Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Denemekten zarar gelmez abla yapicam :)

Afiyet olsun canım. Bir tutam üzümmu olur kız

2.5 saat yürüyüş yapıldı
vayyy harikasın.

Afiyet olsun tatlım güzel menu şu fümeyi de yeme gari yeter. Mantarı yedin sonunda sıra bende yarin alayım pazardan :))))

Iyi geceler tatlı rüyalar bitanem
Iyi düşün iyi olsun
Abla gece gece ne romantik tavsiyeler maşallah sana nazar değmesin. Hilal inşallah dediklerini yapar ve hersey güzel olur.

Vay beeee ne yazmisssin ceylanim da......
O niye yapmiyor
a- hanzonun biri
B- Benim canim sikikiyor mesgale ariyorum
C- bu evlilik sadece Benim
D- inat ettim üleyn herifin kicini havaya kaldiracam

Saka saka az daha yazarsam milllet kocalari bosar
Okudugunda kizma Emi Beni biliyon bu durumda burnum dustu almadim o gunlerde
Sahi ya sana ne Cok siir Messaj yazdiydim o donem
Öpüldün güzel arkadasim

Herkese Günaydın
Mefkusum güzel arkadaşım kizma sakin bsna dün sabah döndüm evime alisveris yaptim disarda kahvalti yaptik esimle sonra evin ici ziyanlarda her taraf her yerde kapinin agzinda valizler düşün kocam geleli 1 hafta oldu ama valizini iceri bile almamisti balkonlar yikandi camasirlar asildi ciceklerim legen icinde beni bekliyordu yani cok isim vardi sonrada yorgunluktan sizdim kusuruma bakmayin artik hep buradayim kovsanizda ...
Menüm
09:00 1 dilim cavdar
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin

16:00 meyveli yogurt 5 kasik
18:00 1 bardak ayran 4 köfte bol salata
Su 2 lt
1 saat yürüyüş orta tempo
Tam gün temizlik

Kızlarrrr 5.liğimiz hayırlı olsun
Ben hiç bize yakıştıramadım
Cumaya telafi ederiz inşallah
Hepicinize iyi güzel aydınlık mutlu umutlu sağlıklı bol kahkahali bir haftasonu diliyorum. Bu arada evliligimin 15. Yılını kutladık bu aksam
nice mutlu senelere kiz Elif senden 11 gün kidemliyim evlilikte

Burdayim ben ev isleriyle ugrasiyorum oglum biraz rahatsiz onunla ilgileniyorum bi yandan
çok geçmiş olsun Merve geceyi iyi geçirdi inşallah kuzucuk

Günaydin zuhallllll
Iyuyiz sükür teyzesi nefeste toparlandi persembe 2100 kg oldu
Sen nasilsin
com sevindim cnm heralde daha hastanedesiniz

karsi tarafta yapsa tabiki güzel cnn ama eger gecim isteniyosa birilerinin baslangic yapmasi lazim

Sankt ben bilmiyom senin romantikligini
Kiz suraya bi iki siir koyda görsün kizlar

Sagol cnm bende iyiyim
2 eylülde izin var Allah izin verirse

1 saat yuruyusumu yaptim 10 dk spor aletlerin de takıldım Bilginize arz ederim.
harikasin tatlimmm
Evine hosgeldin güzellik

Kiz senin adamda ne isgüzarmis ama su ara baslarini kasiyamiyolardir heralde
Allah yardimciniz olsun

Menü güzel BU Katar isinin arasinda sporunuda yapman daha güzel

Okay gelsin cnm

Bende ütüyü cok severim

Geçenlerde bi hafta annemdeydi çocuk ama o zaman daha kötüydü. Hiç konusmuyorduk çünkü.
Sen konussan sevdigi kiyafet vs giyip suslensen dikkatini cekmek icin.cocuk yokken tepkileri daha rahat belli olur.kendi kendine 1 hafta soz ver.evliligini kurtarmak icin bu ipi sen gogusle 1 hafta icinden gelmese bile.geri donup baktiginda keske yapsaydin diyecegin bisey kalmamali bence.bir kere tersler uc kere tersler.yumusaktan yumusaktan yapsan 4 te illa ki sana uyum saglar.erkek bunlar nihayetinde.sadece damarini bulman lazim.gerci bazisina gore degisiyor.bizde o kouda problemi vardi.bazen 2-3 ay bilw etkilemiyordu.Rabbim yardimcin olsun.canim bi de olaya soyle bak sen helal olan bir seyi yuvani kurtarmak icin ugrasan bir anne bir kadinsin.bu gayretlerinin hepsi cok cok sevap.sen bunu Allah rizasi icin yap.ins onune daha ferah kapilar acilcak
Sagol canim bademcikleri sisti yaklask 10gundur boyle aslinda antibiyotik kullandk bitince tekrar sisiti igneye gectik bugun 10tane igne verdiler
uyyyy cok gecmis olsun yaaas.Allah sifa versin.bizimkinin de atesi bi inip bi cikiyo.cok yusek dil ama yine de toparlayamadi tam
adana durum :):)ne yapayim ya dayanamiyorum durume.fast foodla yas pastayla vs aram hic iyi degildir.ama bu durum benim zaafim yahu.ciss olacaksa bu olsun dedim
cok guzel cqnim.afiyet olsun
2.5 saat yürüyüş yapıldı
ya su yuruyusleri posta posta yapiyosunuz de mi:):):) ben hic yapamiyorum uzun yuruyus.gezerken vs oluyordur galiba de mi

Biraz daha buyusun minicik gelecek Yeni cadimiz
O gelecek kizlar gidecek bizde ev yerlestiriyoz onlara iste

Evlilik zor meslek ama benim dusuncemi biliyorsun
Beni kaybetme korkusu yoksa Bensizlik ona son kiyam olur donuna kadar aldiktan sonra

Güzel bir söz yazayim.....
Bir kadin karnina koca bir dünya sigdirir
Hanzonun biri kadini dünyayi dar eder

Aman olmuyorsa birakin bir kösede otursun elektirigi
Suyu neyim ödesin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…