah 10.00
2 dilim tb ekmek.2 yumurta.1 kk peynir
ogle 13.30
1 adana(bu haftaki kacamagimdi)
Aksam 19.30
yarim dilim ekmek.8 yk semizotu
Su 2 litre
spor 25 dk yuruyus
tamamdir ablacimMenü güzel cnm
Ama bakliyat hakkını doldurdun ona Göre
3-4 kş yoğurda 1 çk zencefil zerdeçal tarçın Yatmadan 3 saat önce falan yenir
Eğer öğün yerine yiyeceksen yoğurt daha fazla
Güzel görünüyor tatlım adanayı öğlen Yemen iyi olmuş
Semizotunu yoğurtsuzmu yedin
Sabah ta domates yeşillik vs.olabilirdi
Cıss yok ama tamda olmamış cnmBugunku menum
sabah 11.00
2 yumurta 1/2 dilim tb ekmek
ara 13.00
1/2 sb sut 1 elma
Ogle 15.00
3 kofte 1,5 dilim tb ekmek
ara 17.00
1seftali
aksam 19.00
1 kk peynir 1 tb ekmegi
su 3 litre
spor 40 dk yuruyus uyumadan da ender saracin egzersizlerini yapmak hedefim
normalde tarif 3 kaşık yoğurt 1 er çay kaşığı toz zencefil zerdeçal ve tarçın istersen pul biber de katabilirsin.Kiz yeni kaxandim ozgurlugumu.accik takiliyim boyle.sobra gevsetirswm zaten siz soylemefen ben girerim
pardon ablacim hep sabah erken yaziyprdum unutmusum.dunu.hemen yaziyorum
insallah uygulamam.devam eder
karisim nasildi abla 1 kase yogurda birer tatli kasigi zencefil zerdecalmiydi
karaca aldım çok memnunum Tencereler i nide aldım harika karaca dan şaşma dErim.Markasi ne?ben de bu aralar fusunuyorum.memnunsan ondan alayim
Patlican ve kabagi firina veriyorlarmis cips oluyormus.netten bi arastir istersen gecen konusuyolardi tblvde bi programda
menun Guzel olmus canım.Dunku menum
sabah 10.00
ogle 13.30
Aksam 19.30
Su 2 litre
spor 25 dk yuruyus
menun Guzel canim afiyet olsun köfte nin yanında salata olabilirdi ekmeği toplam 3 dilim yemişsin sanki biraz fazlamiBugunku menum
sabah 11.00
ara 13.00
1/2 sb sut 1 elma
Ogle 15.00
ara 17.00
1seftali
aksam 19.00
1 kk peynir 1 tb ekmegi
su 3 litre
Bu konuda okadar değişik şeyler söyleniyorkiKizlar bugun oglanin babasiyla gorus gunuydu.aslinda erken kalkmistim da o gidinceye kadar kahvaltisi banypsu hazirlamasi vs derken anca 11e kaldi kahvaltim.gidince de dogruca parka spora attim kendimi.sonra bi dus ohhhh mis gibi gecti bugun.simdi bir soru spordan sonraki ilk beslenme cok onemliymis.kesinlikle karbonhidrat.kuruyemis ve seker tuketme direk yaga donusur demisti bfitteki spor hocam.en ideali sut ve yanina bir meyve.bu konuda bilginiz var mi?ne kadar sure gecmesi lazim ?
Evet mefkusum doldurdum bakliyat hakkimi yemiycem bu hafta başka dondurucuyu boşaltmaya çalışıyorum gidicez ya nohut vardı yapim dedim yoksa aklıma bile gelmezMenü güzel cnm
Ama bakliyat hakkını doldurdun ona Göre
3-4 kş yoğurda 1 çk zencefil zerdeçal tarçın Yatmadan 3 saat önce falan yenir
Eğer öğün yerine yiyeceksen yoğurt daha fazla
Güzel görünüyor tatlım adanayı öğlen Yemen iyi olmuş
Semizotunu yoğurtsuzmu yedin
Sabah ta domates yeşillik vs.olabilirdi
birde Şeyda demiştiki spordan 2 saat önce yeşil çay için daha fazla kalori yakiyormusuz yanlış hatırlamıyorsam.Bu konuda okadar değişik şeyler söyleniyorki
Ana yemek için 1-2 saat geçmesi gerekiyor bunu biliyosundur
Geneldede süt yada yoğurt iyi bi tercih bana Göre kaslar için pro öneriyolar
Yarım saat önce yeşil çay mate yada Türk kahvesi Metoyu hızlandırırbirde Şeyda demiştiki spordan 2 saat önce yeşil çay için daha fazla kalori yakiyormusuz yanlış hatırlamıyorsam.
Onda sinemaki yok dimi cnmBirde ben dogadan 9lu cay iciyorum.bu hafta.bakalim nasil etkiliyecek.
Ne için dır dır ediyor cnm
Kız gece canımı sıkılıyoda evin nesini dağıtıyor
herşeye sinirleniyor bi zıt bisi söylesem bağırıyor. Bende altta kalmayınca kavga ediyoruz. Ilk 2 3 gün iyiydi de sonra gene atarlanmaya başladı evde.söyledim bileonunda selamı var size
Tamam da canım sen artık evlisiniz evin çocuğun var daralma hakkın pek yok bende bazen daralıyor çıkıp biraz yürüyorum geçiyor öyle dene. Gece gece neyi dağıtıyor. Sen geri döndükten sonra durumlar nasıl sana karşı.
Afiyet olsun canımBugün yemek işini erken kapattım önceki günlere göre. Menüm.
Sabah 8
1 bardak ılık su
2 kayisi
2 ceviz
Saat 12
1 kk peynir
1 yumurtadan omlet
Domates salatalık
Saat 16
1 fincan sutlu nescafe
Aksam 18
4 kaşık nohut
1 kASE yoğurt
Su 10 bardak oldu daha içerim. Spor akşam yapıcam yazarım.
güzel olmuş bence canım afiyet olsunDunku menum
sabah 10.00
ogle 13.30
Aksam 19.30
Su 2 litre
spor 25 dk yuruyus
Ekmek fazla olmuş canım afiyet olsunBugunku menum
sabah 11.00
ara 13.00
1/2 sb sut 1 elma
Ogle 15.00
ara 17.00
1seftali
aksam 19.00
1 kk peynir 1 tb ekmegi
su 3 litre
Güzelim iyilikle sohbet edemiyomusunuzherşeye sinirleniyor bi zıt bisi söylesem bağırıyor. Bende altta kalmayınca kavga ediyoruz. Ilk 2 3 gün iyiydi de sonra gene atarlanmaya başladı evde.
Balkonun heryeri sigara külü. Salon darmadağın yastıklar örtüler hep yerde. Mutfak tezgahı hep dağınık. Anlamıyorum akşam topluyorum sabah böyle buluyorum. Bu sefer sinirleniyorum öyle görünce
2 seneyi geçti hiç anlaşamıyoruz abla. Ya o bana sinirlenir ya ben ona.Güzelim iyilikle sohbet edemiyomusunuz
Biraz Romantik ortam yaratsan
Çocuğu yatır güzel bi sofra hazırla giyin süslen
Biraz birbirinize yaklaşmaya çalışın
Evet bunda yok abla.normalde iyi calisir benim bagirsaklar.o yuzden sinameki olani almiyorum.cunku ishal ediyor bu seferOnda sinemaki yok dimi cnm
Biriside 5 Li çayın daha iyi geldiğini yazmıştı başka yerde
Canim Allah yardimcin olsun.zor is seninki.devletin aile danismani oluyor ucretsiz.esin gitmesw bile senin gitnen lazim.cunku orda insan kendini durumlara karsi nasil koruyacagini ogteniyor.belki sana faydasi dpkunur.ama senin uzaklasman durumu daha da cikmaxa sokar.bi sure sonra o uzaklasmalar da etkisini yitiriyor.nasil olsa doner diyor malesef:/zuhal ablanin dedigi de mantikli.cocugu annenlere verip basbasa 1 gunluk bi kacamak yapin.ins Rabbim muhabbetinizi artirir2 seneyi geçti hiç anlaşamıyoruz abla. Ya o bana sinirlenir ya ben ona.
Dediklerini yapmak içinde insanın içinden gelmesi lazım abla. Ve benim hiç içimden gelmiyor
Geçenlerde bi hafta annemdeydi çocuk ama o zaman daha kötüydü. Hiç konusmuyorduk çünkü.Evet bunda yok abla.normalde iyi calisir benim bagirsaklar.o yuzden sinameki olani almiyorum.cunku ishal ediyor bu sefer
Canim Allah yardimcin olsun.zor is seninki.devletin aile danismani oluyor ucretsiz.esin gitmesw bile senin gitnen lazim.cunku orda insan kendini durumlara karsi nasil koruyacagini ogteniyor.belki sana faydasi dpkunur.ama senin uzaklasman durumu daha da cikmaxa sokar.bi sure sonra o uzaklasmalar da etkisini yitiriyor.nasil olsa doner diyor malesef:/zuhal ablanin dedigi de mantikli.cocugu annenlere verip basbasa 1 gunluk bi kacamak yapin.ins Rabbim muhabbetinizi artirir
Geçenlerde bi hafta annemdeydi çocuk ama o zaman daha kötüydü. Hiç konusmuyorduk çünkü.Evet bunda yok abla.normalde iyi calisir benim bagirsaklar.o yuzden sinameki olani almiyorum.cunku ishal ediyor bu sefer
Canim Allah yardimcin olsun.zor is seninki.devletin aile danismani oluyor ucretsiz.esin gitmesw bile senin gitnen lazim.cunku orda insan kendini durumlara karsi nasil koruyacagini ogteniyor.belki sana faydasi dpkunur.ama senin uzaklasman durumu daha da cikmaxa sokar.bi sure sonra o uzaklasmalar da etkisini yitiriyor.nasil olsa doner diyor malesef:/zuhal ablanin dedigi de mantikli.cocugu annenlere verip basbasa 1 gunluk bi kacamak yapin.ins Rabbim muhabbetinizi artirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?