Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Heryer sicak bi bizim evmi soguk anacim sanki kuzey kutbunda yasiyorum
Bu arada yazi rengim bile deniz mavisi ne kadar deniz cekiyo canim anlayin yani
Eee yettin bugunden beri denizde deniz dediginizi duyar gibiyim gecti tamam istemiycem bidaha
Anacım benim gözlerimmi kör zor okudum Valla

Aldığın kıyafetlere bak tatlişim

Abla Suan Herşeyi Yiyorum Abur Cubur Hariç. Artık kuruyemisi atistirmalik sayıyorum kararında yiyerek tabi :) ben sabah kahvaltıda çikolata aksam yemeğinde cips yiyen insandim hiç sağlıklı bişey yemezdim. Buraya geldiğimden beri sağlıklı beslenmeye başladım.
Iyi geceler millettttt
Iyi geceler abla

Kizlar gunaydin iyi dilekleri icin herkese tesekkurler...

Evet benim bebegim burcuu...
Hosgeldin sende
Kilolarimi vermistim ama coookk tatli bir bebegim oldu 10 aylik olmak.uzere ve dogum kilosu bu uzerimdekiler ama eski burcu kalmamis bea azim hirs sifir araliktan beri iki ileri bi geri gidip duruyorum sen neler yaptin

çok güzel bir gün olmuş afiyet olsun tatlım :)

Valla Enfes Oluyor Canım. Yada ton balığı veya haşlanmış tavuk koyabilirsin :) gobegin yanına hepsi yakışıyor

ooff hepsi çok güzel olur. bu ara çok tavuk yedim difrizde var ama çok soğudum yemiyorum kaç gündür diğerlerini yaparım ilk olarak

Cocuk gelisimi okuyorum canim

Geldim kiz mutfagi toparladim camasr astim

sen gelene kadaaar uyudum uyandım yani

bölümün çok güzel başarılar canım

Sensiz olmaz aa askolsun

sen yine benle alay et hain domdom

Eee yettin bugunden beri denizde deniz dediginizi duyar gibiyim gecti tamam istemiycem bidaha

mayonu giy güneş gözlüğünü tak küveti doldur canım hahahaaaaaaaaaaa

O kadar sabırsız olma fıstığım
sporun devamını yaptunmı cnm

Hadinnnn toplanın kızlar buse yatmış

toplanmışsınız zaten

yaptım abla 20 + 45 dk yürüyüş pert oldum

anaaam maşallah onaa
tebrik ederim canım mutluluklar
adı ne canım?
kız sana yakışmıyor valla azimlen lütfen
ben de 11 aylık evliyim. 59 kiloyla evlendim ama evlendikten sonra aldım onları vermeye çalışıyorum 1 haftadır başladım ama hamile olabilirim şuan 2 haftaya belli olcak. hamileysem diyete devam edemicem sağlıklı beslencem ama inş

güzel olmuş canım menün afiyet olsun

Valla Enfes Oluyor Canım. Yada ton balığı veya haşlanmış tavuk koyabilirsin :) gobegin yanına hepsi yakışıyor

Iyi geceler tatlım

Menunu begendim canım sporda var :) afiyet olsun
sağol canım

menun Guzel canim hatta misss sporda var daha ne olsun.
sağol tatlım benim

Merhaba tatlim nerelerdesin halledemednmi islerini kiz
Menun guzel olmus her zamanki gibi afiyet olsun
dün işe başlayınca düzenimi bir an için oturtamadım canım ama bugün geldim işte ...sağol bebişimm

kıyamam sana ama olsun eviniz kendinizin canım ne yazıkki sıkıntı olmadan mal sahibi olunmuyor günümüzde seneye gidersiniz inşallahh

bitirdim cancağzımmm sonunda dün işe başlayınca az dengem şaştı ama hallettim çok şükür ...sağolasın

sağol kuzumm

günaydın çıtırlar

tartıldım veeeeeeeeeeee -300

kaldııı 100 gr

günaydın tatlımmm hadi gözün aydın

Günaydınnnn şeker gençlik

3 gün daha dikkat edip cuma güzel eksileri görüyoruz
Şu 2 gün sporlarınızı ihmal etmeyin yapabildiğiniz kadar yapın
Perşembe molaya hakkınız olsun

Sağlıklı kahvaltılar yapıldımı bakalım

Sen benim yediklerimi bilsen

Kız burcu aralıktan beri 5-6 kilomu verdin

günaydın canım benim ..yaptım tabiki kahvaltımı 500 ml suyumuda içtim

Hadi bakalım devamı gelsin inşallah
okullar kapalı değilmi cnm ne işi
küstüm kızzzzz ben öğretmen değilim ki hemşireyim hıh mesleğimide bilmiyon ki

Bi de ben peynirli salata yaptigimda degisiklik istersem beyaz peyniri tavda eritip sadece gobek narulla karistiriyorum.tuza gerek kalmiyor.yagsiz hissinide gideriyor.mayonez soslu gobek salatayla tadi ayni oluyor.bunu da dene bence
kırma sakin lazım olur

menun harika tatlım afiyet eksi olsun inşallah.

ana kız çamaşırı da asmadin mi tembel seni
yok ya sabaha kadar kokmadigina sukur.sepette kuruycakti nerdeyse sicaktan:):):)ben boyleyim ya ev isinde.uc gun duzenli bi gun salmis:):):)hergunluk rutin ozgur ruhuma ters:):)
Aynen ya.bi de tel kucuk.alttan ustten surekli reklam cikiyor.ona basiyorum cogu zaman.oglusla oybarken teli istemiyor.ben de buranin gecmisini biriktirip kopmak istemiyorum.o yuzden hepsi yarim oluyor.yoksa salarim ben ya.aaaa bi se benim su suratlar vs telin simgelerinden yapinca cikmiyor ya:/

yakininda haviz yokmu ya.bi git yuz en azindan iyi gelir bi saat bile
yok yok sakin.anlat bizlerde neler anlatiyoruz.anlatmayinca insan yemekten cikariyor acisini malesef:/
günaydın çıtırlar

tartıldım veeeeeeeeeeee -300

kaldııı 100 gr

Vuhuuuu superr
Gunaydin zuhal aplam.yapildi.kabak rendesipeynir yagsiz tavada kavruldu ustune yumurta kirilip yendi.cok lezzetliydi.sabah ekmek yemedim oglenki mucvere saklamak istedim

günaydın canım benim ..yaptım tabiki kahvaltımı 500 ml suyumuda içtim

küstüm kızzzzz ben öğretmen değilim ki hemşireyim hıh mesleğimide bilmiyon ki
Kız ben yaşlı ve hasta bi kadınım bilmiyonmu
Kusura bakma tatlım nedense aklımda öyle kalmış sen diyince hatırladım
Takımda çok öğretmen olunca

Ya benim su sabahki dilimleri 1 e inditmem lazim yarindan itibaren.acikirim diye yiyorum ama bugun acikmadigimi farkettim.bundan sonra sabah 1 dilim ins.bir de kizlar unsuz mucver yapaniniz oldumu sirf kabakla.elinde tarif olan
canım ben kabak mücveri yapıyorum fırında içine de un yerıne yulaf kepeği koyuyorum lezzetli oluyor

sağol kuzumm

günaydın tatlımmm hadi gözün aydın

sağ ol canım bugün de 200 gr versem duraklamayı kırmış olcam :)

yapıldı abla :)

Hadi bakalım devamı gelsin inşallah

inş abla yaa bıktım moralim bozuldu 1,5 haftadır duraklamayı aşamadım. dukan metoyu bozdu ve revani de beni mahvetti

ay bu sendeki tarifler süpermiş valla fatmaaa markete çıkıcam birazdan uufff göbek alcam aay mücverde yapabilirim bu şekilde

Kizlar bugun isim cok.aksama anca gelirim.ev temizligi gunu.bir de oglusla disari cikariz.belki tost makinesini hallederim.gorusuruz yine.opuyorum.bol eksili bi gun olsun

tamam canım kolay gelsin
ayy inş - olsun herkes

canım ben kabak mücveri yapıyorum fırında içine de un yerıne yulaf kepeği koyuyorum lezzetli oluyor

aayy senin mücver de denenebilir dukandan dolayı yulaf kepeği dolu bende

ay ben kargo bekliyorum. geçen gün 1 kargom vardı markete gitmiştim kargocu gelmiş ihbar bırakıp gitmiş. şimdi yarım sa uzakta ptt merkeze gitmem lazım bugün yarın ama bu kargonunda başına aynı şey gelsin istemiyorum o yüzden şaştım kaldım yaa :/

en iyisi difrizden sebze yemeği hazırlayayım akşam markete gider alırım risksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…