Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahh o aglasmalar ben kina gecemdede agladim dugun sonu eve giderkende hatta balayindada amma sulu gozmusum be
Ayy cok iyi dusunmussunuz tuylerim urperdi gormek isterdim dugununu

Gümaydınnnnnn cankuşlar

Sabah tabiki kuymuk ve mücver olmamış cnm
Bugün ya 500 ip atlama yada extra 30 dk spor yapılıp yazılsın cnm
Heralde bugün dönüyodonuz

Cuma :86.1
P.tesi :85.8
Fark :-300
Adana durumun acisi hep bunlar:/:/neyse eksi olmus yine.ins cumaya daha iyi toparliycam
Haftayı güzel bi eksiyle açmışın tatlım
Bence hiçde az değil

kolay gelsin cnm
Senin bölümün neydi

Elifcim böyle durumları önceden Haber vermek gerekiyorki bizde üyemiz ne yapıyor bilelim

Bu durumda bu hafta listeye girebilirmisin bilmiyorum
Ama tam bi katılımın sağlıyamadın
Habersiz gelmediğin ve eksik menüler için haftaya normal sporuna ilave 500 ip atlama yada 30 dk lık başka spor yapıp yazarmısın cnm

Umarım bundan sonrası iyi gider

Gunaydin 9.takimn citirlari
Cuma:72.7
Bugun:72.1
Fark:_600
Iyi gitmis hee tebrikler mervecim
oooo mervişim de güzel haberle gelmiş maşallah güzelim
Böyle giderse belki derece bile yaparsın

Neyse güzelim bugün tekrar bismillah de
Işte bu Hain Kaçamaklar bizi kaç gün geriye götürüyor

Merhaba kizlar isler azicik yogun sonra gelip geçmişe bakacağım kilom sabit
Kolay gelsin cnm
Yaseminim bu hafta sendede önceki gibi bi performans bekliyorum eminim yapacaksın
Kızlar selamlar
Hoşgeldinnnnnn taze gelinim
Nasıl geçti tatlım herşey gönlünce oldumu
Hem Kız sen balayında değilmisin
Ne işin var burda yalnız bırakma kocişini
Cuma 75.6
Bugün 74.8
Ohh ohhhh maşallah tatlıma
Bu hafta 1.liğin ayak seslerini duyar gibiyim

Birdaha kaybolma guzellik boyle zamanlarda en azindan haber verirsen bizde nerde oldugunu biliriz canm

Ahh o aglasmalar ben kina gecemdede agladim dugun sonu eve giderkende hatta balayindada amma sulu gozmusum be
Ayy cok iyi dusunmussunuz tuylerim urperdi gormek isterdim dugununu

valla biz normalde sadece marş çaldırcaktık falan sonra düğün öncesi sabah kuafördfeyken muhabbet ediyoruz biri bayrakçılar zengin oldu dedi dedi bende böyle bişey yapmak istedim bildiğin düğün günü karar verdim yani

oldu oldu allaha şükür herşey çok güzel oldu
heee balayındayım o telefonda yarım saattir falan işle ilgili rahatsız ediyorlar sürekli

Derecemii ne guzel olur biliyonmu zuhal abla yaklaşık 3 aydr burdayim daha 1 derecem bile yok bu hafta yapiyim bariii

Süper bi karar olmus sanada bu yakisirdi seydacim

iyiyim güzelim allaha şükür biraz yorgunum bir de dün bileğimi incittim ama iyiyim

Geçmiş olsun kaptancım.

Zuhalcim haber vermem gerektiğini bilmiyordum. Bir daha habersiz olmaz böğle bir şey.
Liste konusunda listede olsam iyi ama olmadamda buradski motivasyon bana kısmen de olsa yetiyor.

Birdaha kaybolma guzellik boyle zamanlarda en azindan haber verirsen bizde nerde oldugunu biliriz canm

Bilmiyordum csnim haber vermem gerektiğini. Nasıl olsa pazartesi gidecekler pazartesi devam ederim diye düşündüm. Yoksa çok motiveyim bu sefer. Kilo verißimin yabaş olması ın sebebi de 91 kg dım önceden. Kendi gayretimle 87.6 ile buraya katıldım. Motivasyon olsun diye dr 2 tsne 42 pantolon 2 tane yißört aldım. Küçük bexen onlara girmeyi hayal ediyorum. Dolabın ön gözündeler. Motivasyon açısından.

toparlıycam canım çok iştahsızım bugün :/

tebrikleeer :))

süper

kız ben kına da ağladım bayaa ama düğünde ağlamadım eğlendim
Sağol canım

Cok iyi vermissin ama bu hafta az yedigin icin cabuk gitti dikkat et canim geri gelmesin
aman canım allah korusun yaa
Günaydın abla teşekkür ederim :)
Ben simdi kaciyorum canlarim ev temizligi beni bekler oglen oldu daha benm kahvalti sofram ortada ne pis kadin oldum ben ya
Kolay gelsin canım

Neyse en azından öğrenmiş oldun tatlım
Kız biz birbirimize çok önem verdiğimiz için merak ediyoruz

Bide geçmişi okumayı ihmal etme cnm
Bu hafta ceza sistemimiz işliyor gördünmü bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…