- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.341
Ahh ablamm kiyamaam getircem kiz senide :) bugünkü menum
Sabah 12:00 : 1 kasik menemen +1 dilim ekmek +peynir +zeytin +yarim domates+ yarim salata
Ogle 16:00 : ceyrek tava hamsi +bol salata + 1 dilim ekmek
Aksam 18:30 : 1 armut
Su 2bck ltre
Spor saat 2de ewden ciktim 6buckta ewe girdim yarim saat yemek yemek icin oturdum sadece gerisi hep yuruyus
Canim cok gecmis olsun.Rabbim muhafaza etsin sizi.Yurdumuza bir daha boyle kotulukler yasatmasinKizlar merhabaaaa kendimi ancak toparlayabildim ancak evime gecebildim
Malum ben sivil lojmanda oturuyorum oturuyorum ve o lojman darbe girisiminin yanindaki lojman akinci ussunun yani.
O cuma gecesi cok berbatti devamli anonslar camlardan uzak durun evinizden cikmayin bi yandan halk sokakta silah sesleri ucak helikopter sesleri esimde havaalaninda mahsur kaldi bi yere gidecekti. Sabahina zaten lojmani tahliye ettiler evime geceli 3 gun oldu ama evde malum internet yok telefonda jammer nedeniyle 1 dis cekio o lanetli geceden sonra anca topladim cunku acayip korktum bu durumu devamli yasayanlara Allah sabir versin
Allah sizi de muhafaza etsinKizlar helikopterlerin biri gidiyor biri geliyor tepemizde noluyor anlamadık inşallah bi sorun yoktur. 8 km ilerde fabrikalar var onlar için geliyorlardir diye umid ediyorum.
Menum
sabah 9.00
2 yumurta.2 dilim tb ekmek.1 kk peynir bol organik isotlu
ara 12.00
1 bardak sut 1 muz
Ogle 15.00
1 elma 1 kk peynir 1/2 tb ekmek
aksam 18.30
2 kofte salata
Ara 21.00
2 yk yogurt yiycem
Su 2.5
Spor 45 dk yuruyus+ 15 dk dans
Ya benim su sabahki dilimleri 1 e inditmem lazim yarindan itibaren.acikirim diye yiyorum ama bugun acikmadigimi farkettim.bundan sonra sabah 1 dilim ins.bir de kizlar unsuz mucver yapaniniz oldumu sirf kabakla.elinde tarif olan
Kizz burayada tatil denmezkiii tatil dedigin uzaklara gideceksin duzceye yarim saatlik bi yer burasi. Ewet az oldu olsun az olsun azckta5 sene olmuş tatile çıkmayalı 5 yazıktır kardeşceğizine
güzel menü akşam az olmuş sanki
Kizz burayada tatil denmezkiii tatil dedigin uzaklara gideceksin duzceye yarim saatlik bi yer burasi. Ewet az oldu olsun az olsun azckta
canim muzu spor sonrasi en ideal meyve ve sut yazmislar hep yorumlarda o yuzden yedim aslinda.unsuz mucver tarifini de buldum.yarin oglen deniycem.bayilirim cunku mucvere.hamsi tavasinda yagsiz unsuz deniycem bakalim:)yanina da bir kase yogurt.ohhh misss.guzel olursa yazarim tarifinimenü güzel canım ama muz çok şekerli bir meyve dikkat et :)
canım ben sabah olduğu için ekmekte öyle bir sakınca görmedim kilona göre normal bence.
mücver hakkında bilgim yok :)
canim muzu spor sonrasi en ideal meyve ve sut yazmislar hep yorumlarda o yuzden yedim aslinda.unsuz mucver tarifini de buldum.yarin oglen deniycem.bayilirim cunku mucvere.hamsi tavasinda yagsiz unsuz deniycem bakalim:)yanina da bir kase yogurt.ohhh misss.guzel olursa yazarim tarifini
Kizlar menüm
Sabah 8
Yarım sert armut
Saat 13
2 kk peynir
Saat 15
1 kase tavuk suyu çorba
Saat 17
1 kase tavuk suyu çorba
Saat 19
1 kase tavuk suyu çorba
1 kase daha var acıkırsam 20:30 gibi içerim. Canım birşey istemiyor çok sıcak hava.
Su 2 litre daha içerim
Spor sabah baya dolaştık carsida 2 saat kadar. Ama tabisi gece yine yürürüm.
bilmiyorum büyük fabrikalar var belkide toplantı fln vardır itfaiye değil o kesin askeri helikopter kadar büyük değil. Hayirlisi.yaaa ciddi misin
itfaiye helikopteridir inşallah yaaa
menüde sporda süper. Merve yi denize götür ona göre.Ahh ablamm kiyamaam getircem kiz senide :) bugünkü menum
Sabah 12:00 : 1 kasik menemen +1 dilim ekmek +peynir +zeytin +yarim domates+ yarim salata
Su 2bck ltre
Spor saat 2de ewden ciktim 6buckta ewe girdim yarim saat yemek yemek icin oturdum sadece gerisi hep yuruyus
menu guzel tatlım turşusu dikkat aman fazla tüketme tuzlu su tutabilir bünye.menüm
sabah 10.00
1 soğuk sütlü şekersiz nescafe
öğle 13.14
4 köfte
3 çatal lahana turşusu
ara 14.30
3 yk yoğurda 5 badem 3 fındık attım yedim
akşam 17.00
1 dilim tb ekmeği arasına 2 dilim hindi füme
şimdilik 2 lt su
evde lesli ile 20+45 dk yürüyüş
menun Guzel canim afiyet olsun. Muzu çok tercih etme 2 sekerli meyve biraz fazla geldi bana bir meyve tercih etmelisin bence.Menum
sabah 9.00
ara 12.00
1 bardak sut 1 muz
Ogle 15.00
aksam 18.30
2 kofte salata
Ara 21.00
2 yk yogurt yiycem
Su 2.5
Saf protein yapıcak tim sabah erken çıkınca unuttum proyu armut yedim. Arada saf protein yapabiliyoruz.hee spor sonrasıysa şimdi anladım. sütü bilmiyorum ama spor sonrası muzu ben de duymuştum canım. afiyet olsun :)
ay ben de çok severim canım. tamam dene bize de verirsin güzel olursa :)
elifbu ne kııızzz
klavye takıldı sandım valla resmen tavuk çorbası günü olmuş
sağlıksız olmuş ama ne diyeyim detoks gibi düşünelim afiyet olsun :)
bilmiyorum büyük fabrikalar var belkide toplantı fln vardır itfaiye değil o kesin askeri helikopter kadar büyük değil. Hayirlisi.
menüde sporda süper. Merve yi denize götür ona göre.
menu guzel tatlım turşusu dikkat aman fazla tüketme tuzlu su tutabilir bünye.
menun Guzel canim afiyet olsun. Muzu çok tercih etme 2 sekerli meyve biraz fazla geldi bana bir meyve tercih etmelisin bence.
Saf protein yapıcak tim sabah erken çıkınca unuttum proyu armut yedim. Arada saf protein yapabiliyoruz.
Dogru soluyosun abla napalim bizde boyle idare etcez arada geliyolar isteSende kendine Göre haklısın tabi gençsin gezmek tozmak istiyosun
Ama Adam ne yapsın cnm
Gitsin hırsızlıkmı yapsın
En azından akşamları yada haftasonları gidip dolaşın mekan değiştirin
Bunun için adama haksızlık yapma cnm
Kim istemez bol parası olsun istediği herşeyi yapsın ama olmayınca olmuyor
Bizimde mesela hiç borçsuz zamanımız olmamıştır bende düşününce bunalıyorum
En iyisi düşünmemek
Allah sağlık huzur versin
Ohh ne guzel yine gezcen bak bizim bu aralar maddi dumumuz bozuldu yoksa bu kadar sknti cekmemistim hicyok sokmadım abla da sabah 1 büyük bardak süte nescafe koydum sekersiz tükettim soğuk soğuk o çok tok tuttu sonra öğlene geçtim :)
ooohh afiyet olsun :) sana da kolay gelsin abla :)
canım bizimde eylülde 1 yıl olacak tam az önce 3 gece 4 günlük tatil ayarladık az ama yeterli. bak biz istanbuldayız ağva bize 2 saat arabayla o şekilde ayarladık. araba yok demişsin benim eşimde de araba yok. babamdan alıcaz arabayı. sizin de yok mu böyle yakınınız arabası olan? yani çok istiyorsan çözüm bulmaya çalışım 2 gecelik falan gidin en yakın sahili olan yere
bir de ağustosun 3. haftası annemlerin yazlığına gidicez 1 haftalığına ankaraya hava değişikliği için. bi tanıdığınızın akrabanızın falan yazlığı varsa sizi kabul edecek biri varsa o da süper olur sadece yol masrafı olur bi de cüzzi bir gider olur. bunları bir düşün bakalım
eşimin durumu yok demişsin ne derece yok bilmediğim için alternatif çıkar yol bulman adına yazdım sana benzer durumda olduğumuz içinsen bilirsin eşini eğer buna da durumu yoksa araba bulabilcekseniz bile bence tatil diye tutturma eşine iyi davran çünkü yazık adama da. sonra eşinin kendini yetersiz hissetmesi onu epey üzer sen de üzülmüş olursun kanaatkar ol mükafatı ilerki zamanlarda gelecektir. Allah rızık bolluğu bereketli para versin canım hepimize
anladım canım kilo vermeyi yaymak en iyisi abartmadan tabi :))
tamam canım kolay gelsin
Kiz oda esinin ailesiyle birlikte yoksa getirdi yani acırdı banacanım ya çok geçmiş olsun. geçer geçer yarına birsey kalmaz aşkın olduğu yerde iyi olunur nazardir o. Düğünün güzel geçmesine sevindim bayrak müthiş bir fikir olmuş şarkıyla geceyi taclandirmissiniz harika. Güzel bir balayı diliyorum.
vuuu enerjini yerim senin maşallah.
ablanı da goturseydin ya vicdansiz sabuhao kadar zayiflamis yüzmek istiyor kız
inşallah mefkusum.
sana da kolay gelsin.
denk gelirsek çağırıriz tabi.
canım ya keşke yazligim olsaydı hemen atlayın gelin derdim seneye inşallah sıkma canıni olmuyor işte her zaman.
kız yapma kocana böyle yazık adama.
Ay yok abla ya yarın denize gidicek tık eltimler le dün gitmiş hanfendiler bizden habersiz planimizin içine ettiler niye cagirdiysak sinir oldum bende. Bir dahada bir yere giderken cagirmiycaz dedim eşime. Yarın gittiğimiz yerden de arsa bakicak tık ufak bir ev bahçe yapmayı düşünüyoruz. deniz de var. sanırım kıskançlık krizi gibi bir durum. Aman salla dim gitti benimle iyi geçinmek herkesin iyiliğine anlayana kendileri bilir.
canım milletçe hepimize çok geçmiş olsun. Tüylerim diken diken oldu okurken. biz tv başında delirdik o ortamı düşünemiyorum çok geçmiş olsun.
Kizlar eksi olanlara maşallah artı olanlara Eyvah diyorum. Sizi sevirem.
Kizlar helikopterlerin biri gidiyor biri geliyor tepemizde noluyor anlamadık inşallah bi sorun yoktur. 8 km ilerde fabrikalar var onlar için geliyorlardir diye umid ediyorum.
Ahh ablamm kiyamaam getircem kiz senide :) bugünkü menum
Su 2bck ltre
menüm
sabah 10.00
öğle 13.14
4 köfte
3 çatal lahana turşusu
ara 14.30
akşam 17.00
şimdilik 2 lt su
Menum
sabah 9.00
ara 12.00
1 bardak sut 1 muz
Ogle 15.00
aksam 18.30
2 kofte salata
Ara 21.00
2 yk yogurt yiycem
Su 2.5
Kizlar menüm
Sabah 8
Yarım sert armut
Saat 13
2 kk peynir
Saat 15
1 kase tavuk suyu çorba
Saat 17
1 kase tavuk suyu çorba
Saat 19
1 kase tavuk suyu çorba
1 kase daha var acıkırsam 20:30 gibi içerim. Canım birşey istemiyor çok sıcak hava.
Su 2 litre daha içerim
Sağol elifcim bizde seni seviyoruzKizlar eksi olanlara maşallah artı olanlara Eyvah diyorum. Sizi sevirem.
ins canim bi haberlere baksaydin internette bisi bahsediyorlarmiKizlar helikopterlerin biri gidiyor biri geliyor tepemizde noluyor anlamadık inşallah bi sorun yoktur. 8 km ilerde fabrikalar var onlar için geliyorlardir diye umid ediyorum.
menunu begendim betulcum afiyet olsun sporda güzelAhh ablamm kiyamaam getircem kiz senide :) bugünkü menum
Su 2bck ltre
afiyet olsun canım güzel olmuş dünkü revaniden sonramenüm
sabah 10.00
öğle 13.14
4 köfte
3 çatal lahana turşusu
ara 14.30
akşam 17.00
şimdilik 2 lt su
muz kabizda yapabilir canım dikkatli tüketmek gerek. Ama sürekli yemedigin için dokunmaz diye düşünüyorum afiyet olsunMenum
sabah 9.00
ara 12.00
1 bardak sut 1 muz
Ogle 15.00
aksam 18.30
2 kofte salata
Ara 21.00
2 yk yogurt yiycem
Su 2.5
Çorba günü olmuş canım :) afiyet olsunKizlar menüm
Sabah 8
Yarım sert armut
Saat 13
2 kk peynir
Saat 15
1 kase tavuk suyu çorba
Saat 17
1 kase tavuk suyu çorba
Saat 19
1 kase tavuk suyu çorba
Su 2 litre daha içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?