Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

3.5 yasinda canim
Artik ruyanda gorursun diyorsun yani onada raziyim ayol

Yok kuzum gece rüyanda gırursen mutlu olursun diye düşündum. İnan ki kotü niyetim yoktu. Ben bazen diyorum ki allahım rüyamda zayıf olduğumu göstr de mutlu olayım.

Kahvaltıyı artirayım biraz daha. Bu dan sonra dikkat edeceğim.

günaydın çıtırlar

tartıldım veeeeeeeeeeee -300

kaldııı 100 gr

Maşallah canım. Süpersin.

Ppirinç lapası yspsam çarşamba ve perşembe nasıl olur zuhal. En azından psikolojik olarak ekdiyi görürsem morslmen toparlarım.

Kizlar bugun isim cok.aksama anca gelirim.ev temizligi gunu.bir de oglusla disari cikariz.belki tost makinesini hallederim.gorusuruz yine.opuyorum.bol eksili bi gun olsun

Kplay gelsin canım. Ben de bu gün temizlik yapacaģım. Öģlen kızımi okuldan alınca star vereceğim. Tabi kızım gelirken gezmek istemesse.

günaydın kızlarr...bir sürü alıntı yapmıştım ki uyuya kaldım hepsi gitti dün gece
günaydın şekerim.

yapılıyor suan

Günaydınlar çıtırlarrrrr.
Herkesi kaçamaksız huzurlu mutlu günler.
günaydın tatlım.

Buse bana hain domdom diyen 2.insansin biliyomusun esim cok soler bana baskada kimseden duymamistm
Kiz hamileysen bizi birakip gitcenmi yoksa
günaydın çıtırlar

kaldııı 100 gr

Kacsin yani simdik

Gunaydin canim mefkusum saglikli kahvalti yaptim ev temizliycem simdi bugun sporda yapcam sabah tartildim yine kahretsin dayanmiyorum _100 tam 72.0 olmusum ha gayrettt

Kiz takiliyom kotu niyetli oldugunu dusunmedm zaten

Valla abla onu bile veremedim

buseb

Hayirli olsun bebegim ah o evlendikten sonra kilo alma ve bidenuzerine hamilelik aynisini yasadim ins. Dedigin gibi yaparsin.

Dukan mi devam etcen
Verirsin canim uzulme daha bebisin kucuk zaten bak benimki 4yasina gircek anca veriyom kilolarimi

Eğer sikilacaksan aynı şeyleri yeme zaten canim. Yoksa allah korusun. Zararlı şeyleri yerken bulursun kendini
günaydın çıtırlar

kaldııı 100 gr

Günaydın tatlım. Masallah bak böyle devam iste
günaydın kızlarr...bir sürü alıntı yapmıştım ki uyuya kaldım hepsi gitti dün gece
Günaydın canım
Günaydın ablacim yapıldı kahvaltı :)
Sen benim yediklerimi bilsen
Ayy ins bidaha donmeyiz ablacim o günlere
deneyeceğim canım. Pişmiş peyniri her zaman severim salatayada yakışır :)
Kizlar bugun isim cok.aksama anca gelirim.ev temizligi gunu.bir de oglusla disari cikariz.belki tost makinesini hallederim.gorusuruz yine.opuyorum.bol eksili bi gun olsun
kolay gelsin canım
aksama çıkarsın o zaman canım. Hem önce yürüyüş yaparsın donustede alışveriş :)
noldu kız gene
Günaydınlar çıtırlarrrrr.
Herkesi kaçamaksız huzurlu mutlu günler.
Günaydın canım
fox da ayça kaya vaaaar açııınnnnnnn
Tüh kaçırdım yaa. Hergün mü var yoksa bi günlük müydü

Buse bana hain domdom diyen 2.insansin biliyomusun esim cok soler bana baskada kimseden duymamistm
Kiz hamileysen bizi birakip gitcenmi yoksa

Kacsin yani simdik

heheee eşin de çözmüş seni domdom

yok gitmicem sağlıklı beslencem gerektiği kadar kilo almaya çalışcam

şimdi 69.4

Gunaydin canim mefkusum saglikli kahvalti yaptim ev temizliycem simdi bugun sporda yapcam sabah tartildim yine kahretsin dayanmiyorum _100 tam 72.0 olmusum ha gayrettt

ha gayreeetttttttt

Valla abla onu bile veremedim

buseb

Hayirli olsun bebegim ah o evlendikten sonra kilo alma ve bidenuzerine hamilelik aynisini yasadim ins. Dedigin gibi yaparsin.

Dukan mi devam etcen

çok ayıp sana yakışmıyor burcuu bu ne böyle kaplumbağa hızı gibiii

yok canım dukan değil sağlıklı dengeli beslenmeye çalışarak vercem inş bu sefer

hamile olma durumum olduğu için dukan olmazdı zaten bir de vücudumu yormak istemiyorum hayat tarzı olarak bu yeme düzenim değişsin istiyorum geri almamak için

fox da ayça kaya vaaaar açııınnnnnnn

son 10 dk ya yetişmişim gitti kadın

Tuuuuuuuhhhh gitti. İzleyemexik.

Bende de var o ve sadece moralim bozuluyor. Aslında tartılmamak lazım. Az gidince moralimiz bozuluyor kendimizi yemektw buluyoruz. Çok verince aaa vermişim azıcık şundan bundan tadayım diyosun gene elde sıfır. Bu dönemde tartıyı cumadan cumaya çıkartmak lazım.

Ben ayni ßeyleri yemekten çok sıkıldım artık. Hele sabah ki peynirden öhhhhh geldi. Onun yerine bir şeyler bulmam gerek. Loru pek sevmiyotum. Kaşarı çok severim ama o da yaģlı. Sabah vaktim olsa menemen tapacağım. O da kızı kursa götürüyorum ancak onları doyuruyorum yetişiyorum.

alışverişe çıkcam da yürüyüş dün yaptım bugün yapmam canım. bi gün arayla yapmak istiyorum. meto zaten 48 saat hızını koruyormuş biraz kilo verince daha sık yapabilirim

bi şey olmadı kimse yoktu sıkılmıştım

canım programa konuk olmustu hergün yok sanırım

Kızlar haftaya c.tesi ilkokul arkadaşlarımızla toplanicaz
Nerdeyse 10 senedir çoğunu görmedim. Çok heyecanlıyım yaa

vay vay vayyy hadi bakalııım çok güzel eski arkadaşlarla kopmamış olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…