Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyy hiç sorma. Bir anda karar vermißler. Bize de yola çıkmadan söğlediler. Bir panik ben. Gerçekten benim için zor 2 gündü.
Bu hafta ıyi kilo vermeyi hedefliyordum ama zor gibi. Moralim bozuluyor.

canım bozma moralini hırs yapmaya devam et şişman olmak istemiyorsun dimi? pes etmek yok o yüzden

başarcaz

ay çok güzel olmuş gerçekten canım. harika bir anı

Geldik simdi canim bademcikleri buyukmus bzim cocugun 15 gun sonra kbb bakack bakalm ne dicekler aslinda ameliyatlikms ama tedavide edilebilirmis

tedavisi varsa önce tedaviyi deneyin bence canım. vücudumuzdaki her organın bir faydası var muhakkak
tekrar geçmiş olsun

iyiyim güzelim allaha şükür biraz yorgunum bir de dün bileğimi incittim ama iyiyim

ayy nazar oldun seen geçmiş olsun dikkat et canım

Gümaydınnnnnn cankuşlar

Neyse güzelim bugün tekrar bismillah de
Işte bu Hain Kaçamaklar bizi kaç gün geriye götürüyor

evet abla dedim de çok mu dedim iştahım kesildi
kesinlikle - olacağım bu hafta çok hırslandım

Ben simdi kaciyorum canlarim ev temizligi beni bekler oglen oldu daha benm kahvalti sofram ortada ne pis kadin oldum ben ya

tamam canım kolay gelsin

öyle öyle bitanem iş işte yapcak bişey yok neyse ben kaçar öptüm siziiii

görüşürz tatlım

Kizlar hava ısınmadan çarşıya gittik eşimle yeni geldik sabah tartilmistim netim bittiği için disarda yazamadım. +200 çıktım regl olucam onun etkisi olabilir çünkü kaçamak yapmıyorum.

öyleyse ödemdir canım moralini düşürme iyi gidiyorsun gayet

Biliyorum borek cektigini o yuzden canin cok cektiyse borek yapinca illa delersin.bosver boregi birak fume olarak kalsin anlaminda didiydim:)
toparlar merak etme ve yilma.bak ne kadar gayret ediyorum ne kadar gram gram gidiyor.salmak yok.az az ama surekli.beraber kurtulucaz bu kilolardan
evet canım yapmam sizin gibi kilo verebilirsem tabiki

tamam canım durumunu da yaz eve geçince
hadi bir şeyi yoktur inş. geçmiş olsun tekrar
vericeksin insallah.her hafta 400 -500 gram bile versen 4-5 ayda fazla kilolarindan kurtlursun en gec.moral bozmak yok
teşekkürler canım sağol

hoşbulduk balayındayız evet düğün güzeldi bir de hüngür hüngür ağlamasam daha güzeldi
vayyy kaptan hosgeldin.
ayyy Allah kolaylik versin.sen bu temizligi halletsen bugun- 400 gram garanti:)

öyleymiş bi de abimle dans ederken ne biliyim kötü oldum ya o ağlayınca bende film koptu zaten
evet ya.o aglama fasli zor.ben de tam evden cikarken abim aglayinca cozulmustum.

oldu oldu allaha şükür herşey çok güzel oldu
heee balayındayım o telefonda yarım saattir falan işle ilgili rahatsız ediyorlar sürekli
cok sevindim herseyin guzel gecmesine.bayrak cok orjinal bir hediye olmus.
Derecemii ne guzel olur biliyonmu zuhal abla yaklaşık 3 aydr burdayim daha 1 derecem bile yok bu hafta yapiyim bariii
gelsin birincilik. sana guveniyoruzzz

Katilimini artirip listeye gir bence canim yaris olunca daha cok verirsin emin ol tatlim

Kizlar merhabaa -100
Mesajlarinizi okudum bi kac gun daha burdayim benim adam eve gidip ne yapicaksin azcik daha kal gez diyor. 500 ip atlayamazsam bol bol bi yuruyus yapicam mefkurem heryerim et kesigi olmus bi durumdayim suan internetimi oglus bitirdi o yuzden cok giremiyorum

Kizlar.oglusu okula biraktim.45 dk yuruyus+15 dk dans+ evi toparladim.ustune dus aldim.az dinlenip dogru derse.haydi herkese kolay gelsin.eksi arkadaslar tebrikler,sabitlere gayretler, artilara bol moraller diliyorum

oo süper canım :) tamam kolay gelsin sana da

kafiye de süper olmuş sağ ol

eksidesin bu güzel canım
kaçamak yapmada gezersen gez tabi

Kizlar hava ısınmadan çarşıya gittik eşimle yeni geldik sabah tartilmistim netim bittiği için disarda yazamadım. +200 çıktım regl olucam onun etkisi olabilir çünkü kaçamak yapmıyorum.
Sen onu halledersin elifim
Hem reglinin hemde nohutun şişliği olabilir

et abla dedim de çok mu dedim iştahım kesildi
kesinlikle - olacağım bu hafta çok
Sakın bişey yememezlik yapma cnm Vücudu kıtlığa sokma

Kizlar.oglusu okula biraktim.45 dk yuruyus+15 dk dans+ evi toparladim.ustune dus aldim.az dinlenip dogru derse.haydi herkese kolay gelsin.eksi arkadaslar tebrikler,sabitlere gayretler, artilara bol moraller diliyorum
ohhhh maşallah pek hamaratmışız ben daha yeni başlıcam işlere

Eksi olmana sevindim tatlım

Netini dikkatli kullan hergün menülerini yazmayı ihmal etme
Veeee lüften kaçamak yapma
Bu hafta 1.olacaz inşallah

Benimde görümcem çaya çağırmıştı
Yan tarafta oturuyolar
Biraz önce geldim
Hemen çamaşır koydum makineye
Şimdide işlere girişecem tabi yemekde yapılacak
Küçük patlıcanlar almıştım karnıyarık yapmaya niyetliyim
Tabiki fırında közleyerek

Herkese kolay gelsin

Kızlar kardeş takımımız 3.takımın durumu çok kötü paylaşım sıfırlanmış kimse kalmamış
Biraz orayada destek olalım
Yeni üye kaparsanız 3.takıma çağırın
Tabi yeni gelenlede ilgilenmek lazım

Bende baktim simdi ama kimse yok takimda nolmus hepsine cumartesi gunu yazilmis en son mesaj ne yapmak lazm mefkurem mesaj yazcaktim ama kimse yok

Yediklerine dikkat etde gerisi onemli degil cankus bu cuma 75 olacaksin bak yeter daa kac aydir 75e inemedn

Kizlar napiyosunuz bakimmm
Ben cok bunaldim artik deniz havasini bende icime cekmek istiyorum tatile gitmek istiyorum
Esimin bu aralar maddi durumu pek iyi degilmis bu senede evdeyiz balkona havuz acicam artik o kadar bunaldim
O kadarda kilo verdim halbuki yaza fit olayim diye ama denize giremedikten sonra fit olsam ne yazar ya

Ohh simdiden afiyet olsun zuhal abla
Ben sadece mercimek corbasi yaptim bunalimdayim canim istemiyoutude yapmicam kustum esime

Bende baktim simdi ama kimse yok takimda nolmus hepsine cumartesi gunu yazilmis en son mesaj ne yapmak lazm mefkurem mesaj yazcaktim ama kimse yok
Valla bilemedimki cnm
Yeni üye çağırıp aktif tutmak gerekşr
Ama böyle giderse takım kapanır
Listedeki birkaç kişi bile bildirim yapmamışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…