- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #155.501
Allah gönlüne göre versin tatlım kızın olur inşallah sağlıklı sıhhatli..yeğeninde güle güle giysin montunu öyle oluyor kıyafetler minicik..
benim 2 tane kızcem var canım biri 11 biride 3.5 yaşında
Ilkokulmu ne kadar guzel canim bak iyiki kilo vermisin ne kadar kilo almisin diyemicklerKızlar haftaya c.tesi ilkokul arkadaşlarımızla toplanicaz
Nerdeyse 10 senedir çoğunu görmedim. Çok heyecanlıyım yaa
Benim oglum var Allah oncelikle hayirli evlatlar versin hepimize bende simdi kiz cocuk istiyom Inşallah olur kiz annesi olmakta ayri bir mutluluktur Allah bizede yasatsin o mutlulugukızlar yeğenime aldığım mont geldi ay 1 yaşında bebek montu pek küçükmüş mont minyatür gibi
olsun yeğenimin ilk montu bizden
ay darısı başıma
bu arada kendi bebişim kız olursa ilerde 1 tane şort tshirt takım bi tane de zıbın aldım pembe bulutlu
hiç kız evladım olmazsa da hediye ederim
aranızda kız çocuğu olan var mı kızlar
Bende 28 oldum ama hala 20li yaslardayim 30 olmak istemiyom hicOrta yaşım artık canım. Ama inan insan kendini hep 22 - 23 görüyor. Önceden annem bu yaßtayken çok yaşlı gelirdi. Ama şimdi insan kendine bu yaşı hiç konduramiyor.
Benim oglum var Allah oncelikle hayirli evlatlar versin hepimize bende simdi kiz cocuk istiyom Inşallah olur kiz annesi olmakta ayri bir mutluluktur Allah bizede yasatsin o mutlulugu
Bende 28 oldum ama hala 20li yaslardayim 30 olmak istemiyom hicher yasin ayri guzelligi varmis ama yinede yaslanmak hic istemiyom
Kizlar ben grip oluyorum cok halsizim burnum akmaya basladilimonlu yesil cayimi aldim elime oglusla animasyon izliyos off yemekleri kim yapcak camasirlari kim ascak simdi boyle durumlarda el ele tutusup selena selenaaa diyesim geliyor
Sagol tatlimayy çok geçmiş olsun canım yaa
keşke sihirli bi değnek olsa
ben de bayılırım animasyona
Sagol tatlim
Sihirli degnek degilde bi katya bile olsa raziyim
Bizim eve buyur gel o zaman 7/24 animasyon izliyoruz izlemdgm film kalmamistr
ayyy ins veririm canım yaayok canım ya ne güzel irtibat kopmamış diye dedim
oo sen 6 sına kadar 2 kilo daha verirsin canım
inan ben de 27 yaşındayım ama 19 gibiyim hatta ruhum 10 falan
çocuk gibiyim olduğu gibiyim
Ayy evet bazen ilk kiyafetlerine bakiyorum oglumun minnaciklar yaa.kızlar yeğenime aldığım mont geldi ay 1 yaşında bebek montu pek küçükmüş mont minyatür gibi
ay darısı başıma
bu arada kendi bebişim kız olursa ilerde 1 tane şort tshirt takım bi tane de zıbın aldım pembe bulutlu
Kız nasıl demezler onlar beni en son lisede filan gördü yani 45 50 kilo civarındaykenIlkokulmu ne kadar guzel canim bak iyiki kilo vermisin ne kadar kilo almisin diyemickler
Geçmiş olsun canımKizlar ben grip oluyorum cok halsizim burnum akmaya basladilimonlu yesil cayimi aldim elime oglusla animasyon izliyos off yemekleri kim yapcak camasirlari kim ascak simdi boyle durumlarda el ele tutusup selena selenaaa diyesim geliyor
Anam ne güzel ben 3- 5 kişi dışında birsey hatırlamıyorum hayat beni yormus galiba silik hatıralarım hatırlamıyorum hipnoz olup Çocukluğuma mi dönem acep.
ben arada hellim ızgara yapıyorum degisiklik oluyor.
Ne sıkıcı birgün pofff.
yok canım ya ne güzel irtibat kopmamış diye dedim
oo sen 6 sına kadar 2 kilo daha verirsin canım
inan ben de 27 yaşındayım ama 19 gibiyim hatta ruhum 10 falan
çocuk gibiyim olduğu gibiyim
kızlar yeğenime aldığım mont geldi ay 1 yaşında bebek montu pek küçükmüş mont minyatür gibi
ay darısı başıma
ay ne güzel canım :) Allah bağışlasın
evet canım kız istiyorum ama kız isteyenin erkek olur diyorlar moralim bozuluyor. tabiki öncelikle hayırlı evlat versin sağlıklı olsun ama gönlümden geçen de kız yani
Benim oglum var Allah oncelikle hayirli evlatlar versin hepimize bende simdi kiz cocuk istiyom Inşallah olur kiz annesi olmakta ayri bir mutluluktur Allah bizede yasatsin o mutlulugu
Bende 28 oldum ama hala 20li yaslardayim 30 olmak istemiyom hicher yasin ayri guzelligi varmis ama yinede yaslanmak hic istemiyom
Kizlar ben grip oluyorum cok halsizim burnum akmaya basladilimonlu yesil cayimi aldim elime oglusla animasyon izliyos off yemekleri kim yapcak camasirlari kim ascak simdi boyle durumlarda el ele tutusup selena selenaaa diyesim geliyor
ayyy ins veririm canım yaa
Ayy evet bazen ilk kiyafetlerine bakiyorum oglumun minnaciklar yaa.
Kız nasıl demezler onlar beni en son lisede filan gördü yani 45 50 kilo civarındayken
Geçmiş olsun canımkız öyle bisi olsa hareket etmezdik kilolar alır başını giderdi iyice iyi yönünden bak sen
Rabbim hayırlısını basip etsin kuzum. Öģle kız minicik oluyorlar ama parası maşallah büyüklerinkinden fazla.
Benim de 2 kızım. Rabbim herkese hayırlı eblat versin. Kız erkek çok fatk etmez taa.
İnşallah kuzum gönlündeku olur.
Ahhhh geçmiş olsun kuzum.
O selenadan 3 - 4 tane lazım bana. Tem8zlik çsmaßır ütü.
Anacım ne şanslıymışınben ütü yapmıyorum. evlendiğimden beri hiç yapmadım 2 kere denedim sadece inanabiliyor musunuzhem ütü bilmediğim için hem de fibromiyalji rahatsızlığım var kollarımda, aynı zamanda boynumda da düzleşme var. eşim de bana kıyamıyor bazen arada söylense de yapacak bir şey yok
eşim kendi gömleğini ve pantalonunu kendi
Anacım ne şanslıymışın
Eşin uzaylı falan mı
Malesef firina vermiyim dedim tavada yaptim.iyyyykkk cok kotuydu.yagsiz yaptim bide.pismemusti.bi dahaki sefere kesin firin veya tost makinesi olmalicanım ben kabak mücveri yapıyorum fırında içine de un yerıne yulaf kepeği koyuyorum lezzetli oluyor
ben 11 yasimda 7 ayda 17 kilo aldim canim.obez 3 falandim.o zamandan beri surekli dikkat eden bi tipim.dikkat etmeseydim 140-150 leri cok rahat gorurdum.fast food.serbetli tatli vs hic bilmezdim bu ara bi ksc tukettim.genelde paketlileri tuketmiyorum.agirlikli sebze salata besleniri.lakin benim problemim duygularimi insanlarla cok paylasamadigim zaman.birileri beni incittiginde gece uyku tutmuyor ve kalkip gece yiyorum.saglikli olsa da ciddi kilo aldiriyir.mesela sebzeli peynurli tb ekmegine sandvic vs.tarzi.bir de gec yattigim icin gec uyaniyorum 10-10.30 gibi.bir de spor yapmiyorum.benim en buyuk dusmanim bu uc neden.yoksa normal hayatimda da belli basli seyler disinda cok ucuk seyler yiyen biri degilim.karisik yiyemem mesela.neyse iste bu paketleri edindim bi sekilde.ins kurtulalim hep beraber.
ayyy cok ilginc yaa.ben de aslinda merak ediyorum hep.kim bilir nerdelerKızlar haftaya c.tesi ilkokul arkadaşlarımızla toplanicaz
Nerdeyse 10 senedir çoğunu görmedim. Çok heyecanlıyım yaa
Saglikli tarifler diye bak.orjinal seyler cikiyor internetteTuuuuuuuhhhh gitti. İzleyemexik.
Bende de var o ve sadece moralim bozuluyor. Aslında tartılmamak lazım. Az gidince moralimiz bozuluyor kendimizi yemektw buluyoruz. Çok verince aaa vermişim azıcık şundan bundan tadayım diyosun gene elde sıfır. Bu dönemde tartıyı cumadan cumaya çıkartmak lazım.
Ben ayni ßeyleri yemekten çok sıkıldım artık. Hele sabah ki peynirden öhhhhh geldi. Onun yerine bir şeyler bulmam gerek. Loru pek sevmiyotum. Kaşarı çok severim ama o da yaģlı. Sabah vaktim olsa menemen tapacağım. O da kızı kursa götürüyorum ancak onları doyuruyorum yetişiyorum.
Yok abla erdem gelmicek gelirse biliyorum ortalığı birbirine katar burnumdan getirirSelam fıstıklar
Bizim gelin işe başladı o yüzden haftanın 2-3 günü sabahları çocuk bende
Ayyy çok yordu beni yaaa sanki üstümden tır geçmiş gibi
Ya oynıcan ya gezdirecen 5 dk kendi başına durmuyor
Bu arada bende kendimi kampa aldım
Biraz geri almıştım 2 eylüle kadar sıkı diyet ve spor var inşallah
Ramazan bayram derken sporuda çok ihmal etmiştim 2 gündür tekrar başladım
CurukElma
Baya heyecanlı bi durum tatlım eski arkadaşları görmek
Ailecekmi buluşacaksınız
@elifvecebir
Tatlım Sen daha yeni başladın dikkat etmeye
Bu dönemde zaten verirsin
Bence biraz zaman geçsin arada Vücudu şaşırtmak için yaparsın lapayı
Kızlardan birkaçı evlenmiş erkekler evde kalmış vallakız ne kadar zayıfmışsın ben de 53 tüm lise de
ama kafana takma zaten o arkadaşlarının da çoğu kilo almıştır evlendilerse ya da çocukları varsa
amin canım. ben de olursa süslerim onu ooyyseninkileri de Allah bağışlasın canımm
kız selena değil katya dedi
ben ütü yapmıyorum. evlendiğimden beri hiç yapmadım 2 kere denedim sadece inanabiliyor musunuzmakinadan çıkar çıkmaz asarım ve fazla sıktırmam öyle giyerim. çalışmadığım için de sorun olmadı resmi giyinmediğim için şimdiye kadar zaten çalışmaya başlasam da ütü istemeyen kumaşlar bulur alırım ben eheheh
hem ütü bilmediğim için hem de fibromiyalji rahatsızlığım var kollarımda, aynı zamanda boynumda da düzleşme var. eşim de bana kıyamıyor bazen arada söylense de yapacak bir şey yok
eşim kendi gömleğini ve pantalonunu kendi ütülüyor. zaten kendisi temiz düzenli bir insan.
Valla çok heyecanlıyım canım yaa :)Malesef firina vermiyim dedim tavada yaptim.iyyyykkk cok kotuydu.yagsiz yaptim bide.pismemusti.bi dahaki sefere kesin firin veya tost makinesi olmali
ben 11 yasimda 7 ayda 17 kilo aldim canim.obez 3 falandim.o zamandan beri surekli dikkat eden bi tipim.dikkat etmeseydim 140-150 leri cok rahat gorurdum.fast food.serbetli tatli vs hic bilmezdim bu ara bi ksc tukettim.genelde paketlileri tuketmiyorum.agirlikli sebze salata besleniri.lakin benim problemim duygularimi insanlarla cok paylasamadigim zaman.birileri beni incittiginde gece uyku tutmuyor ve kalkip gece yiyorum.saglikli olsa da ciddi kilo aldiriyir.mesela sebzeli peynurli tb ekmegine sandvic vs.tarzi.bir de gec yattigim icin gec uyaniyorum 10-10.30 gibi.bir de spor yapmiyorum.benim en buyuk dusmanim bu uc neden.yoksa normal hayatimda da belli basli seyler disinda cok ucuk seyler yiyen biri degilim.karisik yiyemem mesela.neyse iste bu paketleri edindim bi sekilde.ins kurtulalim hep beraber.
ayyy cok ilginc yaa.ben de aslinda merak ediyorum hep.kim bilir nerdeler
Saglikli tarifler diye bak.orjinal seyler cikiyor internette
Ay cok sekersin ya masallah yengecik sana:)ins Allah gonlune gore versimkızlar yeğenime aldığım mont geldi ay 1 yaşında bebek montu pek küçükmüş mont minyatür gibi
ay darısı başıma
Ins seninde ikinci gonlune gore olsun.selena yazik ahi gitti vahi kaldi kizin zayifliycam diye.o kostururken pert olur bizim evlere.ust modelini bulmak lazim:):)Kizlar ben grip oluyorum cok halsizim burnum akmaya basladilimonlu yesil cayimi aldim elime oglusla animasyon izliyos off yemekleri kim yapcak camasirlari kim ascak simdi boyle durumlarda el ele tutusup selena selenaaa diyesim geliyor
valla ikinizde cok zayifmissiniz.ben hep 72-75 arasindaydim lisede de :/kız ne kadar zayıfmışsın ben de 53 tüm lise de
ama kafana takma zaten o arkadaşlarının da çoğu kilo almıştır evlendilerse ya da çocukları varsa
amin canım. ben de olursa süslerim onu ooyyseninkileri de Allah bağışlasın canımm
kız selena değil katya dedi
ben ütü yapmıyorum. evlendiğimden beri hiç yapmadım 2 kere denedim sadece inanabiliyor musunuzmakinadan çıkar çıkmaz asarım ve fazla sıktırmam öyle giyerim. çalışmadığım için de sorun olmadı resmi giyinmediğim için şimdiye kadar zaten çalışmaya başlasam da ütü istemeyen kumaşlar bulur alırım ben eheheh
hem ütü bilmediğim için hem de fibromiyalji rahatsızlığım var kollarımda, aynı zamanda boynumda da düzleşme var. eşim de bana kıyamıyor bazen arada söylense de yapacak bir şey yok
eşim kendi gömleğini ve pantalonunu kendi ütülüyor. zaten kendisi temiz düzenli bir insan.
valla zuhal abla çok şanslı hissediyorum kendimi. melek gibi bir insan. bana hiç kıyamıyor. evlenmeden önce de söylemiştim ütü yapamayacağımı. kendim yapamadığım için gençliğimde anneme kıyafetlerimi ütületmezdim üzülürdüm yoruluyor diye. sanırım Allah bu davranışımı mükafatlandırdı
masallah sana ya.cok tatli:)Allah nazarlardan korusun sizi:)bir de kendisi 10 sene peşimden koştu çocukluğumuzdan beri aşıktı bana onun da etkisi olabilir kıyamıyor
ay canım kocişim böyle anlatınca özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?