- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.401
Sen bilirsin cnm tabiki uzman değiliz ama yoğurt herzaman benim kurtarıcım olmuştur
Hatta montignag diyetinde her öğün mutlaka süt yada yoğurt yiyin diyor
Tatlım bence kendine görede bişeyler yapmaya başla böyle geçiştirirsen çabuk sıkılırsın
Hiç olmadı menemen
Tavuklu ton balıklı yumurtalı peynirli salatalar yapabilirsin
Daha doğru dürüst sebze türü bişey görmedim sende
Burcunun heralde 8-9 aylık kızı vardı yanlış hatırlamıyorsam
Hamileykende emzirirkende zaten sağlıklı beslenip bol su içmek lazım cnm
Yoksa hamurişi tatlı vs.ne bebeğe nede süte faydası yok
Amin canim.cok sagol sen telefondanmi giriyon canim neteAfiyet olsun canim.spor da yap ya 20 dk yuruyus bile olsa yap bence
Dogru diyon.onceden sadece sabah 1 yiyodum qksam cok acikiyodum ama deniycem cunku cidden gram gram gidyor:/
cumaya degil ama ayin 5ine gorursun bence.onwmli olan o tarih bwnce
olcen kiz.bi de su yondwn dusun.tatile gitseydin ille delicektin ve vermen duracakti.simdi delmedigin icin dugune kadar super olur:)
o zamn muzun yetine ne tuketmek daha iyi spordan sonra?evet uhal ablacim plani da boyleydi.2 ayda bir sporu arttirmakti.onceden 20 dk basladigimi artiriyorum.bir de seni uayrilarin cok gaza getiriyor Allah razi olsun.
bosver canim.Allah daha guzel kapilar nasip etsin sana ibsallah.evlatcigindan onemli dil.dogru olani yapmissi
Kolay gelsin tatlim ben yapmadm zuhal abla bilirKizlar ben kaciyorum.camasir duruyor daha serilcek.ev bi daha toparlancak malum oglus kresten eve gelincw tsunami etkisi oluyor.bi de erken uyutursam az ders calisiyim.bu aksamdan itibaren ypgurt zencefil.trfin.zerdecala basladim.buna istedigimiz kadar devam edebilir miyiz acaba?dikkat etmem gereken ozel bisry var mi bununla ilgili?.opuyorum herkesi
Evet canım oglum istemedi okulu sevmedi karin agrisi kusma (psikoljk) hasta oldu birde 6bucukta kalkip servise biniyoduk kuzuma kiyamadm daha cok kucuk
Esim evde o varken yapamiyom utaniyomAnacım illa bugün yapmıcam diyor
Kız Bizim yaptığımız 30 dk lık sporun şişkinliği olmaz zaten
Saat daha erken Bugünde yapabilirsin
Bak 1.8 seni bekliyor
tatlım yesillik ten daha faydalı birsey olduğunu düşünmüyorum şimdi gençsin ilerdeki yaşlarini ve sağlığını düşünerek hayatınıza yesillik katmaya başla bak çocuk sahibi olmak istiyorsun çocuğuna sağlıklı besinler yedirmelisin sen yemesen oda yemez bu doğru olmaz. Özellikle koyu yeşil olsn bütün sebzeler çok sağlıklı. Kışın ıspanagi bile salata ya katıyorum ben. Küçük oğlum dolabı açıp marul alıyor bu dereceevet şuana kadar sorun olmadığına helikopteri dert etmeyebiliriz bence Allaha şükür sorun yoktur :)
valla elif açıkcası köfte vardı ama evde hiç yeşillik yok alışveriş yapmam lazım bizim evde salatalık hiç yenmiyor daha önce de bahsetmiştim. hep çöpe atılıyor bozulup. alışverişe çıkmam lazım.
köfte tek başına çok yavan oldu bir tek turşu vardı bence lahanasından 3 çatal tırtıkladım o küçücüktü su tutabileceğini bildiğim için. yoğurt vardı ama et le yoğurt yemek iyi değilmiş. bugün tv de denk geldi diyetisyen de aynısını söyledi o yüzden yemedim yanında yoğurt
amma anlattım işte böyle
Evet en fazla iki ama bu ille çorba değil tavuk balık et süt peynir yumurta yoğurt gibi ben ilk kez çorba yaptım. Mefkusum perşembe öneriyor.aa gerçekten mi çok süper o zaman hafta 1 yapılabilir bence. en fazla 2 kez dimi?
2 kez daha geçti suan birsey yok sanırım dediğim gibi fabrikalarda toplantı vs. Olabilir. Sende yapabilirsin haftada 1 gün çorba olmak zorunda değil saf protein günü Şeyda Coşkun un böyle bir yazısı var oraya bakabilirsin.Ben eyvah kısmındayım.
Ama toparlayacağım.
Hayır olsun canım. Yangın fslan mı vsr ki.
Güzel canım. Afiyet olsun.
Akşam az gibi canım.
Afiyet olsun.
Güzel menü. Afiyet olsun.
Bir an böģle bir detoks var zannettim. Ćok iuimiş diye düşündüm. Güzel menü.
Yok tatlım Bi haber fabrika toplantılarına gelen patronlar zaarSağol elifcim bizde seni seviyoruz
ins canim bi haberlere baksaydin internette bisi bahsediyorlarmi
menunu begendim betulcum afiyet olsun sporda güzel
afiyet olsun canım güzel olmuş dünkü revaniden sonra
muz kabizda yapabilir canım dikkatli tüketmek gerek. Ama sürekli yemedigin için dokunmaz diye düşünüyorum afiyet olsun
Çorba günü olmuş canım :) afiyet olsun
menun Guzel canim afiyet eksi olsun.Menum
Sabah 11
2 dilim tb ekmeği
Kk otlu tulum peyniri
Yarım domates
Bir bardak süt
Öğle 16
Kk peynir pişmiş
Bir dilim tb ekmeği
Yarım domates
Akşam 19
Bir kase yayla çorbası
Bol salata
Su 2.5 litre
Spor yok akşam yürüyüş düşünüyorum
Afiyet olsun tatlım güzel olmuş.Menum
Sabah10:00
1tavada yumurta
Kk peynir
Domates
5zeytin
1dilm tb ekmk cay
Ogle15:00
1kase mercmk corbasi
2bardak ayran
Yarim dilim kavun
Aksam18:30
Beyaz uzum avuc ici kadar
Kepekli galeta
Su 3litre
Spor yok dun yapmistim 1gun arayla yapmayi dusunuyorum
Yok yok pro yaptım bacim.Kiz Elif bu nasil menudetoks falanmi yapiyon
70 görme ihtimalin yok canım galibaBen simdi bu sabah 72.1i gordum cumaya 70 gorme ihtimalim % kac? Soruyorum size
13 ağustosta kadar görürsün kız merak etme.6li rakamlara yaklastim ya heyecan basti beni biran once gormem lazm kizlarrrr 13 agustosta dugun var cok guzel olmaliyim şıkgıdı şıkgıdı
Ay amanin 72 yi 10 güne gorebilirmiyim ki acep5 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ HEDEF LİSTESİ
Alinin_Annesi güncel 76.4 hedef kilo 73
erdemhilal güncel 77.6 hedef kilo 73.5
KumraL_KrakeR güncel 72.9 hedef kilo 69.9
selinmh güncel 87.9 hedef kilo 85.9
burnfat55 güncel 87.1 hedef kilo 84.5
zamann35 güncel 82.5 hedef kilo 76
eliya güncel 75.2 hedef kilo 72
Listeyi buldummm kizlar selin vardi o nerlerde ya bak simdi gorunce aklima gelsi busecim sende ekle istersen kendini
Sen dukanı daha önce yaptığın için metobolizman tepki vermedi bence sana tavsiye de bulunayim mi nacizane Ayça KAYA nin videolarını izlesene listelerde var bi kaç gün uygulamaya çalışsan sen listesiz yapamam diyorsun ondan önerdim.yok canım benim duraklamayla derdim şuan. o yüzden ben hedef koyamıyorum. ilk hedefim o duraklamanın aşağısında bir kilo görmek
ekşi elma güzel seçim diyetler için ideal olanı ekşi yesil elma tabiki şeker orani daha az olduğu için ve sindirim sistemine içindeki liflerden dolayi katkıda bulunuyor.Elma tatli olanlardan degil eksi yesil olanlardan.yine de sekerli mi grup olarak acep?
Evet aslinda cok da sevmem ama yarim yesem bile olurmus yani.
afiyet olsu canim
Ben gecen gun manava gittim sebze almaya sebze haric hersey almisim ya mesela ne alcan sebze olarak ben bulamiyorum cokta sevilmiyor bizim evde sirf kendim icin yapmak istiyorummantar yemiştim canım. kahvaltı da domates salatalık yedim dün. zeytin yiyorum kahvaltı da
ben de emzirirken yapabilrim o zaman bu şekilde buna sevindim ohh
şu salatalar evet süper fikir ben marul göbek alayım oohh roka olayım misss yarın alışverişe çıkarım
yarın bir de sebze yemeği yapcam
Insallah canim simdi evime yakin anaokulu var orasi 4yillik kadrolu ogretmen aldigi icin orasi almiyo bende dedmki simdi unv okuyom daha bitmedi bitene kadar yardimci anne olarak ise basliyim hem kivancta o okula gitck evime cok yakin ona basvurdum bakalm eylulde belli olcako zaman en iyisini yapmışsın canım hayırlı olsun. inş tez zamanda gönlüne göre bir iş bulursun
Kizlar ben kaciyorum.camasir duruyor daha serilcek.ev bi daha toparlancak malum oglus kresten eve gelincw tsunami etkisi oluyor.bi de erken uyutursam az ders calisiyim.bu aksamdan itibaren ypgurt zencefil.trfin.zerdecala basladim.buna istedigimiz kadar devam edebilir miyiz acaba?dikkat etmem gereken ozel bisry var mi bununla ilgili?.opuyorum herkesi
Esim evde o varken yapamiyom utaniyomkoltukta uyuyakalms simdi ses olur noliy hatun der
tatlım yesillik ten daha faydalı birsey olduğunu düşünmüyorum şimdi gençsin ilerdeki yaşlarini ve sağlığını düşünerek hayatınıza yesillik katmaya başla bak çocuk sahibi olmak istiyorsun çocuğuna sağlıklı besinler yedirmelisin sen yemesen oda yemez bu doğru olmaz. Özellikle koyu yeşil olsn bütün sebzeler çok sağlıklı. Kışın ıspanagi bile salata ya katıyorum ben. Küçük oğlum dolabı açıp marul alıyor bu derece
Evet en fazla iki ama bu ille çorba değil tavuk balık et süt peynir yumurta yoğurt gibi ben ilk kez çorba yaptım. Mefkusum perşembe öneriyor.
Sen dukanı daha önce yaptığın için metobolizman tepki vermedi bence sana tavsiye de bulunayim mi nacizane Ayça KAYA nin videolarını izlesene listelerde var bi kaç gün uygulamaya çalışsan sen listesiz yapamam diyorsun ondan önerdim.
Ben gecen gun manava gittim sebze almaya sebze haric hersey almisim ya mesela ne alcan sebze olarak ben bulamiyorum cokta sevilmiyor bizim evde sirf kendim icin yapmak istiyorum
Insallah canim simdi evime yakin anaokulu var orasi 4yillik kadrolu ogretmen aldigi icin orasi almiyo bende dedmki simdi unv okuyom daha bitmedi bitene kadar yardimci anne olarak ise basliyim hem kivancta o okula gitck evime cok yakin ona basvurdum bakalm eylulde belli olcak
Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Öģlen 14.30
Avuç içi kadar tavuk tavada
1 bardak ayran
Akşam 19.30
1 kepçe tarhana çorbası
4 közlenmiş biber
1 yk ciğer
2 litre su
30 dk yürüyüş.
100 ip atlama
Çocukları uyutunca bir 40 dk daha yürüyeceğim.
Tamamdir abla.bir de carsamba yapiyim o zamanTatlım bu karışımı bazı yerlerde her öğün tüketin deselerde
Vücudun alışmaması için haftada 2 akşam yapılması yeterli
evet.nerden anladin ki:)Amin canim.cok sagol sen telefondanmi giriyon canim nete
ins burasi daha iyi gelir sizeInsallah canim simdi evime yakin anaokulu var orasi 4yillik kadrolu ogretmen aldigi icin orasi almiyo bende dedmki simdi unv okuyom daha bitmedi bitene kadar yardimci anne olarak ise basliyim hem kivancta o okula gitck evime cok yakin ona basvurdum bakalm eylulde belli olcak
cok guzel menu ve spor su.haydin gelsiinnnn eksilerrrrBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Öģlen 14.30
1 bardak ayran
Akşam 19.30
1 kepçe tarhana çorbası
4 közlenmiş biber
1 yk ciğer
2 litre su
30 dk yürüyüş.
100 ip atlama
canım acikma durumuma göre yiyorum. Fazla sikmakta istemiyorum kendimi. Çünkü bundan sonra hep böyle devam etmeyi düşünüyorum verdiklerimi geri almamak için.Oglen olmasayms olabilirdi ama olsun kac gundur cok az yiyodun unutma az yemek degil dengeli yemek onemli mucuks
Haftaya cumaya kadar verebilirsin bence. Su yogurt kurunu uygulayabilirsn canım yada bildiğin baska varsa. Vucut alışık olmadığı için ciddi düşüş yapabilir sendeBen simdi bu sabah 72.1i gordum cumaya 70 gorme ihtimalim % kac? Soruyorum size
Inş canim benim6li rakamlara yaklastim ya heyecan basti beni biran once gormem lazm kizlarrrr 13 agustosta dugun var cok guzel olmaliyim şıkgıdı şıkgıdı
Hedefi tutturucam galiba az kalmış benim5 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ HEDEF LİSTESİ
Alinin_Annesi güncel 76.4 hedef kilo 73
erdemhilal güncel 77.6 hedef kilo 73.5
KumraL_KrakeR güncel 72.9 hedef kilo 69.9
selinmh güncel 87.9 hedef kilo 85.9
burnfat55 güncel 87.1 hedef kilo 84.5
zamann35 güncel 82.5 hedef kilo 76
eliya güncel 75.2 hedef kilo 72
Listeyi buldummm kizlar selin vardi o nerlerde ya bak simdi gorunce aklima gelsi busecim sende ekle istersen kendini
Sağol ablacim az önce eve geldim.Hey Allahım yaaa taktığın şeye bak
Boşver Kim ne yaparsa yapsın
Akşama meyvenin yanına Azda yoğurt ekliyebilirsin cnm
Eğer ilave bişey gelmezse güzel
Kimileri etin yanında yoğurt yemeyin diyolar ama kalsiyum için Ben genelde hep yedim cnm
Çoğu diyetisyende her öğün yogurdu öneriyor
Bende turşuya taktım
Bide akşam ekmek yerine normal yemek olsa daha iyi
Muzu spordan sonra önerselerde gi si yüksek olduğu için diyette fazla önerilmez cnm arada olabilir
Menü ve spor güzel cnm
Sanki daha bi azimlendin gibi geliyor bana
Evlendi bebişi oldu hamilelik kilolarını veriyor cnm
Armıtun yumuşağı daha makbul cnm WC için
Detoks yapmışın sonucunu görelim
Perşembe yapılması yeterli cnm hem Vücut alışmamış olur
Menü güzel cnm
Yürüyüşüde düşünme yap
Sen geçen başladığın işi neden bırakmıştın tatlım
spora haftada 2 gün ara vermek yeterli cnm Diğer günler yaparsak zaten perşembe yapılmıyor bence boş geçme
Galetayıda pek tercih etmiyoruz çünkü kalmış ekmeklerden yapıyolar ve katkı maddeli
Üzümde gi si yüksek meyvelerden
Sağol canımElma tatli olanlardan degil eksi yesil olanlardan.yine de sekerli mi grup olarak acep?
Evet aslinda cok da sevmem ama yarim yesem bile olurmus yani.
afiyet olsu canim
haftada iki gün tavsiye ediliyor canım. Emziren annelerin kullanması sakincaliymis. Eğer 2 günden fazla yaparsan vücut alışır kilo kaybedemezmissinKizlar ben kaciyorum.camasir duruyor daha serilcek.ev bi daha toparlancak malum oglus kresten eve gelincw tsunami etkisi oluyor.bi de erken uyutursam az ders calisiyim.bu aksamdan itibaren ypgurt zencefil.trfin.zerdecala basladim.buna istedigimiz kadar devam edebilir miyiz acaba?dikkat etmem gereken ozel bisry var mi bununla ilgili?.opuyorum herkesi
Canım ben göbekten peynirli salata yapıyorum bazen çok guzel oluyor. Akşam yemek yapmazsan seçenek olabilir senin içinmantar yemiştim canım. kahvaltı da domates salatalık yedim dün. zeytin yiyorum kahvaltı da
ben de emzirirken yapabilrim o zaman bu şekilde buna sevindim ohh
şu salatalar evet süper fikir ben marul göbek alayım oohh roka olayım misss yarın alışverişe çıkarım
yarın bir de sebze yemeği yapcam
ins öyledir canım :)tatlım yesillik ten daha faydalı birsey olduğunu düşünmüyorum şimdi gençsin ilerdeki yaşlarini ve sağlığını düşünerek hayatınıza yesillik katmaya başla bak çocuk sahibi olmak istiyorsun çocuğuna sağlıklı besinler yedirmelisin sen yemesen oda yemez bu doğru olmaz. Özellikle koyu yeşil olsn bütün sebzeler çok sağlıklı. Kışın ıspanagi bile salata ya katıyorum ben. Küçük oğlum dolabı açıp marul alıyor bu derece
Evet en fazla iki ama bu ille çorba değil tavuk balık et süt peynir yumurta yoğurt gibi ben ilk kez çorba yaptım. Mefkusum perşembe öneriyor.
2 kez daha geçti suan birsey yok sanırım dediğim gibi fabrikalarda toplantı vs. Olabilir. Sende yapabilirsin haftada 1 gün çorba olmak zorunda değil saf protein günü Şeyda Coşkun un böyle bir yazısı var oraya bakabilirsin.
Yok tatlım Bi haber fabrika toplantılarına gelen patronlar zaar
menun Guzel canim afiyet eksi olsun.
Afiyet olsun tatlım güzel olmuş.
Yok yok pro yaptım bacim.
70 görme ihtimalin yok canım galibaama belki ucundan azıcık olurmu ki acep 71 kesin ama
13 ağustosta kadar görürsün kız merak etme.
Ay amanin 72 yi 10 güne gorebilirmiyim ki acep
Sen dukanı daha önce yaptığın için metobolizman tepki vermedi bence sana tavsiye de bulunayim mi nacizane Ayça KAYA nin videolarını izlesene listelerde var bi kaç gün uygulamaya çalışsan sen listesiz yapamam diyorsun ondan önerdim.
ekşi elma güzel seçim diyetler için ideal olanı ekşi yesil elma tabiki şeker orani daha az olduğu için ve sindirim sistemine içindeki liflerden dolayi katkıda bulunuyor.
Geldim kız yuruyusteydimaaa nerdesiniz yaaaaaaaa
acele etme canım ya kilolar bi günde gelmedi ki bi günde gitsinbugünki menümle yarın ekside olmazsam tartıyı kırcam heee
begendim canım afiyet olsunBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Öģlen 14.30
1 bardak ayran
Akşam 19.30
1 kepçe tarhana çorbası
4 közlenmiş biber
1 yk ciğer
2 litre su
30 dk yürüyüş.
100 ip atlama
Iyi geceler tatlımKIZLARRRR bu sefer gercekten uyuyorum.dediklerimin hic birini de yapamadim yaf:)sicaktan herhal hic canim istemedi.yaydim bi tarafimi tv izliyom:):)hayden iyi geceler
kırma sakin lazım olurbugünki menümle yarın ekside olmazsam tartıyı kırcam heee
menun harika tatlım afiyet eksi olsun inşallah.Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Öģlen 14.30
1 bardak ayran
Akşam 19.30
1 kepçe tarhana çorbası
4 közlenmiş biber
1 yk ciğer
2 litre su
30 dk yürüyüş.
100 ip atlama
ana kız çamaşırı da asmadin mi tembel seniKIZLARRRR bu sefer gercekten uyuyorum.dediklerimin hic birini de yapamadim yaf:)sicaktan herhal hic canim istemedi.yaydim bi tarafimi tv izliyom:):)hayden iyi geceler
KIZLARRRR bu sefer gercekten uyuyorum.dediklerimin hic birini de yapamadim yaf:)sicaktan herhal hic canim istemedi.yaydim bi tarafimi tv izliyom:):)hayden iyi geceler
Canım ben göbekten peynirli salata yapıyorum bazen çok guzel oluyor. Akşam yemek yapmazsan seçenek olabilir senin için
Geldim kız yuruyusteydim
acele etme canım ya kilolar bi günde gelmedi ki bi günde gitsin
kırma sakin lazım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?