Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi akşamlar canlar

Sporda yapıldıysa çok güzel cnm
Sabah şeftaliyi tüm yeseydinya
Fena değil cnm
Makarna pek hoşuma gitmedi
Heralde alışveriş yapmadın daha
Salata vs.yok

Busecim malesef mazeret Kabul etmiyorum
Normal sporuna ilave ya 500 ip atlama yada 30 dk yürüyüş vs.seni bekler
En geç yarın yapılıp yazılsın lüften

Menum
Sabah 10:30
Bir kase yogurt
Öğlen 15
Bir yumurtadan omlet
Yarım domates
Yarım salatalık
Kk otlu tulum peyniri
Akşam 19
Bol salata
Bir tabak peynirli mantar
Su 2 litre
Spor daha yapmadım aksam yürüyüş ins
Menü güzel cnm
Sabah yüğurdın içine kuruyemiş yada 1 meyve koyabilirsin
Dışarı çıkmasanda en azından 2 mil leslie yapabilirsin

Bencede takınızı taktıysanız Mont yeterli olur cnm

öncelikle sabah kalkınca 1 saat içinde kahvaltı yapılması lazım tatlım
Evdekiler kalkmadıysa bile bişeyler atıştırki meto çalışsın
Bence öğleni 12.30 da yemişin 15.00 de ara öğün olabilirdi
Ama Menü güzel

yalnız bu türk kahvesinin acayip tok tuttuğunu anladım bugün reflüm olmasa sabah aç karna içmek isterdim hatta ama akşam içebilirim
Tabiki şekersiz dimi tatlım
Ben Bazen tarçında koyuyorum

a ben de onda hwp art niyet dusunuyorum.sonra diyorum.ki cok mu kompleks yapiyorum:):)sanki keni egosunu tatmin icin aoyluyomua gibi geliyor.nihayetinde kiloyu seven varmidir cidden ya??
kilo almak isteyenlerin topiğine bi bakın kızlar
Tabi biz onları anlıyamayız

Menum
sabah ara 11
15 kiraz
ogle 13.30
2 kk peynir.4 zeytin.marul salatasi
ara 16.00
Sekersiz turk kahvesi
18.30
100 gr somonla salata

Su 2.5 su
spor 35 dk yuruyus
seninde kahvaltı geç ama Menü güzel cnm

Zaten biçok diyette meyveyi sabah aç karna kahvaltıdan yarım saat 45 dk önce önerirler
Bende genelde öyle yerdim

Bence acele etme.istikrarla devam et bi iki hafta.bir de bu acindirma degil cabim.kimse dedigin kisinin kalbini kazanmaya calisiyorsun.bu senin evliligin icin mucadele.dusun ki Allah katinda sadece uc durumda yalanin gunahi yok.birisi de kari koca arasini duzeltmek icin soylenen yalan.yine de sen bilirsin tabi.senin kararin canimAllah yardimcin olsun
sosisli kasarli muska boregi yazinca cikar.evet her yaptigim kisi begendi.merak etme pisirmeyecegin icin canin cekmez.sar buzluguna at.kacamak gunun haric de pisirme:):)
Gercekten kilo almak istiyo omrunde hic 50yi gormems oda kilo almaya calisiyo gorsen kupkuru oda kotu ya
ene.bizim gelin gibi.ama bizimki hem.ne guzel diyor kiloya.hem de 3-5 kilo alinca cok aldim dikkat ediyorum diyor:/
Cok azolmus kiz bune acikmadnmi
disardaydim tum gun farketmedim bile.bi de dun cok karbonhidrat yedim bugun hafif olsun istedim
Battaniye gercekten cok lazm oluyo bende 7 tane penye battaniye vardi yetmiyodu
Surekli ya kaka bulasiyo ya kusmuk yada ictigi damlalar leke yapiyordu
aynen ya.bide kurumuyordu kolay kolay:/:/
dun karbonhidrati cok tukettim canim.bugun hafif olsun istedim

yaaa.ben ilk bu kadinda duyunca cok sasirmistim.demek normalmis.tabi hep sok diyet yapa yapa normal diyeti bilmiyorum ki

Kizlar ben yatiyorum ufaklik uyudu sukur.atesi de cikmadi bugun.insallah yarina eksiyi gorurum.gerci o adana durum nsil eksi getircek bakalimalinti cikmamis.benim bunyem cok zor veren bir bunye.4.5 ayda 10 kilo benim icin zorlanma olmadan verilen iyi bi kilo acikcasi.ayni isrikrarla devam etseydim su an en fazla 5-6 kilo fazlam olacakti.neyse nasip.bir sekilde gidecek bu kilolar insallah.haydi herkese iyi geceler.yaglariniz gece saglikla erisin insallah:)

Iyi geceler cnm
Boşver yavaş yavaş gitsin ama tam gitsin

eşin kaç yaşında canım?

böyle cevap verdiyse hiç hoş değil
27 yaşında canım
amin canım sagol
kuruyemisim bitti abla yarın çıkıp alicam sabahları sütle iyi oluyor bazen öyle kahvaltı yapıyorum
Sağol canım ama elimden geleni yapicam genede. Sadece o hareketleri yapamam. Herkes kendini bilir sonuçta

Iyi geceler canim ufakligida gecmis olsun

Gercekten kilo almak istiyo omrunde hic 50yi gormems oda kilo almaya calisiyo gorsen kupkuru oda kotu ya

canım o dereceyse kız zaten samimidir. senin de şüphe etmene gerek yok. üzüldüm onun için o da ayrı bir dert :/

Battaniye gercekten cok lazm oluyo bende 7 tane penye battaniye vardi yetmiyodu
Surekli ya kaka bulasiyo ya kusmuk yada ictigi damlalar leke yapiyordu

tamam canım şu böreği yapabilirim. şimdiden canım çektiiiiiiiiii

Bugün buseninki hariç menüler genelde güzeldi
Sabah bildirim yapmayı unutmayın kızlar
Bakalım haftasonu faturası ne çıkacak

tamamdır yapıcam yarın muhakkak :)

bu arada tartı günü olduğunu bilmiyordum bunu da okuduğum iyi oldu. ben de revaniden sonraki halimi merak ediyorum. kh tan sonra +200 düm zaten bakalım bugün üzerine ne eklendii

uruyemisim bitti abla yarın çıkıp alicam sabahları sütle iyi oluyor bazen öyle kahvaltı yapıyorum
Yulaf kepeğide keten tohumu da koyabilirsin yoğurdun içine cnm aklında bulunsun
Vücudu şaşırtmak için arada Menü değiştirmek iyi

Iyi geceler canim

Sen zaten hergun kilo bildirimi yapiyon senin icin degisen bise olmucak gibi busecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…