- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.541
ortişşşşşşşşşşşşşşş..............
ooo...bu topikte birilerine görmek ne hoş..
arseda başın saolsun cnm..
Kızlar akşama ne yiyeceksiniz plan yaptınızmıı ?
ooohhh döner + mantı + su böreğii
hamur işi yağlı ne varsa yemişsin :))) afiyet olsun :80:
günaydın canlar..dünkü menüm............................sabah:domates,salatalık,peynir,zeytin.............ara:1 altınbaşak...........öğle:ıspanak,yoğurt..............ara:1 altınbaşak...............akşam:altınbaşak,peynir,domates........dünkü menüm altınbaşakdan oluşuyo anladığınız gibi..spor:3 mil leslie yapıyordum 2 olmadan annemle kardeşim geldi:))..su:tamam
günaydın herkesebende kavitasyonlara gittim mahvoldum geldim şu an göbüşümüm içi paramparça yağlarla dolu bi daha gitmiycem
yanlız nasıl oluyosa birden 7 cm inceldim
süper kızzzzz
evet nekadar seyansı bizde gidelimmmmmmm
wallaaa
Buarada hepinize günaydınnn
bende dün sanki balığı fazla kaçırdım gibi ama ızgaraydı ve lüferdi zaten çok beğenerekte yemedimDün öğlede yarım pizza yemiştimyaa
akşam eve gittim sülümanı izledim hiç birşey yemedim aç yattım
canım şöyle 7 cm inceldim,bel kısmım zaten ince vücuma göre 81 di 80 oldu,göbek 104 tü 101 oldu kilo vermeden önce de 120 di benim göbüşümsimitte 93 tü 90 oldu:26::26::26:seansı burada 100 TL canlarım ama sizin oraları bilemem 30 dk yaptılar bi dahaki seferlerde sonuç 2 katına çıkar dediler tabi inanmadıım ama:26::26:ben sıkılaştırmak için vakum yaptılar ona dayanamdım çok canımı acıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?