Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız tatile gitmediniz diyemi küstün
Anacım adamın parası yoksa o ne yapsın
Olsa tabiki o da ister gidin gezin

Kız tatile gitmediniz diyemi küstün
Anacım adamın parası yoksa o ne yapsın
Olsa tabiki o da ister gidin gezin
Ama abla 5senelik evliyiz bi balayina gittik bende insanim yahu cok bunaliyorum artik tatil yoksa yemekte yok
Anaaa Şimdide sizmi tutuştunuz
Arada olur güzelim yeterki fazla büyütmeyin

Çorbanın yanına bol salata yoğurt ekle
Anacim koy yogurdu gondermis bana simdi koca kavonuzu ayran yaptm onu icicem salata yapmakta istemiyo canim hayata kustum

Valla bilemedimki cnm
Yeni üye çağırıp aktif tutmak gerekşr
Ama böyle giderse takım kapanır
Listedeki birkaç kişi bile bildirim yapmamışlar
Yeni uye gelsede kimse kalmamski uyede kacar 3kisi kalms onlarda bildirm yapmams neden bu kadar bosladilar acaba takimi yoksa herkez tatilemi gitti

Kizlar hava ısınmadan çarşıya gittik eşimle yeni geldik sabah tartilmistim netim bittiği için disarda yazamadım. +200 çıktım regl olucam onun etkisi olabilir çünkü kaçamak yapmıyorum.
odemdir canım regl olunca geçer :)
Kizlar.oglusu okula biraktim.45 dk yuruyus+15 dk dans+ evi toparladim.ustune dus aldim.az dinlenip dogru derse.haydi herkese kolay gelsin.eksi arkadaslar tebrikler,sabitlere gayretler, artilara bol moraller diliyorum
ohh ne guzel valla erkenden bitirmissin sporda var :)
tatlım girmeye çalış sen genede kacamakta yapma sakin canım
vakit buldukça oraya da yazalım abla o zaman
Tatlım neredesiniz il olarak günü birlik gidemezmisiniz

Neyse en azından öğrenmiş oldun tatlım
Kız biz birbirimize çok önem verdiğimiz için merak ediyoruz

Bide geçmişi okumayı ihmal etme cnm
Bu hafta ceza sistemimiz işliyor gördünmü bilmiyorum

Teşekkür ederim canım. Mutlu oldum bir yandan merak ettiğiniz için. Doğru yerdeyim. Bundan sonra daha çok buradsyım.
Okudum canım gećmisj.

Yok devam edeceğim. Aslında bir yıl gibi bir süre koydum ben önüme 68 kg olmak ićin. Ramazanın oryası gibi başlamıştım dikat etmeye.

Kizlar.oglusu okula biraktim.45 dk yuruyus+15 dk dans+ evi toparladim.ustune dus aldim.az dinlenip dogru derse.haydi herkese kolay gelsin.eksi arkadaslar tebrikler,sabitlere gayretler, artilara bol moraller diliyorum

Maşallah süper yürüyüş. Özendim.

Katilimini artirip listeye gir bence canim yaris olunca daha cok verirsin emin ol tatlim

Onun için uğraşacağım canım zaten. Ama bursdaki azim beni gazs getiriyor.

Kolay gelsin zuhalcim. Ahhh bu ev ißleri hiç bitmiuor.

Kız kocişin parası yoktur. Bak benimkinin de yok gidemedik. Olduğu zsman o senden daha ćok istiyordur eminim. Çünkü erkekler bayılır gezmeye. O napsın evde izinde. Srneye inşallah olur.

Duzcedeyiz en yakin akcakoca var orayada gidemiyoz araba yok
Evet parasi yokta iste bende bunaliyom ne bilimm parasi olmadigi icinde sinirleniyom tobe yarabbim

Ama abla 5senelik evliyiz bi balayina gittik bende insanim yahu cok bunaliyorum artik tatil yoksa yemekte yok

Anacim koy yogurdu gondermis bana simdi koca kavonuzu ayran yaptm onu icicem salata yapmakta istemiyo canim hayata kustum
Sende kendine Göre haklısın tabi gençsin gezmek tozmak istiyosun
Ama Adam ne yapsın cnm
Gitsin hırsızlıkmı yapsın

En azından akşamları yada haftasonları gidip dolaşın mekan değiştirin

Bunun için adama haksızlık yapma cnm
Kim istemez bol parası olsun istediği herşeyi yapsın ama olmayınca olmuyor

Bizimde mesela hiç borçsuz zamanımız olmamıştır bende düşününce bunalıyorum
En iyisi düşünmemek
Allah sağlık huzur versin

Paylaşımın artıkça kendini takıma daha çok ait hissedeceksin tatlım

Oooo burda gaz bedava
Gelll vatandaş Gelll

Sakın bişey yememezlik yapma cnm Vücudu kıtlığa sokma

yok sokmadım abla da sabah 1 büyük bardak süte nescafe koydum sekersiz tükettim soğuk soğuk o çok tok tuttu sonra öğlene geçtim :)

ooohh afiyet olsun :) sana da kolay gelsin abla :)

canım bizimde eylülde 1 yıl olacak tam az önce 3 gece 4 günlük tatil ayarladık az ama yeterli. bak biz istanbuldayız ağva bize 2 saat arabayla o şekilde ayarladık. araba yok demişsin benim eşimde de araba yok. babamdan alıcaz arabayı. sizin de yok mu böyle yakınınız arabası olan? yani çok istiyorsan çözüm bulmaya çalışım 2 gecelik falan gidin en yakın sahili olan yere

bir de ağustosun 3. haftası annemlerin yazlığına gidicez 1 haftalığına ankaraya hava değişikliği için. bi tanıdığınızın akrabanızın falan yazlığı varsa sizi kabul edecek biri varsa o da süper olur sadece yol masrafı olur bi de cüzzi bir gider olur. bunları bir düşün bakalım

eşimin durumu yok demişsin ne derece yok bilmediğim için alternatif çıkar yol bulman adına yazdım sana benzer durumda olduğumuz için sen bilirsin eşini eğer buna da durumu yoksa araba bulabilcekseniz bile bence tatil diye tutturma eşine iyi davran çünkü yazık adama da. sonra eşinin kendini yetersiz hissetmesi onu epey üzer sen de üzülmüş olursun kanaatkar ol mükafatı ilerki zamanlarda gelecektir. Allah rızık bolluğu bereketli para versin canım hepimize

anladım canım kilo vermeyi yaymak en iyisi abartmadan tabi :))

Kizlar bugun çok isim var sinirlerim de bozuk işlerim biter bitmez bir solukta okuycam gecmisi

tamam canım kolay gelsin

Kizlar merhabaaaa kendimi ancak toparlayabildim ancak evime gecebildim

Malum ben sivil lojmanda oturuyorum oturuyorum ve o lojman darbe girisiminin yanindaki lojman akinci ussunun yani.

O cuma gecesi cok berbatti devamli anonslar camlardan uzak durun evinizden cikmayin bi yandan halk sokakta silah sesleri ucak helikopter sesleri esimde havaalaninda mahsur kaldi bi yere gidecekti. Sabahina zaten lojmani tahliye ettiler evime geceli 3 gun oldu ama evde malum internet yok telefonda jammer nedeniyle 1 dis cekio o lanetli geceden sonra anca topladim cunku acayip korktum bu durumu devamli yasayanlara Allah sabir versin

Kizlar bugun çok isim var sinirlerim de bozuk işlerim biter bitmez bir solukta okuycam gecmisi

Kolay gelsin hayrola noldu kız. De bakim hele. Bu gün herkes asabi.

En iyisini dedin zuhal. Allah korusun saģlık sorunuuz olsa parsmız da fayda etmez.

Paylaşımın artıkça kendini takıma daha çok ait hissedeceksin tatlım

Oooo burda gaz bedava
Gelll vatandaş Gelll

Geldim kuzum grldim. Buradayım artık.

Burcu çok gećmiş olsun. Zor günler atlattık. Rabbim vatanımızı düşmanlardan korudun. Huzur içinde yaşamsyı nasip etsin hepimize.

Evet parasi yokta iste bende bunaliyom ne bilimm parasi olmadigi icinde sinirleniyom tobe yarabbim
de toplu taşıma gitmiyormu oraya canım. Sabah erkenden çıkın akşama kadar denize girin akşamda dönün
noldu canım
Çok büyük geçmiş olsun canım. Herkes için zor zaman di ama sen yakından şahit olduğun için daha çok etkilenmissindir

iyiyim güzelim allaha şükür biraz yorgunum bir de dün bileğimi incittim ama iyiyim
canım ya çok geçmiş olsun. geçer geçer yarına birsey kalmaz aşkın olduğu yerde iyi olunur nazardir o. Düğünün güzel geçmesine sevindim bayrak müthiş bir fikir olmuş şarkıyla geceyi taclandirmissiniz harika. Güzel bir balayı diliyorum.

vuuu enerjini yerim senin maşallah.

ablanı da goturseydin ya vicdansiz sabuha o kadar zayiflamis yüzmek istiyor kız

inşallah mefkusum.

sana da kolay gelsin.

denk gelirsek çağırıriz tabi.

canım ya keşke yazligim olsaydı hemen atlayın gelin derdim seneye inşallah sıkma canıni olmuyor işte her zaman.

kız yapma kocana böyle yazık adama.

Inşallah sizde adamla atışmamışınızdır
Ay yok abla ya yarın denize gidicek tık eltimler le dün gitmiş hanfendiler bizden habersiz planimizin içine ettiler niye cagirdiysak sinir oldum bende. Bir dahada bir yere giderken cagirmiycaz dedim eşime. Yarın gittiğimiz yerden de arsa bakicak tık ufak bir ev bahçe yapmayı düşünüyoruz. deniz de var. sanırım kıskançlık krizi gibi bir durum. Aman salla dim gitti benimle iyi geçinmek herkesin iyiliğine anlayana kendileri bilir.

canım milletçe hepimize çok geçmiş olsun. Tüylerim diken diken oldu okurken. biz tv başında delirdik o ortamı düşünemiyorum çok geçmiş olsun.

Kizlar helikopterlerin biri gidiyor biri geliyor tepemizde noluyor anlamadık inşallah bi sorun yoktur. 8 km ilerde fabrikalar var onlar için geliyorlardir diye umid ediyorum.

canım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bu yaşananlar...

ben daha önce 13. takımda yarıştım senin nickin çok tanıdık geliyor. senin hatta triot rahatsızlığın mı vardı yoksa başkasıyla mı karıştırıyorum. 3 sene önce nişanlı falandın sanırım. karıştırmışta olabilirim

Kizlar eksi olanlara maşallah artı olanlara Eyvah diyorum. Sizi sevirem.

ay ilahi elifff valla bana eyvaahhhhhhhhhh

Ahh ablamm kiyamaam getircem kiz senide :) bugünkü menum
Sabah 12:00 : 1 kasik menemen +1 dilim ekmek +peynir +zeytin +yarim domates+ yarim salata
Ogle 16:00 : ceyrek tava hamsi +bol salata + 1 dilim ekmek
Aksam 18:30 : 1 armut
Su 2bck ltre
Spor saat 2de ewden ciktim 6buckta ewe girdim yarim saat yemek yemek icin oturdum sadece gerisi hep yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…