Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok canım benim duraklamayla derdim şuan. o yüzden ben hedef koyamıyorum. ilk hedefim o duraklamanın aşağısında bir kilo görmek

Hey Allahım yaaa taktığın şeye bak
Boşver Kim ne yaparsa yapsın

Akşama meyvenin yanına Azda yoğurt ekliyebilirsin cnm
Eğer ilave bişey gelmezse güzel

Kimileri etin yanında yoğurt yemeyin diyolar ama kalsiyum için Ben genelde hep yedim cnm
Çoğu diyetisyende her öğün yogurdu öneriyor

Bende turşuya taktım

Bide akşam ekmek yerine normal yemek olsa daha iyi

Menum
sabah 9.00
2 yumurta.2 dilim tb ekmek.1 kk peynir bol organik isotlu
ara 12.00
1 bardak sut 1 muz
Ogle 15.00
1 elma 1 kk peynir 1/2 tb ekmek
aksam 18.30
2 kofte salata
Ara 21.00
2 yk yogurt yiycem

Su 2.5
Spor 45 dk yuruyus+ 15 dk dans
Muzu spordan sonra önerselerde gi si yüksek olduğu için diyette fazla önerilmez cnm arada olabilir

Menü ve spor güzel cnm
Sanki daha bi azimlendin gibi geliyor bana

Evlendi bebişi oldu hamilelik kilolarını veriyor cnm

Armıtun yumuşağı daha makbul cnm WC için

Detoks yapmışın sonucunu görelim

aa gerçekten mi çok süper o zaman hafta 1 yapılabilir bence. en fazla 2 kez dimi?
Perşembe yapılması yeterli cnm hem Vücut alışmamış olur
Menü güzel cnm
Yürüyüşüde düşünme yap

Hee ya sorma canım artik hep seneye gideriz diye diye oldugumuz yerde sayar olduk
Sen geçen başladığın işi neden bırakmıştın tatlım

spora haftada 2 gün ara vermek yeterli cnm Diğer günler yaparsak zaten perşembe yapılmıyor bence boş geçme

Galetayıda pek tercih etmiyoruz çünkü kalmış ekmeklerden yapıyolar ve katkı maddeli

Üzümde gi si yüksek meyvelerden

Elma tatli olanlardan degil eksi yesil olanlardan.yine de sekerli mi grup olarak acep?
Evet aslinda cok da sevmem ama yarim yesem bile olurmus yani.
afiyet olsu canim

Oglumla beraber gidip geliyordum evime cok uzakti kivanc yollarda harap oldu birde ayri siniflrdaydik surekli benm sinifimn kapisinin onunde aglar oldu bende onun o haline dayanamdm birakmk zorunda kaldm ogun hastalandi zaten stresten mudurde izin vermedi bende ciktm geldim

Ben simdi bu sabah 72.1i gordum cumaya 70 gorme ihtimalim % kac? Soruyorum size
tam 70 olmasada dikkat edersen ucundan görebilirsin

6li rakamlara yaklastim ya heyecan basti beni biran once gormem lazm kizlarrrr 13 agustosta dugun var cok guzel olmaliyim şıkgıdı şıkgıdı
O zaman spora ağırlık verki olduğundan zayıf görünürsün
Hehh iste esimde bole soluyo yedin paralari tatil yok diyo
Eeeee haklı Adam
Sus otur bakayım yerine
Sana sıfır
Inşallah daha uygun biyer bulursun cnm
Aramayı bırakma

o zaman yoğurt mu yesem ben de yedim bu zamana kadar turşudan daha iyi olcakmış demekki yesem. ama turşu şuan tarif edemiyorum ama nasıl desem toplam 2 dilim salam kadardı.

yemek yapasım yoktu abla eşimde geç gelcek yemiycem dedi. kendime de uğraşmadım açıkcası ama tabiki doğru söylüyorsun

evlendiğini biliyordum da bebişi bilmiyordum maşllah diyeyim. ne kadarlık bebişi? aklıma gelmişken abla emzirirken diyet oluyor mu?

o zaman perşembe yapabilrim ben de protein günü hem cuma gününe belki daha - olmuş olurum bildirim de işe yarar

Kiyafet aliyom boyna taksite giriyom ewe biseler aliyom kendim kasindim iste

aaa şu cesarete baaak ben hayatta yapamam öyle taksite maksite girme işini tırsarım sen de bir dur artık heee böyle devam etme adamın ocağına indir ağacı dikilirse incir gibi yere düşersin sende heee

Dogru bak hesapladm simdi 70.9 olursam 1.8 kilo vermem gerekiyor olmiycak bise degil burda 2kilo veren bile gordum ben
Yarin spor yapiyim persembe yapmam o zaman
Insallh abla bende cok istiyorum calismak

Afiyet olsun canim.spor da yap ya 20 dk yuruyus bile olsa yap bence
Afiyet olsun sadece oglen corba olsaydi daha guzel olcakti gibi

Bencede 1e indirmelisin artik hatta sadece sabah kahvaltida ye diger ogunlerden cikart ben oyle yapiyorum ve hicc acikmiyorum senin yedigin ekmegi yesem ben yerimde sayarim cano
Dogru diyon.onceden sadece sabah 1 yiyodum qksam cok acikiyodum ama deniycem cunku cidden gram gram gidyor:/
Ben simdi bu sabah 72.1i gordum cumaya 70 gorme ihtimalim % kac? Soruyorum size
cumaya degil ama ayin 5ine gorursun bence.onwmli olan o tarih bwnce
6li rakamlara yaklastim ya heyecan basti beni biran once gormem lazm kizlarrrr 13 agustosta dugun var cok guzel olmaliyim şıkgıdı şıkgıdı
olcen kiz.bi de su yondwn dusun.tatile gitseydin ille delicektin ve vermen duracakti.simdi delmedigin icin dugune kadar super olur:)
o zamn muzun yetine ne tuketmek daha iyi spordan sonra?evet uhal ablacim plani da boyleydi.2 ayda bir sporu arttirmakti.onceden 20 dk basladigimi artiriyorum.bir de seni uayrilarin cok gaza getiriyor Allah razi olsun.
bosver canim.Allah daha guzel kapilar nasip etsin sana ibsallah.evlatcigindan onemli dil.dogru olani yapmissi

Sen bilirsin cnm tabiki uzman değiliz ama yoğurt herzaman benim kurtarıcım olmuştur
Hatta montignag diyetinde her öğün mutlaka süt yada yoğurt yiyin diyor

Tatlım bence kendine görede bişeyler yapmaya başla böyle geçiştirirsen çabuk sıkılırsın

Hiç olmadı menemen
Tavuklu ton balıklı yumurtalı peynirli salatalar yapabilirsin
Daha doğru dürüst sebze türü bişey görmedim sende

Burcunun heralde 8-9 aylık kızı vardı yanlış hatırlamıyorsam

Hamileykende emzirirkende zaten sağlıklı beslenip bol su içmek lazım cnm
Yoksa hamurişi tatlı vs.ne bebeğe nede süte faydası yok

Kizlar ben kaciyorum.camasir duruyor daha serilcek.ev bi daha toparlancak malum oglus kresten eve gelincw tsunami etkisi oluyor.bi de erken uyutursam az ders calisiyim.bu aksamdan itibaren ypgurt zencefil.trfin.zerdecala basladim.buna istedigimiz kadar devam edebilir miyiz acaba?dikkat etmem gereken ozel bisry var mi bununla ilgili?.opuyorum herkesi

Dogru bak hesapladm simdi 70.9 olursam 1.8 kilo vermem gerekiyor olmiycak bise degil burda 2kilo veren bile gordum ben
Yarin spor yapiyim persembe yapmam o zaman
Insallh abla bende cok istiyorum calismak
Anacım illa bugün yapmıcam diyor
Kız Bizim yaptığımız 30 dk lık sporun şişkinliği olmaz zaten
Saat daha erken Bugünde yapabilirsin
Bak 1.8 seni bekliyor

KumraL_KrakeR merve canım benim gözümden kaçmış sanıırm şimdi zuhal abla alıntılayınca gördüm. işten mi ayrıldın canım?
Evet canım oglum istemedi okulu sevmedi karin agrisi kusma (psikoljk) hasta oldu birde 6bucukta kalkip servise biniyoduk kuzuma kiyamadm daha cok kucuk

Tatlım bu karışımı bazı yerlerde her öğün tüketin deselerde
Vücudun alışmaması için haftada 2 akşam yapılması yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…