Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

arseda başın saolsun cnm..

Kızlar akşama ne yiyeceksiniz plan yaptınızmıı ?

ben balık yiyicem cnm allah nasip ederse
Menümüde yazayım kaçayım

sabah:
2 bardak su
1 elma

kahvaltı:
Domates salatalık
1 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

1.ara:
1 elma

öğlen:
2 adet zeytinyağlı dolma biber
salata
1 dilim tam buğday ekmeği
1 küçük kase yoğurt

2.ara:
5 adet yulaflı bisküvi
1 su bardağı süt

akşamda:
ızgara balık
bol salata

2,5 lt su içtim
3 fincan yeşil çay içtim
2 fincan bitki çayı içtim
yarında spora başlıyorum deymeyin keyfime

Benim bugünkü menümmm

sabah kahvaltı
peynir
domates + biber salata
sosis biraz
1 dilim ekmek
1 fincan çay

ara yeşil çay
tuzlu çubuk

öğle yarım pizza
1fincan çay

ara 1 fincan kahve
(bu hafta ilk ve son kahvemdi)

akşam
sadece salata yada 1 tabak cornflex

ara 1 fincan yeşil çay

2 yada 3 mil leslie
yatarken bol su

menümü yazayım bugün biraz bozdum
sabah 2 bardak limonlu balı ılık su
kahvaltı peynir domates salatalık 5 zeytin çay 2 dilim t b ekmegi 1 saat sonra 4 kupa tarçınlı yeşil çaylı karışım
ara yeşil çay 3 k kayısı 2 tam ceviz
ögle 4 kaşık sebzeli makarna 3 kaşık melemen 1 bardak ayran 2 dilim beyaz ekmek 3 kaşık pirinç pilavı
ara 1 altın çörek ekmek 2 kuru kayısı 1 yeşil çay
akşam 1 kase yayla çorbası 1 tatlı kaşıgı z yagıyla hazırlanmış kabak yemegi 4 kaşık bulgur pilavı
3 lt su bitti 45 dakika sokakta işim vardı yürüdüm:

isyanlardayım! yazmıcam bu gün yediklerimi. kalbiniz dayanmaz benim vicdanım dayanmıyo. ya nasıl oluyoda yiyorum ben anlamıyorum hep bu okul ders yüzünden bi yarım saat arada kantinde ne bulursam yiyorum hep o yüzden oluyo. rektörlüğe başvurucam diyet yemek isticem yetti canıma artık

günaydın canlar..dünkü menüm............................sabah:domates,salatalık,peynir,zeytin.............ara:1 altınbaşak...........öğle:ıspanak,yoğurt..............ara:1 altınbaşak...............akşam:altınbaşak,peynir,domates........dünkü menüm altınbaşakdan oluşuyo anladığınız gibi..spor:3 mil leslie yapıyordum 2 olmadan annemle kardeşim geldi:))..su:tamam

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın canım annen yakınmı sana .benimki komşu sayılır 5 dakika aramız var

günaydın herkesebende kavitasyonlara gittim mahvoldum geldimşu an göbüşümüm içi paramparça yağlarla dolubi daha gitmiycem

süper kızzzzz
evet nekadar seyansı bizde gidelimmmmmmm
wallaaa

Buarada hepinize günaydınnn

canım şöyle 7 cm inceldim,bel kısmım zaten ince vücuma göre 81 di 80 oldu,göbek 104 tü 101 oldu kilo vermeden önce de 120 di benim göbüşüm simitte 93 tü 90 oldu:26::26::26:seansı burada 100 TL canlarım ama sizin oraları bilemem 30 dk yaptılar bi dahaki seferlerde sonuç 2 katına çıkar dediler tabi inanmadıım ama:26::26:ben sıkılaştırmak için vakum yaptılar ona dayanamdım çok canımı acıttı

seyansı 100 ama bi seferde okadar incelme çok güzell keşkeeeee öyle olsa bilsemki incelcem göbek gidecek
3 defa gider insan aydaaa 300 tl ama incelir düşünseneee heyecanlandım şimdiii :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…