- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.181
Sağol canım sorma pek bir isguzar..cok şükür ütü hariç herseyi bitirdim birazdanda onu yaptimmi drrin bir ooohhh ve yarin işbaşıharikasin tatlimmm
Evine hosgeldin güzellik
Kiz senin adamda ne isgüzarmisama su ara baslarini kasiyamiyolardir heralde
Allah yardimciniz olsun
Menü güzel BU Katar isinin arasinda sporunuda yapman daha güzel
Okay gelsin cnm
Bende ütüyü cok severim
ayyyy yermi kacamak yapmakHerkese günaydinlar
Yarin arti cikmak isteyen varsa bugün kacamak yapsin
geçmiş olsun canım. ..kuzularin hastalığı yipratiyor insani..sizinki de bitmiştir inşallahKizlar herkese selam olsun.gece atesten dolayi cok gec yattik.ikimiz de 11 gibi uyandik.ins duatu aanirim.bugun market aliserisine cikicam.ordan kizkardesim yrmrgr cagirdi oraya.ve en son lunaparka gidecegiz.yani bugun butun gun disarda olacagim.aksam ins gelirim.cok opuyorum.kimse kacamak yapmasin.yarin sabah tarti var!!zuhal abla yir bizi sona:):)
Sağol tatlım sorma islen islen canım çıktı. .kocana da diyecek sey bulamıyorum seni ve yavrunu hak etmiyor kesinlikle daha çok gencsin geçmez bu ömür bu adamlaIşe yaramadı zuhal ablaNe uyandiriyosun yaticam ben dedi döndü yattı
yaptım elifcim
Maşallah canım çok guzel
iyiyiz canım çok şükür zayıflamaya devam sen nasılsın
ayy gelir gelmez canım ne çok işin varmış ya. Allah kolaylık versin ev komple dağılınca temizlemesi zor oluyor. Menunde güzel olmuş.sporda yapmışsın daha nolsun :)
Denedim canım ama pek işe yaramadı. Bakalım bisi demedim şimdilik ama sinirliyim biraz
kolay gelsin canım
günaydın ablacim kaçamak olmicak tabiki :)
Sabah yaptığı çok sinirlendirdi canım. Bakalım sabrim nereye kadar sürecek
Yürüyüşü durmadan yaptım canım
Güzel dusunceymis :)
ins canim
Geçmiş olsun canım
amin canımmaşallah nefes hanima daha da iyi olsun inşallah. Bizde aynı beya zayıflamaya çalışıyoruz
11 gün vayyy Rabbim mutlu mesut huzurlu nice yıllar göstersin hepimize canımm benimm.
O kadar dimi
Hakkaten hanzo
hosbuldum arkadaşım. .sevindim toparlamasinaHosgeldin canim
Sagol canim cok sukur iyi gecirdi
afiyetler olsun Elifim güzel menünKizlar bugünü de erken kapattım menüm
Sabah 9
Yarım şeftali
Saat 12
1 yumurta domatesli Kekikli
1 kk peynir
Bol maydanoz
5 zeytin
1 dilim tam buğday
Saat 15
3 kaşık yulaf ezmesi
1 incir 2 ceviz
1 bardak süt
Aksam 17:30
3 kaşık tavuk sote
Bol yeşillik salatası
1 büyük kase yoğurt
Su 2 litre 3 u geçer yatana kadar
Spor daha yapılmadı hava kararında çünkü çok sıcak dışarısi
Acıkırsam 8 gibi yoğurt düşünüyorum. Saygılar.
Sagol tatlim simdi iyi oglum uyudu
Hakkettenmi kiz sarkiyomuymus aniyyyzaten heryerim dagiliyo atlarken cok becerikli oldugum sayilmaz millet bin ip atliyo ben bi kere 100 yaptim kendimden geçtim
Cok guzel afiyet olsun yuruyuste yapilmis mis
Menü güzelde tatlım sendede sabah öğlen hiç yeşillik vs.yok
Sporunu pek spordan sayamıcımm
Afiyet olsun tatlım güzel menu şu fümeyi de yeme gari yeter. Mantarı yedin sonunda sıra bende yarin alayım pazardan :))))
1 saat yuruyusumu yaptim 10 dk spor aletlerin de takıldım Bilginize arz ederim.
Herkese Günaydın
Mefkusum güzel arkadaşım kizma sakin bsna dün sabah döndüm evime alisveris yaptim disarda kahvalti yaptik esimle sonra evin ici ziyanlarda her taraf her yerde kapinin agzinda valizler düşün kocam geleli 1 hafta oldu ama valizini iceri bile almamisti balkonlar yikandi camasirlar asildi ciceklerim legen icinde beni bekliyordu yani cok isim vardi sonrada yorgunluktan sizdim kusuruma bakmayin artik hep buradayim kovsanizda ...
Menüm
09:00 1 dilim cavdar
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
16:00 meyveli yogurt 5 kasik
18:00 1 bardak ayran 4 köfte bol salata
Su 2 lt
1 saat yürüyüş orta tempo
Tam gün temizlik
Kizlar herkese selam olsun.gece atesten dolayi cok gec yattik.ikimiz de 11 gibi uyandik.ins duatu aanirim.bugun market aliserisine cikicam.ordan kizkardesim yrmrgr cagirdi oraya.ve en son lunaparka gidecegiz.yani bugun butun gun disarda olacagim.aksam ins gelirim.cok opuyorum.kimse kacamak yapmasin.yarin sabah tarti var!!zuhal abla yir bizi sona:):)
Bende evimi toparladm simdi yesil cayimi iciyorum yarim saat sonra leslie yapıcam bu sabah _300 ciktm hirs yaptım 71 i gorcem cuma gunuhatta 70.9 gorsem ne kaaa guzel olur
Kizlar bugünü de erken kapattım menüm
Sabah 9
Yarım şeftali
Saat 12
1 kk peynir
Bol maydanoz
5 zeytin
1 dilim tam buğday
Saat 15
3 kaşık yulaf ezmesi
1 incir 2 ceviz
1 bardak süt
3 kaşık tavuk sote
Bol yeşillik salatası
1 büyük kase yoğurt
Ve 2 menü de benden gelsin
09:00 2 yumurta
7 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb
14 meyveli yogurt 5 kaşık
1 kepekli galeta
18:30 tavuk suyuna corba 1 kase
Tb makarna 4 kaşık
Su 2.5 oldu 3 u gecer
spor yapamadim henüz ev temizliginden yaparsam yazarim
Menun Çok Güzel Bence Canim afiyet olsunKizlar bugünü de erken kapattım menüm
Sabah 9
Yarım şeftali
Saat 12
1 kk peynir
Bol maydanoz
5 zeytin
1 dilim tam buğday
Saat 15
3 kaşık yulaf ezmesi
1 incir 2 ceviz
1 bardak süt
3 kaşık tavuk sote
Bol yeşillik salatası
1 büyük kase yoğurt
duzeldim dedi yalvardı döndüm ama napicam bilmiyorum daha ilk haftadan eski halimize döndükSağol canım sorma pek bir isguzar..cok şükür ütü hariç herseyi bitirdim birazdanda onu yaptimmi drrin bir ooohhh ve yarin işbaşı
ayyyy yermi kacamak yapmak
geçmiş olsun canım. ..kuzularin hastalığı yipratiyor insani..sizinki de bitmiştir inşallah
Sağol tatlım sorma islen islen canım çıktı. .kocana da diyecek sey bulamıyorum seni ve yavrunu hak etmiyor kesinlikle daha çok gencsin geçmez bu ömür bu adamla
amin canım
hosbuldum arkadaşım. .sevindim toparlamasina
afiyetler olsun Elifim güzel menün
Afiyet olsun canımVe 2 menü de benden gelsin
7 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb
1 kepekli galeta
Tb makarna 4 kaşık
Su 2.5 oldu 3 u gecer
cumaya kadar dikkat et canım + çıkmasabah 200 gr + çıktım. karbonhidratlar eklenince böyle oldu doğal olarak. buna şükür :)
Hiç olmamış ya ne kahvaltı nede öğlenmenüm
sabah 12.00 (kayınvalideme gittik kahvaltıya o yüzden geç oldu)
yarım haşlanmış yumurta
yarım kk beyaz peynir
yarım patatesli poğaça
3 adet patates kızartması
yarım adet biber kızartması
3 dilim domates
3 dilim salatalık
2 zeytin
ekmek yemedim ama kv malesef o kadar çok ısrarcıki resmen zorluyor. bunlarla yırttığıma şükür diyorum. diyette olduğumu kesinlikle söyleyip dile düşmek istemedim.
16.00(görümcemdeydik)
1 orta türk kahvesi
1 orta boy kare şeklinde revani tatlısı
kızlar görümceme geçtik artık çok acıkmıştım. yemeği yoktu kahvaltıdaydı o da sabah bizle valla yedim revaniyi ama alternatif yoktu. günü kapattım daha hiçbir şey yemiyorum
spor yok
şuana kadar 1,5 lt su yatana kadar 2,5 yapcam
Menun Çok Güzel Bence Canim afiyet olsun
duzeldim dedi yalvardı döndüm ama napicam bilmiyorum daha ilk haftadan eski halimize döndük
Afiyet olsun canım
cumaya kadar dikkat et canım + çıkma
Hiç olmamış ya ne kahvaltı nede öğlen
Menum
Sabah 10:30
Bir kase yogurt
Öğlen 15
Bir yumurtadan omlet
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk otlu tulum peyniri
Akşam 19
Bol salata
Bir tabak peynirli mantar
Su 2 litre
Spor daha yapmadım aksam yürüyüş ins
Israr Olayını Hiç Sevmiyorum Ya Benimde Annem Öyle Sürekli Şunu Ye Bunu Yebiliyorum canım olmadı
yok canım vericem + çıkmıycam Allah ın izniyle. k.validem cidden çok ısrarcı eşim bugün masada sinirlendi hatta 3 cümlesinden biri şundan da ye bundan da ye yeyeyeeyeyeeeeeeeeek.valide bir de dur da denmiyor ama eşim dedi annesi olduğu için valla bir de benim diyette olduğumu eşim bildiği için sinirlendi yediriyor bana diye ay çok komikti
canım eşinle olan durumun için üzgünüm ben de belirtmek isterim. sen benden de küçüksün diye hatırlıyorum. için rahat olduğunda her yolu denediğine emin olduğunda hala düzelmemişse ayrıl bence ömür böyle geçmez çok gençsin sen. ama tabi kurtarmaya çalıştıktan sonra olmazsa bunu yap. kimsenin yuvasının dağılmasını istemem ama mutsuz olmasını hiç ama hiç istemem. şu hayata 1 defa geliniyor. herkes kendi kıymetini bilmeli
menünü beğendim. ben de bunu yapmayı düşünüyorum. 2 öğün gibi olmuş seninki sabah sadece meto çalıştırmışsın. ben de 2 öğün yapmayı düşünüyorum. sabah yoğurt yada sütle meto çalıştırıp öğle ve akşam yemeği düşünüyorum.
bugün benim menüm çok kötü de olsa 2 öğün oldu. şuana kadar iyiyim acıkmadım. tatlının yanındaki türk kahvesi tok tutmuş olabilir
Valla canım ben doğum yaptığım zaman soruyorlardı ne alalım diye. En iyisi bebek bezi ve ıslak mendilkızlar ben şimdi 1,5 aylık yenge oldum. eltim doğum yaptı. çocuğa takımızı taktık ama evde ziyaretine gidicez ilk kez. chicco dan 1 yaş için mont aldım bebişe. sizce bu hediye yeter mi? yoksa benim daha neler almam gerek? var mı yani bir adet bir şey yapmam gereken ya da almam gereken?
Israr Olayını Hiç Sevmiyorum Ya Benimde Annem Öyle Sürekli Şunu Ye Bunu Ye
Sabah istahsizdim hiç yememektense bi kase yogurt yeyim dedim canım
Daha bir hafta oldu eve doneli bakicam duruma göre canım. Ama sabahtan beri pek konuşmadık. Konuşacak bi konumuz bile yok
Valla canım ben doğum yaptığım zaman soruyorlardı ne alalım diye. En iyisi bebek bezi ve ıslak mendilben öyle diyordum. Çünkü kiyafet oyuncak çok fazla hediye olarak alınıyor. Kıyafetlerin çoğu giyilmeden yada 1 2 kere giydikten sonra küçülüyor. Hem anneler heveslenip alışveriş yaptığı için yeterince kıyafet vardır. Yada bebek bakım çantası alabilirsin eğer almadilarsa. Hem bütçelerine katkı olur. Zaten alınması gereken şeyler çünkü
Cok guzel menu afiyet olsuKizlar bugünü de erken kapattım menüm
Sabah 9
Yarım şeftali
Saat 12
1 kk peynir
Bol maydanoz
5 zeytin
1 dilim tam buğday
Saat 15
3 kaşık yulaf ezmesi
1 incir 2 ceviz
1 bardak süt
3 kaşık tavuk sote
Bol yeşillik salatası
1 büyük kase yoğurt
Tb makarnadami var ya hic gormedmVe 2 menü de benden gelsin
7 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb
1 kepekli galeta
Tb makarna 4 kaşık
Su 2.5 oldu 3 u gecer
Kapisak canimben öyle biliyorum ve gayet mantıklı yani düşününce o yüzden sen dediklerime uy canım zararı olmaz :)
evet canım dün iyiydi bugün pek iyi olmadı yazıcam birazdan menümü
yaa öyle deme abla yeşillik sevmiyorum ben onun yerine ekmek mantar falan var işte
yaa çöpe mi atayım napayım bitene kadar yiycem tadını da seviyorum ve yağsız aaaaaaaaa
evet oohh mantarı yedim dün ama yağsız güzel değil vallaaa :)) ama yapcak bir şey yok
süpermişş :)
hoşgeldin tekrar canım. kolay gelsin.
menü güzel afiyet olsun :)
ayy çok geçmiş olsun canım :/
iyi gezmeler :)
ay kız senle ben kapışak ben de gaza geleyim benim kiloma yaklaştın sen yaaa
güzel menü canım afiyet olsun
Hic olmamis sende farkindasn zaten toparlarsn ama cumaya kadarmenüm
sabah 12.00 (kayınvalideme gittik kahvaltıya o yüzden geç oldu)
yarım haşlanmış yumurta
yarım kk beyaz peynir
yarım patatesli poğaça
3 adet patates kızartması
yarım adet biber kızartması
3 dilim domates
3 dilim salatalık
2 zeytin
ekmek yemedim ama kv malesef o kadar çok ısrarcıki resmen zorluyor. bunlarla yırttığıma şükür diyorum. diyette olduğumu kesinlikle söyleyip dile düşmek istemedim.
16.00(görümcemdeydik)
1 orta türk kahvesi
1 orta boy kare şeklinde revani tatlısı
kızlar görümceme geçtik artık çok acıkmıştım. yemeği yoktu kahvaltıdaydı o da sabah bizle valla yedim revaniyi ama alternatif yoktu. günü kapattım daha hiçbir şey yemiyorum
spor yok
şuana kadar 1,5 lt su yatana kadar 2,5 yapcam
Kahvalti olmams canm azcık menulerine dikkat et esinle aran bozuk diye iyice yememeye basladin ama hilalcimMenum
Sabah 10:30
Bir kase yogurt
Öğlen 15
Bir yumurtadan omlet
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk otlu tulum peyniri
Akşam 19
Bol salata
Bir tabak peynirli mantar
Su 2 litre
Spor daha yapmadım aksam yürüyüş ins
Kapisak canimbirde yesillik yok diye sanirim bana demisti mefkurem
Hic olmamis sende farkindasn zaten toparlarsn ama cumaya kadarbende diyetteyim demekten hic hoslanmiyorum herkeze solemiyom zayiflamisin derlerse hee oylemi dogrudur diyip geciyom
Takini takmissin e montta almissin maddi olarak bise almana gerek yok bencekızlar ben şimdi 1,5 aylık yenge oldum. eltim doğum yaptı. çocuğa takımızı taktık ama evde ziyaretine gidicez ilk kez. chicco dan 1 yaş için mont aldım bebişe. sizce bu hediye yeter mi? yoksa benim daha neler almam gerek? var mı yani bir adet bir şey yapmam gereken ya da almam gereken?
Takini takmissin e montta almissin maddi olarak bise almana gerek yok bence
Eve ziyaretine giderkende bi tepsi borek yada bi kek yapip getirebilirsin canim
Benim eltim yok ama gorumcem dogum yaptigimda her gelisinde elinde biselerle gelirdi hosuma giderdi bide afiyet olsun löp löp et olsun derdi bak ne hale geldimaaa bak bu aklıma hiç gelmemişti çok güzel olur kııızz
Canim benim bu bir surec.bir seferde ilk gunku gibi olmasi cok zor.sen sofrayi toplamadan o halde bekle birdahaki sefere.ama sinirini hic belli etme.sonra gelince de boynun bukuk hafif gozun yasli dur.seni bekledim ben de kahvapti yapmadim de yumusak sesle.yeseydin vs diyince de bogaximdan gecmedi vs dersin.onun gonlune ugras canim.sen onun şahsı icin ugrasmiyorsun unutma.kendin icin gayret ediyorsun.sahip oldugun bozuk bir makineyi tamir etmek istiyorsun.bu bittiginde keske bende boyle davransaydim vs vicdan axabi yasamamak en onemlisi bitse bile.ama amac bitirmemek tamir edip daha iyi calisir hale sokmak.emin ol Allah cok yardim edecek.boyle mahzun ve yumusak davran lutfen.erkekler cok deniyor inan ki.bakalim ne kadar bana dusku vs.asli use sen evliligine gayret ediyorsun.gerci ben de cok tavsiye edecek en son insanlardan biriyim.ama gayretim olay bu noktaya gelmeden her aninda gayret etmek.Işe yaramadı zuhal ablaNe uyandiriyosun yaticam ben dedi döndü yattı
yaptım elifcim
Maşallah canım çok guzel
iyiyiz canım çok şükür zayıflamaya devam sen nasılsın
ayy gelir gelmez canım ne çok işin varmış ya. Allah kolaylık versin ev komple dağılınca temizlemesi zor oluyor. Menunde güzel olmuş.sporda yapmışsın daha nolsun :)
Denedim canım ama pek işe yaramadı. Bakalım bisi demedim şimdilik ama sinirliyim biraz
kolay gelsin canım
günaydın ablacim kaçamak olmicak tabiki :)
Sabah yaptığı çok sinirlendirdi canım. Bakalım sabrim nereye kadar sürecek
Yürüyüşü durmadan yaptım canım
Güzel dusunceymis :)
ins canim
Geçmiş olsun canım
Dogru diyosun abla bildigin yag deposuyuz yahu sana:)takiliyorum.nihayetinde herkesin gayreti kendineIşte en önemliside bu tatlım
Şeytanın en çok sevdiği şey karıkocanın arasını bozmak
Eğer biz Allah rızasını düşünüp ona Göre hareket edersek mükafatını alırız
Karı koca El ele tutuştuğunda bile sadaka yerine geçer
Ben ters bi durumda bunu düşünmeye çalışırım
Şeytanı sevindirmicem diye
Ve ilk adımı atan sevabı kapar
Sizede geçmiş olsun cnm
Baya yogun bi günün olacak
Sizleri hiç yiyemem cnm kilo yaparsınız
Ödülü yada cezayı tartı verir zaten
Hemen öyle pes etme cnm
Sen bütün iyi niyetle devam et sabırlı ol
Güleryüzlü tatlıdilli ol
Sonucta o senin severek evlendiğin Adam
maalesef
Pek severek evlendigim adama benzemiyor abla artık
Ama sinirime hakim olabildigim kadar devam edicem abla bakalım nolacak
Kız sabah oldu bu olay kalktım güzelce kahvaltı hazırladım gittim uyandırmaya uyucam dedi döndü geri yattı bende geri topladım sofrayıkahvaltıda yapamadım istahim kaçtı öyle olunca
ohh maşallah canım böyle devam
Keyif zamanı yani abla :)
canim daha ilk adimdan yilma.gayret et insallah hersey duzelecek.bir de duani eksiketme ve umudun olsun.bunaldikca da buraya yaz.kendi icinde yasama sorunu ki gayretin bitmesinbilmiyorum canım. Ama çok şey yaşadık. Birbirimizi çok kırdık açıkçası. Onun yaptıklarından sonra benimde sert tepkiler verdiğim oldu açıkçası
Ohh maşallah yuzsun bakalım :)
gayet guzel canim.afiyet olsunKizlar bugünü de erken kapattım menüm
Sabah 9
Yarım şeftali
Saat 12
1 kk peynir
Bol maydanoz
5 zeytin
1 dilim tam buğday
Saat 15
3 kaşık yulaf ezmesi
1 incir 2 ceviz
1 bardak süt
3 kaşık tavuk sote
Bol yeşillik salatası
1 büyük kase yoğurt
Benim eltim yok ama gorumcem dogum yaptigimda her gelisinde elinde biselerle gelirdi hosuma giderdi bide afiyet olsun löp löp et olsun derdi bak ne hale geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?