Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay ne güzel canım :) Allah bağışlasın

evet canım kız istiyorum ama kız isteyenin erkek olur diyorlar moralim bozuluyor. tabiki öncelikle hayırlı evlat versin sağlıklı olsun ama gönlümden geçen de kız yani

Benim oglum var Allah oncelikle hayirli evlatlar versin hepimize bende simdi kiz cocuk istiyom Inşallah olur kiz annesi olmakta ayri bir mutluluktur Allah bizede yasatsin o mutlulugu

Orta yaşım artık canım. Ama inan insan kendini hep 22 - 23 görüyor. Önceden annem bu yaßtayken çok yaşlı gelirdi. Ama şimdi insan kendine bu yaşı hiç konduramiyor.
Bende 28 oldum ama hala 20li yaslardayim 30 olmak istemiyom hic her yasin ayri guzelligi varmis ama yinede yaslanmak hic istemiyom

Benim oglum var Allah oncelikle hayirli evlatlar versin hepimize bende simdi kiz cocuk istiyom Inşallah olur kiz annesi olmakta ayri bir mutluluktur Allah bizede yasatsin o mutlulugu

ay inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah

Bende 28 oldum ama hala 20li yaslardayim 30 olmak istemiyom hic her yasin ayri guzelligi varmis ama yinede yaslanmak hic istemiyom

ben deeeee

Kizlar ben grip oluyorum cok halsizim burnum akmaya basladi limonlu yesil cayimi aldim elime oglusla animasyon izliyos off yemekleri kim yapcak camasirlari kim ascak simdi boyle durumlarda el ele tutusup selena selenaaa diyesim geliyor

ayy çok geçmiş olsun canım yaa

keşke sihirli bi değnek olsa

ben de bayılırım animasyona

yok canım ya ne güzel irtibat kopmamış diye dedim

oo sen 6 sına kadar 2 kilo daha verirsin canım

inan ben de 27 yaşındayım ama 19 gibiyim hatta ruhum 10 falan

çocuk gibiyim olduğu gibiyim
ayyy ins veririm canım yaa
Ayy evet bazen ilk kiyafetlerine bakiyorum oglumun minnaciklar yaa.
Ilkokulmu ne kadar guzel canim bak iyiki kilo vermisin ne kadar kilo almisin diyemickler
Kız nasıl demezler onlar beni en son lisede filan gördü yani 45 50 kilo civarındayken
Kizlar ben grip oluyorum cok halsizim burnum akmaya basladi limonlu yesil cayimi aldim elime oglusla animasyon izliyos off yemekleri kim yapcak camasirlari kim ascak simdi boyle durumlarda el ele tutusup selena selenaaa diyesim geliyor
Geçmiş olsun canım kız öyle bisi olsa hareket etmezdik kilolar alır başını giderdi iyice iyi yönünden bak sen

Selam fıstıklar

Bizim gelin işe başladı o yüzden haftanın 2-3 günü sabahları çocuk bende

Ayyy çok yordu beni yaaa sanki üstümden tır geçmiş gibi
Ya oynıcan ya gezdirecen 5 dk kendi başına durmuyor

Bu arada bende kendimi kampa aldım
Biraz geri almıştım 2 eylüle kadar sıkı diyet ve spor var inşallah
Ramazan bayram derken sporuda çok ihmal etmiştim 2 gündür tekrar başladım

CurukElma
Baya heyecanlı bi durum tatlım eski arkadaşları görmek
Ailecekmi buluşacaksınız

@elifvecebir
Tatlım Sen daha yeni başladın dikkat etmeye
Bu dönemde zaten verirsin
Bence biraz zaman geçsin arada Vücudu şaşırtmak için yaparsın lapayı

Benim de hić hatıram yok ilkokul hkkında.
Hellimi deneyebilirim. Kızartarsk.

Ne sıkıcı birgün pofff.

Çık dışarı gez dolaş. Hem sporu aradan çıkarırsın. Hem sıkıntın geçer.

yok canım ya ne güzel irtibat kopmamış diye dedim

oo sen 6 sına kadar 2 kilo daha verirsin canım

inan ben de 27 yaşındayım ama 19 gibiyim hatta ruhum 10 falan

çocuk gibiyim olduğu gibiyim

Canım hiç bir zaman insan kendine bulunduğu yaşi konduramıyor herhalde. Hep daha genç yaşıyoruz.

Rabbim hayırlısını basip etsin kuzum. Öģle kız minicik oluyorlar ama parası maşallah büyüklerinkinden fazla.

Benim de 2 kızım. Rabbim herkese hayırlı eblat versin. Kız erkek çok fatk etmez taa.

İnşallah kuzum gönlündeku olur.

Sana da ikinci bebiş inşallah kız olur. Süslersin hoooppp gezmelere.

Kız bende istemiyorum sma yıllar jet hıxıylz gidiyor. Keşke hiç yaşlanmassk.

Ahhhh geçmiş olsun kuzum.
O selenadan 3 - 4 tane lazım bana. Tem8zlik çsmaßır ütü.

kız ne kadar zayıfmışsın ben de 53 tüm lise de

ama kafana takma zaten o arkadaşlarının da çoğu kilo almıştır evlendilerse ya da çocukları varsa

amin canım. ben de olursa süslerim onu ooyy seninkileri de Allah bağışlasın canımm

kız selena değil katya dedi

ben ütü yapmıyorum. evlendiğimden beri hiç yapmadım 2 kere denedim sadece inanabiliyor musunuz makinadan çıkar çıkmaz asarım ve fazla sıktırmam öyle giyerim. çalışmadığım için de sorun olmadı resmi giyinmediğim için şimdiye kadar zaten çalışmaya başlasam da ütü istemeyen kumaşlar bulur alırım ben eheheh

hem ütü bilmediğim için hem de fibromiyalji rahatsızlığım var kollarımda, aynı zamanda boynumda da düzleşme var. eşim de bana kıyamıyor bazen arada söylense de yapacak bir şey yok

eşim kendi gömleğini ve pantalonunu kendi ütülüyor. zaten kendisi temiz düzenli bir insan.

Anacım ne şanslıymışın
Eşin uzaylı falan mı

Anacım ne şanslıymışın
Eşin uzaylı falan mı

valla zuhal abla çok şanslı hissediyorum kendimi. melek gibi bir insan. bana hiç kıyamıyor. evlenmeden önce de söylemiştim ütü yapamayacağımı. kendim yapamadığım için gençliğimde anneme kıyafetlerimi ütületmezdim üzülürdüm yoruluyor diye. sanırım Allah bu davranışımı mükafatlandırdı

canım ben kabak mücveri yapıyorum fırında içine de un yerıne yulaf kepeği koyuyorum lezzetli oluyor
Malesef firina vermiyim dedim tavada yaptim.iyyyykkk cok kotuydu.yagsiz yaptim bide.pismemusti.bi dahaki sefere kesin firin veya tost makinesi olmali
B burnfat55 bende telden giriyorum ama Allhtan ekranim buyuk kiz sende ne cevherler varms degisik saglikli yemeklerini bizede ogret
ben 11 yasimda 7 ayda 17 kilo aldim canim.obez 3 falandim.o zamandan beri surekli dikkat eden bi tipim.dikkat etmeseydim 140-150 leri cok rahat gorurdum.fast food.serbetli tatli vs hic bilmezdim bu ara bi ksc tukettim.genelde paketlileri tuketmiyorum.agirlikli sebze salata besleniri.lakin benim problemim duygularimi insanlarla cok paylasamadigim zaman.birileri beni incittiginde gece uyku tutmuyor ve kalkip gece yiyorum.saglikli olsa da ciddi kilo aldiriyir.mesela sebzeli peynurli tb ekmegine sandvic vs.tarzi.bir de gec yattigim icin gec uyaniyorum 10-10.30 gibi.bir de spor yapmiyorum.benim en buyuk dusmanim bu uc neden.yoksa normal hayatimda da belli basli seyler disinda cok ucuk seyler yiyen biri degilim.karisik yiyemem mesela.neyse iste bu paketleri edindim bi sekilde.ins kurtulalim hep beraber.
Kızlar haftaya c.tesi ilkokul arkadaşlarımızla toplanicaz
Nerdeyse 10 senedir çoğunu görmedim. Çok heyecanlıyım yaa
ayyy cok ilginc yaa.ben de aslinda merak ediyorum hep.kim bilir nerdeler
Saglikli tarifler diye bak.orjinal seyler cikiyor internette

Yok abla erdem gelmicek gelirse biliyorum ortalığı birbirine katar burnumdan getirir
Kızlardan birkaçı evlenmiş erkekler evde kalmış valla

Valla çok heyecanlıyım canım yaa :)

Ay cok sekersin ya masallah yengecik sana:)ins Allah gonlune gore versim

Ins seninde ikinci gonlune gore olsun.selena yazik ahi gitti vahi kaldi kizin zayifliycam diye.o kostururken pert olur bizim evlere.ust modelini bulmak lazim:):)
valla ikinizde cok zayifmissiniz.ben hep 72-75 arasindaydim lisede de :/

bir de kendisi 10 sene peşimden koştu çocukluğumuzdan beri aşıktı bana onun da etkisi olabilir kıyamıyor

ay canım kocişim böyle anlatınca özledim
masallah sana ya.cok tatli:)Allah nazarlardan korusun sizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…