- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.381
5 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ HEDEF LİSTESİ
Alinin_Annesi güncel 76.4 hedef kilo 73
erdemhilal güncel 77.6 hedef kilo 73.5
KumraL_KrakeR güncel 72.9 hedef kilo 69.9
selinmh güncel 87.9 hedef kilo 85.9
burnfat55 güncel 87.1 hedef kilo 84.5
zamann35 güncel 82.5 hedef kilo 76
eliya güncel 75.2 hedef kilo 72
Listeyi buldummm kizlar selin vardi o nerlerde ya bak simdi gorunce aklima gelsi busecim sende ekle istersen kendini
Hehh iste esimde bole soluyo yedin paralari tatil yok diyo
Hey Allahım yaaa taktığın şeye bakAy yok abla ya yarın denize gidicek tık eltimler le dün gitmiş hanfendiler bizden habersiz planimizin içine ettiler niye cagirdiysak sinir oldum bende. Bir dahada bir yere giderken cagirmiycaz dedim eşime. Yarın gittiğimiz yerden de arsa bakicak tık ufak bir ev bahçe yapmayı düşünüyoruz. deniz de var. sanırım kıskançlık krizi gibi bir durum. Aman salla dim gitti benimle iyi geçinmek herkesin iyiliğine anlayana kendileri bilir.
Akşama meyvenin yanına Azda yoğurt ekliyebilirsin cnmAhh ablamm kiyamaam getircem kiz senide :) bugünkü menum
Sabah 12:00 : 1 kasik menemen +1 dilim ekmek +peynir +zeytin +yarim domates+ yarim salata
Ogle 16:00 : ceyrek tava hamsi +bol salata + 1 dilim ekmek
Aksam 18:30 : 1 armut
Su 2bck ltre
Spor saat 2de ewden ciktim 6buckta ewe girdim yarim saat yemek yemek icin oturdum sadece gerisi hep yuruyus
Kimileri etin yanında yoğurt yemeyin diyolar ama kalsiyum için Ben genelde hep yedim cnmmenüm
sabah 10.00
1 soğuk sütlü şekersiz nescafe
öğle 13.14
4 köfte
3 çatal lahana turşusu
ara 14.30
3 yk yoğurda 5 badem 3 fındık attım yedim
akşam 17.00
1 dilim tb ekmeği arasına 2 dilim hindi füme
şimdilik 2 lt su
evde lesli ile 20+45 dk yürüyüş
Muzu spordan sonra önerselerde gi si yüksek olduğu için diyette fazla önerilmez cnm arada olabilirMenum
sabah 9.00
2 yumurta.2 dilim tb ekmek.1 kk peynir bol organik isotlu
ara 12.00
1 bardak sut 1 muz
Ogle 15.00
1 elma 1 kk peynir 1/2 tb ekmek
aksam 18.30
2 kofte salata
Ara 21.00
2 yk yogurt yiycem
Su 2.5
Spor 45 dk yuruyus+ 15 dk dans
Evlendi bebişi oldu hamilelik kilolarını veriyor cnm
Armıtun yumuşağı daha makbul cnm WC içinKizlar menüm
Sabah 8
Yarım sert armut
Saat 13
2 kk peynir
Saat 15
1 kase tavuk suyu çorba
Saat 17
1 kase tavuk suyu çorba
Saat 19
1 kase tavuk suyu çorba
1 kase daha var acıkırsam 20:30 gibi içerim. Canım birşey istemiyor çok sıcak hava.
Su 2 litre daha içerim
Spor sabah baya dolaştık carsida 2 saat kadar. Ama tabisi gece yine yürürüm.
Perşembe yapılması yeterli cnm hem Vücut alışmamış oluraa gerçekten mi çok süper o zaman hafta 1 yapılabilir bence. en fazla 2 kez dimi?
Menü güzel cnmMenum
Sabah 11
2 dilim tb ekmeği
Kk otlu tulum peyniri
Yarım domates
Bir bardak süt
Öğle 16
Kk peynir pişmiş
Bir dilim tb ekmeği
Yarım domates
Akşam 19
Bir kase yayla çorbası
Bol salata
Su 2.5 litre
Spor yok akşam yürüyüş düşünüyorum
Sen geçen başladığın işi neden bırakmıştın tatlımHee ya sorma canım artik hep seneye gideriz diye diye oldugumuz yerde sayar olduk
spora haftada 2 gün ara vermek yeterli cnm Diğer günler yaparsak zaten perşembe yapılmıyor bence boş geçmeMenum
Sabah10:00
1tavada yumurta
Kk peynir
Domates
5zeytin
1dilm tb ekmk cay
Ogle15:00
1kase mercmk corbasi
2bardak ayran
Yarim dilim kavun
Aksam18:30
Beyaz uzum avuc ici kadar
Kepekli galeta
Su 3litre
Spor yok dun yapmistim 1gun arayla yapmayi dusunuyorum
Kiyafet aliyom boyna taksite giriyom ewe biseler aliyom kendim kasindim isteayyy
napıyon da yiyon kız kıyafet mi alıyon nereye harcıyon? bence bundan sonra kenara accık accık at durumda o kıvama geldiğinde. seneye muhakkak gidersiniz tatile
Elma tatli olanlardan degil eksi yesil olanlardan.yine de sekerli mi grup olarak acep?bilmiyorum büyük fabrikalar var belkide toplantı fln vardır itfaiye değil o kesin askeri helikopter kadar büyük değil. Hayirlisi.
menüde sporda süper. Merve yi denize götür ona göre.
menu guzel tatlım turşusu dikkat aman fazla tüketme tuzlu su tutabilir bünye.
menun Guzel canim afiyet olsun. Muzu çok tercih etme 2 sekerli meyve biraz fazla geldi bana bir meyve tercih etmelisin bence.
Evet aslinda cok da sevmem ama yarim yesem bile olurmus yani.Sağol elifcim bizde seni seviyoruz
ins canim bi haberlere baksaydin internette bisi bahsediyorlarmi
menunu begendim betulcum afiyet olsun sporda güzel
afiyet olsun canım güzel olmuş dünkü revaniden sonra
muz kabizda yapabilir canım dikkatli tüketmek gerek. Ama sürekli yemedigin için dokunmaz diye düşünüyorum afiyet olsun
Çorba günü olmuş canım :) afiyet olsun
afiyet olsu canimMenum
Sabah 11
2 dilim tb ekmeği
Kk otlu tulum peyniri
Yarım domates
Bir bardak süt
Öğle 16
Kk peynir pişmiş
Bir dilim tb ekmeği
Yarım domates
Akşam 19
Bir kase yayla çorbası
Bol salata
Su 2.5 litre
Spor yok akşam yürüyüş düşünüyorum
Oglumla beraber gidip geliyordum evime cok uzakti kivanc yollarda harap oldu birde ayri siniflrdaydik surekli benm sinifimn kapisinin onunde aglar oldu bende onun o haline dayanamdm birakmk zorunda kaldm ogun hastalandi zaten stresten mudurde izin vermedi bende ciktm geldimHey Allahım yaaa taktığın şeye bak
Boşver Kim ne yaparsa yapsın
Akşama meyvenin yanına Azda yoğurt ekliyebilirsin cnm
Eğer ilave bişey gelmezse güzel
Kimileri etin yanında yoğurt yemeyin diyolar ama kalsiyum için Ben genelde hep yedim cnm
Çoğu diyetisyende her öğün yogurdu öneriyor
Bende turşuya taktım
Bide akşam ekmek yerine normal yemek olsa daha iyi
Muzu spordan sonra önerselerde gi si yüksek olduğu için diyette fazla önerilmez cnm arada olabilir
Menü ve spor güzel cnm
Sanki daha bi azimlendin gibi geliyor bana
Armıtun yumuşağı daha makbul cnm WC için
Detoks yapmışın sonucunu görelim
Perşembe yapılması yeterli cnm hem Vücut alışmamış olur
Menü güzel cnm
Yürüyüşüde düşünme yap
Sen geçen başladığın işi neden bırakmıştın tatlım
spora haftada 2 gün ara vermek yeterli cnm Diğer günler yaparsak zaten perşembe yapılmıyor bence boş geçme
Galetayıda pek tercih etmiyoruz çünkü kalmış ekmeklerden yapıyolar ve katkı maddeli
Üzümde gi si yüksek meyvelerden
tam 70 olmasada dikkat edersen ucundan görebilirsinBen simdi bu sabah 72.1i gordum cumaya 70 gorme ihtimalim % kac? Soruyorum size
O zaman spora ağırlık verki olduğundan zayıf görünürsün6li rakamlara yaklastim ya heyecan basti beni biran once gormem lazm kizlarrrr 13 agustosta dugun var cok guzel olmaliyim şıkgıdı şıkgıdı
Eeeee haklı AdamHehh iste esimde bole soluyo yedin paralari tatil yok diyo
Inşallah daha uygun biyer bulursun cnmOglumla beraber gidip geliyordum evime cok uzakti kivanc yollarda harap oldu birde ayri siniflrdaydik surekli benm sinifimn kapisinin onunde aglar oldu bende onun o haline dayanamdm birakmk zorunda kaldm ogun hastalandi zaten stresten mudurde izin vermedi bende ciktm geldim
Ev taşıcsklardıya heralde onun için gelemiyorselinmh kiz noldu kayboldun biraktinmi diyeti yoksa
Kimileri etin yanında yoğurt yemeyin diyolar ama kalsiyum için Ben genelde hep yedim cnm
Bende turşuya taktım
Kiyafet aliyom boyna taksite giriyom ewe biseler aliyom kendim kasindim iste
Dogru bak hesapladm simdi 70.9 olursam 1.8 kilo vermem gerekiyor olmiycak bise degil burda 2kilo veren bile gordum bentam 70 olmasada dikkat edersen ucundan görebilirsin
O zaman spora ağırlık verki olduğundan zayıf görünürsün
Eeeee haklı Adam
Sus otur bakayım yerine
Sana sıfır
Inşallah daha uygun biyer bulursun cnm
Aramayı bırakma
Afiyet olsun canim.spor da yap ya 20 dk yuruyus bile olsa yap benceMenum
Sabah10:00
1tavada yumurta
Kk peynir
Domates
5zeytin
1dilm tb ekmk cay
Ogle15:00
1kase mercmk corbasi
2bardak ayran
Yarim dilim kavun
Aksam18:30
Beyaz uzum avuc ici kadar
Kepekli galeta
Su 3litre
Spor yok dun yapmistim 1gun arayla yapmayi dusunuyorum
Dogru diyon.onceden sadece sabah 1 yiyodum qksam cok acikiyodum ama deniycem cunku cidden gram gram gidyor:/Afiyet olsun sadece oglen corba olsaydi daha guzel olcakti gibi
Bencede 1e indirmelisin artik hatta sadece sabah kahvaltida ye diger ogunlerden cikart ben oyle yapiyorum ve hicc acikmiyorum senin yedigin ekmegi yesem ben yerimde sayarim cano
cumaya degil ama ayin 5ine gorursun bence.onwmli olan o tarih bwnceBen simdi bu sabah 72.1i gordum cumaya 70 gorme ihtimalim % kac? Soruyorum size
olcen kiz.bi de su yondwn dusun.tatile gitseydin ille delicektin ve vermen duracakti.simdi delmedigin icin dugune kadar super olur:)6li rakamlara yaklastim ya heyecan basti beni biran once gormem lazm kizlarrrr 13 agustosta dugun var cok guzel olmaliyim şıkgıdı şıkgıdı
o zamn muzun yetine ne tuketmek daha iyi spordan sonra?evet uhal ablacim plani da boyleydi.2 ayda bir sporu arttirmakti.onceden 20 dk basladigimi artiriyorum.bir de seni uayrilarin cok gaza getiriyor Allah razi olsun.Hey Allahım yaaa taktığın şeye bak
Boşver Kim ne yaparsa yapsın
Akşama meyvenin yanına Azda yoğurt ekliyebilirsin cnm
Eğer ilave bişey gelmezse güzel
Bende turşuya taktım
Muzu spordan sonra önerselerde gi si yüksek olduğu için diyette fazla önerilmez cnm arada olabilir
Menü ve spor güzel cnm
Sanki daha bi azimlendin gibi geliyor bana
Armıtun yumuşağı daha makbul cnm WC için
Detoks yapmışın sonucunu görelim
Menü güzel cnm
Yürüyüşüde düşünme yap
Sen geçen başladığın işi neden bırakmıştın tatlım
spora haftada 2 gün ara vermek yeterli cnm Diğer günler yaparsak zaten perşembe yapılmıyor bence boş geçme
Galetayıda pek tercih etmiyoruz çünkü kalmış ekmeklerden yapıyolar ve katkı maddeli
Üzümde gi si yüksek meyvelerden
bosver canim.Allah daha guzel kapilar nasip etsin sana ibsallah.evlatcigindan onemli dil.dogru olani yapmissiOglumla beraber gidip geliyordum evime cok uzakti kivanc yollarda harap oldu birde ayri siniflrdaydik surekli benm sinifimn kapisinin onunde aglar oldu bende onun o haline dayanamdm birakmk zorunda kaldm ogun hastalandi zaten stresten mudurde izin vermedi bende ciktm geldim
Sen bilirsin cnm tabiki uzman değiliz ama yoğurt herzaman benim kurtarıcım olmuşturo zaman yoğurt mu yesem ben de yedim bu zamana kadar turşudan daha iyi olcakmış demekki yesem. ama turşu şuan tarif edemiyorum ama nasıl desem toplam 2 dilim salam kadardı.
yemek yapasım yoktu abla eşimde geç gelcek yemiycem dedi. kendime de uğraşmadım açıkcası ama tabiki doğru söylüyorsun
evlendiğini biliyordum da bebişi bilmiyordum maşllah diyeyim. ne kadarlık bebişi? aklıma gelmişken abla emzirirken diyet oluyor mu?
o zaman perşembe yapabilrim ben de protein günü hem cuma gününe belki daha - olmuş olurum bildirim de işe yarar
aaa şu cesarete baaakben hayatta yapamam öyle taksite maksite girme işini tırsarım sen de bir dur artık heee böyle devam etme adamın ocağına indir ağacı dikilirse incir gibi yere düşersin sende heee
Anacım illa bugün yapmıcam diyorDogru bak hesapladm simdi 70.9 olursam 1.8 kilo vermem gerekiyor olmiycak bise degil burda 2kilo veren bile gordum ben
Yarin spor yapiyim persembe yapmam o zaman
Insallh abla bende cok istiyorum calismak
Evet canım oglum istemedi okulu sevmedi karin agrisi kusma (psikoljk) hasta oldu birde 6bucukta kalkip servise biniyoduk kuzuma kiyamadm daha cok kucukKumraL_KrakeR merve canım benim gözümden kaçmış sanıırm şimdi zuhal abla alıntılayınca gördüm. işten mi ayrıldın canım?
Tatlım bu karışımı bazı yerlerde her öğün tüketin deselerdeKizlar ben kaciyorum.camasir duruyor daha serilcek.ev bi daha toparlancak malum oglus kresten eve gelincw tsunami etkisi oluyor.bi de erken uyutursam az ders calisiyim.bu aksamdan itibaren ypgurt zencefil.trfin.zerdecala basladim.buna istedigimiz kadar devam edebilir miyiz acaba?dikkat etmem gereken ozel bisry var mi bununla ilgili?.opuyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?