- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.281
Geldik simdi canim bademcikleri buyukmus bzim cocugun 15 gun sonra kbb bakack bakalm ne dicekler aslinda ameliyatlikms ama tedavide edilebilirmisevet canım yapmam sizin gibi kilo verebilirsem tabiki
tamam canım durumunu da yaz eve geçince
hadi bir şeyi yoktur inş. geçmiş olsun tekrar
Kızlar selamlar
Selam kaptanim nasilsinKızlar selamlar
Olur o kadar kaptanim :) aglanmayan düğün daha görmedim :)
Ahh o aglasmalarben düğünde hem abimle hem babamla ayrı ayrı dans ettim canım özellikle abimle çok fena ağlaştık allahtan kuaförüm ordaydı düzeltti beni
ama düğünün en güzel yanı bence sonuydu herkese bayrak dağıttık ve şarkı söyledik ikimiz tabi benim sesim iyi olmadığı için daha çok eşim söyledi memleketim şarkısını söyledik beraber
sağol canım teşekkürler
Geldik simdi canim bademcikleri buyukmus bzim cocugun 15 gun sonra kbb bakack bakalm ne dicekler aslinda ameliyatlikms ama tedavide edilebilirmis
Selam kaptanim nasilsin
Cok iyi vermissin ama bu hafta az yedigin icin cabuk gitti dikkat et canim geri gelmesinCuma 75.6
Bugün 74.8
Sabah tabiki kuymuk ve mücver olmamış cnmKizlarr netim cok az var giremiyorumm
Menum
Sabah 12.00: 1 kasik kuymak+zeytin+peynir+1 mucver+1dilim ekmk
Ogle 15:00: 1 avuc uzum+yarim seftali
Aksam 18:00: 1 minik biber dolma+1 dilim haslanmis biftek+salata
Su 2lt
Spor 4 saat kadar denizdeydim aksam yuruyusu 1 saat
Haftayı güzel bi eksiyle açmışın tatlımCuma :86.1
P.tesi :85.8
Fark :-300
Adana durumun acisi hep bunlar:/:/neyse eksi olmus yine.ins cumaya daha iyi toparliycam
kolay gelsin cnmKizlar hetkese gunaydin.bol eksili guzel bir hafta diliyorum.bugun oglusu okula gonderip sinav calismaya basliycam artik.eylulde nasipse ydsye giricem ins.oglus da kac gundur krese gidemedi.bugun artik gitsin ki ben de bi calidabileyim.hepinize kolay gelsin
Elifcim böyle durumları önceden Haber vermek gerekiyorki bizde üyemiz ne yapıyor bilelimGünaydınlar kızlarrrrrr
2 gündür yoktum. Sinop ve ssmsundan 2 aile dostumuz geldi. İnanımev curcunaydı. 6 kişı yetişkin 8 de çocuk vardı evde. 2 gün bizde kaldılar buradan da sabah erkenden çeşmeye tatile gittiler. Allah razı olsun geldiler değer vermißler bize ama çok zor bir haftasonuydu. Çocuklarla 14 kişi oluyoruz. Artık sizinleyim kil9ya da gelince artı 200 gr mım. İyi kurtardım.
oooo mervişim de güzel haberle gelmiş maşallah güzelimGunaydin 9.takimn citirlari
Cuma:72.7
Bugun:72.1
Fark:_600
Iyi gitmis hee tebrikler mervecim
Neyse güzelim bugün tekrar bismillah dekilo bildirimim
cuma: 69,3
p.tesi: 69,7
+400
en son cuma günü de dahil duraklamadaydım sonra dukanı bıraktım. protein diyetine kh ekleyince ertesi gün c. tesi 69,5 e çıktım. dünli revani de eklenince bugün 69,7
duraklamayı kırmak bir yana üzerine aldım. bu 400 gramı verdikten sonra yine aynı kiloda takılmamayı umuyorum bari yaaabugün kaçamak falan olmıcak spor da olcak
Kolay gelsin cnmMerhaba kizlar isler azicik yogun sonra gelip geçmişe bakacağım kilom sabit
Hoşgeldinnnnnn taze gelinimKızlar selamlar
Ohh ohhhh maşallah tatlımaCuma 75.6
Bugün 74.8
Birdaha kaybolma guzellik boyle zamanlarda en azindan haber verirsen bizde nerde oldugunu biliriz canmGünaydınlar kızlarrrrrr
2 gündür yoktum. Sinop ve ssmsundan 2 aile dostumuz geldi. İnanımev curcunaydı. 6 kişı yetişkin 8 de çocuk vardı evde. 2 gün bizde kaldılar buradan da sabah erkenden çeşmeye tatile gittiler. Allah razı olsun geldiler değer vermißler bize ama çok zor bir haftasonuydu. Çocuklarla 14 kişi oluyoruz. Artık sizinleyim kil9ya da gelince artı 200 gr mım. İyi kurtardım.
Ahh o aglasmalarben kina gecemdede agladim dugun sonu eve giderkende hatta balayindada amma sulu gozmusum be
Ayy cok iyi dusunmussunuz tuylerim urperdi gormek isterdim dugununu
Gümaydınnnnnn cankuşlar
Sabah tabiki kuymuk ve mücver olmamış cnm
Bugün ya 500 ip atlama yada extra 30 dk spor yapılıp yazılsın cnm
Heralde bugün dönüyodonuz
Haftayı güzel bi eksiyle açmışın tatlım
Bence hiçde az değil
kolay gelsin cnm
Senin bölümün neydi
Elifcim böyle durumları önceden Haber vermek gerekiyorki bizde üyemiz ne yapıyor bilelim
Bu durumda bu hafta listeye girebilirmisin bilmiyorum
Ama tam bi katılımın sağlıyamadın
Habersiz gelmediğin ve eksik menüler için haftaya normal sporuna ilave 500 ip atlama yada 30 dk lık başka spor yapıp yazarmısın cnm
Umarım bundan sonrası iyi gider
oooo mervişim de güzel haberle gelmiş maşallah güzelim
Böyle giderse belki derece bile yaparsın
Neyse güzelim bugün tekrar bismillah de
Işte bu Hain Kaçamaklar bizi kaç gün geriye götürüyor
Kolay gelsin cnm
Yaseminim bu hafta sendede önceki gibi bi performans bekliyorum eminim yapacaksın
Hoşgeldinnnnnn taze gelinim
Nasıl geçti tatlım herşey gönlünce oldumu
Hem Kız sen balayında değilmisin
Ne işin var burda yalnız bırakma kocişini
Ohh ohhhh maşallah tatlıma
Bu hafta 1.liğin ayak seslerini duyar gibiyim
DerecemiiGümaydınnnnnn cankuşlar
Bence hiçde az değil
kolay gelsin cnm
Senin bölümün neydi
Elifcim böyle durumları önceden Haber vermek gerekiyorki bizde üyemiz ne yapıyor bilelim
Habersiz gelmediğin ve eksik menüler için haftaya normal sporuna ilave 500 ip atlama yada 30 dk lık başka spor yapıp yazarmısın cnm
Kolay gelsin cnm
Yaseminim bu hafta sendede önceki gibi bi performans bekliyorum eminim yapacaksın
Süper bi karar olmus sanada bu yakisirdi seydacimvalla biz normalde sadece marş çaldırcaktık falan sonra düğün öncesi sabah kuafördfeyken muhabbet ediyoruz biri bayrakçılar zengin oldu dedi dedi bende böyle bişey yapmak istedim bildiğin düğün günü karar verdim yani
Süper bi karar olmus sanada bu yakisirdi seydacim
iyiyim güzelim allaha şükür biraz yorgunum bir de dün bileğimi incittim ama iyiyim
Gümaydınnnnnn cankuşlar
Bence hiçde az değil
kolay gelsin cnm
Senin bölümün neydi
Kolay gelsin cnm
Birdaha kaybolma guzellik boyle zamanlarda en azindan haber verirsen bizde nerde oldugunu biliriz canm
Kız kapatın telefonları birbirinize bakınoldu oldu allaha şükür herşey çok güzel oldu
heee balayındayım o telefonda yarım saattir falan işle ilgili rahatsız ediyorlar sürekli
Sağol canımtoparlıycam canım çok iştahsızım bugün :/
tebrikleeer :))
süper
kız ben kına da ağladım bayaa ama düğünde ağlamadım eğlendim
aman canım allah korusun yaaCok iyi vermissin ama bu hafta az yedigin icin cabuk gitti dikkat et canim geri gelmesin
Günaydın abla teşekkür ederim :)Gümaydınnnnnn cankuşlar
Bence hiçde az değil
kolay gelsin cnm
Senin bölümün neydi
Kolay gelsin cnm
Kolay gelsin canımBen simdi kaciyorum canlarim ev temizligi beni bekler oglen oldu daha benm kahvalti sofram ortada ne pis kadin oldum ben ya
Kız kapatın telefonları birbirinize bakın
Bugünler Bidaha geri gelmez
Olur olur sen kaçamaksız devam etDerecemiine guzel olur biliyonmu zuhal abla yaklaşık 3 aydr burdayim daha 1 derecem bile yok bu hafta yapiyim bariii
Neyse en azından öğrenmiş oldun tatlımGeçmiş olsun kaptancım.
Zuhalcim haber vermem gerektiğini bilmiyordum. Bir daha habersiz olmaz böğle bir şey.
Liste konusunda listede olsam iyi ama olmadamda buradski motivasyon bana kısmen de olsa yetiyor.
Bilmiyordum csnim haber vermem gerektiğini. Nasıl olsa pazartesi gidecekler pazartesi devam ederim diye düşündüm. Yoksa çok motiveyim bu sefer. Kilo verißimin yabaş olması ın sebebi de 91 kg dım önceden. Kendi gayretimle 87.6 ile buraya katıldım. Motivasyon olsun diye dr 2 tsne 42 pantolon 2 tane yißört aldım. Küçük bexen onlara girmeyi hayal ediyorum. Dolabın ön gözündeler. Motivasyon açısından.
Bu hafta burdanda izinlisin cnmöyle öyle bitanem iş işte yapcak bişey yok neyse ben kaçar öptüm siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?