- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.261
Zuhal abla ben de oyle dusunuyorum.simdiye kadar hep hizli verdim kisa surede.bi ise yaramadi.bu seferki fikrim oncekilerde farkli ne varsa onu yapmak.ins olucak bu sefer
Oooo canin cekcekse sen fume ye yahu:):)degerlendirebilesin beslenmeni delme diye dedim haciiii beni gunaha sokup vebal yukleme:):):)
iyi geceler canim.cocuklar hastayken uyku vs epey bozuluyor.ins dr iyi sonuclarla donersin
Kizlar hetkese gunaydin.bol eksili guzel bir hafta diliyorum.bugun oglusu okula gonderip sinav calismaya basliycam artik.eylulde nasipse ydsye giricem ins.oglus da kac gundur krese gidemedi.bugun artik gitsin ki ben de bi calidabileyim.hepinize kolay gelsin
Günaydınlar kızlarrrrrr
2 gündür yoktum. Sinop ve ssmsundan 2 aile dostumuz geldi. İnanımev curcunaydı. 6 kişı yetişkin 8 de çocuk vardı evde. 2 gün bizde kaldılar buradan da sabah erkenden çeşmeye tatile gittiler. Allah razı olsun geldiler değer vermißler bize ama çok zor bir haftasonuydu. Çocuklarla 14 kişi oluyoruz. Artık sizinleyim kil9ya da gelince artı 200 gr mım. İyi kurtardım.
Afiyet olsun canım.
oh ne güzel oynayın bizde aynı
taze yenge alicaksin tabisibir daha revani yeme çizerim seni
iyi geceler canım çıkmaz inşallah atesiniz.
iyi geceler can can.
Kizlarr netim cok az var giremiyorumm
Menum
Sabah 12.00: 1 kasik kuymak+zeytin+peynir+1 mucver+1dilim ekmk
Ogle 15:00: 1 avuc uzum+yarim seftali
Aksam 18:00: 1 minik biber dolma+1 dilim haslanmis biftek+salata
Su 2lt
Spor 4 saat kadar denizdeydim aksam yuruyusu 1 saat
Saat 7 gibi pazarda 1 saatten fazla yurudum az önce eve geldim 45 dk orta tempo yuruyus benden bu kadar iyi geceler minnak lar.
Benim cocuk anca uyudu gozlerimin alti cokmus uyumamaktan bu nedir yayatiyim bari sabah hastaneye gitcez oglumu tekrar doktra gostercem iyi gecelr canlar opuldunuz
tebrikler merviişşGunaydin 9.takimn citirlari
Cuma:72.7
Bugun:72.1
Fark:_600
Iyi gitmis hee tebrikler mervecim
Tesekkurler canim sende Dukanla degilde normal beslenmeyle verseydin suan 68 olabilrdn canm neyse bidaha yapmams olursunkilo bildirimim
cuma: 69,3
p.tesi: 69,7
+400
en son cuma günü de dahil duraklamadaydım sonra dukanı bıraktım. protein diyetine kh ekleyince ertesi gün c. tesi 69,5 e çıktım. dünli revani de eklenince bugün 69,7
duraklamayı kırmak bir yana üzerine aldım. bu 400 gramı verdikten sonra yine aynı kiloda takılmamayı umuyorum bari yaaabugün kaçamak falan olmıcak spor da olcak
Merhaba kizlar isler azicik yogun sonra gelip geçmişe bakacağım kilom sabit
Tesekkurler canim sende Dukanla degilde normal beslenmeyle verseydin suan 68 olabilrdn canm neyse bidaha yapmams olursun
Suan taksideyim hastaneye simdi gidiyoruz eve gelince yazarm kizlar
Kızlar selamlar
Tebrikler canımCuma :86.1
P.tesi :85.8
Fark :-300
Adana durumun acisi hep bunlar:/:/neyse eksi olmus yine.ins cumaya daha iyi toparliycam
günaydın canım ınş rahat rahat calusabilirsin :)Kizlar hetkese gunaydin.bol eksili guzel bir hafta diliyorum.bugun oglusu okula gonderip sinav calismaya basliycam artik.eylulde nasipse ydsye giricem ins.oglus da kac gundur krese gidemedi.bugun artik gitsin ki ben de bi calidabileyim.hepinize kolay gelsin
hoşgeldin canım. Misafir olunca bakması zor oluyor evet :)Günaydınlar kızlarrrrrr
2 gündür yoktum. Sinop ve ssmsundan 2 aile dostumuz geldi. İnanımev curcunaydı. 6 kişı yetişkin 8 de çocuk vardı evde. 2 gün bizde kaldılar buradan da sabah erkenden çeşmeye tatile gittiler. Allah razı olsun geldiler değer vermißler bize ama çok zor bir haftasonuydu. Çocuklarla 14 kişi oluyoruz. Artık sizinleyim kil9ya da gelince artı 200 gr mım. İyi kurtardım.
maşallah mervecim çok guzel :)Gunaydin 9.takimn citirlari
Cuma:72.7
Bugun:72.1
Fark:_600
Iyi gitmis hee tebrikler mervecim
Cumaya kadar toparla canımkilo bildirimim
cuma: 69,3
p.tesi: 69,7
+400
en son cuma günü de dahil duraklamadaydım sonra dukanı bıraktım. protein diyetine kh ekleyince ertesi gün c. tesi 69,5 e çıktım. dünli revani de eklenince bugün 69,7
duraklamayı kırmak bir yana üzerine aldım. bu 400 gramı verdikten sonra yine aynı kiloda takılmamayı umuyorum bari yaaabugün kaçamak falan olmıcak spor da olcak
kolay gelsin rMerhaba kizlar isler azicik yogun sonra gelip geçmişe bakacağım kilom sabit
Hosgeldin kaptanim :) düğün nasıl geçti balayindamisiniz :)Kızlar selamlar
şeydaaaaaaa hoşgeldin canım :))
tebrikler mutluluğun daim olsun
Tebrikler canım
günaydın canım ınş rahat rahat calusabilirsin :)
hoşgeldin canım. Misafir olunca bakması zor oluyor evet :)
maşallah mervecim çok guzel :)
Cumaya kadar toparla canım
kolay gelsin r
Hosgeldin kaptanim :) düğün nasıl geçti balayindamisiniz :)
Olur o kadar kaptanim :) aglanmayan düğün daha görmedim :)teşekkürler canım sağol
hoşbulduk balayındayız evet düğün güzeldi bir de hüngür hüngür ağlamasam daha güzeldi
Cumaya kadar toparla canım
Cuma 75.6
Bugün 74.8
teşekkürler canım sağol
hoşbulduk balayındayız evet düğün güzeldi bir de hüngür hüngür ağlamasam daha güzeldi
Olur o kadar kaptanim :) aglanmayan düğün daha görmedim :)
kız canım füme yi çekmedi dediğin böreği çektihacııııı
tamam cnm sana da kolay gelsin. madem sınava girceksin az kalmış başla tabi canım :)
uu çok denaymış açıkcası kabus gibi
valla bence iyi kurtarmışsın ama zuhal abldan cezayı yediğin kesin. dün ben tüm gün k. validede ve görümcedeydim. yiycek bir şey yoktu diyette olduğumu da onlardan gizlediğim için çok acıkmıstım yemek yoktu gelen revaniyi yedim bugun 45 dk ekstra yürüme cezası aldım
Kızlar selamlar
toparlıycam canım çok iştahsızım bugün :/
tebrikleeer :))
süper
kız ben kına da ağladım bayaa ama düğünde ağlamadım eğlendim
Ayyy hiç sorma. Bir anda karar vermißler. Bize de yola çıkmadan söğlediler. Bir panik ben. Gerçekten benim için zor 2 gündü.
Bu hafta ıyi kilo vermeyi hedefliyordum ama zor gibi. Moralim bozuluyor.
Şeydacım tebrikler. Rabbim bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin. İyi tatiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?