Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım sorma pek bir isguzar..cok şükür ütü hariç herseyi bitirdim birazdanda onu yaptimmi drrin bir ooohhh ve yarin işbaşı

Herkese günaydinlar

Yarin arti cikmak isteyen varsa bugün kacamak yapsin
ayyyy yermi kacamak yapmak

geçmiş olsun canım. ..kuzularin hastalığı yipratiyor insani..sizinki de bitmiştir inşallah

Sağol tatlım sorma islen islen canım çıktı. .kocana da diyecek sey bulamıyorum seni ve yavrunu hak etmiyor kesinlikle daha çok gencsin geçmez bu ömür bu adamla

maşallah nefes hanima daha da iyi olsun inşallah. Bizde aynı beya zayıflamaya çalışıyoruz

11 gün vayyy Rabbim mutlu mesut huzurlu nice yıllar göstersin hepimize canımm benimm.

O kadar dimi

Hakkaten hanzo
amin canım

Hosgeldin canim

Sagol canim cok sukur iyi gecirdi
hosbuldum arkadaşım. .sevindim toparlamasina

afiyetler olsun Elifim güzel menün

Sagol tatlim simdi iyi oglum uyudu
Hakkettenmi kiz sarkiyomuymus aniyyy zaten heryerim dagiliyo atlarken cok becerikli oldugum sayilmaz millet bin ip atliyo ben bi kere 100 yaptim kendimden geçtim

ben öyle biliyorum ve gayet mantıklı yani düşününce o yüzden sen dediklerime uy canım zararı olmaz :)

Cok guzel afiyet olsun yuruyuste yapilmis mis

evet canım dün iyiydi bugün pek iyi olmadı yazıcam birazdan menümü

Menü güzelde tatlım sendede sabah öğlen hiç yeşillik vs.yok
Sporunu pek spordan sayamıcımm

yaa öyle deme abla yeşillik sevmiyorum ben onun yerine ekmek mantar falan var işte

Afiyet olsun tatlım güzel menu şu fümeyi de yeme gari yeter. Mantarı yedin sonunda sıra bende yarin alayım pazardan :))))

yaa çöpe mi atayım napayım bitene kadar yiycem tadını da seviyorum ve yağsız aaaaaaaaa
evet oohh mantarı yedim dün ama yağsız güzel değil vallaaa :)) ama yapcak bir şey yok

1 saat yuruyusumu yaptim 10 dk spor aletlerin de takıldım Bilginize arz ederim.

süpermişş :)

hoşgeldin tekrar canım. kolay gelsin.
menü güzel afiyet olsun :)

ayy çok geçmiş olsun canım :/
iyi gezmeler :)

Bende evimi toparladm simdi yesil cayimi iciyorum yarim saat sonra leslie yapıcam bu sabah _300 ciktm hirs yaptım 71 i gorcem cuma gunu hatta 70.9 gorsem ne kaaa guzel olur

ay kız senle ben kapışak ben de gaza geleyim benim kiloma yaklaştın sen yaaa

güzel menü canım afiyet olsun

kahvaltı güzel canım arada güzel inşallah tatlı kaşığıdır o kaşık :))
akşam tok tutmaz bence hep kh çünkü
su güzel
spor da eklersen güzel olur :)

menüm
sabah 12.00 (kayınvalideme gittik kahvaltıya o yüzden geç oldu)
yarım haşlanmış yumurta
yarım kk beyaz peynir
yarım patatesli poğaça
3 adet patates kızartması
yarım adet biber kızartması
3 dilim domates
3 dilim salatalık
2 zeytin

ekmek yemedim ama kv malesef o kadar çok ısrarcıki resmen zorluyor. bunlarla yırttığıma şükür diyorum. diyette olduğumu kesinlikle söyleyip dile düşmek istemedim.

16.00(görümcemdeydik)
1 orta türk kahvesi
1 orta boy kare şeklinde revani tatlısı

kızlar görümceme geçtik artık çok acıkmıştım. yemeği yoktu kahvaltıdaydı o da sabah bizle valla yedim revaniyi ama alternatif yoktu. günü kapattım daha hiçbir şey yemiyorum

spor yok
şuana kadar 1,5 lt su yatana kadar 2,5 yapcam

Menun Çok Güzel Bence Canim afiyet olsun
duzeldim dedi yalvardı döndüm ama napicam bilmiyorum daha ilk haftadan eski halimize döndük
Afiyet olsun canım
sabah 200 gr + çıktım. karbonhidratlar eklenince böyle oldu doğal olarak. buna şükür :)
cumaya kadar dikkat et canım + çıkma
Hiç olmamış ya ne kahvaltı nede öğlen

biliyorum canım olmadı

yok canım vericem + çıkmıycam Allah ın izniyle. k.validem cidden çok ısrarcı eşim bugün masada sinirlendi hatta 3 cümlesinden biri şundan da ye bundan da ye yeyeyeeyeyeeeeeeeee k.valide bir de dur da denmiyor ama eşim dedi annesi olduğu için valla bir de benim diyette olduğumu eşim bildiği için sinirlendi yediriyor bana diye ay çok komikti

canım eşinle olan durumun için üzgünüm ben de belirtmek isterim. sen benden de küçüksün diye hatırlıyorum. için rahat olduğunda her yolu denediğine emin olduğunda hala düzelmemişse ayrıl bence ömür böyle geçmez çok gençsin sen. ama tabi kurtarmaya çalıştıktan sonra olmazsa bunu yap. kimsenin yuvasının dağılmasını istemem ama mutsuz olmasını hiç ama hiç istemem. şu hayata 1 defa geliniyor. herkes kendi kıymetini bilmeli

Menum
Sabah 10:30
Bir kase yogurt
Öğlen 15
Bir yumurtadan omlet
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk otlu tulum peyniri
Akşam 19
Bol salata
Bir tabak peynirli mantar
Su 2 litre
Spor daha yapmadım aksam yürüyüş ins

menünü beğendim. ben de bunu yapmayı düşünüyorum. 2 öğün gibi olmuş seninki sabah sadece meto çalıştırmışsın. ben de 2 öğün yapmayı düşünüyorum. sabah yoğurt yada sütle meto çalıştırıp öğle ve akşam yemeği düşünüyorum.
bugün benim menüm çok kötü de olsa 2 öğün oldu. şuana kadar iyiyim acıkmadım. tatlının yanındaki türk kahvesi tok tutmuş olabilir

kızlar ben şimdi 1,5 aylık yenge oldum. eltim doğum yaptı. çocuğa takımızı taktık ama evde ziyaretine gidicez ilk kez. chicco dan 1 yaş için mont aldım bebişe. sizce bu hediye yeter mi? yoksa benim daha neler almam gerek? var mı yani bir adet bir şey yapmam gereken ya da almam gereken?

Israr Olayını Hiç Sevmiyorum Ya Benimde Annem Öyle Sürekli Şunu Ye Bunu Ye
Sabah istahsizdim hiç yememektense bi kase yogurt yeyim dedim canım
Daha bir hafta oldu eve doneli bakicam duruma göre canım. Ama sabahtan beri pek konuşmadık. Konuşacak bi konumuz bile yok
Valla canım ben doğum yaptığım zaman soruyorlardı ne alalım diye. En iyisi bebek bezi ve ıslak mendil ben öyle diyordum. Çünkü kiyafet oyuncak çok fazla hediye olarak alınıyor. Kıyafetlerin çoğu giyilmeden yada 1 2 kere giydikten sonra küçülüyor. Hem anneler heveslenip alışveriş yaptığı için yeterince kıyafet vardır. Yada bebek bakım çantası alabilirsin eğer almadilarsa. Hem bütçelerine katkı olur. Zaten alınması gereken şeyler çünkü

canım konuşacak şey olmasa da sarılın tv izleyin uzanıp ne bileyim? birbirinizi seviyorsunuz dimi?

canım bebek çantası almışlar. ben de kıyafet bol vardır diye mont aldım. mendil falan da yenge amcayız ayıp kaçardı bence

Cok guzel menu afiyet olsu
Tb makarnadami var ya hic gormedm afiyet olsun tatlim guzel menu
Kapisak canim birde yesillik yok diye sanirim bana demisti mefkurem
Hic olmamis sende farkindasn zaten toparlarsn ama cumaya kadar bende diyetteyim demekten hic hoslanmiyorum herkeze solemiyom zayiflamisin derlerse hee oylemi dogrudur diyip geciyom

Menum
Sabah 10:30
Bir kase yogurt
Öğlen 15
Bir yumurtadan omlet
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk otlu tulum peyniri
Akşam 19
Bol salata
Bir tabak peynirli mantar
Su 2 litre
Spor daha yapmadım aksam yürüyüş ins
Kahvalti olmams canm azcık menulerine dikkat et esinle aran bozuk diye iyice yememeye basladin ama hilalcim

karıştırdım demekki canım :)

ya diyetteyim deyince insanlar ye diye daha çok ısrar ediyo anlamsızca. hele benim k.validem eski toprak bir kadın. yani böyle balık et falan hafif toplu gelin isteyen birisi. öyle sağlıklı görüyormuş ya eskiler. benimki de öyle diyetteyim desem aaaaaa aaaaaaaaa ne gerek. ne diyetiii sen iyisin vs. yanarım yani susmaz artık

gizli gizli yapmak en iyisi

Takini takmissin e montta almissin maddi olarak bise almana gerek yok bence
Eve ziyaretine giderkende bi tepsi borek yada bi kek yapip getirebilirsin canim

Canim benim bu bir surec.bir seferde ilk gunku gibi olmasi cok zor.sen sofrayi toplamadan o halde bekle birdahaki sefere.ama sinirini hic belli etme.sonra gelince de boynun bukuk hafif gozun yasli dur.seni bekledim ben de kahvapti yapmadim de yumusak sesle.yeseydin vs diyince de bogaximdan gecmedi vs dersin.onun gonlune ugras canim.sen onun şahsı icin ugrasmiyorsun unutma.kendin icin gayret ediyorsun.sahip oldugun bozuk bir makineyi tamir etmek istiyorsun.bu bittiginde keske bende boyle davransaydim vs vicdan axabi yasamamak en onemlisi bitse bile.ama amac bitirmemek tamir edip daha iyi calisir hale sokmak.emin ol Allah cok yardim edecek.boyle mahzun ve yumusak davran lutfen.erkekler cok deniyor inan ki.bakalim ne kadar bana dusku vs.asli use sen evliligine gayret ediyorsun.gerci ben de cok tavsiye edecek en son insanlardan biriyim.ama gayretim olay bu noktaya gelmeden her aninda gayret etmek.
Dogru diyosun abla bildigin yag deposuyuz yahu sana:)takiliyorum.nihayetinde herkesin gayreti kendine
maalesef

Pek severek evlendigim adama benzemiyor abla artık
Ama sinirime hakim olabildigim kadar devam edicem abla bakalım nolacak

bilmiyorum canım. Ama çok şey yaşadık. Birbirimizi çok kırdık açıkçası. Onun yaptıklarından sonra benimde sert tepkiler verdiğim oldu açıkçası

Ohh maşallah yuzsun bakalım :)
canim daha ilk adimdan yilma.gayret et insallah hersey duzelecek.bir de duani eksiketme ve umudun olsun.bunaldikca da buraya yaz.kendi icinde yasama sorunu ki gayretin bitmesin
gayet guzel canim.afiyet olsun

Benim eltim yok ama gorumcem dogum yaptigimda her gelisinde elinde biselerle gelirdi hosuma giderdi bide afiyet olsun löp löp et olsun derdi bak ne hale geldim

ilk gidişimde yaparım da diğerinde yapamam 1,5 sa uzakta oturuyorlar bize. yollarda kepazelik yani. arabamız yok :)

o da maşallah nası duaymış öyle beddua gibi kilonda gözü mü vardı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…