- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.241
Kız çocukmu betül niye mahçup olacanAy napim ablam ben vesile oldum buraya girmesine o boyle yapinca ben mahcup oluyo gibi oluyom
Hem velisi sayilirim ablayim sonucta gerekirse sacindan surukleyip getirirm burayakiz betul aksam yaz mutlaka dowerim hee
Kizlar ben yatiyorum ufaklik uyudu sukur.atesi de cikmadi bugun.insallah yarina eksiyi gorurum.gerci o adana durum nsil eksi getircek bakalimalinti cikmamis.benim bunyem cok zor veren bir bunye.4.5 ayda 10 kilo benim icin zorlanma olmadan verilen iyi bi kilo acikcasi.ayni isrikrarla devam etseydim su an en fazla 5-6 kilo fazlam olacakti.neyse nasip.bir sekilde gidecek bu kilolar insallah.haydi herkese iyi geceler.yaglariniz gece saglikla erisin insallah:)
Pazartesi günleri ara kontrol günü cnm
Takım içi
Liste yapmıyoruz
Yulafi Sevmiyorum Abla Yiyemiyorum Ama Keten Tohumu Olabilir.Yulaf kepeğide keten tohumu da koyabilirsin yoğurdun içine cnm aklında bulunsun
Vücudu şaşırtmak için arada Menü değiştirmek iyi
3 yaş var aramızda canım fazla bi fark değilbenim eşim de 27. eşimle biz yaşıtız :) yani eşin genç jenerasyon acaba fazla mı yaş farkınız var diye sormuştum. Allah yardımcın olsun
Sen zaten hergun kilo bildirimi yapiyon senin icin degisen bise olmucak gibi busecik
Iyi geceler canimyatıyorum kızlar iyi gecler :)
Iyi geceler tatliskomiyi geceler çıtırlar :)))
Afiyet olsun canım.Menum
sabah ara 11
15 kiraz
ogle 13.30
2 kk peynir.4 zeytin.marul salatasi
ara 16.00
Sekersiz turk kahvesi
18.30
100 gr somonla salata
Su 2.5 su
spor 35 dk yuruyus
oh ne güzel oynayın bizde aynıKizlar bi taraftan oglanin oyuncalariyla oynuyiruz bir taraftan cevap yaziyorum yetisebildigim kadar.bizimkinin daha uykusu yok bakalim ne zaman uyuycaz!!
taze yenge alicaksin tabisibörek olabilir nasıl olur tadı bilmiyorum ama güzel olur sanki :) ay çok börek demesek sanki canım paçanga böreği çekti
battaniye hiç aklıma gelmemişti bir de neden o kadar çok battaniyeye ihtiyaç oluyor canım söyler misin? ben de bir anne adayıyım ilgimi çekti bu konu
bilmiyorum art niyeti falan bilemem tabi iyi düşünelim iyi olsun ama kiloyu kimse sevmez canım
beğenim menüyü özellikle akşam yemeğini
5 ayda 10 kilo çok az bir kilo bence canım ya
canım o revani dışında alternatif yoktu. ve gözünden kaçmış olabilir ama diyette olduğumu söylemiyorum ben annem eşim dışında kimseye özellikle eşimin tarafına. o yüzden ben kendime şunu yapayım gibi bir pozisyon yoktu olan oldu ama 4 ten sonra bir şey yemedim yemiycem de su içiyorum bol
ben de zaten elim boş gitmem ona gittiğimde ama ilk sefer için sormuştum canım. çok severim hediyeleşmeyi hem de kaliteli şeyler almayı severim açıkcası sevdiklerime. yerim onu ben
ay Allah yardımcın olsun
iyi geceler canım çıkmaz inşallah atesiniz.Kizlar ben yatiyorum ufaklik uyudu sukur.atesi de cikmadi bugun.insallah yarina eksiyi gorurum.gerci o adana durum nsil eksi getircek bakalimalinti cikmamis.benim bunyem cok zor veren bir bunye.4.5 ayda 10 kilo benim icin zorlanma olmadan verilen iyi bi kilo acikcasi.ayni isrikrarla devam etseydim su an en fazla 5-6 kilo fazlam olacakti.neyse nasip.bir sekilde gidecek bu kilolar insallah.haydi herkese iyi geceler.yaglariniz gece saglikla erisin insallah:)
iyi geceler can can.yatıyorum kızlar iyi gecler :)
Valla aynen ablaHadinnnn Yat borusunu çalıyom
Uyuyunki leptininiz çalışsın sabahta güzel eksilerle gelin
Kızlar bugün bi gezdim gezdim çok yoruldum
Bu tam beni anlatıyor
Eki Görüntüle 1861908
Tam beni anlatmis tabi ben donutsuzmHadinnnn Yat borusunu çalıyom
Bu tam beni anlatıyor
Eki Görüntüle 1861908
Dikkat etcektik betusum kuymak ve mucver yanyana olmamsKizlarr netim cok az var giremiyorumm
Menum
Sabah 12.00: 1 kasik kuymak+zeytin+peynir+1 mucver+1dilim ekmk
Ogle 15:00: 1 avuc uzum+yarim seftali
Aksam 18:00: 1 minik biber dolma+1 dilim haslanmis biftek+salata
Su 2lt
Spor 4 saat kadar denizdeydim aksam yuruyusu 1 saat
Çok yorulmussun ciddenHadinnnn Yat borusunu çalıyom
Bu tam beni anlatıyor
Eki Görüntüle 1861908
iyi geceler can can.Iyi geceler kızlar
Afiyet olsun tatlım mücver ne arıyor kahvaltı menüsünde kuymak aman ha çok tehlikeli bak canım istedi kaynanam yapar biz gidince bol bolKizlarr netim cok az var giremiyorumm
Menum
Su 2lt
Mucver Kizartmami CanımKizlarr netim cok az var giremiyorumm
Menum
Su 2lt
Iyi geceler elifcim spor güzel olmuşSaat 7 gibi pazarda 1 saatten fazla yurudum az önce eve geldim 45 dk orta tempo yuruyus benden bu kadar iyi geceler minnak lar.
Iyi geceler canimBenim cocuk anca uyudu gozlerimin alti cokmus uyumamaktan bu nedir yayatiyim bari sabah hastaneye gitcez oglumu tekrar doktra gostercem iyi gecelr canlar opuldunuz
Zuhal abla ben de oyle dusunuyorum.simdiye kadar hep hizli verdim kisa surede.bi ise yaramadi.bu seferki fikrim oncekilerde farkli ne varsa onu yapmak.ins olucak bu seferIyi geceler cnm
Boşver yavaş yavaş gitsin ama tam gitsin
Oooo canin cekcekse sen fume ye yahu:):)degerlendirebilesin beslenmeni delme diye dedim haciiii beni gunaha sokup vebal yukleme:):):)canım o dereceyse kız zaten samimidir. senin de şüphe etmene gerek yok. üzüldüm onun için o da ayrı bir dert :/
tamam canım şu böreği yapabilirim. şimdiden canım çektiiiiiiiiii
tamamdır yapıcam yarın muhakkak :)
bu arada tartı günü olduğunu bilmiyordum bunu da okuduğum iyi oldu. ben de revaniden sonraki halimi merak ediyorum. kh tan sonra +200 düm zaten bakalım bugün üzerine ne eklendii
iyi geceler canim.cocuklar hastayken uyku vs epey bozuluyor.ins dr iyi sonuclarla donersinBenim cocuk anca uyudu gozlerimin alti cokmus uyumamaktan bu nedir yayatiyim bari sabah hastaneye gitcez oglumu tekrar doktra gostercem iyi gecelr canlar opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?