- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.441
Anacım benim gözlerimmi kör zor okudum VallaHeryer sicak bi bizim evmi soguk anacim sanki kuzey kutbunda yasiyorum
Bu arada yazi rengim bile deniz mavisi ne kadar deniz cekiyo canim anlayin yani
Eee yettin bugunden beri denizde deniz dediginizi duyar gibiyimgecti tamam istemiycem bidaha
Abla Suan Herşeyi Yiyorum Abur Cubur Hariç. Artık kuruyemisi atistirmalik sayıyorum kararında yiyerek tabi :) ben sabah kahvaltıda çikolata aksam yemeğinde cips yiyen insandimHepimizden tatlım
Meyveyi dediğim gibi sabah kalkınca yiyebilirsin
Elma armut Ananas şeftali nektarin vs.
Gi si yüksek olmayanlardan
Spordan sonra bişey yemek istiyosan tarçınlı süt, sütlü kahve, yoğurt olabilir
Bunların yanına badem ceviz falan da to tutar hem yağ yakıcı özellikleri var
Tabiki miktara dikkat
Hem öğlen yemeğini geçiktirmemiş olursun
Hrrşeyede bi bahane bulurmuş
Ayça kayayı bende beğeniyorum
O kadar sabırsız olma fıstığım
sporun devamını yaptunmı cnm
Bana Göre menün az olmuş Hele sabah hiç olmamış tatlım
Yumurta zeytin domates salatalık yeşillik le kuvvetli bi kahvaltını yap
Öğünlerine bolca salata ekle
en dogrusu bu tatlım
Ilerdede uygulayabileceğimiz yeme düzenini oturtabilmek
Yoksa şimdi az yiyip sonra normal yiyince ışık hızıyla kilolar geri geliyor
ohhhh maşallah çalışkan fıstığıma
Hadinnnn toplanın kızlar buse yatmış
i
daha işleri bitiremedinmi tatlişkom
Menün güzel su ve sporda harika sadece sabah bişeyler daha olabilirdi
Iyi geceler ablaIyi geceler millettttt
canım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bu yaşananlar...
ben daha önce 13. takımda yarıştım senin nickin çok tanıdık geliyor. senin hatta triot rahatsızlığın mı vardı yoksa başkasıyla mı karıştırıyorum. 3 sene önce nişanlı falandın sanırım. karıştırmışta olabilirim
ay ilahi elifffvalla bana eyvaahhhhhhhhhh
Merhaba kizlar ancak gelebildim
Gecmise az sonra bakacağım
Menüm
08:00 2dilim tb 1 kk peynir domates
12:00 1 kase ezogelin çorbası yaninda salata
15:45 1 kutu yağsız süt 3 ceviz 5 kuru üzüm
19:00 1 haşlanmış tavuk göğüs 1 büyük bardak ayran bol salata
Su 3 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Valla Enfes Oluyor Canım. Yada ton balığı veya haşlanmış tavuk koyabilirsin :) gobegin yanına hepsi yakışıyor
Cocuk gelisimi okuyorum canim
Geldim kiz mutfagi toparladim camasr astim
Sensiz olmaz aa askolsun
Heryer sicak bi bizim evmi soguk anacim sanki kuzey kutbunda yasiyorum
Eee yettin bugunden beri denizde deniz dediginizi duyar gibiyimgecti tamam istemiycem bidaha
Evet benim bebegim burcuu...
Hosgeldin sende
Kilolarimi vermistim ama coookk tatli bir bebegim oldu 10 aylik olmak.uzereve dogum kilosu bu uzerimdekiler ama eski burcu kalmamis bea azim hirs sifir araliktan beri iki ileri bi geri gidip duruyorum sen neler yaptin
güzel olmuş canım menün afiyet olsunBu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Öģlen 14.30
Avuç içi kadar tavuk tavada
1 bardak ayran
Akşam 19.30
1 kepçe tarhana çorbası
4 közlenmiş biber
1 yk ciğer
2 litre su
30 dk yürüyüş.
100 ip atlama
Çocukları uyutunca bir 40 dk daha yürüyeceğim.
sağol canımValla Enfes Oluyor Canım. Yada ton balığı veya haşlanmış tavuk koyabilirsin :) gobegin yanına hepsi yakışıyor
Iyi geceler tatlım
Menunu begendim canım sporda var :) afiyet olsun
sağol tatlım benimmenun Guzel canim hatta misss sporda var daha ne olsun.
dün işe başlayınca düzenimi bir an için oturtamadım canım ama bugün geldim işte ...sağol bebişimmMerhaba tatlim nerelerdesin halledemednmi islerini kiz
Menun guzel olmus her zamanki gibi afiyet olsun
kıyamam sana ama olsun eviniz kendinizin canım ne yazıkki sıkıntı olmadan mal sahibi olunmuyor günümüzde seneye gidersiniz inşallahhHeryer sicak bi bizim evmi soguk anacim sanki kuzey kutbunda yasiyorum
bitirdim cancağzımmm sonunda dün işe başlayınca az dengem şaştı ama hallettim çok şükür ...sağolasınHepimizden tatlım
Meyveyi dediğim gibi sabah kalkınca yiyebilirsin
Elma armut Ananas şeftali nektarin vs.
Gi si yüksek olmayanlardan
Spordan sonra bişey yemek istiyosan tarçınlı süt, sütlü kahve, yoğurt olabilir
Bunların yanına badem ceviz falan da to tutar hem yağ yakıcı özellikleri var
Tabiki miktara dikkat
Hem öğlen yemeğini geçiktirmemiş olursun
Hrrşeyede bi bahane bulurmuş
Ayça kayayı bende beğeniyorum
Bana Göre menün az olmuş Hele sabah hiç olmamış tatlım
Yumurta zeytin domates salatalık yeşillik le kuvvetli bi kahvaltını yap
Öğünlerine bolca salata ekle
en dogrusu bu tatlım
Ilerdede uygulayabileceğimiz yeme düzenini oturtabilmek
Yoksa şimdi az yiyip sonra normal yiyince ışık hızıyla kilolar geri geliyor
ohhhh maşallah çalışkan fıstığıma
i
daha işleri bitiremedinmi tatlişkom
Menün güzel su ve sporda harika sadece sabah bişeyler daha olabilirdi
sağol kuzummçok güzel bir gün olmuş afiyet olsun tatlım :)
ooff hepsi çok güzel olur. bu ara çok tavuk yedim difrizde var ama çok soğudum yemiyorum kaç gündürdiğerlerini yaparım ilk olarak
sen gelene kadaaaruyudum uyandım yani
bölümün çok güzel başarılar canım
sen yine benle alay et hain domdom
mayonu giy güneş gözlüğünü tak küveti doldur canımhahahaaaaaaaaaaa
toplanmışsınız zaten
yaptım abla 20 + 45 dk yürüyüş pert oldum
anaaam maşallah onaa
tebrik ederim canım mutluluklar
adı ne canım?
kız sana yakışmıyor valla azimlen lütfen
ben de 11 aylık evliyim. 59 kiloyla evlendim ama evlendikten sonra aldım onları vermeye çalışıyorum 1 haftadır başladım ama hamile olabilirim şuan 2 haftaya belli olcak. hamileysem diyete devam edemicem sağlıklı beslencem ama inş
günaydın tatlımmm hadi gözün aydıngünaydın çıtırlar
tartıldım veeeeeeeeeeee -300
kaldııı 100 gr
Hadi bakalım devamı gelsin inşallahgünaydın çıtırlar
kaldııı 100 gr
okullar kapalı değilmi cnm ne işirdim cancağzımmm sonunda dün işe başlayınca az dengem şaştı ama hallettim çok şükür ...sağolasın
Sen benim yediklerimi bilsenAbla Suan Herşeyi Yiyorum Abur Cubur Hariç. Artık kuruyemisi atistirmalik sayıyorum kararında yiyerek tabi :) ben sabah kahvaltıda çikolata aksam yemeğinde cips yiyen insandimhiç sağlıklı bişey yemezdim. Buraya geldiğimden beri sağlıklı beslenmeye başladım.
Iyi geceler abla
Kız burcu aralıktan beri 5-6 kilomu verdinKizlar gunaydin iyi dilekleri icin herkese tesekkurler...
Evet benim bebegim burcuu...
Hosgeldin sende
Kilolarimi vermistim ama coookk tatli bir bebegim oldu 10 aylik olmak.uzereve dogum kilosu bu uzerimdekiler ama eski burcu kalmamis bea azim hirs sifir araliktan beri iki ileri bi geri gidip duruyorum sen neler yaptin
günaydın canım benim ..yaptım tabiki kahvaltımı 500 ml suyumuda içtimGünaydınnnn şeker gençlik
3 gün daha dikkat edip cuma güzel eksileri görüyoruz
Şu 2 gün sporlarınızı ihmal etmeyin yapabildiğiniz kadar yapın
Perşembe molaya hakkınız olsun
Sağlıklı kahvaltılar yapıldımı bakalım
küstüm kızzzzz ben öğretmen değilim ki hemşireyim hıh mesleğimide bilmiyon kiHadi bakalım devamı gelsin inşallah
okullar kapalı değilmi cnm ne işi
Bi de ben peynirli salata yaptigimda degisiklik istersem beyaz peyniri tavda eritip sadece gobek narulla karistiriyorum.tuza gerek kalmiyor.yagsiz hissinide gideriyor.mayonez soslu gobek salatayla tadi ayni oluyor.bunu da dene bencecanım acikma durumuma göre yiyorum. Fazla sikmakta istemiyorum kendimi. Çünkü bundan sonra hep böyle devam etmeyi düşünüyorum verdiklerimi geri almamak için.
Haftaya cumaya kadar verebilirsin bence. Su yogurt kurunu uygulayabilirsn canım yada bildiğin baska varsa. Vucut alışık olmadığı için ciddi düşüş yapabilir sende
Inş canim benim
Hedefi tutturucam galiba az kalmış benim
Sağol ablacim az önce eve geldim.
Bir saat yürüyüş yaptım
Sağol canım
haftada iki gün tavsiye ediliyor canım. Emziren annelerin kullanması sakincaliymis. Eğer 2 günden fazla yaparsan vücut alışır kilo kaybedemezmissin
Canım ben göbekten peynirli salata yapıyorum bazen çok guzel oluyor. Akşam yemek yapmazsan seçenek olabilir senin için
ins öyledir canım :)
Geldim kız yuruyusteydim
acele etme canım ya kilolar bi günde gelmedi ki bi günde gitsin
begendim canım afiyet olsun
Iyi geceler tatlım
yok ya sabaha kadar kokmadigina sukur.sepette kuruycakti nerdeyse sicaktan:):):)ben boyleyim ya ev isinde.uc gun duzenli bi gun salmis:):):)hergunluk rutin ozgur ruhuma ters:):)kırma sakin lazım olur
menun harika tatlım afiyet eksi olsun inşallah.
ana kız çamaşırı da asmadin mi tembel seni
Aynen ya.bi de tel kucuk.alttan ustten surekli reklam cikiyor.ona basiyorum cogu zaman.oglusla oybarken teli istemiyor.ben de buranin gecmisini biriktirip kopmak istemiyorum.o yuzden hepsi yarim oluyor.yoksa salarim ben ya.aaaa bi se benim su suratlar vs telin simgelerinden yapinca cikmiyor ya:/Cocuk gelisimi okuyorum canim
Geldim kiz mutfagi toparladim camasr astim
Cok guzel menu tatlm sporda guzel
Yazdiklarini bazen okumakta zorlaniyorumordan anladm bende telden giriyorum yazdiklarimi kac kere silip bastan yazmisimdir akilli guya bu telefonlar ama klavyesi pek akilli degil
yakininda haviz yokmu ya.bi git yuz en azindan iyi gelir bi saat bileHeryer sicak bi bizim evmi soguk anacim sanki kuzey kutbunda yasiyorum
yok yok sakin.anlat bizlerde neler anlatiyoruz.anlatmayinca insan yemekten cikariyor acisini malesef:/Fazla alma canım hepsinden 50 gr alsan baya götürür. Ben geçen sene 100 gr aldım bayada kullandığım halde geçenlerde kalanı çöpe attim.
Oyy yerim seni yaa. Iyi ki varsınız valla burası olmasa iyice icime kapanirdim ben
Vuhuuuu superrgünaydın çıtırlar
kaldııı 100 gr
Gunaydin zuhal aplam.yapildi.kabak rendesipeynir yagsiz tavada kavruldu ustune yumurta kirilip yendi.cok lezzetliydi.sabah ekmek yemedim oglenki mucvere saklamak istedimGünaydınnnn şeker gençlik
Kız ben yaşlı ve hasta bi kadınım bilmiyonmugünaydın canım benim ..yaptım tabiki kahvaltımı 500 ml suyumuda içtim
küstüm kızzzzz ben öğretmen değilim ki hemşireyim hıh mesleğimide bilmiyon ki
canım ben kabak mücveri yapıyorum fırında içine de un yerıne yulaf kepeği koyuyorum lezzetli oluyorYa benim su sabahki dilimleri 1 e inditmem lazim yarindan itibaren.acikirim diye yiyorum ama bugun acikmadigimi farkettim.bundan sonra sabah 1 dilim ins.bir de kizlar unsuz mucver yapaniniz oldumu sirf kabakla.elinde tarif olan
yok canım ne kusuru haklısın tabi kalabalık bir grubuz öğretmenler çoğunlukta normalKız ben yaşlı ve hasta bi kadınım bilmiyonmu
Kusura bakma tatlım nedense aklımda öyle kalmış sen diyince hatırladım
Takımda çok öğretmen olunca
sağol kuzumm
günaydın tatlımmm hadi gözün aydın
Günaydınnnn şeker gençlik
Hadi bakalım devamı gelsin inşallah
Bi de ben peynirli salata yaptigimda degisiklik istersem beyaz peyniri tavda eritip sadece gobek narulla karistiriyorum.tuza gerek kalmiyor.yagsiz hissinide gideriyor.mayonez soslu gobek salatayla tadi ayni oluyor.bunu da dene bence
Vuhuuuu superr
Gunaydin zuhal aplam.yapildi.kabak rendesipeynir yagsiz tavada kavruldu ustune yumurta kirilip yendi.cok lezzetliydi.sabah ekmek yemedim oglenki mucvere saklamak istedim
Kizlar bugun isim cok.aksama anca gelirim.ev temizligi gunu.bir de oglusla disari cikariz.belki tost makinesini hallederim.gorusuruz yine.opuyorum.bol eksili bi gun olsun
canım ben kabak mücveri yapıyorum fırında içine de un yerıne yulaf kepeği koyuyorum lezzetli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?