Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay napim ablam ben vesile oldum buraya girmesine o boyle yapinca ben mahcup oluyo gibi oluyom
Hem velisi sayilirim ablayim sonucta gerekirse sacindan surukleyip getirirm buraya kiz betul aksam yaz mutlaka dowerim hee
Kız çocukmu betül niye mahçup olacan
Her koyun kendi bacağından asılır

geçmiş olsun canım.
diyet konusunu anladım demekki iyi bir diyetisyen o zaman :)

iyi geceler

Pazartesi günleri ara kontrol günü cnm
Takım içi
Liste yapmıyoruz

tamamdır :)

Yulaf kepeğide keten tohumu da koyabilirsin yoğurdun içine cnm aklında bulunsun
Vücudu şaşırtmak için arada Menü değiştirmek iyi
Yulafi Sevmiyorum Abla Yiyemiyorum Ama Keten Tohumu Olabilir.
Sürekli aynı kahvaltiyi yapmak istemiyorum zaten değiştirerek yiyorum. Önceden çok sağlıksız beslenirdim çünkü sikilmak istemiyorum
benim eşim de 27. eşimle biz yaşıtız :) yani eşin genç jenerasyon acaba fazla mı yaş farkınız var diye sormuştum. Allah yardımcın olsun
3 yaş var aramızda canım fazla bi fark değil

Menum
sabah ara 11
15 kiraz
ogle 13.30
2 kk peynir.4 zeytin.marul salatasi
ara 16.00
Sekersiz turk kahvesi
18.30
100 gr somonla salata

Su 2.5 su
spor 35 dk yuruyus
Afiyet olsun canım.

Kizlar bi taraftan oglanin oyuncalariyla oynuyiruz bir taraftan cevap yaziyorum yetisebildigim kadar.bizimkinin daha uykusu yok bakalim ne zaman uyuycaz!!
oh ne güzel oynayın bizde aynı

taze yenge alicaksin tabisi bir daha revani yeme çizerim seni

iyi geceler canım çıkmaz inşallah atesiniz.

yatıyorum kızlar iyi gecler :)
iyi geceler can can.

Kizlarr netim cok az var giremiyorumm
Menum
Sabah 12.00: 1 kasik kuymak+zeytin+peynir+1 mucver+1dilim ekmk
Ogle 15:00: 1 avuc uzum+yarim seftali
Aksam 18:00: 1 minik biber dolma+1 dilim haslanmis biftek+salata
Su 2lt
Spor 4 saat kadar denizdeydim aksam yuruyusu 1 saat

Dikkat etcektik betusum kuymak ve mucver yanyana olmams

Hadinnnn Yat borusunu çalıyom

Uyuyunki leptininiz çalışsın sabahta güzel eksilerle gelin

Kızlar bugün bi gezdim gezdim çok yoruldum
Bu tam beni anlatıyor

Eki Görüntüle 1861908
Çok yorulmussun cidden

Iyi geceler kızlar
iyi geceler can can.

Afiyet olsun tatlım mücver ne arıyor kahvaltı menüsünde kuymak aman ha çok tehlikeli bak canım istedi kaynanam yapar biz gidince bol bol yemiycem ama eksiyle dönüp devam etmeliyim takıma.

Mucver Kizartmami Canım
Kuymakta çok yağlı oluyor fazla tuketmemek gerek. Spora bayıldım :) Afiyet olsun betulcum.
Saat 7 gibi pazarda 1 saatten fazla yurudum az önce eve geldim 45 dk orta tempo yuruyus benden bu kadar iyi geceler minnak lar.
Iyi geceler elifcim spor güzel olmuş
Benim cocuk anca uyudu gozlerimin alti cokmus uyumamaktan bu nedir ya yatiyim bari sabah hastaneye gitcez oglumu tekrar doktra gostercem iyi gecelr canlar opuldunuz
Iyi geceler canim

Iyi geceler cnm
Boşver yavaş yavaş gitsin ama tam gitsin
Zuhal abla ben de oyle dusunuyorum.simdiye kadar hep hizli verdim kisa surede.bi ise yaramadi.bu seferki fikrim oncekilerde farkli ne varsa onu yapmak.ins olucak bu sefer
Oooo canin cekcekse sen fume ye yahu:):)degerlendirebilesin beslenmeni delme diye dedim haciiii beni gunaha sokup vebal yukleme:):):)
Benim cocuk anca uyudu gozlerimin alti cokmus uyumamaktan bu nedir ya yatiyim bari sabah hastaneye gitcez oglumu tekrar doktra gostercem iyi gecelr canlar opuldunuz
iyi geceler canim.cocuklar hastayken uyku vs epey bozuluyor.ins dr iyi sonuclarla donersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…