Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Değiştirerek kahvaltı yap canım. Ben sıkıldıkça canım ne isterse onu yiyorum. Peynirli yumurta omlet menemen sandviç. Yada istahsizsam veya sikildiysam bir bardak süt ve kuruyemis yada biraz meyve. Yada yogurt icine kuruyemis. Tercih bol canim önemli olan sıkılmadan sağlıklı beslenmek

evet kaçtı valla

ben de hep tartılıyorum ama duraklamam var şuan tartıyı bırakmam hayatta duraklamayı kırınca da bırakmam gerçi benimki her zaman böyle oldu hergün tartılırım diyet süresince iyi geliyor bana hırs oluyor

Kizz Yap Yürüyüşü Banane Uydurma Kendine. Sonra gitmiyo diyorsun sporsuz kilomu gidermiş
Ayyy ne heyecanlı bir durum hilal. Nereden buldunuz kız birbirinizi.

Bazılarıyla arada gorusuyodum ama yüzyüze pek görüşmedik. Wp grubu kurmuşlar. Herkes kendisinde olan numarayı ekledi. 40 kişi olduk bile grupta. Bazı arkadaşlar askerde filanmis onlar yok. Ama ozlemisiz hepimiz ya eski gunlerden konustuk baya :)

o ne yaa çift kale maç yaparsınız valla

valla şuan kilom çok gider canım ya. geçen sefer de ben 57 kiloda başlamıştım spora oluyor yani ama beni örnek almayın

Aklımda bulunsun bunlar. Kuruyemiß derken fîndık badem kayısı gibi mi.

Gerći alışkanlık busecim bu. Zor terk edilir. Ahhh ne olurdu şöğle yesek de kilo almasak.

Tabi sizin yaşlar genç daha kolay bulursunuz birbirinizi. Bizde üzerinden 25 yıl geçmiş bağlantı kurmak zor.

ahh nerdeee

kaç yaşındaydın canım sen 35 miydi?

o ne yaa çift kale maç yaparsınız valla

valla şuan kilom çok gider canım ya. geçen sefer de ben 57 kiloda başlamıştım spora oluyor yani ama beni örnek almayın
Kız sınıflar 50 kişiydi o zamanlar normal değilmi kalabalık olmamız
Evet canım ama gün kurusu ceviz kuru üzüm de olabilir
hilaaal kız bu cumartesi mi yoksa bundan sonraki cumartesi mi arkadaşlarınla buluşman?
Haftaya canım 6 sında

Kızlar haftaya c.tesi ilkokul arkadaşlarımızla toplanicaz
Nerdeyse 10 senedir çoğunu görmedim. Çok heyecanlıyım yaa
Anam ne güzel ben 3- 5 kişi dışında birsey hatırlamıyorum hayat beni yormus galiba silik hatıralarım hatırlamıyorum hipnoz olup Çocukluğuma mi dönem acep.

ben arada hellim ızgara yapıyorum degisiklik oluyor.

Canım bizim çoğu hala aynı yerlerde olduğu için irtibatı koparmamislar
Ne sıkıcı birgün pofff.
Noldu elifcim

Kız sınıflar 50 kişiydi o zamanlar normal değilmi kalabalık olmamız

Haftaya canım 6 sında

yok canım ya ne güzel irtibat kopmamış diye dedim

oo sen 6 sına kadar 2 kilo daha verirsin canım

Orta yaşım artık canım. Ama inan insan kendini hep 22 - 23 görüyor. Önceden annem bu yaßtayken çok yaşlı gelirdi. Ama şimdi insan kendine bu yaşı hiç konduramiyor.

inan ben de 27 yaşındayım ama 19 gibiyim hatta ruhum 10 falan

çocuk gibiyim olduğu gibiyim

kızlar yeğenime aldığım mont geldi ay 1 yaşında bebek montu pek küçükmüş mont minyatür gibi
olsun yeğenimin ilk montu bizden

ay darısı başıma

bu arada kendi bebişim kız olursa ilerde 1 tane şort tshirt takım bi tane de zıbın aldım pembe bulutlu

hiç kız evladım olmazsa da hediye ederim

aranızda kız çocuğu olan var mı kızlar

Allah gönlüne göre versin tatlım kızın olur inşallah sağlıklı sıhhatli..yeğeninde güle güle giysin montunu öyle oluyor kıyafetler minicik..
benim 2 tane kızcem var canım biri 11 biride 3.5 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…