Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınlar kızlarrrrrr
2 gündür yoktum. Sinop ve ssmsundan 2 aile dostumuz geldi. İnanımev curcunaydı. 6 kişı yetişkin 8 de çocuk vardı evde. 2 gün bizde kaldılar buradan da sabah erkenden çeşmeye tatile gittiler. Allah razı olsun geldiler değer vermißler bize ama çok zor bir haftasonuydu. Çocuklarla 14 kişi oluyoruz. Artık sizinleyim kil9ya da gelince artı 200 gr mım. İyi kurtardım.

kız canım füme yi çekmedi dediğin böreği çekti hacııııı

tamam cnm sana da kolay gelsin. madem sınava girceksin az kalmış başla tabi canım :)

uu çok denaymış açıkcası kabus gibi
valla bence iyi kurtarmışsın ama zuhal abldan cezayı yediğin kesin. dün ben tüm gün k. validede ve görümcedeydim. yiycek bir şey yoktu diyette olduğumu da onlardan gizlediğim için çok acıkmıstım yemek yoktu gelen revaniyi yedim bugun 45 dk ekstra yürüme cezası aldım

Afiyet olsun canım.

oh ne güzel oynayın bizde aynı

taze yenge alicaksin tabisi bir daha revani yeme çizerim seni

iyi geceler canım çıkmaz inşallah atesiniz.

iyi geceler can can.

kız ilk kez yenge oldum. ilk başta çok bir şey hissetmedim son gördüğümde kız bi güldüüüü ayyy canım beniiimm. iletişim kurunca insan daha bi seviyooo ayyyy neler alırım ona beeenn hep alırım canımın içi yeğenim oldu benim yaaa çok mutluyum Allah bana da nasip ederse evladımın en büyük kuzeni o olcak abi olcaak :))

revani den sonra 16.00 dan sonra hiç bişey yemedim canım elimden gelen buydu :/ pek çarem yoktu yemek yoktu çok actım suçluyum yapmıucam bi daha inş. biliyorsun hiç kaçamak yapmıyorum normalde ben

valla bu kahvaltı yüzünden benim gibi cezaya çarptırılmazsın umarım

Saat 7 gibi pazarda 1 saatten fazla yurudum az önce eve geldim 45 dk orta tempo yuruyus benden bu kadar iyi geceler minnak lar.

maşallahh süper :)

Benim cocuk anca uyudu gozlerimin alti cokmus uyumamaktan bu nedir ya yatiyim bari sabah hastaneye gitcez oglumu tekrar doktra gostercem iyi gecelr canlar opuldunuz

noldu hastane işi canım gittiniz mi?

Gunaydin 9.takimn citirlari
Cuma:72.7
Bugun:72.1
Fark:_600
Iyi gitmis hee tebrikler mervecim
tebrikler merviişş

kilo bildirimim
cuma: 69,3
p.tesi: 69,7

+400

en son cuma günü de dahil duraklamadaydım sonra dukanı bıraktım. protein diyetine kh ekleyince ertesi gün c. tesi 69,5 e çıktım. dünli revani de eklenince bugün 69,7

duraklamayı kırmak bir yana üzerine aldım. bu 400 gramı verdikten sonra yine aynı kiloda takılmamayı umuyorum bari yaaa bugün kaçamak falan olmıcak spor da olcak

Tesekkurler canim sende Dukanla degilde normal beslenmeyle verseydin suan 68 olabilrdn canm neyse bidaha yapmams olursun
Suan taksideyim hastaneye simdi gidiyoruz eve gelince yazarm kizlar

Tesekkurler canim sende Dukanla degilde normal beslenmeyle verseydin suan 68 olabilrdn canm neyse bidaha yapmams olursun
Suan taksideyim hastaneye simdi gidiyoruz eve gelince yazarm kizlar

evet canım yapmam sizin gibi kilo verebilirsem tabiki

tamam canım durumunu da yaz eve geçince
hadi bir şeyi yoktur inş. geçmiş olsun tekrar

Cuma :86.1
P.tesi :85.8
Fark :-300
Adana durumun acisi hep bunlar:/:/neyse eksi olmus yine.ins cumaya daha iyi toparliycam
Tebrikler canım
günaydın canım ınş rahat rahat calusabilirsin :)
hoşgeldin canım. Misafir olunca bakması zor oluyor evet :)
Gunaydin 9.takimn citirlari
Cuma:72.7
Bugun:72.1
Fark:_600
Iyi gitmis hee tebrikler mervecim
maşallah mervecim çok guzel :)
Cumaya kadar toparla canım
Merhaba kizlar isler azicik yogun sonra gelip geçmişe bakacağım kilom sabit
kolay gelsin r
Kızlar selamlar
Hosgeldin kaptanim :) düğün nasıl geçti balayindamisiniz :)

şeydaaaaaaa hoşgeldin canım :))

tebrikler mutluluğun daim olsun

teşekkürler canım sağol

hoşbulduk balayındayız evet düğün güzeldi bir de hüngür hüngür ağlamasam daha güzeldi

Cumaya kadar toparla canım

toparlıycam canım çok iştahsızım bugün :/

Cuma 75.6
Bugün 74.8

tebrikleeer :))

süper

teşekkürler canım sağol

hoşbulduk balayındayız evet düğün güzeldi bir de hüngür hüngür ağlamasam daha güzeldi

Olur o kadar kaptanim :) aglanmayan düğün daha görmedim :)

kız ben kına da ağladım bayaa ama düğünde ağlamadım eğlendim

Ayyy hiç sorma. Bir anda karar vermißler. Bize de yola çıkmadan söğlediler. Bir panik ben. Gerçekten benim için zor 2 gündü.
Bu hafta ıyi kilo vermeyi hedefliyordum ama zor gibi. Moralim bozuluyor.

Kızlar selamlar

Şeydacım tebrikler. Rabbim bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin. İyi tatiller.

Kıxlar alıntı ysptım gitti hepsi. Sinir oldum.
Kilo veren herkese gönülden kutlarım. Alznların da cumaya kadar sıkı tempoda devam etmelerini istiyorum.

toparlıycam canım çok iştahsızım bugün :/

tebrikleeer :))

süper

kız ben kına da ağladım bayaa ama düğünde ağlamadım eğlendim

ben düğünde hem abimle hem babamla ayrı ayrı dans ettim canım özellikle abimle çok fena ağlaştık allahtan kuaförüm ordaydı düzeltti beni
ama düğünün en güzel yanı bence sonuydu herkese bayrak dağıttık ve şarkı söyledik ikimiz tabi benim sesim iyi olmadığı için daha çok eşim söyledi memleketim şarkısını söyledik beraber

sağol canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…