- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.521
kocan zayıfmı morelini bozma kaldıgın yerden devam et 26 nisanda ikizlerin dogumgünü bende pastadan yerim ama korkmuyorum desem yalan olur:26:şimdi canlarım ben akşam sporumu yaptım yemeğimi yedim ...sporda yapmış olmanın verdiği huzurla yayılmış otururkene eşim elinde 3 kutu pizzayla gelmezmi..dominosda 2 kutuya 1 kutu veriyolar yanındada cola bedavaaa...bu da toplamış gelmiş..herneyse 1 dilim yiyeyim bari dedim..sonrasını hatırlamıyorum...kendime geldiğimde önümdeki 1 kutu orta boy pizza bitmişti.yüzümün aldığı şekilde aynen böyleydi işte .............sabah oldu tartıldım..cuma günkü kilomdan 1 kilo fazlayım..halbuki dün cuma günkü kilomdan yarım kilo eksiktim..yani bir kutu pizza bana 1,5 kilo olarak geri döndü..uzun lafın kısası benim zayıflamak için bu kocadan kurtulmam gerek kanımca..öğlende çikolata getirmişti yaa (onu yememiştim)..
şimdi canlarım ben akşam sporumu yaptım yemeğimi yedim ...sporda yapmış olmanın verdiği huzurla yayılmış otururkene eşim elinde 3 kutu pizzayla gelmezmi..dominosda 2 kutuya 1 kutu veriyolar yanındada cola bedavaaa...bu da toplamış gelmiş..herneyse 1 dilim yiyeyim bari dedim..sonrasını hatırlamıyorum...kendime geldiğimde önümdeki 1 kutu orta boy pizza bitmişti.yüzümün aldığı şekilde aynen böyleydi işte .............sabah oldu tartıldım..cuma günkü kilomdan 1 kilo fazlayım..halbuki dün cuma günkü kilomdan yarım kilo eksiktim..yani bir kutu pizza bana 1,5 kilo olarak geri döndü..uzun lafın kısası benim zayıflamak için bu kocadan kurtulmam gerek kanımca..öğlende çikolata getirmişti yaa (onu yememiştim)..
günaydın demet hayırlı olsun sporla birlikte kilolar gider inşallah hamilelige hazırlık yap bebekle zor olur
dimi abla bi ay gidicem inş eğer devam edebilirsem hedefim 2 ay düzenli gitmek yaza biraz daha vermiş olucam ALLAH ın izni ile sen nasılsın abla
heee..çok zayıf..120 kilocuk kendisi....kocan zayıfmı morelini bozma kaldıgın yerden devam et 26 nisanda ikizlerin dogumgünü bende pastadan yerim ama korkmuyorum desem yalan olur:26:
yoo, midem falan ağrımadı.....midem bayram etti ..cuma günüde ben bayram edicem..iyide canım miden ağrımadı o pizzayaayy bende pizzayı hiç sevmem:26::26:önüme koysalar elimi bile sürmem zaten abur cubur çok sevmeM:26:dün akşam bende bi kaşık makarna yedim yemek zorunda kaldım ama sadece 1 kaşıktı mideme dokundu galiba:26::26:neyse artık sporada başlıyorum bundan sonra daha sıkı olcam
heee..çok zayıf..120 kilocuk kendisi....
yoo, midem falan ağrımadı.....midem bayram etti ..cuma günüde ben bayram edicem..
şimdi canlarım ben akşam sporumu yaptım yemeğimi yedim ...sporda yapmış olmanın verdiği huzurla yayılmış otururkene eşim elinde 3 kutu pizzayla gelmezmi..dominosda 2 kutuya 1 kutu veriyolar yanındada cola bedavaaa...bu da toplamış gelmiş..herneyse 1 dilim yiyeyim bari dedim..sonrasını hatırlamıyorum...kendime geldiğimde önümdeki 1 kutu orta boy pizza bitmişti.yüzümün aldığı şekilde aynen böyleydi işte .............sabah oldu tartıldım..cuma günkü kilomdan 1 kilo fazlayım..halbuki dün cuma günkü kilomdan yarım kilo eksiktim..yani bir kutu pizza bana 1,5 kilo olarak geri döndü..uzun lafın kısası benim zayıflamak için bu kocadan kurtulmam gerek kanımca..öğlende çikolata getirmişti yaa (onu yememiştim)..
benim bu kiloya gelmemde en büyük pay sahibi değerli eşimdir...
yok bacım yok..hiiçç öyle dertlerimiz yok..varsa yoksa yemek.."atın ölümü arpadan olsun " yaşam felsefemiz..benim kocamsa azcık bi göbegi çıkmışş görsen azcık bişe akşamları yogurt yiyo zatyıflıcam diyeee
sinir oluyorum o öyleyse ben açlık grevine girmem lazım
günaydın kızlar
fang canım mutlu yıllararseda sende evine hoşgeldin cnm sporun faydalarını görürsün inş.herkese mutlu mutlu bi gün olur inş
fangy canım doğum günün kutlu olsun..
Demetcim sağol ama hiç hoş gelmedim geldiğimin ertesi günü kapı komşum vefat etti. Ben memleketteyken hastaneye yatmışlar 1 ayda hiçbirşeysi yoktu ya o kadar üzüldüm ki şok oldum.çok gençti daha. Dün ordaydım bugün da sabahtır yemek yapıyorum onlar için. Işim şimdi bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?