- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.201
Gunun menusu
Sabah 12:30
1has yumurta
1orgu peynir
Kk beyaz peynir
Zeytin 5
Cay
1dilim tb ekmk
Ara 14
1kupa limonlu yesilcay
Ogle 15:00
4yk tavuk sote
1bardak ayran
Aksam19:00
3kofte
Boll marul salatasi
1kase yogurt
Su 2.5 litre
Spor 2mile leslie
Kendisi 45 kiloydu benim etli butlu olmam hep hosuna gitmistr aslindailk gidişimde yaparım da diğerinde yapamam 1,5 sa uzakta oturuyorlar bize. yollarda kepazelik yani. arabamız yok :)
o da maşallah nası duaymış öyle beddua gibi kilonda gözü mü vardı ne
Kendisi 45 kiloydu benim etli butlu olmam hep hosuna gitmistr aslinda
Leslie yapsan uyumadan cok guzel olurVe 2 menü de benden gelsin
09:00 2 yumurta
7 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb
14 meyveli yogurt 5 kaşık
1 kepekli galeta
18:30 tavuk suyuna corba 1 kase
Tb makarna 4 kaşık
Su 2.5 oldu 3 u gecer
spor yapamadim henüz ev temizliginden yaparsam yazarim
canim sen o fumeleri dogra kasarla ve yesil biberle karistirip borek sar.at buzluguna.misafirine hazir olsun.ben öyle biliyorum ve gayet mantıklı yani düşününce o yüzden sen dediklerime uy canım zararı olmaz :)
evet canım dün iyiydi bugün pek iyi olmadı yazıcam birazdan menümü
yaa öyle deme abla yeşillik sevmiyorum ben onun yerine ekmek mantar falan var işte
yaa çöpe mi atayım napayım bitene kadar yiycem tadını da seviyorum ve yağsız aaaaaaaaa
evet oohh mantarı yedim dün ama yağsız güzel değil vallaaa :)) ama yapcak bir şey yok
süpermişş :)
hoşgeldin tekrar canım. kolay gelsin.
menü güzel afiyet olsun :)
ayy çok geçmiş olsun canım :/
iyi gezmeler :)
ay kız senle ben kapışak ben de gaza geleyim benim kiloma yaklaştın sen yaaa
güzel menü canım afiyet olsun
ah be canim ne diyim bu israr cok gicik.menüm
sabah 12.00 (kayınvalideme gittik kahvaltıya o yüzden geç oldu)
yarım haşlanmış yumurta
yarım kk beyaz peynir
yarım patatesli poğaça
3 adet patates kızartması
yarım adet biber kızartması
3 dilim domates
3 dilim salatalık
2 zeytin
ekmek yemedim ama kv malesef o kadar çok ısrarcıki resmen zorluyor. bunlarla yırttığıma şükür diyorum. diyette olduğumu kesinlikle söyleyip dile düşmek istemedim.
16.00(görümcemdeydik)
1 orta türk kahvesi
1 orta boy kare şeklinde revani tatlısı
kızlar görümceme geçtik artık çok acıkmıştım. yemeği yoktu kahvaltıdaydı o da sabah bizle valla yedim revaniyi ama alternatif yoktu. günü kapattım daha hiçbir şey yemiyorum
spor yok
şuana kadar 1,5 lt su yatana kadar 2,5 yapcam
yuruyus olduysa guzel menuMenum
Sabah 10:30
Bir kase yogurt
Öğlen 15
Bir yumurtadan omlet
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk otlu tulum peyniri
Akşam 19
Bol salata
Bir tabak peynirli mantar
Su 2 litre
Spor daha yapmadım aksam yürüyüş ins
canim benim battaniyeye cok ihtiyacim oluyordu hem kislik hem yazlik.guzel bi battaniye de olabilir.7-8 battaniye bile ancak yetiyordu.kızlar ben şimdi 1,5 aylık yenge oldum. eltim doğum yaptı. çocuğa takımızı taktık ama evde ziyaretine gidicez ilk kez. chicco dan 1 yaş için mont aldım bebişe. sizce bu hediye yeter mi? yoksa benim daha neler almam gerek? var mı yani bir adet bir şey yapmam gereken ya da almam gereken?
romantik film buluyorsun hemen canim.onu izliyorsunuz.Israr Olayını Hiç Sevmiyorum Ya Benimde Annem Öyle Sürekli Şunu Ye Bunu Ye
Sabah istahsizdim hiç yememektense bi kase yogurt yeyim dedim canım
Daha bir hafta oldu eve doneli bakicam duruma göre canım. Ama sabahtan beri pek konuşmadık. Konuşacak bi konumuz bile yok
Valla canım ben doğum yaptığım zaman soruyorlardı ne alalım diye. En iyisi bebek bezi ve ıslak mendilben öyle diyordum. Çünkü kiyafet oyuncak çok fazla hediye olarak alınıyor. Kıyafetlerin çoğu giyilmeden yada 1 2 kere giydikten sonra küçülüyor. Hem anneler heveslenip alışveriş yaptığı için yeterince kıyafet vardır. Yada bebek bakım çantası alabilirsin eğer almadilarsa. Hem bütçelerine katkı olur. Zaten alınması gereken şeyler çünkü
Yun battaniye alabilirsin canimcanım konuşacak şey olmasa da sarılın tv izleyin uzanıp ne bileyim? birbirinizi seviyorsunuz dimi?
canım bebek çantası almışlar. ben de kıyafet bol vardır diye mont aldım. mendil falan da yenge amcayız ayıp kaçardı bence
aynen ya.biktim artiksenelerdin insanlara diyetteyim diyip hic ilerlememekten.bu sefer farkli davraniyorum soylemiyorum ve ilerliyorum:):):)Cok guzel menu afiyet olsu
Tb makarnadami var ya hic gormedmafiyet olsun tatlim guzel menu
Kapisak canimbirde yesillik yok diye sanirim bana demisti mefkurem
Hic olmamis sende farkindasn zaten toparlarsn ama cumaya kadarbende diyetteyim demekten hic hoslanmiyorum herkeze solemiyom zayiflamisin derlerse hee oylemi dogrudur diyip geciyom
Aynen bende de bi tane oyle anne var.dikkat ediyorum dedigim ilk gun kadin ne biliyorsa yapiyor:/:/karıştırdım demekki canım :)
ya diyetteyim deyince insanlar ye diye daha çok ısrar ediyo anlamsızca. hele benim k.validem eski toprak bir kadın. yani böyle balık et falan hafif toplu gelin isteyen birisi. öyle sağlıklı görüyormuş ya eskiler. benimki de öylediyetteyim desem aaaaaa aaaaaaaaa ne gerek. ne diyetiii sen iyisin vs. yanarım yani susmaz artık
gizli gizli yapmak en iyisi
Ne guzel kiz masalah.dusuncwli gorumceymisBenim eltim yok ama gorumcem dogum yaptigimda her gelisinde elinde biselerle gelirdi hosuma giderdi bide afiyet olsun löp löp et olsun derdi bak ne hale geldim
Cok guzel spor su menu.braavvvooooGunun menusu
1has yumurta
1orgu peynir
Kk beyaz peynir
Zeytin 5
Cay
1dilim tb ekmk
Ara 14
1kupa limonlu yesilcay
4yk tavuk sote
1bardak ayran
3kofte
Boll marul salatasi
1kase yogurt
Su 2.5 litre
Spor 2mile leslie
Kendisi 45 kiloydu benim etli butlu olmam hep hosuna gitmistr aslinda
ya ben de onda hwp art niyet dusunuyorum.sonra diyorum.ki cok mu kompleks yapiyorum:):)sanki keni egosunu tatmin icin aoyluyomua gibi geliyor.nihayetinde kiloyu seven varmidir cidden ya??!o da mı etli butlu olmak istiyor yani? ben hiç inanmıyorum öyle diyen zayıflara niyeyse
Atynenyalnız bu türk kahvesinin acayip tok tuttuğunu anladım bugünreflüm olmasa sabah aç karna içmek isterdim hatta ama akşam içebilirim
Afiyet olsun canım meyveli yogurt hazirmi?Ve 2 menü de benden gelsin
09:00 2 yumurta
7 zeytin
1 kk peynir
1 dilim tb
14 meyveli yogurt 5 kaşık
1 kepekli galeta
18:30 tavuk suyuna corba 1 kase
Tb makarna 4 kaşık
Su 2.5 oldu 3 u gecer
spor yapamadim henüz ev temizliginden yaparsam yazarim
canım poğaça olmamış patatesin miktarı az görmüyorum ama revani asla olmadı yumurta haşlayıp yoğurtla yeseydin salatalık yeseydin herhangi bir meyve yeseydin illa biri vardır evde diye düşünüyorum yabancı değil gorumcenin evi sonuçta.menüm
yarım haşlanmış yumurta
yarım kk beyaz peynir
yarım patatesli poğaça
3 dilim domates
3 dilim salatalık
2 zeytin
ekmek yemedim ama kv malesef o kadar çok ısrarcıki resmen zorluyor. bunlarla yırttığıma şükür diyorum. diyette olduğumu kesinlikle söyleyip dile düşmek istemedim.
16.00(görümcemdeydik)
1 orta türk kahvesi
kızlar görümceme geçtik artık çok acıkmıştım. yemeği yoktu kahvaltıdaydı o da sabah bizle valla yedim revaniyi ama alternatif yoktu. günü kapattım daha hiçbir şey yemiyorum
spor yok
Çok az yemişsin yine hasta olucaksin dikkat et.Menum
Bir kase yogurt
Öğlen 15
Bir yumurtadan omlet
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk otlu tulum peyniri
Akşam 19
Bol salata
Su 2 litre
Valla tatlım bence yeter merve nin dediği gibi börek çörek bişeyde ekle yanına sen artık yengesin giderken çorap alırsın tsirt alırsın şort alırsın bir kereyde bitmez ki biz hep alırız çocuklara birseylerkızlar ben şimdi 1,5 aylık yenge oldum. eltim doğum yaptı. çocuğa takımızı taktık ama evde ziyaretine gidicez ilk kez. chicco dan 1 yaş için mont aldım bebişe. sizce bu hediye yeter mi? yoksa benim daha neler almam gerek? var mı yani bir adet bir şey yapmam gereken ya da almam gereken?
vayyy güzel menü afiyet olsun lop lop et olmasınGunun menusu
1has yumurta
1orgu peynir
Kk beyaz peynir
Zeytin 5
Cay
1dilim tb ekmk
Ara 14
1kupa limonlu yesilcay
4yk tavuk sote
1bardak ayran
3kofte
Boll marul salatasi
1kase yogurt
Su 2.5 litre
Spor 2mile leslie
dışarı çıktı şimdi dolasacakmiscanım konuşacak şey olmasa da sarılın tv izleyin uzanıp ne bileyim? birbirinizi seviyorsunuz dimi?
canım bebek çantası almışlar. ben de kıyafet bol vardır diye mont aldım. mendil falan da yenge amcayız ayıp kaçardı bence
ya insanın ister istemez iştahı kaçıyor. Kendimi zorlamasam onuda yiyemezdimKahvalti olmams canm azcık menulerine dikkat et esinle aran bozuk diye iyice yememeye basladin ama hilalcim
canım bunu açıkçası yapamam. Öyle hareketler ne bilim bana çok ters. Tamam elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama kimseye de kendimi acindiramam.Canim benim bu bir surec.bir seferde ilk gunku gibi olmasi cok zor.sen sofrayi toplamadan o halde bekle birdahaki sefere.ama sinirini hic belli etme.sonra gelince de boynun bukuk hafif gozun yasli dur.seni bekledim ben de kahvapti yapmadim de yumusak sesle.yeseydin vs diyince de bogaximdan gecmedi vs dersin.onun gonlune ugras canim.sen onun şahsı icin ugrasmiyorsun unutma.kendin icin gayret ediyorsun.sahip oldugun bozuk bir makineyi tamir etmek istiyorsun.bu bittiginde keske bende boyle davransaydim vs vicdan axabi yasamamak en onemlisi bitse bile.ama amac bitirmemek tamir edip daha iyi calisir hale sokmak.emin ol Allah cok yardim edecek.boyle mahzun ve yumusak davran lutfen.erkekler cok deniyor inan ki.bakalim ne kadar bana dusku vs.asli use sen evliligine gayret ediyorsun.gerci ben de cok tavsiye edecek en son insanlardan biriyim.ama gayretim olay bu noktaya gelmeden her aninda gayret etmek.
Dogru diyosun abla bildigin yag deposuyuz yahu sana:)takiliyorum.nihayetinde herkesin gayreti kendine
canim daha ilk adimdan yilma.gayret et insallah hersey duzelecek.bir de duani eksiketme ve umudun olsun.bunaldikca da buraya yaz.kendi icinde yasama sorunu ki gayretin bitmesin
gayet guzel canim.afiyet olsun
Afiyet olsun canımGunun menusu
1has yumurta
1orgu peynir
Kk beyaz peynir
Zeytin 5
Cay
1dilim tb ekmk
Ara 14
1kupa limonlu yesilcay
4yk tavuk sote
1bardak ayran
3kofte
Boll marul salatasi
1kase yogurt
Su 2.5 litre
Spor 2mile leslie
Güzel menü afiyet olsun canımMenum
sabah ara 11
15 kiraz
ogle 13.30
2 kk peynir.4 zeytin.marul salatasi
ara 16.00
Sekersiz turk kahvesi
18.30
100 gr somonla salata
Su 2.5 su
spor 35 dk yuruyus
Tamam elifcim dikkat ederimAfiyet olsun canım meyveli yogurt hazirmi?
canım poğaça olmamış patatesin miktarı az görmüyorum ama revani asla olmadı yumurta haşlayıp yoğurtla yeseydin salatalık yeseydin herhangi bir meyve yeseydin illa biri vardır evde diye düşünüyorum yabancı değil gorumcenin evi sonuçta.
Çok az yemişsin yine hasta olucaksin dikkat et.
Valla tatlım bence yeter merve nin dediği gibi börek çörek bişeyde ekle yanına sen artık yengesin giderken çorap alırsın tsirt alırsın şort alırsın bir kereyde bitmez ki biz hep alırız çocuklara birseyler
vayyy güzel menü afiyet olsun lop lop et olmasın
canim sen o fumeleri dogra kasarla ve yesil biberle karistirip borek sar.at buzluguna.misafirine hazir olsun.
ah be canim ne diyim bu israr cok gicik.
canim benim battaniyeye cok ihtiyacim oluyordu hem kislik hem yazlik.guzel bi battaniye de olabilir.7-8 battaniye bile ancak yetiyordu.
Yun battaniye alabilirsin canim
aynen ya.biktim artiksenelerdin insanlara diyetteyim diyip hic ilerlememekten.bu sefer farkli davraniyorum soylemiyorum ve ilerliyorum:):):)
Aynen bende de bi tane oyle anne var.dikkat ediyorum dedigim ilk gun kadin ne biliyorsa yapiyor:/:/
ya ben de onda hwp art niyet dusunuyorum.sonra diyorum.ki cok mu kompleks yapiyorum:):)sanki keni egosunu tatmin icin aoyluyomua gibi geliyor.nihayetinde kiloyu seven varmidir cidden ya??!
Atynen
super tok turuyor
Menum
sabah ara 11
15 kiraz
ogle 13.30
ara 16.00
Sekersiz turk kahvesi
18.30
100 gr somonla salata
Su 2.5 su
spor 35 dk yuruyus
Uyanisim 10.45 olunca kahvalti yerine direk meyveyle basladim gun tamamen kaymasin diye.diyerisyenin tavsiyesiyle.bu kadinla 4.5 ayda 10 kili kadar hic zorlanmadan vermistim.ama pahali diye biraktim mecbur bir de tasindim.sonra da kaldi iste boyle hatirasini yasatiyorum:):):)
canım poğaça olmamış patatesin miktarı az görmüyorum ama revani asla olmadı yumurta haşlayıp yoğurtla yeseydin salatalık yeseydin herhangi bir meyve yeseydin illa biri vardır evde diye düşünüyorum yabancı değil gorumcenin evi sonuçta.
Valla tatlım bence yeter merve nin dediği gibi börek çörek bişeyde ekle yanına sen artık yengesin giderken çorap alırsın tsirt alırsın şort alırsın bir kereyde bitmez ki biz hep alırız çocuklara birseyler
Kizlar bi taraftan oglanin oyuncalariyla oynuyiruz bir taraftan cevap yaziyorum yetisebildigim kadar.bizimkinin daha uykusu yok bakalim ne zaman uyuycaz!!
dışarı çıktı şimdi dolasacakmis
Bebek çantası değil canım. Hani bakım çantaları oluyor ya ondan. Içinde şampuan pudra bebek yağı filan oluyor onu diyorum.
Dedim canım ama tek dolasacakmis. Bende yürüyüş yapmış olurum beraber gidelim dedim dün yaptın bugün evde otur dedi gittibu saatte kendi kendine ne dolaşması canım? madde kullanıyor diyordun yine bir şey yapacak olmasın sen de gitseydin onunla çocuğu da alıp biz de gelip hava alalım deseydin
o çantayı bilmiyorum fakat zaten herşeyi almışlar o da vardır ama ben de alabilirim canım. her gittiğimde bu dediklerinizden birini alabilirim
Dedim canım ama tek dolasacakmis. Bende yürüyüş yapmış olurum beraber gidelim dedim dün yaptın bugün evde otur dedi gitti
Gercekten kilo almak istiyo omrunde hic 50yi gormems oda kilo almaya calisiyo gorsen kupkuru oda kotu yaCok guzel spor su menu.braavvvoooo
ya ben de onda hwp art niyet dusunuyorum.sonra diyorum.ki cok mu kompleks yapiyorum:):)sanki keni egosunu tatmin icin aoyluyomua gibi geliyor.nihayetinde kiloyu seven varmidir cidden ya??!
Atynen
super tok turuyor
Cok azolmus kiz bune acikmadnmiMenum
sabah ara 11
15 kiraz
ogle 13.30
ara 16.00
Sekersiz turk kahvesi
18.30
100 gr somonla salata
Su 2.5 su
spor 35 dk yuruyus
Battaniye gercekten cok lazm oluyo bende 7 tane penye battaniye vardi yetmiyodubörek olabilir nasıl olur tadı bilmiyorum ama güzel olur sanki :) ay çok börek demesek sanki canım paçanga böreği çekti
battaniye hiç aklıma gelmemişti bir de neden o kadar çok battaniyeye ihtiyaç oluyor canım söyler misin? ben de bir anne adayıyım ilgimi çekti bu konu
bilmiyorum art niyeti falan bilemem tabi iyi düşünelim iyi olsun ama kiloyu kimse sevmez canım
beğenim menüyü özellikle akşam yemeğini
5 ayda 10 kilo çok az bir kilo bence canım ya
canım o revani dışında alternatif yoktu. ve gözünden kaçmış olabilir ama diyette olduğumu söylemiyorum ben annem eşim dışında kimseye özellikle eşimin tarafına. o yüzden ben kendime şunu yapayım gibi bir pozisyon yoktu olan oldu ama 4 ten sonra bir şey yemedim yemiycem de su içiyorum bol
ben de zaten elim boş gitmem ona gittiğimde ama ilk sefer için sormuştum canım. çok severim hediyeleşmeyi hem de kaliteli şeyler almayı severim açıkcası sevdiklerime. yerim onu ben
ay Allah yardımcın olsun
hosbuldum canım Sağolben öyle biliyorum ve gayet mantıklı yani düşününce o yüzden sen dediklerime uy canım zararı olmaz :)
evet canım dün iyiydi bugün pek iyi olmadı yazıcam birazdan menümü
yaa öyle deme abla yeşillik sevmiyorum ben onun yerine ekmek mantar falan var işte
yaa çöpe mi atayım napayım bitene kadar yiycem tadını da seviyorum ve yağsız aaaaaaaaa
evet oohh mantarı yedim dün ama yağsız güzel değil vallaaa :)) ama yapcak bir şey yok
süpermişş :)
hoşgeldin tekrar canım. kolay gelsin.
menü güzel afiyet olsun :)
ayy çok geçmiş olsun canım :/
iyi gezmeler :)
ay kız senle ben kapışak ben de gaza geleyim benim kiloma yaklaştın sen yaaa
güzel menü canım afiyet olsun
yemek kaşığı canım. .akşam sıkıntı olmadi gayet toktumkahvaltı güzel canım arada güzel inşallah tatlı kaşığıdır o kaşık :))
akşam tok tutmaz bence hep kh çünkü
su güzel
spor da eklersen güzel olur :)
hicbir öğün olmamış canım sende biliyorsun yamenüm
yarım haşlanmış yumurta
yarım kk beyaz peynir
yarım patatesli poğaça
3 dilim domates
3 dilim salatalık
2 zeytin
16.00(görümcemdeydik)
1 orta türk kahvesi
spor yok
Sağol canım. ..Allah akıl fikir versin eşine. ..Menun Çok Güzel Bence Canim afiyet olsun
duzeldim dedi yalvardı döndüm ama napicam bilmiyorum daha ilk haftadan eski halimize döndük
Afiyet olsun canım
cumaya kadar dikkat et canım + çıkma
Hiç olmamış ya ne kahvaltı nede öğlen
az olmuş menün kuzum dikkat et kendineMenum
Bir kase yogurt
Öğlen 15
Bir yumurtadan omlet
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk otlu tulum peyniri
Akşam 19
Bol salata
Su 2 litre
Güle güle büyütsunler ..bence yeterli tatlımkızlar ben şimdi 1,5 aylık yenge oldum. eltim doğum yaptı. çocuğa takımızı taktık ama evde ziyaretine gidicez ilk kez. chicco dan 1 yaş için mont aldım bebişe. sizce bu hediye yeter mi? yoksa benim daha neler almam gerek? var mı yani bir adet bir şey yapmam gereken ya da almam gereken?
evet canım tb makarna var oldukça da lezzetliCok guzel menu afiyet olsu
Tb makarnadami var ya hic gormedmafiyet olsun tatlim guzel menu
Kapisak canimbirde yesillik yok diye sanirim bana demisti mefkurem
Hic olmamis sende farkindasn zaten toparlarsn ama cumaya kadarbende diyetteyim demekten hic hoslanmiyorum herkeze solemiyom zayiflamisin derlerse hee oylemi dogrudur diyip geciyom
Allah iyiliğini versin kizz güldürdün beniBenim eltim yok ama gorumcem dogum yaptigimda her gelisinde elinde biselerle gelirdi hosuma giderdi bide afiyet olsun löp löp et olsun derdi bak ne hale geldim
menün güzel tatlım ama kahvaltı geç olmuş öğlen ile akşam arasida yakınGunun menusu
1has yumurta
1orgu peynir
Kk beyaz peynir
Zeytin 5
Cay
1dilim tb ekmk
Ara 14
1kupa limonlu yesilcay
4yk tavuk sote
1bardak ayran
3kofte
Boll marul salatasi
1kase yogurt
Su 2.5 litre
Spor 2mile leslie
tüm gün temizlik ütü inan canım çıktı. ..ben bu kadar yorgunluğun üzerine yapamam yapanın önünde saygıyla egilirimLeslie yapsan uyumadan cok guzel olur
canim sen o fumeleri dogra kasarla ve yesil biberle karistirip borek sar.at buzluguna.misafirine hazir olsun.
ah be canim ne diyim bu israr cok gicik.
yuruyus olduysa guzel menu
canim benim battaniyeye cok ihtiyacim oluyordu hem kislik hem yazlik.guzel bi battaniye de olabilir.7-8 battaniye bile ancak yetiyordu.
romantik film buluyorsun hemen canim.onu izliyorsunuz.
Yun battaniye alabilirsin canim
aynen ya.biktim artiksenelerdin insanlara diyetteyim diyip hic ilerlememekten.bu sefer farkli davraniyorum soylemiyorum ve ilerliyorum:):):)
Aynen bende de bi tane oyle anne var.dikkat ediyorum dedigim ilk gun kadin ne biliyorsa yapiyor:/:/
Ne guzel kiz masalah.dusuncwli gorumceymis
menünün dagilimi iyi değil İsveç diyetine benzemis ..sagliksiz olmuş canımMenum
sabah ara 11
15 kiraz
ogle 13.30
ara 16.00
Sekersiz turk kahvesi
18.30
100 gr somonla salata
Su 2.5 su
spor 35 dk yuruyus
hazirdi canım. .yeni geldim ya arada yemeye yarin alabilicem saglikli atistirmayi..bulabildigim en masum oyduAfiyet olsun canım meyveli yogurt hazirmi?
Çok az yemişsin yine hasta olucaksin dikkat et.
vayyy güzel menü afiyet olsun lop lop et olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?