Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mantar yemiştim canım. kahvaltı da domates salatalık yedim dün. zeytin yiyorum kahvaltı da

ben de emzirirken yapabilrim o zaman bu şekilde buna sevindim ohh

şu salatalar evet süper fikir ben marul göbek alayım oohh roka olayım misss yarın alışverişe çıkarım

yarın bir de sebze yemeği yapcam

Amin canim.cok sagol sen telefondanmi giriyon canim nete

Kolay gelsin tatlim ben yapmadm zuhal abla bilir

tatlım yesillik ten daha faydalı birsey olduğunu düşünmüyorum şimdi gençsin ilerdeki yaşlarini ve sağlığını düşünerek hayatınıza yesillik katmaya başla bak çocuk sahibi olmak istiyorsun çocuğuna sağlıklı besinler yedirmelisin sen yemesen oda yemez bu doğru olmaz. Özellikle koyu yeşil olsn bütün sebzeler çok sağlıklı. Kışın ıspanagi bile salata ya katıyorum ben. Küçük oğlum dolabı açıp marul alıyor bu derece

aa gerçekten mi çok süper o zaman hafta 1 yapılabilir bence. en fazla 2 kez dimi?
Evet en fazla iki ama bu ille çorba değil tavuk balık et süt peynir yumurta yoğurt gibi ben ilk kez çorba yaptım. Mefkusum perşembe öneriyor.

2 kez daha geçti suan birsey yok sanırım dediğim gibi fabrikalarda toplantı vs. Olabilir. Sende yapabilirsin haftada 1 gün çorba olmak zorunda değil saf protein günü Şeyda Coşkun un böyle bir yazısı var oraya bakabilirsin.

Yok tatlım Bi haber fabrika toplantılarına gelen patronlar zaar

menun Guzel canim afiyet eksi olsun.

Afiyet olsun tatlım güzel olmuş.

Kiz Elif bu nasil menu detoks falanmi yapiyon
Yok yok pro yaptım bacim.

Ben simdi bu sabah 72.1i gordum cumaya 70 gorme ihtimalim % kac? Soruyorum size
70 görme ihtimalin yok canım galiba ama belki ucundan azıcık olurmu ki acep 71 kesin ama

6li rakamlara yaklastim ya heyecan basti beni biran once gormem lazm kizlarrrr 13 agustosta dugun var cok guzel olmaliyim şıkgıdı şıkgıdı
13 ağustosta kadar görürsün kız merak etme.

Ay amanin 72 yi 10 güne gorebilirmiyim ki acep

yok canım benim duraklamayla derdim şuan. o yüzden ben hedef koyamıyorum. ilk hedefim o duraklamanın aşağısında bir kilo görmek
Sen dukanı daha önce yaptığın için metobolizman tepki vermedi bence sana tavsiye de bulunayim mi nacizane Ayça KAYA nin videolarını izlesene listelerde var bi kaç gün uygulamaya çalışsan sen listesiz yapamam diyorsun ondan önerdim.

Elma tatli olanlardan degil eksi yesil olanlardan.yine de sekerli mi grup olarak acep?

Evet aslinda cok da sevmem ama yarim yesem bile olurmus yani.

afiyet olsu canim
ekşi elma güzel seçim diyetler için ideal olanı ekşi yesil elma tabiki şeker orani daha az olduğu için ve sindirim sistemine içindeki liflerden dolayi katkıda bulunuyor.

Ben gecen gun manava gittim sebze almaya sebze haric hersey almisim ya mesela ne alcan sebze olarak ben bulamiyorum cokta sevilmiyor bizim evde sirf kendim icin yapmak istiyorum

o zaman en iyisini yapmışsın canım hayırlı olsun. inş tez zamanda gönlüne göre bir iş bulursun
Insallah canim simdi evime yakin anaokulu var orasi 4yillik kadrolu ogretmen aldigi icin orasi almiyo bende dedmki simdi unv okuyom daha bitmedi bitene kadar yardimci anne olarak ise basliyim hem kivancta o okula gitck evime cok yakin ona basvurdum bakalm eylulde belli olcak

zuhal abla cevplamış
tamam canım kolay gelsin. muckk :)

Esim evde o varken yapamiyom utaniyom koltukta uyuyakalms simdi ses olur noliy hatun der

ay kıyamam sana

çok imrendim sizin eve inan. çok haklısın bunu yapmam lazım cnaım tavsiyelerini dikkate alıcam. hepinizin tavsiyeni dikkate alıyorum.teşekkürler.

ben dukan dan idmanlıyım protein günlerine biliyorum canım :)

Ayçe kayaya da bakcam. çok sağ ol

Ben gecen gun manava gittim sebze almaya sebze haric hersey almisim ya mesela ne alcan sebze olarak ben bulamiyorum cokta sevilmiyor bizim evde sirf kendim icin yapmak istiyorum

canım evde yeşillik namına bir şey yok şuan benim. göbek alıcam roka alcam. markette ne bulursam mevsiminde onu alırım. difrizimde zaten kabak ve patlıcan var hazırlanmış pişmeyi bekliyor annem hazırlamıştı sağ olsun

aa çok sevindim canım orası olursa bak iyi olur cidden :)

sen açıktan ne okuyorsun canım?

afiyet olsun canım çok güzel :)

Tatlım bu karışımı bazı yerlerde her öğün tüketin deselerde
Vücudun alışmaması için haftada 2 akşam yapılması yeterli
Tamamdir abla.bir de carsamba yapiyim o zaman
Amin canim.cok sagol sen telefondanmi giriyon canim nete
evet.nerden anladin ki:)
ins burasi daha iyi gelir size
cok guzel menu ve spor su.haydin gelsiinnnn eksilerrrr

Oglen olmasayms olabilirdi ama olsun kac gundur cok az yiyodun unutma az yemek degil dengeli yemek onemli mucuks
canım acikma durumuma göre yiyorum. Fazla sikmakta istemiyorum kendimi. Çünkü bundan sonra hep böyle devam etmeyi düşünüyorum verdiklerimi geri almamak için.
Ben simdi bu sabah 72.1i gordum cumaya 70 gorme ihtimalim % kac? Soruyorum size
Haftaya cumaya kadar verebilirsin bence. Su yogurt kurunu uygulayabilirsn canım yada bildiğin baska varsa. Vucut alışık olmadığı için ciddi düşüş yapabilir sende
6li rakamlara yaklastim ya heyecan basti beni biran once gormem lazm kizlarrrr 13 agustosta dugun var cok guzel olmaliyim şıkgıdı şıkgıdı
Inş canim benim
Hedefi tutturucam galiba az kalmış benim
Sağol ablacim az önce eve geldim.
Bir saat yürüyüş yaptım
Elma tatli olanlardan degil eksi yesil olanlardan.yine de sekerli mi grup olarak acep?

Evet aslinda cok da sevmem ama yarim yesem bile olurmus yani.

afiyet olsu canim
Sağol canım
haftada iki gün tavsiye ediliyor canım. Emziren annelerin kullanması sakincaliymis. Eğer 2 günden fazla yaparsan vücut alışır kilo kaybedemezmissin
Canım ben göbekten peynirli salata yapıyorum bazen çok guzel oluyor. Akşam yemek yapmazsan seçenek olabilir senin için
ins öyledir canım :)
aaa nerdesiniz yaaaaaaaa
Geldim kız yuruyusteydim
bugünki menümle yarın ekside olmazsam tartıyı kırcam heee
acele etme canım ya kilolar bi günde gelmedi ki bi günde gitsin
begendim canım afiyet olsun
KIZLARRRR bu sefer gercekten uyuyorum.dediklerimin hic birini de yapamadim yaf:)sicaktan herhal hic canim istemedi.yaydim bi tarafimi tv izliyom:):)hayden iyi geceler
Iyi geceler tatlım

bugünki menümle yarın ekside olmazsam tartıyı kırcam heee
kırma sakin lazım olur

menun harika tatlım afiyet eksi olsun inşallah.

KIZLARRRR bu sefer gercekten uyuyorum.dediklerimin hic birini de yapamadim yaf:)sicaktan herhal hic canim istemedi.yaydim bi tarafimi tv izliyom:):)hayden iyi geceler
ana kız çamaşırı da asmadin mi tembel seni

sıcak çok fena yaaa
ben de yatıcam iyi geceler canım :)

Canım ben göbekten peynirli salata yapıyorum bazen çok guzel oluyor. Akşam yemek yapmazsan seçenek olabilir senin için

Geldim kız yuruyusteydim

acele etme canım ya kilolar bi günde gelmedi ki bi günde gitsin

oo peynirli göbek salata enfes bir fikir oldu bana canım

ohh sporuna sağlık

kız doğru diyosun da gıcık oldum kendime yaaa

kırma sakin lazım olur

yok canım ya yemez yani kırmam hemen gidip yenisini almam gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…