Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok güzel canım ben beğendim afiyet olsun :)

ilk gidişimde yaparım da diğerinde yapamam 1,5 sa uzakta oturuyorlar bize. yollarda kepazelik yani. arabamız yok :)

o da maşallah nası duaymış öyle beddua gibi kilonda gözü mü vardı ne
Kendisi 45 kiloydu benim etli butlu olmam hep hosuna gitmistr aslinda

yalnız bu türk kahvesinin acayip tok tuttuğunu anladım bugün reflüm olmasa sabah aç karna içmek isterdim hatta ama akşam içebilirim

Leslie yapsan uyumadan cok guzel olur
canim sen o fumeleri dogra kasarla ve yesil biberle karistirip borek sar.at buzluguna.misafirine hazir olsun.
ah be canim ne diyim bu israr cok gicik.
Menum
Sabah 10:30
Bir kase yogurt
Öğlen 15
Bir yumurtadan omlet
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk otlu tulum peyniri
Akşam 19
Bol salata
Bir tabak peynirli mantar
Su 2 litre
Spor daha yapmadım aksam yürüyüş ins
yuruyus olduysa guzel menu
canim benim battaniyeye cok ihtiyacim oluyordu hem kislik hem yazlik.guzel bi battaniye de olabilir.7-8 battaniye bile ancak yetiyordu.
romantik film buluyorsun hemen canim.onu izliyorsunuz.
Yun battaniye alabilirsin canim
aynen ya.biktim artiksenelerdin insanlara diyetteyim diyip hic ilerlememekten.bu sefer farkli davraniyorum soylemiyorum ve ilerliyorum:):):)
Aynen bende de bi tane oyle anne var.dikkat ediyorum dedigim ilk gun kadin ne biliyorsa yapiyor:/:/
Benim eltim yok ama gorumcem dogum yaptigimda her gelisinde elinde biselerle gelirdi hosuma giderdi bide afiyet olsun löp löp et olsun derdi bak ne hale geldim
Ne guzel kiz masalah.dusuncwli gorumceymis

Cok guzel spor su menu.braavvvoooo
Kendisi 45 kiloydu benim etli butlu olmam hep hosuna gitmistr aslinda

o da mı etli butlu olmak istiyor yani? ben hiç inanmıyorum öyle diyen zayıflara niyeyse
ya ben de onda hwp art niyet dusunuyorum.sonra diyorum.ki cok mu kompleks yapiyorum:):)sanki keni egosunu tatmin icin aoyluyomua gibi geliyor.nihayetinde kiloyu seven varmidir cidden ya??!
yalnız bu türk kahvesinin acayip tok tuttuğunu anladım bugün reflüm olmasa sabah aç karna içmek isterdim hatta ama akşam içebilirim
Atynen
super tok turuyor

Uyanisim 10.45 olunca kahvalti yerine direk meyveyle basladim gun tamamen kaymasin diye.diyerisyenin tavsiyesiyle.bu kadinla 4.5 ayda 10 kili kadar hic zorlanmadan vermistim.ama pahali diye biraktim mecbur bir de tasindim.sonra da kaldi iste boyle hatirasini yasatiyorum:):):)

Afiyet olsun canım meyveli yogurt hazirmi?

canım poğaça olmamış patatesin miktarı az görmüyorum ama revani asla olmadı yumurta haşlayıp yoğurtla yeseydin salatalık yeseydin herhangi bir meyve yeseydin illa biri vardır evde diye düşünüyorum yabancı değil gorumcenin evi sonuçta.

Menum
Bir kase yogurt
Öğlen 15
Bir yumurtadan omlet
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk otlu tulum peyniri
Akşam 19
Bol salata
Su 2 litre
Çok az yemişsin yine hasta olucaksin dikkat et.

Valla tatlım bence yeter merve nin dediği gibi börek çörek bişeyde ekle yanına sen artık yengesin giderken çorap alırsın tsirt alırsın şort alırsın bir kereyde bitmez ki biz hep alırız çocuklara birseyler

vayyy güzel menü afiyet olsun lop lop et olmasın

Kizlar bi taraftan oglanin oyuncalariyla oynuyiruz bir taraftan cevap yaziyorum yetisebildigim kadar.bizimkinin daha uykusu yok bakalim ne zaman uyuycaz!!

dışarı çıktı şimdi dolasacakmis
Bebek çantası değil canım. Hani bakım çantaları oluyor ya ondan. Içinde şampuan pudra bebek yağı filan oluyor onu diyorum.
Kahvalti olmams canm azcık menulerine dikkat et esinle aran bozuk diye iyice yememeye basladin ama hilalcim
ya insanın ister istemez iştahı kaçıyor. Kendimi zorlamasam onuda yiyemezdim
canım bunu açıkçası yapamam. Öyle hareketler ne bilim bana çok ters. Tamam elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama kimseye de kendimi acindiramam.
Afiyet olsun canım
Menum
sabah ara 11
15 kiraz
ogle 13.30
2 kk peynir.4 zeytin.marul salatasi
ara 16.00
Sekersiz turk kahvesi
18.30
100 gr somonla salata

Su 2.5 su
spor 35 dk yuruyus
Güzel menü afiyet olsun canım
Tamam elifcim dikkat ederim

börek olabilir nasıl olur tadı bilmiyorum ama güzel olur sanki :) ay çok börek demesek sanki canım paçanga böreği çekti

battaniye hiç aklıma gelmemişti bir de neden o kadar çok battaniyeye ihtiyaç oluyor canım söyler misin? ben de bir anne adayıyım ilgimi çekti bu konu

ya ben de onda hwp art niyet dusunuyorum.sonra diyorum.ki cok mu kompleks yapiyorum:):)sanki keni egosunu tatmin icin aoyluyomua gibi geliyor.nihayetinde kiloyu seven varmidir cidden ya??!

Atynen
super tok turuyor

bilmiyorum art niyeti falan bilemem tabi iyi düşünelim iyi olsun ama kiloyu kimse sevmez canım

Menum
sabah ara 11
15 kiraz
ogle 13.30
ara 16.00
Sekersiz turk kahvesi
18.30
100 gr somonla salata

Su 2.5 su
spor 35 dk yuruyus

beğenim menüyü özellikle akşam yemeğini

5 ayda 10 kilo çok az bir kilo bence canım ya

canım o revani dışında alternatif yoktu. ve gözünden kaçmış olabilir ama diyette olduğumu söylemiyorum ben annem eşim dışında kimseye özellikle eşimin tarafına. o yüzden ben kendime şunu yapayım gibi bir pozisyon yoktu olan oldu ama 4 ten sonra bir şey yemedim yemiycem de su içiyorum bol

ben de zaten elim boş gitmem ona gittiğimde ama ilk sefer için sormuştum canım. çok severim hediyeleşmeyi hem de kaliteli şeyler almayı severim açıkcası sevdiklerime. yerim onu ben

Kizlar bi taraftan oglanin oyuncalariyla oynuyiruz bir taraftan cevap yaziyorum yetisebildigim kadar.bizimkinin daha uykusu yok bakalim ne zaman uyuycaz!!

ay Allah yardımcın olsun

dışarı çıktı şimdi dolasacakmis
Bebek çantası değil canım. Hani bakım çantaları oluyor ya ondan. Içinde şampuan pudra bebek yağı filan oluyor onu diyorum.

bu saatte kendi kendine ne dolaşması canım? madde kullanıyor diyordun yine bir şey yapacak olmasın sen de gitseydin onunla çocuğu da alıp biz de gelip hava alalım deseydin

o çantayı bilmiyorum fakat zaten herşeyi almışlar o da vardır ama ben de alabilirim canım. her gittiğimde bu dediklerinizden birini alabilirim

Dedim canım ama tek dolasacakmis. Bende yürüyüş yapmış olurum beraber gidelim dedim dün yaptın bugün evde otur dedi gitti

Gercekten kilo almak istiyo omrunde hic 50yi gormems oda kilo almaya calisiyo gorsen kupkuru oda kotu ya

Battaniye gercekten cok lazm oluyo bende 7 tane penye battaniye vardi yetmiyodu
Surekli ya kaka bulasiyo ya kusmuk yada ictigi damlalar leke yapiyordu

hosbuldum canım Sağol

kahvaltı güzel canım arada güzel inşallah tatlı kaşığıdır o kaşık :))
akşam tok tutmaz bence hep kh çünkü
su güzel
spor da eklersen güzel olur :)
yemek kaşığı canım. .akşam sıkıntı olmadi gayet toktum

hicbir öğün olmamış canım sende biliyorsun ya

Sağol canım. ..Allah akıl fikir versin eşine. ..

Menum
Bir kase yogurt
Öğlen 15
Bir yumurtadan omlet
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk otlu tulum peyniri
Akşam 19
Bol salata
Su 2 litre
az olmuş menün kuzum dikkat et kendine

Güle güle büyütsunler ..bence yeterli tatlım

evet canım tb makarna var oldukça da lezzetli

Benim eltim yok ama gorumcem dogum yaptigimda her gelisinde elinde biselerle gelirdi hosuma giderdi bide afiyet olsun löp löp et olsun derdi bak ne hale geldim
Allah iyiliğini versin kizz güldürdün beni

menün güzel tatlım ama kahvaltı geç olmuş öğlen ile akşam arasida yakın

tüm gün temizlik ütü inan canım çıktı. ..ben bu kadar yorgunluğun üzerine yapamam yapanın önünde saygıyla egilirim

Menum
sabah ara 11
15 kiraz
ogle 13.30
ara 16.00
Sekersiz turk kahvesi
18.30
100 gr somonla salata

Su 2.5 su
spor 35 dk yuruyus
menünün dagilimi iyi değil İsveç diyetine benzemis ..sagliksiz olmuş canım

hazirdi canım. .yeni geldim ya arada yemeye yarin alabilicem saglikli atistirmayi..bulabildigim en masum oydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…