Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü güzel cnm
Ama bakliyat hakkını doldurdun ona Göre

karisim nasildi abla 1 kase yogurda birer tatli kasigi zencefil zerdecalmiydi
3-4 kş yoğurda 1 çk zencefil zerdeçal tarçın Yatmadan 3 saat önce falan yenir
Eğer öğün yerine yiyeceksen yoğurt daha fazla

Dunku menum
sabah 10.00
2 dilim tb ekmek.2 yumurta.1 kk peynir
ogle 13.30
1 adana(bu haftaki kacamagimdi)
Aksam 19.30
yarim dilim ekmek.8 yk semizotu
Su 2 litre
spor 25 dk yuruyus
Güzel görünüyor tatlım adanayı öğlen Yemen iyi olmuş
Semizotunu yoğurtsuzmu yedin
Sabah ta domates yeşillik vs.olabilirdi

Kizlar bugun oglanin babasiyla gorus gunuydu.aslinda erken kalkmistim da o gidinceye kadar kahvaltisi banypsu hazirlamasi vs derken anca 11e kaldi kahvaltim.gidince de dogruca parka spora attim kendimi.sonra bi dus ohhhh mis gibi gecti bugun.simdi bir soru spordan sonraki ilk beslenme cok onemliymis.kesinlikle karbonhidrat.kuruyemis ve seker tuketme direk yaga donusur demisti bfitteki spor hocam.en ideali sut ve yanina bir meyve.bu konuda bilginiz var mi?ne kadar sure gecmesi lazim ?

tamamdir ablacim
evet ev yogurdu ivin sut aldim dun kesik ciktiyogurdum olmadigi icin p.tesiyi bekliyorum.hazir almiyorum
Evet sabahi zenginlestirmem lazim.cabuk aciktim sonra cunku

Cıss yok ama tamda olmamış cnm
Bikere çok sık sık yemişin hiç leptini çalıştırmamışın
Bide öğlen aksamda ekmek var
Öğlen köftenin yanına salata yoğurt
Aksamda yemek yoksa peynirli yada tonbalıklı salata olabilirdi
Bugün yürüyüşü fazlalaştırman iyi olmuş

normalde tarif 3 kaşık yoğurt 1 er çay kaşığı toz zencefil zerdeçal ve tarçın istersen pul biber de katabilirsin.

Markasi ne?ben de bu aralar fusunuyorum.memnunsan ondan alayim

Patlican ve kabagi firina veriyorlarmis cips oluyormus.netten bi arastir istersen gecen konusuyolardi tblvde bi programda
karaca aldım çok memnunum Tencereler i nide aldım harika karaca dan şaşma dErim.

Dunku menum
sabah 10.00
ogle 13.30
Aksam 19.30
Su 2 litre
spor 25 dk yuruyus
menun Guzel olmus canım.

menun Guzel canim afiyet olsun köfte nin yanında salata olabilirdi ekmeği toplam 3 dilim yemişsin sanki biraz fazlami

Bu konuda okadar değişik şeyler söyleniyorki
Ana yemek için 1-2 saat geçmesi gerekiyor bunu biliyosundur
Geneldede süt yada yoğurt iyi bi tercih bana Göre kaslar için pro öneriyolar

Evet mefkusum doldurdum bakliyat hakkimi yemiycem bu hafta başka dondurucuyu boşaltmaya çalışıyorum gidicez ya nohut vardı yapim dedim yoksa aklıma bile gelmez

Bu konuda okadar değişik şeyler söyleniyorki
Ana yemek için 1-2 saat geçmesi gerekiyor bunu biliyosundur
Geneldede süt yada yoğurt iyi bi tercih bana Göre kaslar için pro öneriyolar
birde Şeyda demiştiki spordan 2 saat önce yeşil çay için daha fazla kalori yakiyormusuz yanlış hatırlamıyorsam.

Alinti yaptim cikmamis.mesaj alindi zuhal ablacim.
eliya canim.ilk firsatta gidip bakacagim ins tost makinesine.sogus patlican blve biberi cok seviyorum.haslanmis kabak vs de cunku

Ne için dır dır ediyor cnm
Kız gece canımı sıkılıyoda evin nesini dağıtıyor

herşeye sinirleniyor bi zıt bisi söylesem bağırıyor. Bende altta kalmayınca kavga ediyoruz. Ilk 2 3 gün iyiydi de sonra gene atarlanmaya başladı evde.
Balkonun heryeri sigara külü. Salon darmadağın yastıklar örtüler hep yerde. Mutfak tezgahı hep dağınık. Anlamıyorum akşam topluyorum sabah böyle buluyorum. Bu sefer sinirleniyorum öyle görünce
Afiyet olsun canım
Dunku menum
sabah 10.00
ogle 13.30
Aksam 19.30
Su 2 litre
spor 25 dk yuruyus
güzel olmuş bence canım afiyet olsun
Ekmek fazla olmuş canım afiyet olsun

Menum
Sabah 11
Yarım patates bi kk peynirden patates kavurmasi yağsız
Bir fincan çay
Ogle 14
Bir kase yogurt
Akşam 18:30
Bir kepçe domates corbasi
Bol salata
Su 2 litre
Spor yarım saat dans egzersiz
Yürüyüşe cikicam birazdan

Güzelim iyilikle sohbet edemiyomusunuz

Biraz Romantik ortam yaratsan
Çocuğu yatır güzel bi sofra hazırla giyin süslen
Biraz birbirinize yaklaşmaya çalışın

Güzelim iyilikle sohbet edemiyomusunuz

Biraz Romantik ortam yaratsan
Çocuğu yatır güzel bi sofra hazırla giyin süslen
Biraz birbirinize yaklaşmaya çalışın
2 seneyi geçti hiç anlaşamıyoruz abla. Ya o bana sinirlenir ya ben ona.
Dediklerini yapmak içinde insanın içinden gelmesi lazım abla. Ve benim hiç içimden gelmiyor

Onda sinemaki yok dimi cnm

Biriside 5 Li çayın daha iyi geldiğini yazmıştı başka yerde
Evet bunda yok abla.normalde iyi calisir benim bagirsaklar.o yuzden sinameki olani almiyorum.cunku ishal ediyor bu sefer
2 seneyi geçti hiç anlaşamıyoruz abla. Ya o bana sinirlenir ya ben ona.
Dediklerini yapmak içinde insanın içinden gelmesi lazım abla. Ve benim hiç içimden gelmiyor
Canim Allah yardimcin olsun.zor is seninki.devletin aile danismani oluyor ucretsiz.esin gitmesw bile senin gitnen lazim.cunku orda insan kendini durumlara karsi nasil koruyacagini ogteniyor.belki sana faydasi dpkunur.ama senin uzaklasman durumu daha da cikmaxa sokar.bi sure sonra o uzaklasmalar da etkisini yitiriyor.nasil olsa doner diyor malesef:/zuhal ablanin dedigi de mantikli.cocugu annenlere verip basbasa 1 gunluk bi kacamak yapin.ins Rabbim muhabbetinizi artirir

Geçenlerde bi hafta annemdeydi çocuk ama o zaman daha kötüydü. Hiç konusmuyorduk çünkü.

Geçenlerde bi hafta annemdeydi çocuk ama o zaman daha kötüydü. Hiç konusmuyorduk çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…