- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.301
Sen bu moralle atom karınca gibi hemencecik bitirirsin güzellik kolay gelsinBen simdi kaciyorum canlarim ev temizligi beni bekler oglen oldu daha benm kahvalti sofram ortada ne pis kadin oldum ben ya
Ayyy hiç sorma. Bir anda karar vermißler. Bize de yola çıkmadan söğlediler. Bir panik ben. Gerçekten benim için zor 2 gündü.
Bu hafta ıyi kilo vermeyi hedefliyordum ama zor gibi. Moralim bozuluyor.
ben düğünde hem abimle hem babamla ayrı ayrı dans ettim canım özellikle abimle çok fena ağlaştık allahtan kuaförüm ordaydı düzeltti beni
ama düğünün en güzel yanı bence sonuydu herkese bayrak dağıttık ve şarkı söyledik ikimiz tabi benim sesim iyi olmadığı için daha çok eşim söyledi memleketim şarkısını söyledik beraber
sağol canım teşekkürler
Geldik simdi canim bademcikleri buyukmus bzim cocugun 15 gun sonra kbb bakack bakalm ne dicekler aslinda ameliyatlikms ama tedavide edilebilirmis
iyiyim güzelim allaha şükür biraz yorgunum bir de dün bileğimi incittim ama iyiyim
Gümaydınnnnnn cankuşlar
Neyse güzelim bugün tekrar bismillah de
Işte bu Hain Kaçamaklar bizi kaç gün geriye götürüyor
Ben simdi kaciyorum canlarim ev temizligi beni bekler oglen oldu daha benm kahvalti sofram ortada ne pis kadin oldum ben ya
öyle öyle bitanem iş işte yapcak bişey yok neyse ben kaçar öptüm siziiii
Kizlar hava ısınmadan çarşıya gittik eşimle yeni geldik sabah tartilmistim netim bittiği için disarda yazamadım. +200 çıktım regl olucam onun etkisi olabilir çünkü kaçamak yapmıyorum.
Biliyorum borek cektigini o yuzden canin cok cektiyse borek yapinca illa delersin.bosver boregi birak fume olarak kalsin anlaminda didiydim:)kız canım füme yi çekmedi dediğin böreği çektihacııııı
tamam cnm sana da kolay gelsin. madem sınava girceksin az kalmış başla tabi canım :)
uu çok denaymış açıkcası kabus gibi
valla bence iyi kurtarmışsın ama zuhal abldan cezayı yediğin kesin. dün ben tüm gün k. validede ve görümcedeydim. yiycek bir şey yoktu diyette olduğumu da onlardan gizlediğim için çok acıkmıstım yemek yoktu gelen revaniyi yedim bugun 45 dk ekstra yürüme cezası aldım
toparlar merak etme ve yilma.bak ne kadar gayret ediyorum ne kadar gram gram gidiyor.salmak yok.az az ama surekli.beraber kurtulucaz bu kilolardankilo bildirimim
cuma: 69,3
p.tesi: 69,7
+400
en son cuma günü de dahil duraklamadaydım sonra dukanı bıraktım. protein diyetine kh ekleyince ertesi gün c. tesi 69,5 e çıktım. dünli revani de eklenince bugün 69,7
duraklamayı kırmak bir yana üzerine aldım. bu 400 gramı verdikten sonra yine aynı kiloda takılmamayı umuyorum bari yaaabugün kaçamak falan olmıcak spor da olcak
vericeksin insallah.her hafta 400 -500 gram bile versen 4-5 ayda fazla kilolarindan kurtlursun en gec.moral bozmak yokevet canım yapmam sizin gibi kilo verebilirsem tabiki
tamam canım durumunu da yaz eve geçince
hadi bir şeyi yoktur inş. geçmiş olsun tekrar
vayyy kaptan hosgeldin.teşekkürler canım sağol
hoşbulduk balayındayız evet düğün güzeldi bir de hüngür hüngür ağlamasam daha güzeldi
ayyy Allah kolaylik versin.sen bu temizligi halletsen bugun- 400 gram garanti:)Ayyy hiç sorma. Bir anda karar vermißler. Bize de yola çıkmadan söğlediler. Bir panik b Gerçekten benim için zor 2 gündü.
Bu hafta ıyi kilo vermeyi hedefliyordum ama zor gibi. Moralim bozuluyor.
Şeydacım tebrikler. Rabbim bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin. İyi tatiller.
ben düğünde hem abimle hem babamla ayrı ayrı dans ettim canım özellikle abimle çok fena ağlaştık allahtan kuaförüm ordaydı düzeltti beni
ama düğünün en güzel yanı bence sonuydu herkese bayrak dağıttık ve şarkı söyledik ikimiz tabi benim sesim iyi olmadığı için daha çok eşim söyledi memleketim şarkısını söyledik beraber
sağol canım teşekkürler
evet ya.o aglama fasli zor.ben de tam evden cikarken abim aglayinca cozulmustum.öyleymiş bi de abimle dans ederken ne biliyim kötü oldum ya o ağlayınca bende film koptu zaten
valla biz normalde sadece marş çaldırcaktık falan sonra düğün öncesi sabah kuafördfeyken muhabbet ediyoruz biri bayrakçılar zengin oldu dedi dedi bende böyle bişey yapmak istedim bildiğin düğün günü karar verdim yani
cok sevindim herseyin guzel gecmesine.bayrak cok orjinal bir hediye olmus.oldu oldu allaha şükür herşey çok güzel oldu
heee balayındayım o telefonda yarım saattir falan işle ilgili rahatsız ediyorlar sürekli
gelsin birincilik. sana guveniyoruzzzDerecemiine guzel olur biliyonmu zuhal abla yaklaşık 3 aydr burdayim daha 1 derecem bile yok bu hafta yapiyim bariii
Katilimini artirip listeye gir bence canim yaris olunca daha cok verirsin emin ol tatlimGeçmiş olsun kaptancım.
Zuhalcim haber vermem gerektiğini bilmiyordum. Bir daha habersiz olmaz böğle bir şey.
Liste konusunda listede olsam iyi ama olmadamda buradski motivasyon bana kısmen de olsa yetiyor.
Bilmiyordum csnim haber vermem gerektiğini. Nasıl olsa pazartesi gidecekler pazartesi devam ederim diye düşündüm. Yoksa çok motiveyim bu sefer. Kilo verißimin yabaş olması ın sebebi de 91 kg dım önceden. Kendi gayretimle 87.6 ile buraya katıldım. Motivasyon olsun diye dr 2 tsne 42 pantolon 2 tane yißört aldım. Küçük bexen onlara girmeyi hayal ediyorum. Dolabın ön gözündeler. Motivasyon açısından.
Olsun elifim moral bozmak yok cumaya inersin canimKizlar hava ısınmadan çarşıya gittik eşimle yeni geldik sabah tartilmistim netim bittiği için disarda yazamadım. +200 çıktım regl olucam onun etkisi olabilir çünkü kaçamak yapmıyorum.
Kizlar.oglusu okula biraktim.45 dk yuruyus+15 dk dans+ evi toparladim.ustune dus aldim.az dinlenip dogru derse.haydi herkese kolay gelsin.eksi arkadaslar tebrikler,sabitlere gayretler, artilara bol moraller diliyorum
Kizlar merhabaa -100
Mesajlarinizi okudum bi kac gun daha burdayim benim adam eve gidip ne yapicaksin azcik daha kal gez diyor. 500 ip atlayamazsam bol bol bi yuruyus yapicam mefkurem heryerim et kesigi olmus bi durumdayim suaninternetimi oglus bitirdi o yuzden cok giremiyorum
Sen onu halledersin elifimKizlar hava ısınmadan çarşıya gittik eşimle yeni geldik sabah tartilmistim netim bittiği için disarda yazamadım. +200 çıktım regl olucam onun etkisi olabilir çünkü kaçamak yapmıyorum.
Sakın bişey yememezlik yapma cnm Vücudu kıtlığa sokmaet abla dedim de çok mu dedim iştahım kesildi
kesinlikle - olacağım bu hafta çok
ohhhh maşallah pek hamaratmışız ben daha yeni başlıcam işlereKizlar.oglusu okula biraktim.45 dk yuruyus+15 dk dans+ evi toparladim.ustune dus aldim.az dinlenip dogru derse.haydi herkese kolay gelsin.eksi arkadaslar tebrikler,sabitlere gayretler, artilara bol moraller diliyorum
Eksi olmana sevindim tatlımKizlar merhabaa -100
Mesajlarinizi okudum bi kac gun daha burdayim benim adam eve gidip ne yapicaksin azcik daha kal gez diyor. 500 ip atlayamazsam bol bol bi yuruyus yapicam mefkurem heryerim et kesigi olmus bi durumdayim suaninternetimi oglus bitirdi o yuzden cok giremiyorum
Bende baktim simdi ama kimse yok takimda nolmus hepsine cumartesi gunu yazilmis en son mesajKızlar kardeş takımımız 3.takımın durumu çok kötü paylaşım sıfırlanmış kimse kalmamış
Biraz orayada destek olalım
Yeni üye kaparsanız 3.takıma çağırın
Tabi yeni gelenlede ilgilenmek lazım
Yediklerine dikkat etde gerisi onemli degil cankusKizlar merhabaa -100
Ohh simdiden afiyet olsun zuhal ablaBenimde görümcem çaya çağırmıştı
Yan tarafta oturuyolar
Biraz önce geldim
Hemen çamaşır koydum makineye
Şimdide işlere girişecem tabi yemekde yapılacak
Küçük patlıcanlar almıştım karnıyarık yapmaya niyetliyim
Tabiki fırında közleyerek
Herkese kolay gelsin
Valla bilemedimki cnmBende baktim simdi ama kimse yok takimda nolmus hepsine cumartesi gunu yazilmis en son mesajne yapmak lazm mefkurem mesaj yazcaktim ama kimse yok
Anaaa Şimdide sizmi tutuştunuzOhh simdiden afiyet olsun zuhal abla
Ben sadece mercimek corbasi yaptim bunalimdayim canim istemiyoutude yapmicam kustum esime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?