- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.161
Afiyet olsun cok guselmenüm
sabah 9.45
2 yk yoğurt
kahvaltı 10.30
1 dilim tb ekmeği
2 zeytin tuzsuz
1 yağsız omlet
1 dilim hindi füme
yarım kk peynir
öğle 15.00
4 ızgara köfte
2 yk yoğurt
ara dışarda çay
akşam 19.00
ızgara makinesinde hafif çıtırdamış yağsız mantar
2 yk yoğurt
3 lt su
oyalanmadan yarımşar saatten 1 saat sahilde yürüyüş :)
canim sen xuhal ablayi dinle.onun birikimi tecrubesi hepimizden fazla bu konuda.ins iyi olucak evliligin.sağol tatlım
Afiyet olsun canım güzel menü
sağol canım. En iyi spor yürüyüş valla akşam serin serin güzel oluyor
iyi geceler canim
Abla iste sıkıntı orda uğraşmak istemiyorum artık. Hele bu hallerini gördükçe iyice soğudum resmen. Çünkü herşeyi denedim ama olmayınca olmuyor.
Durmadan yürüdüm abla aksam 9 dan 11 bucuga kadar. Çocuk evdeydi birde 5 kat merdiven çıktım asansör kullanmadım
masallah abla tecrube konusmus.ins iyi olurIyi geceler tatlı rüyalar bitanem
Iyi düşün iyi olsun
Kizlar sizler nasilsiniz
Umarim mutlu mesut zayifliyorsunuz
sagol canim.ugrasiyoruz iste.ins zayiflamaya senle de devam ederiz.cok alma yine de sen dikkat et.bu iin sonrasi var.oyy kuzucuk masallah.epey toparlamis canim.ins daha da iyi olacakBiraz daha buyusun minicik gelecek Yeni cadimiz
O gelecek kizlar gidecek bizde ev yerlestiriyoz onlara iste
Evlilik zor meslek ama benim dusuncemi biliyorsun
Beni kaybetme korkusu yoksa Bensizlik ona son kiyam olur donuna kadar aldiktan sonra
Güzel bir söz yazayim.....
Bir kadin karnina koca bir dünya sigdirir
Hanzonun biri kadini dünyayi dar eder
Aman olmuyorsa birakin bir kösede otursun elektirigi
Suyu neyim ödesin bari
Işe yaramadı zuhal ablaAyyy çok sevindim cnm
Ama dediklerimi unutma Samimi ol
Gözler kalbin aynasıdır
yaptım elifcimAfiyet olsun canım. Bir tutam üzümmu olur kız
vayyy harikasın.
Afiyet olsun tatlım güzel menu şu fümeyi de yeme gari yeter. Mantarı yedin sonunda sıra bende yarin alayım pazardan :))))
Abla gece gece ne romantik tavsiyeler maşallah sana nazar değmesin. Hilal inşallah dediklerini yapar ve hersey güzel olur.
Maşallah canım çok guzel1 saat yuruyusumu yaptim 10 dk spor aletlerin de takıldım Bilginize arz ederim.
iyiyiz canım çok şükür zayıflamaya devam sen nasılsınKizlar sizler nasilsiniz
ayy gelir gelmez canım ne çok işin varmış ya. Allah kolaylık versin ev komple dağılınca temizlemesi zor oluyor. Menunde güzel olmuş.sporda yapmışsın daha nolsun :)Herkese Günaydın
Mefkusum güzel arkadaşım kizma sakin bsna dün sabah döndüm evime alisveris yaptim disarda kahvalti yaptik esimle sonra evin ici ziyanlarda her taraf her yerde kapinin agzinda valizler düşün kocam geleli 1 hafta oldu ama valizini iceri bile almamisti balkonlar yikandi camasirlar asildi ciceklerim legen icinde beni bekliyordu yani cok isim vardi sonrada yorgunluktan sizdim kusuruma bakmayin artik hep buradayim kovsanizda ...
Menüm
09:00 1 dilim cavdar
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
16:00 meyveli yogurt 5 kasik
18:00 1 bardak ayran 4 köfte bol salata
Su 2 lt
1 saat yürüyüş orta tempo
Tam gün temizlik
Denedim canım ama pek işe yaramadı. Bakalım bisi demedim şimdilik ama sinirliyim birazHilal Zuhalimin yazdiklarini okudum ..sevindim denemek isteyisine..inşallah dün gece ve bugün herşey cok güzel gelisir birbirinize sans verebilirsiniz
kolay gelsin canımKizlar ben dünden kalan ev islerimi tamamlamaya gidiyorum ütü var bir yigin yemek yapilacak gelirim iletleyen saatlerde ...hepiniz icin cok güzel bir pazar günü olsun inşallah
günaydın ablacim kaçamak olmicak tabiki :)Herkese günaydinlar
Yarin arti cikmak isteyen varsa bugün kacamak yapsin
Sabah yaptığı çok sinirlendirdi canım. Bakalım sabrim nereye kadar sürecekSen konussan sevdigi kiyafet vs giyip suslensen dikkatini cekmek icin.cocuk yokken tepkileri daha rahat belli olur.kendi kendine 1 hafta soz ver.evliligini kurtarmak icin bu ipi sen gogusle 1 hafta icinden gelmese bile.geri donup baktiginda keske yapsaydin diyecegin bisey kalmamali bence.bir kere tersler uc kere tersler.yumusaktan yumusaktan yapsan 4 te illa ki sana uyum saglar.erkek bunlar nihayetinde.sadece damarini bulman lazim.gerci bazisina gore degisiyor.bizde o kouda problemi vardi.bazen 2-3 ay bilw etkilemiyordu.Rabbim yardimcin olsun.canim bi de olaya soyle bak sen helal olan bir seyi yuvani kurtarmak icin ugrasan bir anne bir kadinsin.bu gayretlerinin hepsi cok cok sevap.sen bunu Allah rizasi icin yap.ins onune daha ferah kapilar acilcak
uyyyy cok gecmis olsun yaaas.Allah sifa versin.bizimkinin de atesi bi inip bi cikiyo.cok yusek dil ama yine de toparlayamadi tam
adana durum :):)ne yapayim ya dayanamiyorum durume.fast foodla yas pastayla vs aram hic iyi degildir.ama bu durum benim zaafim yahu.ciss olacaksa bu olsun dedim
cok guzel cqnim.afiyet olsun
ya su yuruyusleri posta posta yapiyosunuz de mi:):):) ben hic yapamiyorum uzun yuruyus.gezerken vs oluyordur galiba de mi
Güzel dusunceymis :)Biraz daha buyusun minicik gelecek Yeni cadimiz
Beni kaybetme korkusu yoksa Bensizlik ona son kiyam olur donuna kadar aldiktan sonra
Suyu neyim ödesin bari
ins canimAfiyet olsun cok gusel
canim sen xuhal ablayi dinle.onun birikimi tecrubesi hepimizden fazla bu konuda.ins iyi olucak evliligin.
masallah abla tecrube konusmus.ins iyi olur
sagol canim.ugrasiyoruz iste.ins zayiflamaya senle de devam ederiz.cok alma yine de sen dikkat et.bu iin sonrasi var.oyy kuzucuk masallah.epey toparlamis canim.ins daha da iyi olacak
sozlere byildim
Geçmiş olsun canımKizlar herkese selam olsun.gece atesten dolayi cok gec yattik.ikimiz de 11 gibi uyandik.ins duatu aanirim.bugun market aliserisine cikicam.ordan kizkardesim yrmrgr cagirdi oraya.ve en son lunaparka gidecegiz.yani bugun butun gun disarda olacagim.aksam ins gelirim.cok opuyorum.kimse kacamak yapmasin.yarin sabah tarti var!!zuhal abla yir bizi sona:):)
Sizede kolay gelsin cnmBiraz daha buyusun minicik gelecek Yeni cadimiz
Suyu neyim ödesin bari
Günaydin zuhallllll
Iyuyiz sükür teyzesi nefeste toparlandi persembe 2100 kg oldu
Sen nasilsin
maşallah nefes hanima daha da iyi olsun inşallah. Bizde aynı beya zayıflamaya çalışıyoruzKizlar sizler nasilsiniz
11 gün vayyy Rabbim mutlu mesut huzurlu nice yıllar göstersin hepimize canımm benimm.Cumaya telafi ederiz inşallah
nice mutlu senelere kiz Elif senden 11 gün kidemliyim evlilikte
çok geçmiş olsun Merve geceyi iyi geçirdi inşallah kuzucuk
O kadar dimiBiraz daha buyusun minicik gelecek Yeni cadimiz
Suyu neyim ödesin bari
Hakkaten hanzoIşe yaramadı zuhal ablaNe uyandiriyosun yaticam ben dedi döndü yattı
yaptım elifcim
Maşallah canım çok guzel
iyiyiz canım çok şükür zayıflamaya devam sen nasılsın
ayy gelir gelmez canım ne çok işin varmış ya. Allah kolaylık versin ev komple dağılınca temizlemesi zor oluyor. Menunde güzel olmuş.sporda yapmışsın daha nolsun :)
Denedim canım ama pek işe yaramadı. Bakalım bisi demedim şimdilik ama sinirliyim biraz
kolay gelsin canım
günaydın ablacim kaçamak olmicak tabiki :)
Sabah yaptığı çok sinirlendirdi canım. Bakalım sabrim nereye kadar sürecek
Yürüyüşü durmadan yaptım canım
Güzel dusunceymis :)
ins canim
Geçmiş olsun canım
Işte en önemliside bu tatlımen konussan sevdigi kiyafet vs giyip suslensen dikkatini cekmek icin.cocuk yokken tepkileri daha rahat belli olur.kendi kendine 1 hafta soz ver.evliligini kurtarmak icin bu ipi sen gogusle 1 hafta icinden gelmese bile.geri donup baktiginda keske yapsaydin diyecegin bisey kalmamali bence.bir kere tersler uc kere tersler.yumusaktan yumusaktan yapsan 4 te illa ki sana uyum saglar.erkek bunlar nihayetinde.sadece damarini bulman lazim.gerci bazisina gore degisiyor.bizde o kouda problemi vardi.bazen 2-3 ay bilw etkilemiyordu.Rabbim yardimcin olsun.canim bi de olaya soyle bak sen helal olan bir seyi yuvani kurtarmak icin ugrasan bir anne bir kadinsin.bu gayretlerinin hepsi cok cok sevap.sen bunu Allah rizasi icin yap.ins onune daha ferah kapilar acilcak
Sizede geçmiş olsun cnmKizlar herkese selam olsun.gece atesten dolayi cok gec yattik.ikimiz de 11 gibi uyandik.ins duatu aanirim.bugun market aliserisine cikicam.ordan kizkardesim yrmrgr cagirdi oraya.ve en son lunaparka gidecegiz.yani bugun butun gun disarda olacagim.aksam ins gelirim.cok opuyorum.kimse kacamak yapmasin.yarin sabah tarti var!!zuhal abla yir bizi sona:):)
Hemen öyle pes etme cnme yaramadı zuhal ablaNe uyandiriyosun yaticam ben dedi döndü
maalesefmaşallah nefes hanima daha da iyi olsun inşallah. Bizde aynı beya zayıflamaya çalışıyoruz
11 gün vayyy Rabbim mutlu mesut huzurlu nice yıllar göstersin hepimize canımm benimm.
O kadar dimi
Hakkaten hanzo
Pek severek evlendigim adama benzemiyor abla artıkIşte en önemliside bu tatlım
Şeytanın en çok sevdiği şey karıkocanın arasını bozmak
Eğer biz Allah rızasını düşünüp ona Göre hareket edersek mükafatını alırız
Karı koca El ele tutuştuğunda bile sadaka yerine geçer
Ben ters bi durumda bunu düşünmeye çalışırım
Şeytanı sevindirmicem diye
Ve ilk adımı atan sevabı kapar
Sizede geçmiş olsun cnm
Baya yogun bi günün olacak
Sizleri hiç yiyemem cnm kilo yaparsınız
Ödülü yada cezayı tartı verir zaten
Hemen öyle pes etme cnm
Sen bütün iyi niyetle devam et sabırlı ol
Güleryüzlü tatlıdilli ol
Sonucta o senin severek evlendiğin Adam
Hosgeldin canimHerkese Günaydın
Mefkusum güzel arkadaşım kizma sakin bsna dün sabah döndüm evime alisveris yaptim disarda kahvalti yaptik esimle sonra evin ici ziyanlarda her taraf her yerde kapinin agzinda valizler düşün kocam geleli 1 hafta oldu ama valizini iceri bile almamisti balkonlar yikandi camasirlar asildi ciceklerim legen icinde beni bekliyordu yani cok isim vardi sonrada yorgunluktan sizdim kusuruma bakmayin artik hep buradayim kovsanizda ...
Menüm
09:00 1 dilim cavdar
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
16:00 meyveli yogurt 5 kasik
18:00 1 bardak ayran 4 köfte bol salata
Su 2 lt
1 saat yürüyüş orta tempo
Tam gün temizlik
Sagol canim cok sukur iyi gecirdiCumaya telafi ederiz inşallah
nice mutlu senelere kiz Elif senden 11 gün kidemliyim evlilikte
çok geçmiş olsun Merve geceyi iyi geçirdi inşallah kuzucuk
Sagol tatlım
Hadi bakalım gelsin eksilerBende evimi toparladm simdi yesil cayimi iciyorum yarim saat sonra leslie yapıcam bu sabah _300 ciktm hirs yaptım 71 i gorcem cuma gunuhatta 70.9 gorsem ne kaaa guzel olur
Kız sabah oldu bu olay kalktım güzelce kahvaltı hazırladım gittim uyandırmaya uyucam dedi döndü geri yattı bende geri topladım sofrayıCurukElma canim isin cok zor ama evliligini kurtarmak icin zuhal ablanin dediklerini uygulamaya calis bu aksam donup arkasina yatti diye vazgecme tekrar dene
Oturup konusmayi dene yani denedinmi daha once ne istiyomus yani
Birbirinize seni seviyorum demeyeli ne kadar oldu mesela bunlari konuş
ohh maşallah canım böyle devamBende evimi toparladm simdi yesil cayimi iciyorum yarim saat sonra leslie yapıcam bu sabah _300 ciktm hirs yaptım 71 i gorcem cuma gunuhatta 70.9 gorsem ne kaaa guzel olur
Keyif zamanı yani abla :)Bugün Pazar olunca kahvaltı faslı geç oldu
Sofra toplandı makine açıldı
Şimdi kahvemi iciyorum birazdan çocuklar gelecek
Bende oyle hissediyorum
Bizimkide cok gec oldu evin isi tam bitmeden spora gectim daha ev supurulcekBugün Pazar olunca kahvaltı faslı geç oldu
Sofra toplandı makine açıldı
Şimdi kahvemi iciyorum birazdan çocuklar gelecek
Alala bu adam biye bole oldukiKız sabah oldu bu olay kalktım güzelce kahvaltı hazırladım gittim uyandırmaya uyucam dedi döndü geri yattı bende geri topladım sofrayıkahvaltıda yapamadım istahim kaçtı öyle olunca
ohh maşallah canım böyle devam
Keyif zamanı yani abla :)
bilmiyorum canım. Ama çok şey yaşadık. Birbirimizi çok kırdık açıkçası. Onun yaptıklarından sonra benimde sert tepkiler verdiğim oldu açıkçasıAlala bu adam biye bole oldukidaha kac senelik evlisiniz sogumus olamaz dimi canim
Gerçi bizimde 5.senemiz ama 2.ve 3. Senemizde birbirimzi cok yemisligimiz var bu aralar cok sukur iyiyiz kavga ettigimiz zaman evde cok sinir ederdi beni giderdi mesaj dahi atmazdi bende ona seni seviyom yazardm sadece sonra oda hemen bende seni seviyom derdi hersyi unuturduk bi andabol bol sevgi dolu mesajlar atmayi dene aklima baska bisede gelmiyoki
Ohh maşallah yuzsun bakalım :)Betulle konustum suan denizdeymis 2 saattr yuzmeye caliyomus kacamk yapmiyomus bakalim cuma gunu belli olcak kimin ne yedigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?